- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Offf nereden anlatayım bilmiyorumhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanmali-mi.1160869/Canım hayırdır ya çok üzüldüm. Çözülemiyecek birseymi
Aaa kuzum dur hemen fevri olma çözersiniz umarım hele sebep onun ailesi ise inşallah çözersiniz noldu kiKızlar ben boşanmaya karar verdim çok uzun eşim çok sinirlerim bozuk sebep 3-4 aydır sürekli eşimin ailesi yüzünden fazlaca tartışıyorduk bugün son nokta oldu sanırım
Bu çoçuk muhabbetinin üzerine geldi birde hayat çok garip değil mi
Tek çoçukla güçlü anne ile yola devam edeceğim sanırım
Askim bilmiyorum iş olsun işte.ama çok zekisin hiç aklıma gelmedi, sorardım kesin. sonsuz umutun bir derdi var, onu okuyordum bizimkisi geçti.Büyük geçmiş olsun ya çok korkutucusözegelince çocuk büyüttük biliyoruz derler e o zaman müdahale etme kısmında niye kal geliyor
Canim okudum ama esimi çok seviyorum diyorsun, hep yanımda diyorsun. Ailesi için ona niye kıyıyorsun. Başka çare yokmu pekiOfff nereden anlatayım bilmiyorumhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanmali-mi.1160869/
Şuradan başladı işte
Canım yaşadıkların çok ağır evet ama neden kv günahını eşine yüklğyorsun kızın ve senden ayırıyorsun onu anlamadım ben? Eşin mecbur ailesinin yanına gidecekse sen gitme eşin annesine tavır alsın konuşmasın o sana karşı düzenlene kadar. Bilmiyorum yaşayan sensin tabi...Offf nereden anlatayım bilmiyorumhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanmali-mi.1160869/
Şuradan başladı işte
Emin misin peki ? Eşin ile sorunun yokmuş sanırım sorun ailesi ise onlardan uzaklaşsanızKızlar ben boşanmaya karar verdim çok uzun eşim çok sinirlerim bozuk sebep 3-4 aydır sürekli eşimin ailesi yüzünden fazlaca tartışıyorduk bugün son nokta oldu sanırım
Uzaklaşamıyorım Yalandan hasta oluyorlar arıyorlar sağa sola laf ediyorlar kulağımıza geliyor her şeyEmin misin peki ? Eşin ile sorunun yokmuş sanırım sorun ailesi ise onlardan uzaklaşsanız
Anladım kuzum sen kendin için bebeğin için en doğru olanı bilirsin ben yanındayım istediğin zaman yaz elimden geleni yaparımUzaklaşamıyorım Yalandan hasta oluyorlar arıyorlar sağa sola laf ediyorlar kulağımıza geliyor her şey
Ve bentahanmil edemiyorum sırf o kadının oğlu diye de önceden boşanmalıydım
Eşin arada kaldığı için altın konusunu geçiştirmiş. Ama sanırım tek sorun bu değil. Manyakmı bu kadın sürekki küfür ediyor. Yanlış anlama ama sende hatalısın. Esine bu altın konusunda ben olsam asla darlamazdım. Esimi inadına cok sever cok iyi olurdum. Kimse bilmesin esim görsün ayıplarını. Sanırım istenmeyen bir gelinsin, ama esimle anlasıyorsam, esimle aramı hep iyi tutardım. Sen niye bak diger torunlara tam altin benimkine, elbise diyorsun. Esin aslinda hakli oldunu biliyor. Ama sen öyle olunca arada kaliyor. Bu sefer araniz bozuluyor. Bak kayinvalide 2 torununa kızından olma, evlerinde kumbara tutuyorlar. Surekli icine para atiyorlar. Sonra cikarip torunlarının istediklerini aliyorlar. Ama benim kizima bir ceyrek yada iki kurus para takmadi. İkide bir ay virüs oldu biside takamadik der dururlar formaliteden. Viruste kazançları ile alakali bir kayiplari yok. Ama ben bunu hic sorun etmedim. Arada esim yanimda sitem eder benim çocuklarım degersiz, ablaminkiler degerli diye. Hep boşver biz verelim değeri, biz ayricalik taniyalim derim. Esim ailem kotuluk yaparken sen neden, iyi davraniyorsun neden hiç sinirlenmiyorsun diye sorar. Ben kimseye güvenerek cocuk yapmadim. Kimseden beklentim yok dedim. Ve esim herseyin en iyisi hep bizlerin olsun diye uğraşır. 