- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ya pamukcuk gni değil ama byle 2 tane kabarcik sadece begaz sekilde yine de o iyi gelir mi bilemedim karbinatla silmeyi de dusundum yakarsa diye korktum geri oma da. Semce domates mi yapti yksa vitamin eksikligi mi aft mi. Yarin doktor anlar dimi ya domatesten olmussa eger ki. Bakalm alerji olirsa eger hic yiyemeyecek dimi tamamen yasak olacakkuzum alerji 21 gune kadar surebilir..gecer telaslanma...bizde de var...
agiz ici de domates asidi agir geldigi icin olmus olabilir.eczaneden bebekler icin pamukcuk ilaci alirsibiz gecmezse..gecmis olsun..bir de buranin amaci sorunlarimizi birlikte çözmek degil mi minnak hanim yaz senn
Ama sorun esin degil ki ailesi bak bem de esimle sorunlu degilim ailesiyle sorunlarim var ve sevdigim icin sinir de olsam duruyorm. Tabi ben de ablasi yüzünden bosanma noktasina geldm ama ikimiz de aslinda o hale gelmeyi istemedik sinirle olan seylerdi. Bak smdi de evladin var her sinirlendiğinde saril ona kokusuju icine cek vr bosver onlari oocanla mutluysan eger onlari napacaksin ki. Birak umursamasinlar evladiji daha iyi bence benimkiler nerdeyse bana vermek istemiyolar o daha beter bisey keske bunlar da umursamasa valla daha iyi olurdu ki takilma yani oyle emin ol hepsi uzaktan iyi.3. Boşolu Duymadım teli kapattım
Tabi arada o kadar çok şey varki son tartışma buydu
Tüm bel altı her türlü konuşmayı yapan biri
Ablası aramadı Bile eşimi Tebrik etmedi baba oluyorsun diye
Kendi çoçuk yaptı 40 yaşında(inat diye yazdım yaşı yanlış anlaşılmasın lütfen )
Bilmiyorum ya çok şey var yazamadığım Gruruma yedirip beni tanımıyorsunuz Ama yine yazamıyorum
Birde ben salak gibi iyi niyetli davranıyorum hala eşimin anne babası vs diey
eşiö her konuda yanımda olabiliryada ben öyle sanıyorum ama ben artık katlanamıyorum içimde biriken çok şey var
Aklıma gelmezdi böyle seviyesiz bir duruma düşeceğim
Çok sinirliyim gerçekten artık
Eşime de
Ha birde kardeşleri biz hala olmak istemiyoruz iftiralar da
Sadece bana değil aileme de iftira küfürler var karşı taraftan
Ve eşim hala gelince takarlar altın
Mesele altın değil düşğncesizlik uöursamayıllık ve eşimin çanak tutması istemeden de olsa
Burdayıımyagmur1212 @ebru_can_ebru O ogretmen61 kizlar nerdesiniz @CocoChanelmademoiselle
@Tbfth @Vaveyylla @Bercestte @ayse4401 @yuksekokceler_2016 @mmisey @Elfst @Sciencee @Princesssss @cns01 @vedahaniceleri
Ya kuzum benimm acımıyodur ama atesi çıkmışsa ya da mama veriyorsan çok sıcak kabartmis olabilir canim.. ayrıca evet domates kesinlikle olmaz ek gıdada en son sıralarda tattirilan sebze aman dikkatKizlar ya bi baksaniz resme elimin orda agzinin icinde daha yeni byle beyaz bisey olustu bu da mi alerji ne anlamadim hiç patlarsa nolacak nasi dayancak biz bile agriyo derken nolacak byle ya bi fikri olan var mi.?
