Aynısını bizim kız yapmaya başladı dün . Yapamayınca çok sinirleniyor . Popoyu topluyor havaya kaldırıyor . Kendini itmeye çalışıyor . O dönüyor ben çeviriyorum . Akşama kadar bu şekildeyiz . Dün o hali rüyama bile girdi , rüyamda sürünürken gördüm . Yere yorgan seriyorum çenesini bari vurmasın diye .Kızlar benim minik sırt üstü hiç durmuyor hemen yüzüstü dönüp kurtçuk gibi ileriye gitmeye çalışıyorkafayı gömüp dizlerini çekiyor popo yukarda kendini ileri atıyor nerden öğrendin acaba şöyle hareketleri bir de kafayı gömerken yüzünü yere vuruyor ağlıyor emekliycek mi napacak daha erken gibi ya bilemedim
Ama ikinciyi düşünüyorsan rahatliga kavusmadan hemde 1.ciye arkadas olsun diye bi kac aya düşünmek iyi olur ben keske öyle yapsaydim diye düşünmüştüm. 1 ci tekken acaip arkadas istiyor evde . olmayınca hem zor oluyor hemde sıkılıyorGözlerimizin önünde büyüyorlar be kuzu her halleri ayrı güzel doyamıyırummmmmm
Ama epey bir süre düşünmüyorum açıkçası
Aft için ağızdaki. Ama bebeklere sürülür mü sor mutlaka. Çok hızlı iyileştiriyor.
Diyorum o an patliyorum da ama evdekilerin cumlesi hep o 3 cocuk büyütmüş ya biliyo gorunuyo dedim sabah hastahaneye goturcem agzi icinse ne geregi var dio bende onemli dedim tabiki de onemsiz bisey yok dedim direk sustu o an saniye icinde yapiyolar mudahale etme şansım bile kalmiyo ha ama doktorun dediklerini rica edicem ses kaydi cekicem zaten inan ki ben deyince inatlasiyolar iyice yapiyolar diyorm hep bisey olunca keske diceksinix bak yapmayin daha kucuk ne aceleniz var duzgun ce konuşuyorum olmuyo bagiriyorm yine olmuyo. Kocam soylese iste byle olmaz da o susuyo hemen dio anneme sor agzindakini diye anlamiyolar biseyden dedim. Kb bak o konularda korkar hasyahaneye götür dio kiyamioBak canım ben sana hiç tavsiye vermedim bu güne kadar elinde olmayan şeyler ve imkansızlıkların var anlamıyor değilim elbette zor muhakkak ama umarım sesin bu bebeğe bir şey olduktan sonra çıkmaz. Yanlış anlama kızmıyor ya da yargılamıyorım seni ama bebeğinin nefesi kesilse alerjik ürün yüzünden dili falan şişse Allah korusun mecburuyetim var deyip susacak mısın? Eger o zaman susmayacaksan geç olmadan da susmamanı tavsiye ederim. Bir laf vardır düğün geçtikten sonra kınayı nereye yaktığının bir önemi yok! Rabbim kendi yuvana çıkmayı nasip etsin sana ama kadın dediğin güçlüdür hele ki anneyse gücünü kullanabilmeni dilerim...
Yarin goturucem zaten ya hem agzi hem yüzü icinKıyamam kuzuma devam ederse dra götürün canım
Arastir iyice ortalik fena zaten yarn bende gidicem de korkuyorm mecbur isteGötürmeyecem canım ya 1-2 gün daha bakalım sonra duruma göre inş iyileşir
O an birşey düşünemiyorsun korktum, alel acele kızımi ters cevirdim, elimi soktum ağzina kusturdum. Kıpkırmızı olmustu morariyordu iceri girdiğimde. Kayin valide ellemeyerek bagiroyordu. Esimde Allah'ım Allah'ım ne yapcam anne diye bağırıyordu.kusturunca ağlamaya başladı bir oh çektim,rengi düzelmeye başladı dünyanın en mutlu insanı oldum. Ağladım sadece avucimda kocaman bademle.Allah kimseye yaşatmasın cok zor.Nasıl sakin kaldın canım ya ben olsam baya bir tepki verirdim ne saçmalık bebeğe pasta mı yedirilir bir de badem vermişler Allahım yarabbim. Allah korumuş yavrumu
valla cok guzel ya bende kalabalik aile seviyorum birde kardesi olsun tek olmasin kardes baska cunku ama devir kotu napalim bakicaz artik :)Yap canım tek çocuk 2 çocuktan çok daha zor büyüyor. Zamanla birbirlerine arkadaş yoldaş oluyorlar kimseye ihtiyaçları olmuyor. Benim kızların arasında 4 yaş var. Ben 3 yaş olsun diye uğraştım ama geç oldu 2.kızım.4 yaş çok ideal oldu büyük kendi ihtiyaçlarını gideriyordu yemeğini yiyip wc ye gidiyor giyinebiliyordu gibi. Çok sıkıntı yaşamadık şükür. Şimdi zaten oğlanın küçük annesi ikisi de. Anne iyi ki doğurmuşsun yoksa nasıl geçecekti vaktimiz diyorlar evdeoğlanın da gözü hep ablalarında sürekli onları takip ediyor
