2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sana neden düşman kesileyim
Suçlu güçlü derken? Pardon da kiminle özelden gorusecegimi kimseye soracak değilim, ne suçu?
Listeden isim silme dikkatimi çekti, moderasyon gecmisini görmediğim için bilemicem kim silmiş kim silmemis.
Yazmayacaktim ama böyle dan dun yazdın sen ve bir iki kişi biz gidince, sebep ne tam olarak? İsteyen istediğiyle özelden görüşür bu neyin tribi pardon?

Sen kendin gitmeyi ozelden gorusmeyi suc görüp boyle alinganlik yaptin galiba ama sana ozelden görüştün suclusun diyen olmadi . Orayi kimse tınlamiyor bile ne tribi . Soylediginiz sözler bizim hosumuza gitmeyen . Istedigine inan ben silmedikten sonra isim mi yok onlarla ugrasacam
Ne yazmışım gidince dan dun hadi söyle bir sonrada gecmis mesajlari oku senin kurguladiklarinla benim yazdiklarim örtüşüyor mu gözden gecir.
Baktin geldin kimse tinlamiyor hemen satasma yolunu seciyorsun hadi gülüm hadi .

Sevgi22884550 canim esin nasil sen nasilsin ?
@CocoChanelmademoiselle canim sesin cikmiyor merak ettim
@Susam_tanesi siz ne yaptınız esin test yapti mi
Ben negatif çıktım nasıl çıktım bende bilmiyorum pozitife dönme ihtimalim var yüksek riskli olduğum için işe de gitmedim 7 gün sonra yine test vereceğim ona göre netleşeceğim. Evdeyiz karantinada eşim izole bizden. Bende maskeliyim hep. Kapıdan bırakıyoruz herşeyini eşimin. Rahatsız epey ateşi vardı dün nefes darlığı var bugünde. Ama iyi yine çok şükür. Onun direnci çok düşük zaten hemen grip olan bi tip. Bende aksine hiç grip olmam desem yalan olma. Direncim yüksek. Ama çok yoruluyorum eşim bi yanda oğlum bi yanda. Arada gidip geliyorum Buna şükür

Hanimlar sunnet yaptiranlar simdi kesildikten sonra yukarda kalan deri ileri geri hareket ediyor mu yoksa yapisiyor mu icteki kisma

Valla üslup ortadaaa karakter ortada. Özelden yazanlar yetiyor bana sen yazsan ne oluuur yazmasan ne olur Biz gittik gideli kaç kez adımız geçmiş bi bak bakalım kim kimi ne kadar tınlıyor görürsün.

Hayır sizi dahil etmedik diye bu kin neden yani? Tercih meselesi bunlar şekerim Senin zihniyetin bana ters neden seninle samimiyet kurayım ki? Yakın hissettigimle kurdum zaten. Tabii benim bebeğim ağlıyor hep ondan almamislardir diyen sensin, kim kimi önemsiyor sence?

SonsuzUmut insallah hayirli olani yasatsin rabbim.
Esini seviyorsan,sana ve cocuguna sahip cikiorsa ailesi icon yuvani yikma.
Eger o da ailesinin hatasini goruyor, uzuluyorsa.. ama iste anne baba silemiyorlar ki..
Anliorum cok iyi seni,haklisin dusuncesizlik diz boyu.
Bosver esin sen cocugun birbirinize yetersiniz.onlarin yaninda ya bayadir illa ki etkilendi sanirim,doldurdular da tabi.
Hic duzelmez belj de bu aile konusu eger katlanabilirim, gormezden gelirim dersen bosanma derim ben.
Tabiki neler cektigini bilemiyorum.
Ama iste gecinmek cok zor is hele bir de evlat varsa..ama tabi bosanmak da zor is..
Hayirlisi olsun canim uzuldum cidden cogumuz da var benzer sorunlar eminim...

Kpss

Üslûp mu bokluk diyen karakter sensin .. güldürme kimseyi super fikir beni dahil etmemek bu karakterle . Hala anlamakta zorluk cekiyorsun galiba
sizin yalanlariniz (grup kuralim blup /yok canim kontrol ediliyor bildirimler gider bence diyor) dürüst olsana biz kurduk sen yoksun de yoooookk yalani kendine yakistirdin .
Sonra lepiyi almayalim lepi grubu kurdu .. ego savasi encok buna güldüm
Nerde cokluk orda bokluk .. usluba bak usluptan bahsede bak
Iki yüzlülük yapip burda samimi sohbetler hitaplar yapip sonra da böyle bana terssin neden samimiyet kurayim diyen kisi bana gelmis zihniyetten bahsediyor
Tekrar söylüyorum benim grup kurup giden kimseyle sorunum yok . Bu bir tercihtir. Ama kötü ve yanlis söz soyleyip tavir takinilan davranislar doğru degil hos degil . Ben kişiyi degil tercihleri degil yanlis davranışlari kınadım. Ha artik o köprüden cok sular akti . Gelip bunlari hala konusmak çirkefliktir .

Dondurulmuşum yok maalesef. Olsa bırakmazdım ya da çöpe gitmesini istemezdim zaten. Kısmette varsa önüne geçilemez hayırlısı olsun. Saol kuzum belki yıllar sonra iki oğlanın üstüne bir kızçen olur senin de belli mi olur. Sevgilerimle canım benim

Valla ben yapacağımseneye bu zamanlar başlıcam nasipte varsa ilk istemedim zor oldu. Bu uzamasın bari hemen olsun diyorum

sana katiliyorum hakikaten üfff yani
Oy hemserim nasil giresun ozledik ama zor is bebekle.
nzh99 Senin gibi bi cesaret edip gidebilsem koye.tam koyde degil mahalle ama kayinvalide var ondan ayaklarim geri gidiorgaliba oglun serini sevdi dimi,burnu da duzelmistir insallah.

Birincisi bokluk lafını ben demedim. Kaldı ki o deyimdir nereden anlamak istersen oradan anlarsın.
İkincisi evet seninle grup kurmak istemedim ama sen istedin ve özelden yazdın, ne yapacaktın tüm konudakileri dahil mi edecektin? Dürüst olsana iki dk. Sen de birilerini sececektin. Ee neyin alinganligini yaptın o zaman? Ben seni kırmamak icin bahane buldum yalan söylemedim. Başkasıyla konuştugumun hesabını sana mı verecektim bir de?
Ego savaşı ne be Sen konu sahibisin ve bu bir şey ifade ediyor mu ki konuya yazanlar için? Ne alaka? Senin adın bile geçmedi her denilene inanma.
İkiyüzlülük ne yapmışım pardon? Evet bana terssin o yüzden gayet kendim olup sana hayır dedim özelden
Çirkeflik nedir biliyor musun? Cevap yazamayacak insanlara laf atmaktır. Yazabiliyorken yazdım içimde kalmadı oh çok da iyi oldu. Geri banlayabilirler hadi şikayet et

Valla ben yapacağımseneye bu zamanlar başlıcam nasipte varsa ilk istemedim zor oldu. Bu uzamasın bari hemen olsun diyorum
Jadesi gelsene tanimak isteyecegimiz bir deli yurek bir cesaretli yigit daha var burdaaaa
Insallah sevgi istiyorsan ne guzel olur tabii. Olcaksa erken olsa daha iyi galiba.
O sevgi, ilgi illa bolunuor ama bari tek buyumezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…