kız ne diyosuuuuuunnnn yapman guzum etmen balımm başınızı yakmannnKizlar karantinada verdiğim karar ; su virus gitsin maddi durumumuz iyi olsun kizim guzelce buyusun kafam rahat olsun kismetse 2. Ciyi yapicamtabi bunlarin hepsi olursa
kardeşini yemişBenim arkada 4 embriyom var , bunda çift koymuşlardı ama senoş kardeşini yemişAllah kızıma sağlık versin. Eş kişisiyle arayı düzeltemedik , embriyoların da başını yakıyordum ama gitmiş kendi Ödemiş kira ücretini . Neyse dursunlar bakalım . Belki lazım olur
allahım o popoyu hayal ettim su an ağzımın suları akıyoKızlar benim minik sırt üstü hiç durmuyor hemen yüzüstü dönüp kurtçuk gibi ileriye gitmeye çalışıyorkafayı gömüp dizlerini çekiyor popo yukarda kendini ileri atıyor nerden öğrendin acaba şöyle hareketleri bir de kafayı gömerken yüzünü yere vuruyor ağlıyor emekliycek mi napacak daha erken gibi ya bilemedim
Inanmiyoruuum helal olsun o an ki soğuk kanlı mudahalene canım ya ama pasta yedirmek ne yaaO an birşey düşünemiyorsun korktum, alel acele kızımi ters cevirdim, elimi soktum ağzina kusturdum. Kıpkırmızı olmustu morariyordu iceri girdiğimde. Kayin valide ellemeyerek bagiroyordu. Esimde Allah'ım Allah'ım ne yapcam anne diye bağırıyordu.kusturunca ağlamaya başladı bir oh çektim,rengi düzelmeye başladı dünyanın en mutlu insanı oldum. Ağladım sadece avucimda kocaman bademle.Allah kimseye yaşatmasın cok zor.
Ya çok üzüldüm yaşadıklarına canım insan icinde olmayınca anlamiyo ama yuva kolay kurulmuyo ya çok çok iyi düşün allah hayırlı kapılar açsın3. Boşolu Duymadım teli kapattım
Tabi arada o kadar çok şey varki son tartışma buydu
Tüm bel altı her türlü konuşmayı yapan biri
Ablası aramadı Bile eşimi Tebrik etmedi baba oluyorsun diye
Kendi çoçuk yaptı 40 yaşında(inat diye yazdım yaşı yanlış anlaşılmasın lütfen )
Bilmiyorum ya çok şey var yazamadığım Gruruma yedirip beni tanımıyorsunuz Ama yine yazamıyorum
Birde ben salak gibi iyi niyetli davranıyorum hala eşimin anne babası vs diey
eşiö her konuda yanımda olabiliryada ben öyle sanıyorum ama ben artık katlanamıyorum içimde biriken çok şey var
Aklıma gelmezdi böyle seviyesiz bir duruma düşeceğim
Çok sinirliyim gerçekten artık
Eşime de
Ha birde kardeşleri biz hala olmak istemiyoruz iftiralar da
Sadece bana değil aileme de iftira küfürler var karşı taraftan
Ve eşim hala gelince takarlar altın
Mesele altın değil düşğncesizlik uöursamayıllık ve eşimin çanak tutması istemeden de olsa
Ilık veriyorm oyle asla sıcak vermem mamayi da aslindaYa kuzum benimm acımıyodur ama atesi çıkmışsa ya da mama veriyorsan çok sıcak kabartmis olabilir canim.. ayrıca evet domates kesinlikle olmaz ek gıdada en son sıralarda tattirilan sebze aman dikkat
kız ne diyosuuuuuunnnn yapman guzum etmen balımm başınızı yakmannnyani şaka bi tarafa güç kuvvet sabır direnç varsa yapın ama tek çocuk iyiymiş ya imza:uykusuzikicocukanasi
kardeşini yemiş
allahım o popoyu hayal ettim su an ağzımın suları akıyo
Inanmiyoruuum helal olsun o an ki soğuk kanlı mudahalene canım ya ama pasta yedirmek ne yaaçok gecmis olsun kuzuma
Canım sanırım kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama 5 yılı geçmemiştir büyük ihtimalle. Henüz oturmamıştır evlilik.onun ailesi onu taktı bunu yapmadı gibi eşini sıkıştırırsan o da istemsizce savunmaya geçer haksız olduklarını bilse bile sana tavır alır. Madem anlaşamıyorsunuz sen görüşme, isimleri evinizde geçmesin, ne onlar senden ne sen onlardan yana beklentiye girmeyin. Eşin dengeyi korumayı zamanla öğrenecektir. Sen çok uzun bir süre annende kaldın bu da bir hata eşler arası zaten doğum sonrası uzaklaşmalar olabiliyor bir de sen gidince aranız iyice soğumuş olabilir. Evinde kal eşini de bir süre yollama annesigile. Zaman herşeyin ilacı, düzelir bunlar üzme kendiniKızlar alıntılayamadım K bakmayın hepinize tşkr ederim