2 iş yapıyor eve iş getiriyor, daha güzel yaşatmak için. Ama ben gözüne soksaydım farkim kalmiyacaktı. Degerim olmiyacaktı.Kızlar açtığım konu 7-8 ay öncesine ait biz geldik ben doğum yaptım aramadı neyse dedim ben annemdeyiö 5 Aydır hem bulunduğumuz şehirde kimse olmadığı için vakalar da çöktü birde kpss çalışmak için asıl sebepte KPSS zaten
Git annenler akrabayız sağa sola laf söylüyor eşim kılıbık gibi falan bende git dedim
Orada da kadın durmamış tartışmışlar bir iki kere ama eşim de inat etti bir süre kaldı biraz da siz derdimi çekin gibisinden (hata bu kısım hiç gitmeseydi) sonra bebeğe takı muhabbeti olmuş çeyrek sonra yattım takacaz demişler eşiödd diğer torunlara ne taktıysan o tam altın tak madem demiş
Bende gıcık aldım iste gelirken dedim yok falan tartıştık bende altın vermeseler sakın ola elbise verseler kabul etme dedim
Buna geldiği gün gidip alıp iki elbise vermişler kzıım 4 aylık ha önceden düşünme yok bu da beni kandırıyor altını da verdiler de evde bıraktım bende inanadım 1 ay oluyor bugün ağzından kaçırdı
Vermemişler bende şanteller attı o zaman elbiseyi de getirme çseydşn dedim ben sana dedim elbise verirşler bebeği görmeye gelince getir dedim niye getirdin işte bıktım fallan boşal dedimüstüste
Çünkü eşinin ailesi olduğu için, bi zaafı var. Ben hiç kimseye boşan demedim ama, aileye kadar küfür saygısızlık, böyle stresli bir hayat. Ne bilim eğer böyle devam ederse, çocuk içinde iyi olmaz. Bu sekil kimse mutlu olmaz.3. Boşolu Duymadım teli kapattım
Tabi arada o kadar çok şey varki son tartışma buydu
Tüm bel altı her türlü konuşmayı yapan biri
Ablası aramadı Bile eşimi Tebrik etmedi baba oluyorsun diye
Kendi çoçuk yaptı 40 yaşında(inat diye yazdım yaşı yanlış anlaşılmasın lütfen )
Bilmiyorum ya çok şey var yazamadığım Gruruma yedirip beni tanımıyorsunuz Ama yine yazamıyorum
Birde ben salak gibi iyi niyetli davranıyorum hala eşimin anne babası vs diey
eşiö her konuda yanımda olabiliryada ben öyle sanıyorum ama ben artık katlanamıyorum içimde biriken çok şey var
Aklıma gelmezdi böyle seviyesiz bir duruma düşeceğim
Çok sinirliyim gerçekten artık
Eşime de
Ha birde kardeşleri biz hala olmak istemiyoruz iftiralar da
Sadece bana değil aileme de iftira küfürler var karşı taraftan
Ve eşim hala gelince takarlar altın
Mesele altın değil düşğncesizlik uöursamayıllık ve eşimin çanak tutması istemeden de olsa
