Sana neden düşman kesileyimIsminizi silen olarak eger beni kastediyorsaniz size cevabım :
Ya kızlar yani iyi ki konuyu hevesle totem tutarak açmışım resmen düşman kesildiniz bana .. yani böyle kin güdecek benden size bir söz bir eylem oldu mu .. ama sizden bana oldu duyduklarimiz kafi .. hala gelmis burda suclu güçlü edasiyla offff offfff .. fakaaaaatttiii istedigin kadar uzat benim bunları düşünecek bunlarla ugrasacak zerrreeee vaktim yok . Asla öyle birşey yapmadım . Gördünüz mü bana karşı ne kadar ön yargılisiniz ! Ön yargı sebebiniz de benim egosuz ruhuma ters . sizi siteden engelleyen admin silmiş olabilir mi acaba listeden ! Neden ben aklina geldim ki beni hic tanimamissin .
Neyse benim kimseyle problemim yok olamazda . Olanlarda kendi hayal dunyalariyla problemlessin dursun .
Sen kendin gitmeyi ozelden gorusmeyi suc görüp boyle alinganlik yaptin galiba ama sana ozelden görüştün suclusun diyen olmadi . Orayi kimse tınlamiyor bile ne tribiSana neden düşman kesileyim
Suçlu güçlü derken? Pardon da kiminle özelden gorusecegimi kimseye soracak değilim, ne suçu?
Listeden isim silme dikkatimi çekti, moderasyon gecmisini görmediğim için bilemicem kim silmiş kim silmemis.
Yazmayacaktim ama böyle dan dun yazdın sen ve bir iki kişi biz gidince, sebep ne tam olarak? İsteyen istediğiyle özelden görüşür bu neyin tribi pardon?
Beni yoldan cikaramazsinizzzz belki bunu unutturursa zaman bana belkiiiiiiiiiiiiOlmaz olmaz annesi kızlar minnoş olur bak kız analarına sesleri bile çıkmıyo hep biz ağlıyoz oğlanlar durmuyo diyee
Ben negatif çıktım nasıl çıktım bende bilmiyorumSevgi22884550 canim esin nasil sen nasilsin ?
@CocoChanelmademoiselle canim sesin cikmiyor merak ettim
@Susam_tanesi siz ne yaptınız esin test yapti mi
Illa ki canlari aciyor ama cok korkma yinede küçükler unutuyorlar sağlıklı olani yapiyoruz annesiBiz de tanıdık bi ürolog var eve çağırdık onu uygun olunca gelecek hastane ortamına girmek istemedim benim korkum da ilk gün zaten ya
Valla üslup ortadaaa karakter ortada. Özelden yazanlar yetiyor bana sen yazsan ne oluuur yazmasan ne olurSen kendin gitmeyi ozelden gorusmeyi suc görüp boyle alinganlik yaptin galiba ama sana ozelden görüştün suclusun diyen olmadi . Orayi kimse tınlamiyor bile ne tribi. Soylediginiz sözler bizim hosumuza gitmeyen . Istedigine inan ben silmedikten sonra isim mi yok onlarla ugrasacam
Ne yazmışım gidince dan dun hadi söyle bir sonrada gecmis mesajlari oku senin kurguladiklarinla benim yazdiklarim örtüşüyor mu gözden gecir.
Baktin geldin kimse tinlamiyor hemen satasma yolunu seciyorsun hadi gülüm hadi .
sana katiliyorum hakikaten üfff yani
Üslûp mu bokluk diyen karakter sensin .. güldürme kimseyiValla üslup ortadaaa karakter ortada. Özelden yazanlar yetiyor bana sen yazsan ne oluuur yazmasan ne olurBiz gittik gideli kaç kez adımız geçmiş bi bak bakalım kim kimi ne kadar tınlıyor görürsün.
Hayır sizi dahil etmedik diye bu kin neden yani? Tercih meselesi bunlar şekerimSenin zihniyetin bana ters neden seninle samimiyet kurayım ki? Yakın hissettigimle kurdum zaten. Tabii benim bebeğim ağlıyor hep ondan almamislardir diyen sensin, kim kimi önemsiyor sence?
Dondurulmuşum yok maalesef. Olsa bırakmazdım ya da çöpe gitmesini istemezdim zaten. Kısmette varsa önüne geçilemez hayırlısı olsun. Saol kuzum belki yıllar sonra iki oğlanın üstüne bir kızçen olur senin de belli mi olur. Sevgilerimle canım benimDondurulmuş embriyo yok mu canim .yinede korunmayin nasibi ne zaman olursa bakarsin kendiliginden olur . Bizim bir komsu . Yillarca tüp bile denedi onca denemeden sonra bir kizi oldu . Sonradan kizi 4 yaşında kendiliginden simdi hamile yasida var 40larda . Nasip isi bunlar .
Valla ben yapacağımKızlar 2. Çocuk konuşmuşsunuz bu ara bana da öyle bi düşünce geldi5. Ay kafası bu sanırım, öyle bi uykusuzluğa alışma,bebeğin iyi kötü düzene girmesi, gülüp sırıtıp seni yoldan çıkarması, ulen 1 tane daha doğurmaz mıyım ben diyip gaza gelmeler falan ne dersiniz geçecek mi bu his bir kazaya kurban gitmeden
Oy hemserim nasil giresun ozledik ama zor is bebekle.sana katiliyorum hakikaten üfff yani
Birincisi bokluk lafını ben demedim. Kaldı ki o deyimdir nereden anlamak istersen oradan anlarsın.Üslûp mu bokluk diyen karakter sensin .. güldürme kimseyisuper fikir beni dahil etmemek bu karakterle . Hala anlamakta zorluk cekiyorsun galiba
sizin yalanlariniz (grup kuralim blup / canim kontrol ediliyor bildirimler gider bence diyor) dürüst olsana biz kurduk sen yoksun de yoooookk yalani kendine yakistirdin .
Sonra lepiyi almayalim lepi grubu kurdu .. ego savasi encok buna güldüm
Nerde cokluk orda bokluk .. usluba bak usluptan bahsede bak
Iki yüzlülük yapip burda samimi sohbetler hitaplar yapip sonra da böyle bana terssin neden samimiyet kurayim diyen kisi bana gelmis zihniyetten bahsediyor
Tekrar söylüyorum benim grup kurup giden kimseyle sorunum yok . Bu bir tercihtir. Ama kötü ve yanlis söz soyleyip tavir takinilan davranislar doğru degil hos degil . Ben kişiye degil tercihlere degil yanlis davranışlari kınadım. Ha artik o köprüden cok sular akti . Gelip bunlari hala konusmak çirkefliktir .
Valla ben yapacağımseneye bu zamanlar başlıcam nasipte varsa ilk istemedim zor oldu. Bu uzamasın bari hemen olsun diyorum
Ahah yok aman daha allah korusun çok erken ama ilerde bi de minnoşum olsun isterimBeni yoldan cikaramazsinizzzz belki bunu unutturursa zaman bana belkiiiiiiiiiiiiama dur bakalim senden yakin bir haber alicaz gibi tatlimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?