- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Sakın yollama bence sen elbiseymiş oymuş buymuş takılma bahar demişti galiba siz onlara güvenip mi yaptınız çocuğu herkesin kendi basitliği.Söyledim ailem babam hiç istemiyor açıkçası annem çok anlayışlı sizler gibi diyor zaten kadın onlara zamanında salça oldu ne bok olduklarını biliyorlar
Ne bileyim ya gerçekten tiksindim her şeyden o iki elbiseyi getirdiğine inanamıyorum hala
Bugün o iki elbiseyi yortıp kargoyla geri göndermeyi düşünüyorum
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatır eşin. Nu da ayrı sıkıntı şimdi o geçirdi sonra da sen geçirirsen bu sefer yine ayrı ayrı olacak yine yorgunluk çok zor. Nasıl bir hastalıkmış mum etti herkesi yaa çaresiz kaldık karşısında nasıl davranacağımızı bilemiyoruz. Tüm yaşantımız hayatımız etkilendi. Bunun yüzünden daha kız kardeşim bebeğimi göremedi offBen negatif çıktım nasıl çıktım bende bilmiyorumpozitife dönme ihtimalim var yüksek riskli olduğum için işe de gitmedim 7 gün sonra yine test vereceğim ona göre netleşeceğim. Evdeyiz karantinada eşim izole bizden. Bende maskeliyim hep. Kapıdan bırakıyoruz herşeyini eşimin. Rahatsız epey ateşi vardı dün nefes darlığı var bugünde. Ama iyi yine çok şükür. Onun direnci çok düşük zaten hemen grip olan bi tip. Bende aksine hiç grip olmam desem yalan olma. Direncim yüksek. Ama çok yoruluyorum eşim bi yanda oğlum bi yanda. Arada gidip geliyorum Buna şükür
Benim kiii oyuncaklara sinirlenir ağlar 2 dk oynamıyor. Bağırıyor el kol ayrı oynuyor yerinde duramıyor çocuk neyseki maşallah diyim uyuması fena değil en azından gece uyuyor sanırım yorgun düşüyor. Daha bu kız emekleyecek yürüyecek eyvah ki eyvahKız zaten kadında kol kalmadı el kalmadı girme kanına kız çocuğu diye cadı planda çok yapma
Hemen zor bence yaa bakıma muhtaç 2 çocuk..Şeytan hep dürtüyor ya şimdi ne desem yalan olur ilk 3 ay zor ama sonra o bakış o gülüş 2.neden olmasın dedirtiyor ya hemen yapmalı yada sonsuza kadar susalım
cok sukur canim esinde toparlar insallah hemen. Ya bendede kirginlik var ama iyiyim tek olmanin yorgunlugu sanirim ates öksürük flan yok cok sukur. Rabbim sifa versin insallah bagisiklikta kazanmis oluruz yada olurlar:)Ben negatif çıktım nasıl çıktım bende bilmiyorumpozitife dönme ihtimalim var yüksek riskli olduğum için işe de gitmedim 7 gün sonra yine test vereceğim ona göre netleşeceğim. Evdeyiz karantinada eşim izole bizden. Bende maskeliyim hep. Kapıdan bırakıyoruz herşeyini eşimin. Rahatsız epey ateşi vardı dün nefes darlığı var bugünde. Ama iyi yine çok şükür. Onun direnci çok düşük zaten hemen grip olan bi tip. Bende aksine hiç grip olmam desem yalan olma. Direncim yüksek. Ama çok yoruluyorum eşim bi yanda oğlum bi yanda. Arada gidip geliyorum ☺ Buna şükür
Bende olsaydi belirti olurdu herhalde kac zaman oldu yada hafif geciriyorum bilemedimBKGK nasilsiiniz. olmadi dimi sizde belirti baharcim.
Esin agirlasmadi insallah..
Cok sagol cnm benim iyiyim ben esimde iyi arada öksürüyor 1 hafta daha karantina sonra test yaptiracak sonra bende yaptiracagim ins bu surede daha iyi oluruz.
@Sevgi22884550 insallah kolayca kurtulur esin..
Sana da gecmemis cok sukur..
Eskiden yasaklar varken hic yakinimizda duymazdik simdi ne oldu ne olacak meraktayizcidden. Rabbim korusun..
Kuzum köy temiz hava bol oksijen güzeldi. Oğlan serini sevdi ama burnu geçmedi . Samsun da fena değildi tıkanıyordu ama çok değil. Geldik Mersin bin derece hissedilen. Çocuğum çok bocaladı. Klima çalışıyor her odada. O da havayı kurutuyor. Masum gece çok tıkanıyor. Hiç kıyamıyorum. Kışın daha da zorlanacağız gibi. Geçse gitse offf çok zor. İşe başladım bugün. Esnek çalışmaya döneceğiz haftada 1 gün geleceğim. Yarın rota 2. Doz. Yapılacak. Kolay geçsin inşallah. Siz nasılsınız sevgilerimi gönderiyorum.Oy hemserim nasil giresun ozledik ama zor is bebekle.
nzh99 Senin gibi bi cesaret edip gidebilsem koye.tam koyde degil mahalle ama kayinvalide var ondan ayaklarim geri gidiorgaliba oglun serini sevdi dimi,burnu da duzelmistir insallah.
