- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Tşkr ederim canımSonsuzUmut canım küçücük bebeğinle böyle sorunlar yaşamana çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda öyle ya böyle bir karar verip kafanı rahatlatırsın dua edeceğim senin için
Doğrusunu sen bilirsin tabi canım eşinin fevri çıkışına üzüldüm imam nikahını atmak kolayına geldi sanırım mahkeme birşey yok diyerek3. Boşolu Duymadım teli kapattım
Tabi arada o kadar çok şey varki son tartışma buydu
Tüm bel altı her türlü konuşmayı yapan biri
Ablası aramadı Bile eşimi Tebrik etmedi baba oluyorsun diye
Kendi çoçuk yaptı 40 yaşında(inat diye yazdım yaşı yanlış anlaşılmasın lütfen )
Bilmiyorum ya çok şey var yazamadığım Gruruma yedirip beni tanımıyorsunuz Ama yine yazamıyorum
Birde ben salak gibi iyi niyetli davranıyorum hala eşimin anne babası vs diey
eşiö her konuda yanımda olabiliryada ben öyle sanıyorum ama ben artık katlanamıyorum içimde biriken çok şey var
Aklıma gelmezdi böyle seviyesiz bir duruma düşeceğim
Çok sinirliyim gerçekten artık
Eşime de
Ha birde kardeşleri biz hala olmak istemiyoruz iftiralar da
Sadece bana değil aileme de iftira küfürler var karşı taraftan
Ve eşim hala gelince takarlar altın
Mesele altın değil düşğncesizlik uöursamayıllık ve eşimin çanak tutması istemeden de olsa
Kız hadi işini gücünü bitir gel bizde özledik senikizlar başim çatlıyor..bu hafta badana yaptık..bugun bari izin bitmeden bir sahile gidelim dedik..bebeleri biraktim babaanneye..ya ayagima bir kramp girdi..tin tin eve geri geldik.. gezemedik dedim yürü eve..deniz manzarasi guzeldir ama baga ne
yarın da anneme gidecegım..ordayken buraya bakabilirim inş..esim izindeyken bakamadim hic..özledim
Canim biz sunnetciye yaptirdik anestezisiz . Ilk gun cok zordu agladi . Hep daldirmaya calistik cis yaptikca yaniyor agliyor . Kremleri var sürüyoruz 3 gun oldu . 3 gündür nobetli uyuduk esimle elini vurmasin diye biraz ben evham yapiyorum ondan sanirim .Burdayıımsünnet deneyimlerini paylaşır mısın bu hafta oğlum da olacak büyük ihtimalle
Pipi fenalardaBurdayızz pipiş ne oldu pipiş iyileşti mi ☺
Aslan yüreği yemis bu hatunlar ben bu gruptan çıkıyorum nolur nolmaz beni de yoldan cikarirsiniz falanKızlar 2. Çocuk konuşmuşsunuz bu ara bana da öyle bi düşünce geldi5. Ay kafası bu sanırım, öyle bi uykusuzluğa alışma,bebeğin iyi kötü düzene girmesi, gülüp sırıtıp seni yoldan çıkarması, ulen 1 tane daha doğurmaz mıyım ben diyip gaza gelmeler falan ne dersiniz geçecek mi bu his bir kazaya kurban gitmeden
Büyüğü de ettirseydiniz kız eliniz değmişkenPipi fenalardabüyük onu gördükçe sünnet yapalim diyorum yaygarayi kopariyor asil onda yanacaz encok bence
Ahahah bi tane de kız doğuralım mı lepiAslan yüreği yemis bu hatunlar ben bu gruptan çıkıyorum nolur nolmaz beni de yoldan cikarirsiniz falan
