2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar 2. Çocuk konuşmuşsunuz bu ara bana da öyle bi düşünce geldi 5. Ay kafası bu sanırım, öyle bi uykusuzluğa alışma,bebeğin iyi kötü düzene girmesi, gülüp sırıtıp seni yoldan çıkarması, ulen 1 tane daha doğurmaz mıyım ben diyip gaza gelmeler falan ne dersiniz geçecek mi bu his bir kazaya kurban gitmeden

Doğrusunu sen bilirsin tabi canım eşinin fevri çıkışına üzüldüm imam nikahını atmak kolayına geldi sanırım mahkeme birşey yok diyerek

Kız hadi işini gücünü bitir gel bizde özledik seni

Burdayıım sünnet deneyimlerini paylaşır mısın bu hafta oğlum da olacak büyük ihtimalle
Canim biz sunnetciye yaptirdik anestezisiz . Ilk gun cok zordu agladi . Hep daldirmaya calistik cis yaptikca yaniyor agliyor . Kremleri var sürüyoruz 3 gun oldu . 3 gündür nobetli uyuduk esimle elini vurmasin diye biraz ben evham yapiyorum ondan sanirim .

Aslan yüreği yemis bu hatunlar ben bu gruptan çıkıyorum nolur nolmaz beni de yoldan cikarirsiniz falan

Kızlar evlat dünyanın en güzeliymiş. Genç olsam, ya da kolay hamile kalabilsem inanın düşünürdüm bir de iki de... Hem kimsem yok bakacak, çalışmak ayrı dert zaten tedaviyle oldu. Rabbim canına sağlık versin. Ama biraz büyüsün derdim Bebeğim. Çünkü ikinci olunca haliyle ilgi yeni bebeğe kayacak, birden büyüyüverecek birinci, sanki onun bebeklik hakkına girmiş gibi hissederdim. Ama tek çocukla kalmayın hepsine sağlık versin Rabbim Anneli babalı kardeşli büyüsünler inşallah.

2. çocuk mevzisi konuşulmuş eee ben konuşmalıyım bence. birincisi ilk çocuğa olan ilgi azalmiyor azalamiyor cünkü hala bebek ve tehlikeye daha yakın olduğu için sürekli onun pesinde olunuyor ikincisi garibim yaramazlıkları izleyip kaydediyor köşesinde. aynı anda ağlamaları açılmaları uyanmalari çok fena oluyor bazen illa ki en azından eşiniz destekçi olmalı. ben gündüzde yeğenimden destek alıyorum. ama şöyle ikisi bir olunca 1 senenizi zor geçirip 1 seneyi boşa çıkarmak gibi düşünün. yani üstten ders alıp okulu erken bitirmek gibi. ben diyorum maksimum 2bucuk yıl sonra yani küçüğüm civanım 3 e girince abisi arelim 4.5 olacak hihh o zaman rahatimmm insallaahhh

1,5 yaş mı var aralarında

Dondurulmuş embriyo yok mu canim .yinede korunmayin nasibi ne zaman olursa bakarsin kendiliginden olur . Bizim bir komsu . Yillarca tüp bile denedi onca denemeden sonra bir kizi oldu . Sonradan kizi 4 yaşında kendiliginden simdi hamile yasida var 40larda . Nasip isi bunlar .

Bak kiz dedim damarımdan vurdun beni ah ne cok isterdim bir kizim da olsun ama bu bebe yedi bitirdi beni cok korkuyorum pampaaaa coookk ya oda böyle olursa
Olmaz olmaz annesi kızlar minnoş olur bak kız analarına sesleri bile çıkmıyo hep biz ağlıyoz oğlanlar durmuyo diyee

Biz de tanıdık bi ürolog var eve çağırdık onu uygun olunca gelecek hastane ortamına girmek istemedim benim korkum da ilk gün zaten ya

Canım her büyük grup içinde küçük gruplar olur, kafa dengi birkaç kişi daha yakın olur ve farklı şeyler paylaşır. Bizimki öyle bir şey. Kimseyi istemiyor değildik. Artık açıklama vs olaylarına girmiyorum, gelip yazdığıma da pişman oldum açıkçası o zaman. Şimdi konuşmak isteyenlerle özelden konuşuyoruz. Buranın tadı kalmadı benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…