kizimin güzel gülüşüBahar ya tebessüm ettim 2.yi yapma kararında ne etkili oldu onu anlamadim
Ya benimkide dönüyor artik donemiyordu simdi sirt ustundeyken yuzustu donuyor ama kafayi kaldirip kaldirip yere vuruyor sinirleniyor ileri geride gidemiyor kendinide kurataramiyor 5 dk yere bırakayım diyorum mutfaga gideyim bakiyorum yuzustu dönmus e birde seside cikmiyor ehe ehe diyor valla yalniz birakamiyorum korkumdan.Kızlar benim minik sırt üstü hiç durmuyor hemen yüzüstü dönüp kurtçuk gibi ileriye gitmeye çalışıyorkafayı gömüp dizlerini çekiyor popo yukarda kendini ileri atıyor nerden öğrendin acaba şöyle hareketleri bir de kafayı gömerken yüzünü yere vuruyor ağlıyor emekliycek mi napacak daha erken gibi ya bilemedim
Kizim aç değildi oynuyordu iceride, babasi bakiyordu. Ama özürleri kabahatlarinden beter, ben iki torun büyüttüm löp löp yutarlar dı, seninkiler biraz narin dedi. Da tövbeler olsun 3 gün aç kalsa bir bardak su vermem. Ben yaşlıyım ölecektim korkudan dedi.Olsun oyle dusunme. Birbirimize destek olmaya calisiyoruz burda olabildigi kadar.
Gelmis gecmis olsun insallah tum dertler.
Rabbim beterlerinden korusun.
Alerjidir o herhalde degisik sey verdiler belki de ya da domatestendir iste.
N Nehir8077 cok haklisin baharcim.
Hic verilir mi bebege pasta, cok yanlis.
Hem de kocaman vermisler diyorsun rabbim korumus resmen bademi yutmamis kizcagiz.
Bir an goz ayirmamak lazim sanirim o da cok yorucu oluyor tabi bir de ne kadar evhamlisin rahat ol laflari cabasi.
boyle durumlarda panik yapmamak lazim gercekten Allah birdaha yasatmasin tekrar gecmis olsun.O an birşey düşünemiyorsun korktum, alel acele kızımi ters cevirdim, elimi soktum ağzina kusturdum. Kıpkırmızı olmustu morariyordu iceri girdiğimde. Kayin valide ellemeyerek bagiroyordu. Esimde Allah'ım Allah'ım ne yapcam anne diye bağırıyordu.kusturunca ağlamaya başladı bir oh çektim,rengi düzelmeye başladı dünyanın en mutlu insanı oldum. Ağladım sadece avucimda kocaman bademle.Allah kimseye yaşatmasın cok zor.
Maşşallah canım senin gibi serin kanlı kalamazdık çoğumuz baya ciddiymiş tıkanıklığı şükür ki atlatmışsınız Allah bir daha yaşatmasınO an birşey düşünemiyorsun korktum, alel acele kızımi ters cevirdim, elimi soktum ağzina kusturdum. Kıpkırmızı olmustu morariyordu iceri girdiğimde. Kayin valide ellemeyerek bagiroyordu. Esimde Allah'ım Allah'ım ne yapcam anne diye bağırıyordu.kusturunca ağlamaya başladı bir oh çektim,rengi düzelmeye başladı dünyanın en mutlu insanı oldum. Ağladım sadece avucimda kocaman bademle.Allah kimseye yaşatmasın cok zor.
Yorganının birini yere serdim canım onun üstünde debeleniyor hiç bırakır mıyım sert yerde minnoşum o benimBenim büyük 4 ayda hemen kafa kafa emeklerdi ama normal emeklemeye zamanında gecmisti. Uyku setini haliya acardim yumusak istedigi gibi giderdi öyle dene istersen kafalar yamulmasin
Evde kimse yoksa yorganını da alıp mutfağa götürüyorum canım ben yanımda bana bakıyor hem yanına mutfaktan plastik bişeyler koyuyorum oyalanıyor işte biraz. Yoksa sıkıntı hep yüzüstü dönüp 2 dk sonra zırıltı başlıyorvalla cok guzel ya bende kalabalik aile seviyorum birde kardesi olsun tek olmasin kardes baska cunku ama devir kotu napalim bakicaz artik :)
kizimin güzel gülüşütabi biraz sonrasinda dislikle savasti ve sinirlenerek katilarak agladi bende hemn vazgectim o dusunceden
Ya benimkide dönüyor artik donemiyordu simdi sirt ustundeyken yuzustu donuyor ama kafayi kaldirip kaldirip yere vuruyor sinirleniyor ileri geride gidemiyor kendinide kurataramiyor 5 dk yere bırakayım diyorum mutfaga gideyim bakiyorum yuzustu dönmus e birde seside cikmiyor ehe ehe diyor valla yalniz birakamiyorum korkumdan.
