2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
K Kuf alıntılayıp sayfada senin bos yazılarını dolandirmicam . Anlayana yukarda yazdigim iki mesaj cok kafi. Ama sen bu tavirlarla dogruyu algilayamazsin . Saldirmakla eline ne gececekse al git .
Neyse bebeğine sağlık diliyorum

Jadesi gelsene tanimak isteyecegimiz bir deli yurek bir cesaretli yigit daha var burdaaaa
Insallah sevgi istiyorsan ne guzel olur tabii. Olcaksa erken olsa daha iyi galiba.
O sevgi, ilgi illa bolunuor ama bari tek buyumezler
Valla olmaz yine diye korkuyorum hemde istiyorum cidden evlat bambaşkaymış. Rabbim vermese de üzülmem çok. Tadını aldım şükür bu duygunun olmayanlara versin inşallah 2. Yi de biz isteyenlere oğlum beni çok yormadı ne gece ne gündüz elbette yorucu ama beni benden alan bi hale girmedik hiç ondan belki zor olsa biraz daha açalım arayı derşm ama eşimde bende istiyoruz bi tane daha

Bebeğim ne alaka? Sağlık dileyince iyi kalbini mi göstermiş oldun şimdi? Anasına saydir bebesine sağlıklar

Saydiran, ben cevap veremezken konuşan sensin şimdi cevap verince zoruna mı gitti? Hadi neyse uğraşamam.

Haklısınız sanırım size ayrı bi tutumları var bu bariz. Neyse uzatmayarak en iyisini yapıyorsunuz.

Bsver canm bence hic yapma ugrasma bile o kdar zor bak biliyorm bende boşandım bu 2nci evliliğim ailesi yuzundendi bosanma sebebim cok aileciydi asla olmazdi yani ama eşin senin tarafinda oluyosa eger zan ver birak belli müddet ailende dur kafani dinle hemen dava acma sakın kendini dinle dusun nasil olur flan belki kocan pisman olur herseyi duzeltir belki

Sen ne anlarmissin insanliktan yuh be yeter cirkeflestigin bu neyin kini .. saydirdin dediklerini git tarafsiz oku . O kadar iyi niyetime karşılık bide bunlari diyip böyle cirkeflesiyorsun ya Seni Allah a havale ediyorum . Zihniyet diyor bide bak bakalim aramizdaki farka dicem ama sen onu da goremezsin gören görüyor.

S Sonsuzsukurler daha az once geldm eve agzi icin bi ilac verdi 15 gun snra mutlaka getir geri dedi. Yuzu icin de domatesten dedi bende evdekilere abartili sekilde verilmemesi gerektigini soyledm tm dediler. 3 tup kan vermistk demir düşük çıktı birazcık iste oyle bakalım

İyi niyet hıhı. Ben cevap verene kadar cengaver kesilmiştin ne oldu Blup neselidir sakindir bir şey demez mi sandın? Ben sende en ufak bir iyi niyet görmüyorum, kendimi de çok iyi biliyorum. Lütfen sen de kendini iyi bil. Cevap verme şansı olmayan insanlarla ilgili konuşma bu bir ahlak kuralıdır, görgü bile değil ahlak.

sevgilerinii özelde yazdığın gibi gibi kinini öfkeni de özelden yazsaydın keşke. buraya iki kafa dağıtmaya, birbirimize yardim etmeye giriyoruz. kimsenin öfkesini nefretini okumaya değil.

zaten özelden istediklerimle mesajlasiyorum diye gelip buraya yazmak da ayrı bir ironi. zaten mesajlastiklarin biliyorlar bunu. buraya yazip, kime neyi ispat etmeye çalışıyorsun.

kimseye taraf olmam, kim kimle görüşürse görüşsün. kimseyi alakadar etmez. ama buraya sırayla gelip saydirmaniz da sinir bozucu.

şimdiye kadar geri dönüp bu konuda kim yazdıysa sessiz kaldim ama bu kadar uzatan da olmamıştı. kaç tane mesaj olmuş, ben bu tartışmaları okumak zorunda miyım. bir kere yazılır, sitemse edilir tamam. sayfalarca mesaj. hakikaten abartı tepkiler.

Can sıkıntısı heralde bana da garip geldi

Jadesi gelsene tanimak isteyecegimiz bir deli yurek bir cesaretli yigit daha var burdaaaa
Insallah sevgi istiyorsan ne guzel olur tabii. Olcaksa erken olsa daha iyi galiba.
O sevgi, ilgi illa bolunuor ama bari tek buyumezler
Şeytan hep dürtüyor ya şimdi ne desem yalan olur ilk 3 ay zor ama sonra o bakış o gülüş 2.neden olmasın dedirtiyor ya hemen yapmalı yada sonsuza kadar susalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…