Geçmiş olsun canım. Kıyamam ya 3 tüp kan. Ne canları var ki@Sonsuzsukurler daha az once geldm eve agzi icin bi ilac verdi 15 gun snra mutlaka getir geri dedi. Yuzu icin de domatesten dedi bende evdekilere abartili sekilde verilmemesi gerektigini soyledm tm dediler. 3 tup kan vermistk demir düşük çıktı birazcık iste oyle bakalım
Aynwn cok agladi durmadi her şeyine baktilar iste evdekilere de dedm yazk bak 3 tup kan vermek zorunda kaldm yapmayin bogazi dili flan bile şişer yedigi seyden karismayin ben yediririm yiyecegi seyleri dedim tm dediler bakalmGeçmiş olsun canım. Kıyamam ya 3 tüp kan. Ne canları var ki
merhaba cherry. olan oldu biten bitti. tekrardan geldiniz, hoşgeldiniz. burası kimsenin babasının mali değil, isteyen herkes yazabilir, ki konuya dönmenizi isteyen pek çok da arkadaş oldu.Merhaba.. Banımız açıldığı için bir kaç kelime yazmak istiyorum zira tekrar ban yiyebilirim ama en azından kendimi ifade ederim. Sonra artık kim ne söylemek ve yazmak istiyorsa yazabilir.
Buraya gelme amacımız hamilelik sürecinden beri birşey paylaşmak, birbirimizden birşeyler öğrenmek ve kafa dağıtmaktı benim için. Zamanla konusa konusa bazılarımız birbiriyle daha samimi oldu ki bu bence cok normal birşey.
Burada birbirimizi merak ettik ve takipleşmek istedik bunun yasak oldugunu da bilmiyordum. Yok grup kurdular yok eleme yapıldı, bazıları istenilmedi gibi bir durum kesinlikle yok ve olmadı. Sözüme ne kadar inanırsınız bilemiyorum.
Buraya gelip yazmamız neden garipsendi bunu da anlamadım sonucta forum üyeyisiz banlarımız geri açıldı ve gidince arkamızdan konusulanlara istinaden yazdık.
Bebeklerimizi sağlıkla büyütmekten baska bi amacımız yok kimseye karsı art niyetimiz de yok netice de hepimiz buraya yazdıklarımız kadar tanıyoruz birbirimizi.
Ben kendi adıma bir kaç kişi hariç ki onlara gerçekten birşey demiyorum insafsızca eleştirip olmayan seyleri daha da büyüterek burada bi algı yaptılar.
Diğer konustugum arkadaslar bu zamana kadar verdikleri bilgiler için teşekkür ederim.
Konuyu uzatma gibi bir düşüncem yok. Hepinize bebeklerinizle güzel günler diliyorum.
Ve lütfen yargısız infaz yapmayın burada yazılanlara cevap verme Sansımız olsaydı durum daha baska olurdu..
Evet virüs falan herkes gergin doğru. Yalnız neden birşeyi atlıyorsunuz biz banlanınca burada herkes özgürce fikrini beyan etti iyi kötü herkes birşeyler yazdı. O zaman banımız açılsaydı o zaman yazacaktık bugune kısmet oldu. Bir de özelden konusulma mevzusu şöyle Lepistesb herşeyi kendi üzerine alındı. Halbuki konunun onunla bir ilgisi yoktu ego savaşı, yönetici muhabbetleri oldu orada bahsedilen site yöneticisiydi kendisi değil. Kaldı ki kendisi özelden konusup grup kurmak istedi onu kimse ayıplamadı ama bizlere çok kötü sözler söylendi ve yazamayacagımızı bile bile sayfalarca seyler yazıldı. Seninle ya da baska biriyle tartısmak gibi bir amacım yok sadece kendimizi ifade etmek istedik. Blup sinirlenmiş olabilir çünkü çok konusuldu arkamızdan Lepistesb de kendini haklı görüyor olabilir kendince herşeyi üzerine alındığı için. Şimdi mesela Kendisi banlandı ben onun arkasından sayfalarca atsam tutsam yazamayacagını bildiğim halde bu hoş bir tutum değil.merhaba cherry. olan oldu biten bitti. tekrardan geldiniz, hoşgeldiniz. burası kimsenin babasının mali değil, isteyen herkes yazabilir, ki konuya dönmenizi isteyen pek çok da arkadaş oldu.
buraya kadar tamam, ama gelip de burada ben zaten istediğim kişilerle görüşüyorum deyip tartışma çıkarmak hiç hoş değil. ıstediği miz kişilerle özelde konuşuyorsak, problemlerimizi de özelde çözebiliriz o zaman. konuyla uzaktan yakından alakasi olmayan kişileri de tartışmaya maruz bırakmak hiç hoş değil. katilirsin ya da katılmazsın ama bence böyle. yeteri kadar gergin bir ortamdayız. virüs vs. bir de burada gerilemeyelim mümkünse.