1,5 yaş mı var aralarında2. çocuk mevzisi konuşulmuş eee ben konuşmalıyım bence. birincisi ilk çocuğa olan ilgi azalmiyor azalamiyor cünkü hala bebek ve tehlikeye daha yakın olduğu için sürekli onun pesinde olunuyor ikincisi garibim yaramazlıkları izleyip kaydediyor köşesinde. aynı anda ağlamaları açılmaları uyanmalari çok fena oluyor bazen illa ki en azından eşiniz destekçi olmalı. ben gündüzde yeğenimden destek alıyorum. ama şöyle ikisi bir olunca 1 senenizi zor geçirip 1 seneyi boşa çıkarmak gibi düşünün. yani üstten ders alıp okulu erken bitirmek gibi. ben diyorum maksimum 2bucuk yıl sonra yani küçüğüm civanım 3 e girince abisi arelim 4.5 olacak hihh o zaman rahatimmm insallaahhh
Yok canim o 3 yasinda . Bu yaslar dogru degil iğdişlik korkusu olur 5 yasinda yaptirizBüyüğü de ettirseydiniz kız eliniz değmişken
Dondurulmuş embriyo yok mu canim .yinede korunmayin nasibi ne zaman olursa bakarsin kendiliginden olur . Bizim bir komsu . Yillarca tüp bile denedi onca denemeden sonra bir kizi oldu . Sonradan kizi 4 yaşında kendiliginden simdi hamile yasida var 40larda . Nasip isi bunlar .Kızlar evlat dünyanın en güzeliymiş. Genç olsam, ya da kolay hamile kalabilsem inanın düşünürdüm bir de iki de... Hem kimsem yok bakacak, çalışmak ayrı dert zaten tedaviyle oldu. Rabbim canına sağlık versin. Ama biraz büyüsün derdim Bebeğim. Çünkü ikinci olunca haliyle ilgi yeni bebeğe kayacak, birden büyüyüverecek birinci, sanki onun bebeklik hakkına girmiş gibi hissederdim. Ama tek çocukla kalmayın hepsine sağlık versin Rabbim Anneli babalı kardeşli büyüsünler inşallah.
Bak kiz dedim damarımdan vurdun beni ah ne cok isterdim bir kizim da olsun ama bu bebe yedi bitirdi beni cok korkuyorum pampaaaa coookk ya oda böyle olursaAhahah bi tane de kız doğuralım mı lepi
Hmmm küçükmüş yaşı doğru diyorsun beklesin o az dahaYok canim o 3 yasinda . Bu yaslar dogru degil iğdişlik korkusu olur 5 yasinda yaptiriz
Hem ikisiyle ugrassam beni perte cikarirlardi
Olmaz olmaz annesi kızlar minnoş olur bak kız analarına sesleri bile çıkmıyo hep biz ağlıyoz oğlanlar durmuyo diyeeBak kiz dedim damarımdan vurdun beni ah ne cok isterdim bir kizim da olsun ama bu bebe yedi bitirdi beni cok korkuyorum pampaaaa coookk ya oda böyle olursa
Biz de tanıdık bi ürolog var eve çağırdık onu uygun olunca gelecek hastane ortamına girmek istemedim benim korkum da ilk gün zaten yaCanim biz sunnetciye yaptirdik anestezisiz . Ilk gun cok zordu agladi . Hep daldirmaya calistik cis yaptikca yaniyor agliyor . Kremleri var sürüyoruz 3 gun oldu . 3 gündür nobetli uyuduk esimle elini vurmasin diye biraz ben evham yapiyorum ondan sanirim .
Canım geçen sormustun, yazamadım. İyiyiz şükür senin küçük bey nasıl, ablalari mest etmeye devam mıOğlan nasıl kız hoşgeldin ne diyelim özlendiniz
Canım her büyük grup içinde küçük gruplar olur, kafa dengi birkaç kişi daha yakın olur ve farklı şeyler paylaşır. Bizimki öyle bir şey. Kimseyi istemiyor değildik. Artık açıklama vs olaylarına girmiyorum, gelip yazdığıma da pişman oldum açıkçası o zaman. Şimdi konuşmak isteyenlerle özelden konuşuyoruz. Buranın tadı kalmadı benim için.İstenmedik de ne demek anlamadım. Burda öyle bi durum olmadı yanlış anlamışsınız. Aksine bize yöneticiler tarafından siz istenmemişsiniz ki ayrı grup kuruldu denildiöyle bi anlaşılma varsa düzeltin bence. Aksine adlarınız sıkça niye gittiler diye anıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?