Valla olmaz yine diye korkuyorum hemde istiyorum cidden evlat bambaşkaymış. Rabbim vermese de üzülmem çok. Tadını aldım şükür bu duygunun olmayanlara versin inşallahJadesi gelsene tanimak isteyecegimiz bir deli yurek bir cesaretli yigit daha var burdaaaa
Insallah sevgi istiyorsan ne guzel olur tabii. Olcaksa erken olsa daha iyi galiba.
O sevgi, ilgi illa bolunuor ama bari tek buyumezler
Ben de şimdi böyle konuşuyom bakma iş ciddiye binerse kaçarım bunu bile 5 yıl sonra yaptım benyagmur1212 @bharkk ne desem bilemedim ikinci cocuk isiine.
Ne desem digerini curutur iste de zor is zor
Bebeğim ne alaka? Sağlık dileyince iyi kalbini mi göstermiş oldun şimdi? Anasına saydir bebesine sağlıklar
Haklısınız sanırım size ayrı bi tutumları var bu bariz. Neyse uzatmayarak en iyisini yapıyorsunuz.
İnşallah istediğin zamanda olur bu seferValla ben yapacağımseneye bu zamanlar başlıcam nasipte varsa ilk istemedim zor oldu. Bu uzamasın bari hemen olsun diyorum
Bsver canm bence hic yapma ugrasma bile o kdar zor bak biliyorm bende boşandım bu 2nci evliliğim ailesi yuzundendi bosanma sebebim cok aileciydi asla olmazdi yani ama eşin senin tarafinda oluyosa eger zan ver birak belli müddet ailende dur kafani dinle hemen dava acma sakın kendini dinle dusun nasil olur flan belki kocan pisman olur herseyi duzeltir belkiSöyledim ailem babam hiç istemiyor açıkçası annem çok anlayışlı sizler gibi diyor zaten kadın onlara zamanında salça oldu ne bok olduklarını biliyorlar
Ne bileyim ya gerçekten tiksindim her şeyden o iki elbiseyi getirdiğine inanamıyorum hala
Bugün o iki elbiseyi yortıp kargoyla geri göndermeyi düşünüyorum
Sen ne anlarmissin insanliktan yuh be yeter cirkeflestigin bu neyin kini .. saydirdin dediklerini git tarafsiz oku . O kadar iyi niyetime karşılık bide bunlari diyip böyle cirkeflesiyorsun ya Seni Allah a havale ediyorum . Zihniyet diyor bide bak bakalim aramizdaki farka dicem ama sen onu da goremezsin gören görüyor.Bebeğim ne alaka? Sağlık dileyince iyi kalbini mi göstermiş oldun şimdi? Anasına saydir bebesine sağlıklar
Saydiran, ben cevap veremezken konuşan sensin şimdi cevap verince zoruna mı gitti? Hadi neyse uğraşamam.
İyi niyet hıhı. Ben cevap verene kadar cengaver kesilmiştin ne oldu Blup neselidir sakindir bir şey demez mi sandın? Ben sende en ufak bir iyi niyet görmüyorum, kendimi de çok iyi biliyorum. Lütfen sen de kendini iyi bil. Cevap verme şansı olmayan insanlarla ilgili konuşma bu bir ahlak kuralıdır, görgü bile değil ahlak.Sen ne anlarmissin insanliktan yuh be yeter cirkeflestigin bu neyin kini .. saydirdin dediklerini git tarafsiz oku . O kadar iyi niyetime karşılık bide bunlari diyip böyle cirkeflesiyorsun ya Seni Allah a havale ediyorum . Zihniyet diyor bide bak bakalim aramizdaki farka dicem ama sen onu da goremezsin gören görüyor.
sevgilerinii özelde yazdığın gibi gibi kinini öfkeni de özelden yazsaydın keşke. buraya iki kafa dağıtmaya, birbirimize yardim etmeye giriyoruz. kimsenin öfkesini nefretini okumaya değil.Bebeğim ne alaka? Sağlık dileyince iyi kalbini mi göstermiş oldun şimdi? Anasına saydir bebesine sağlıklar
Saydiran, ben cevap veremezken konuşan sensin şimdi cevap verince zoruna mı gitti? Hadi neyse uğraşamam.
Can sıkıntısı heralde bana da garip geldisevgilerinii özelde yazdığın gibi gibi kinini öfkeni de özelden yazsaydın keşke. buraya iki kafa dağıtmaya, birbirimize yardim etmeye giriyoruz. kimsenin öfkesini nefretini okumaya değil.
zaten özelden istediklerimle mesajlasiyorum diye gelip buraya yazmak da ayrı bir ironi. zaten mesajlastiklarin biliyorlar bunu. buraya yazip, kime neyi ispat etmeye çalışıyorsun.
kimseye taraf olmam, kim kimle görüşürse görüşsün. kimseyi alakadar etmez. ama buraya sırayla gelip saydirmaniz da sinir bozucu.
şimdiye kadar geri dönüp bu konuda kim yazdıysa sessiz kaldim ama bu kadar uzatan da olmamıştı. kaç tane mesaj olmuş, ben bu tartışmaları okumak zorunda miyım. bir kere yazılır, sitemse edilir tamam. sayfalarca mesaj. hakikaten abartı tepkiler.
Bende ufffsana katiliyorum hakikaten üfff yani
Kız zaten kadında kol kalmadı el kalmadı girme kanına kız çocuğu diye cadı planda çok yapmaOlmaz olmaz annesi kızlar minnoş olur bak kız analarına sesleri bile çıkmıyo hep biz ağlıyoz oğlanlar durmuyo diyee
Kız çocuk istiyo içten içe biliyom beeenKız zaten kadında kol kalmadı el kalmadı girme kanına kız çocuğu diye cadı planda çok yapma
Şeytan hep dürtüyor ya şimdi ne desem yalan olur ilk 3 ay zor ama sonra o bakış o gülüş 2.neden olmasın dedirtiyor ya hemen yapmalı yada sonsuza kadar susalımJadesi gelsene tanimak isteyecegimiz bir deli yurek bir cesaretli yigit daha var burdaaaa
Insallah sevgi istiyorsan ne guzel olur tabii. Olcaksa erken olsa daha iyi galiba.
O sevgi, ilgi illa bolunuor ama bari tek buyumezler
Hadi bakalım yapın siz sonra bizi de kandırırsınız belkiKız çocuk istiyo içten içe biliyom beeenhem ne güçlüdür o olmaz bişey
Oğlan çocuk pek hojdirHadi bakalım yapın siz sonra bizi de kandırırsınız belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?