Dün gece 5 e kadar konuştuk eşimle çok ağladı
Hatasını kabul ediyor yalan konuşmamalıydım diyor bir şey yapamıyorum diyip durdu bende asla kabul etmiyorum evime bunu bil dedim kendim aşırı sinirliydim eşşek gibi onları ayağıma getir özürt dile ailemden ve benden diye benim aşırı bir öfkem var hala bitmeyen
Nasıl olacak bilmiyorum gerçekten ölsünler istiyorum o kadar nefret ediyorum ki anlatamam
Boşanma konusuda hala gündemde çünkü tiksiniyorum artık
Bakacam işte daha 20 gün buradayım sonra belki hiç gitmem
Peki ailenin bi bilgisi var mi suan bu konu hakkında. Eger yoksa ne yapacagina karar verene kdar soyleme derim yani. Ve eşin de hatasini anlisken bence de bi daha gorusmek orda kalmal gitmek istemiyorm asla sende surekli gitme vs hani byle de konusmam aramam de uzaklaatikca emin ol onlardn daha iyi olur. Emin ol o insanlar icin yuvani yikmana degmez onlar umursamaz ki bosansan nolacak olan cocuga olacak size olacak. Onladi sevindirirsin baska bsey yapmazsin.Kızlar alıntılayamadım K bakmayın hepinize tşkr ederim
Dün gece 5 e kadar konuştuk eşimle çok ağladı
Hatasını kabul ediyor yalan konuşmamalıydım diyor bir şey yapamıyorum diyip durdu bende asla kabul etmiyorum evime bunu bil dedim kendim aşırı sinirliydim eşşek gibi onları ayağıma getir özürt dile ailemden ve benden diye benim aşırı bir öfkem var hala bitmeyen
Nasıl olacak bilmiyorum gerçekten ölsünler istiyorum o kadar nefret ediyorum ki anlatamam
Boşanma konusuda hala gündemde çünkü tiksiniyorum artık
Bakacam işte daha 20 gün buradayım sonra belki hiç gitmem
3. Yıla girdikCanım sanırım kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama 5 yılı geçmemiştir büyük ihtimalle. Henüz oturmamıştır evlilik.onun ailesi onu taktı bunu yapmadı gibi eşini sıkıştırırsan o da istemsizce savunmaya geçer haksız olduklarını bilse bile sana tavır alır. Madem anlaşamıyorsunuz sen görüşme, isimleri evinizde geçmesin, ne onlar senden ne sen onlardan yana beklentiye girmeyin. Eşin dengeyi korumayı zamanla öğrenecektir. Sen çok uzun bir süre annende kaldın bu da bir hata eşler arası zaten doğum sonrası uzaklaşmalar olabiliyor bir de sen gidince aranız iyice soğumuş olabilir. Evinde kal eşini de bir süre yollama annesigile. Zaman herşeyin ilacı, düzelir bunlar üzme kendini
Gelmesinler, düşünmesinler nolacak canım? Boşvereceksin umrunda olmayacak erkek aileleri genelde böyle zaten sadece seninkiler değil ki.3. Yıla girdik
Güya geleceklermiş eşim oradayken çocuğu düşünmediler hayırlı olsun demediler
Eşim de kanıyor ben zaten 1 yoldur konuşmuyorum hamilelikte babası hastaydı bir kere gittik onda da tek kelime konuşmadım o kadınla
Söyledim ailem babam hiç istemiyor açıkçası annem çok anlayışlı sizler gibi diyor zaten kadın onlara zamanında salça oldu ne bok olduklarını biliyorlarPeki ailenin bi bilgisi var mi suan bu konu hakkında. Eger yoksa ne yapacagina karar verene kdar soyleme derim yani. Ve eşin de hatasini anlisken bence de bi daha gorusmek orda kalmal gitmek istemiyorm asla sende surekli gitme vs hani byle de konusmam aramam de uzaklaatikca emin ol onlardn daha iyi olur. Emin ol o insanlar icin yuvani yikmana degmez onlar umursamaz ki bosansan nolacak olan cocuga olacak size olacak. Onladi sevindirirsin baska bsey yapmazsin.
Mesele o değil ki ben zaten istemiyorum eşimin onların verdiği iki elbiseyi getirmesine uyuz oldum birde saf eşimi biz görünce takacaz demişlerGelmesinler, düşünmesinler nolacak canım? Boşvereceksin umrunda olmayacak erkek aileleri genelde böyle zaten sadece seninkiler değil ki.