Oh iyi inşallah böyle atlatır geçer gider. Aynen çok yoruluyorum yaa hatta bugün ayaklarım falan ağrımış bir yandan evin içinde çamaşırdı yemekti kızı uyuttum bir çay içip yatayım diyordum süt sağdım biraz tv telefon derken yine bu saat oldu..Canim anlamadim ya dun halsizlik ve kuru öksürük vardi bugun daha az dedi ilk gunler hic birseyi yoktu ins kotu olmazda atlatiriz hemen. Bende cok yoruluyorum bebkle bir basima sende yoruluyorsun eminim.
O kadar güzel anlatmışsın ki resmen gözümün önünde canlandıKızlar benim minik sırt üstü hiç durmuyor hemen yüzüstü dönüp kurtçuk gibi ileriye gitmeye çalışıyorkafayı gömüp dizlerini çekiyor popo yukarda kendini ileri atıyor nerden öğrendin acaba şöyle hareketleri bir de kafayı gömerken yüzünü yere vuruyor ağlıyor emekliycek mi napacak daha erken gibi ya bilemedim
Öyle yaa resmen her gün bişey öğreniyorlar çok şaşırıyorumGözlerimizin önünde büyüyorlar be kuzu her halleri ayrı güzel doyamıyırummmmmm
Ama epey bir süre düşünmüyorum açıkçası
Okurken bile gerildim inan kiO an birşey düşünemiyorsun korktum, alel acele kızımi ters cevirdim, elimi soktum ağzina kusturdum. Kıpkırmızı olmustu morariyordu iceri girdiğimde. Kayin valide ellemeyerek bagiroyordu. Esimde Allah'ım Allah'ım ne yapcam anne diye bağırıyordu.kusturunca ağlamaya başladı bir oh çektim,rengi düzelmeye başladı dünyanın en mutlu insanı oldum. Ağladım sadece avucimda kocaman bademle.Allah kimseye yaşatmasın cok zor.
MaşallahBenim kızım da tam tospik oldu4 ay 7 günlükken 7,5 kg 66 cm’di. Tontiklikten popişini kaldırıp dönmüyor, tam bir boğa burcu
Buradayagmur1212 ebru_can_ebru O ogretmen61 kizlar nerdesiniz CocoChanelmademoiselle
T TbfthVaveyylla Bercestte A ayse4401 @yuksekokceler_2016 mmisey E Elfst S Sciencee Princesssss cns01 @vedahaniceleri
Canım hayırdır ya çok üzüldüm. Çözülemiyecek birseymiKızlar ben boşanmaya karar verdim çok uzun eşim çok sinirlerim bozuk sebep 3-4 aydır sürekli eşimin ailesi yüzünden fazlaca tartışıyorduk bugün son nokta oldu sanırım
Bu çoçuk muhabbetinin üzerine geldi birde hayat çok garip değil mi
Tek çoçukla güçlü anne ile yola devam edeceğim sanırım
Offf nereden anlatayım bilmiyorumhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanmali-mi.1160869/Canım hayırdır ya çok üzüldüm. Çözülemiyecek birseymi
Ay benimkide öyle hep bide gidemiyor diye ağlıyor bütün günKızlar benim minik sırt üstü hiç durmuyor hemen yüzüstü dönüp kurtçuk gibi ileriye gitmeye çalışıyorkafayı gömüp dizlerini çekiyor popo yukarda kendini ileri atıyor nerden öğrendin acaba şöyle hareketleri bir de kafayı gömerken yüzünü yere vuruyor ağlıyor emekliycek mi napacak daha erken gibi ya bilemedim
Büyük geçmiş olsun ya çok korkutucuO an birşey düşünemiyorsun korktum, alel acele kızımi ters cevirdim, elimi soktum ağzina kusturdum. Kıpkırmızı olmustu morariyordu iceri girdiğimde. Kayin valide ellemeyerek bagiroyordu. Esimde Allah'ım Allah'ım ne yapcam anne diye bağırıyordu.kusturunca ağlamaya başladı bir oh çektim,rengi düzelmeye başladı dünyanın en mutlu insanı oldum. Ağladım sadece avucimda kocaman bademle.Allah kimseye yaşatmasın cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?