Ahhh canım keşke senin dediğin gibi olsa onlar bana saygısızlık yapmaya ailemi aptal yerine koymaya çalışıyorlar onların niyeti belli yaptıkları belliEşin arada kaldığı için altın konusunu geçiştirmiş. Ama sanırım tek sorun bu değil. Manyakmı bu kadın sürekki küfür ediyor. Yanlış anlama ama sende hatalısın. Esine bu altın konusunda ben olsam asla darlamazdım. Esimi inadına cok sever cok iyi olurdum. Kimse bilmesin esim görsün ayıplarını. Sanırım istenmeyen bir gelinsin, ama esimle anlasıyorsam, esimle aramı hep iyi tutardım. Sen niye bak diger torunlara tam altin benimkine, elbise diyorsun. Esin aslinda hakli oldunu biliyor. Ama sen öyle olunca arada kaliyor. Bu sefer araniz bozuluyor. Bak kayinvalide 2 torununa kızından olma, evlerinde kumbara tutuyorlar. Surekli icine para atiyorlar. Sonra cikarip torunlarının istediklerini aliyorlar. Ama benim kizima bir ceyrek yada iki kurus para takmadi. İkide bir ay virüs oldu biside takamadik der dururlar formaliteden. Viruste kazançları ile alakali bir kayiplari yok. Ama ben bunu hic sorun etmedim. Arada esim yanimda sitem eder benim çocuklarım degersiz, ablaminkiler degerli diye. Hep boşver biz verelim değeri, biz ayricalik taniyalim derim. Esim ailem kotuluk yaparken sen neden, iyi davraniyorsun neden hiç sinirlenmiyorsun diye sorar. Ben kimseye güvenerek cocuk yapmadim. Kimseden beklentim yok dedim. Ve esim herseyin en iyisi hep bizlerin olsun diye uğraşır. 2 iş yapıyor eve iş getiriyor, daha güzel yaşatmak için. Ama ben gözüne soksaydım farkim kalmiyacaktı. Degerim olmiyacaktı.
Anladım canımın içi, yapacak birsey yok ozaman. İlk ve son boşanan sen olmayacaksın. Mutlu olmadığın bir hayatı yaşama, ve kimseye mutsuzluğunu yaşatma. Herşey insanlar için hayatın sonu değil. Herşey zamanla unutulur. Sen cocuguna sarıl kendini cok sev, kimse senden degerli degil. Hakettiğin hayatı yaşa, bir şansımız var bu dünyada. Ölümsüz degiliz canını kimse için harcamaAhhh canım keşke senin dediğin gibi olsa onlar bana saygısızlık yapmaya ailemi aptal yerine koymaya çalışıyorlar onların niyeti belli yaptıkları belli
Daha fazla küçülmek istemiyorum anlatamıyorum her şeyi yaptıklarını konuşmalarını
Bende içime oturan çok şey var Hamileyim diye kulak ardı ettim ama artık onların birmşeu olmamış gibi davranmalarını istemiyorum ben sabah 6snda kalktım ve sinirden ayaktayım hala
O kadar pişmanım ki evlendiğim gün ölseydim de bu sevyesiLerke muhattap olmasaydım
Kızlar ben boşanmaya karar verdim çok uzun eşim çok sinirlerim bozuk sebep 3-4 aydır sürekli eşimin ailesi yüzünden fazlaca
Kizlar ya bi baksaniz resme elimin orda agzinin icinde daha yeni byle beyaz bisey olustu bu da mi alerji ne anlamadim hiç patlarsa nolacak nasi dayancak biz bile agriyo derken nolacak byle ya bi fikri olan var mi.?
Ya iyice kizardi yüzü alerjik mi bi bakin ya valla bunaldm iyice aglicam az kaldi icim hic rahat degil. Bi de kasiyo surekli elini yüzünü
kizlar başim çatlıyor..bu hafta badana yaptık..bugun bari izin bitmeden bir sahile gidelim dedik..bebeleri biraktim babaanneye..ya ayagima bir kramp girdi..tin tin eve geri geldik.. gezemedik dedim yürü eve..deniz manzarasi guzeldir ama baga ne
yarın da anneme gidecegım..ordayken buraya bakabilirim inş..esim izindeyken bakamadim hic..özledim
Canim sana uzunnn bir mesaj yazdim umarim faydalı olmusumdur bebeginle sana yuvana saglik huzur diliyorum .Kızlar ben boşanmaya karar verdim çok uzun eşim çok sinirlerim bozuk sebep 3-4 aydır sürekli eşimin ailesi yüzünden fazlaca tartışıyorduk bugün son nokta oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?