Kv in kv benim babaannem di ve kadın zaten ömrünün yarısında felçti rahmetliSonsuzUmut yazını okudum seni çok iyi anlıyorum kv hasta senin psikolojik rahatsız doktora gitse teşhis koyarlar ilaç kullanır kesin. Büyük ihtimal kendi kv si ona bu tarz davranmış o da böyle yapıyor. Senlik veya eşinle ilgili bir durum değil. Eşin de anne olduğu için kesip atamıyor. Aile maalesef insanın zayıf noktası, psikolojide de çok yeri var bunun hele ki bir erkek için. Baharın dediği gibi onda biliyor senin haklı olduğunu ama sen bişey dedikçe savunmaya geçiyor sonuçta evet bir altın bile takmadılar diyemez ki. Aynı şey senim başına gelse ailen seni kardeşlerinden ayırsa bunu kabul etmek ister misin? Mutlaka bir bahane bulmaya çalışırsın kendi içinde hele ki kocan sana bunu dese aileni savunursun ekstra. O da annesinin yaptıklarını biliyor hatta dahası seni seviyor ve hep arkandaymış. Ailesi ile iletişimini kes kendisi konuşursa konuşsun kalmasın onlarda. Sana ne derlerse desinler duyma görme kocan yanında arkanda olduğu sürece sen takmadıkça kocan da seni savunmaya başlar ve sana laf söyletmez emin ol. Yapabiliyorsanız o kadını doktora götürün
Çok büyük geçmiş olsun Bahar cım. Biran arkanı dönmeyeceksin babaanne baba orda Allahım bu insanların hadsizliği ya Duru ya bişey olsaydı. Allahım esirgesin. Tekrar tekrar geçmiş olsun canım.O an birşey düşünemiyorsun korktum, alel acele kızımi ters cevirdim, elimi soktum ağzina kusturdum. Kıpkırmızı olmustu morariyordu iceri girdiğimde. Kayin valide ellemeyerek bagiroyordu. Esimde Allah'ım Allah'ım ne yapcam anne diye bağırıyordu.kusturunca ağlamaya başladı bir oh çektim,rengi düzelmeye başladı dünyanın en mutlu insanı oldum. Ağladım sadece avucimda kocaman bademle.Allah kimseye yaşatmasın cok zor.
Aynı senin gibi düşünürüm Bahar ım. TabiEşin arada kaldığı için altın konusunu geçiştirmiş. Ama sanırım tek sorun bu değil. Manyakmı bu kadın sürekki küfür ediyor. Yanlış anlama ama sende hatalısın. Esine bu altın konusunda ben olsam asla darlamazdım. Esimi inadına cok sever cok iyi olurdum. Kimse bilmesin esim görsün ayıplarını. Sanırım istenmeyen bir gelinsin, ama esimle anlasıyorsam, esimle aramı hep iyi tutardım. Sen niye bak diger torunlara tam altin benimkine, elbise diyorsun. Esin aslinda hakli oldunu biliyor. Ama sen öyle olunca arada kaliyor. Bu sefer araniz bozuluyor. Bak kayinvalide 2 torununa kızından olma, evlerinde kumbara tutuyorlar. Surekli icine para atiyorlar. Sonra cikarip torunlarının istediklerini aliyorlar. Ama benim kizima bir ceyrek yada iki kurus para takmadi. İkide bir ay virüs oldu biside takamadik der dururlar formaliteden. Viruste kazançları ile alakali bir kayiplari yok. Ama ben bunu hic sorun etmedim. Arada esim yanimda sitem eder benim çocuklarım degersiz, ablaminkiler degerli diye. Hep boşver biz verelim değeri, biz ayricalik taniyalim derim. Esim ailem kotuluk yaparken sen neden, iyi davraniyorsun neden hiç sinirlenmiyorsun diye sorar. Ben kimseye güvenerek cocuk yapmadim. Kimseden beklentim yok dedim. Ve esim herseyin en iyisi hep bizlerin olsun diye uğraşır. 2 iş yapıyor eve iş getiriyor, daha güzel yaşatmak için. Ama ben gözüne soksaydım farkim kalmiyacaktı. Degerim olmiyacaktı.
Burdayızz pipiş ne oldu pipiş iyileşti miyagmur1212 @ebru_can_ebru O ogretmen61 kizlar nerdesiniz @CocoChanelmademoiselle
@Tbfth @Vaveyylla @Bercestte @ayse4401 @yuksekokceler_2016 @mmisey @Elfst @Sciencee @Princesssss @cns01 @vedahaniceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?