Aynen oyle ya bakalim kaç gün snra gelecek.Lepimiz geçici olarak serviş dışı ☹ Bekliyoruz dönmeni
Deneyimini isterim bende sen bana ver bi gün ben sanaOğlan çocuk pek hojdir
Yollamayacağım cankm sinirlendim birden ama vazgeçtim hatalı eşim kabul etmeyecektiSakın yollama bence sen elbiseymiş oymuş buymuş takılma bahar demişti galiba siz onlara güvenip mi yaptınız çocuğu herkesin kendi basitliği.
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatır eşin. Nu da ayrı sıkıntı şimdi o geçirdi sonra da sen geçirirsen bu sefer yine ayrı ayrı olacak yine yorgunluk çok zor. Nasıl bir hastalıkmış mum etti herkesi yaa çaresiz kaldık karşısında nasıl davranacağımızı bilemiyoruz. Tüm yaşantımız hayatımız etkilendi. Bunun yüzünden daha kız kardeşim bebeğimi göremedi off
Benim kiii oyuncaklara sinirlenir ağlar 2 dk oynamıyor. Bağırıyor el kol ayrı oynuyor yerinde duramıyor çocuk neyseki maşallah diyim uyuması fena değil en azından gece uyuyor sanırım yorgun düşüyor. Daha bu kız emekleyecek yürüyecek eyvah ki eyvah
Hemen zor bence yaa bakıma muhtaç 2 çocuk..
Deme jademm ilk üç ay değil ilk üç yıl zorŞeytan hep dürtüyor ya şimdi ne desem yalan olur ilk 3 ay zor ama sonra o bakış o gülüş 2.neden olmasın dedirtiyor ya hemen yapmalı yada sonsuza kadar susalım
Ama bu mümkün degil. Yerine koyuyorum kendimi, ailem bana elbise verseydi. Altin daha sonra takacağız deseydi. Hayır olmaz brn elbiseyi kabul etmiyorum diyemezdim. Ailem veya kim olursa olsun utanırdım. Birde şöyle birşey var. Eşim niye kabul ettin, yolliyacağım geri diye, benimle tartışsa eşimden soğurum. İki kuruş için benim küçülmemi isteyen, veya kendini küçülten eşim olsun istemez dim.Yollamayacağım cankm sinirlendim birden ama vazgeçtim hatalı eşim kabul etmeyecekti
Herkesin kendi basitliği
Allah’a havale ediyorum
Canım istemiyorum deme dedim zaten gelince getirirsiniz diseydi ben böyle söyle dedim olmaz de demedim ki ben biliyorum zaten böyle bir şey yapacağını o kadının verdiği iki elbiseyi büyütür büyütür anlatır o yüzden öncesinden çok dedim öyle bir şey olursa gelince getirisiniz de dedim evime kabul etmez dim zamanı gelinceAma bu mümkün degil. Yerine koyuyorum kendimi, ailem bana elbise verseydi. Altin daha sonra takacağız deseydi. Hayır olmaz brn elbiseyi kabul etmiyorum diyemezdim. Ailem veya kim olursa olsun utanırdım. Birde şöyle birşey var. Eşim niye kabul ettin, yolliyacağım geri diye, benimle tartışsa eşimden soğurum. İki kuruş için benim küçülmemi isteyen, veya kendini küçülten eşim olsun istemez dim.
HaklısınEvet virüs falan herkes gergin doğru. Yalnız neden birşeyi atlıyorsunuz biz banlanınca burada herkes özgürce fikrini beyan etti iyi kötü herkes birşeyler yazdı. O zaman banımız açılsaydı o zaman yazacaktık bugune kısmet oldu. Bir de özelden konusulma mevzusu şöyle Lepistesb herşeyi kendi üzerine alındı. Halbuki konunun onunla bir ilgisi yoktu ego savaşı, yönetici muhabbetleri oldu orada bahsedilen site yöneticisiydi kendisi değil. Kaldı ki kendisi özelden konusup grup kurmak istedi onu kimse ayıplamadı ama bizlere çok kötü sözler söylendi ve yazamayacagımızı bile bile sayfalarca seyler yazıldı. Seninle ya da baska biriyle tartısmak gibi bir amacım yok sadece kendimizi ifade etmek istedik. Blup sinirlenmiş olabilir çünkü çok konusuldu arkamızdan Lepistesb de kendini haklı görüyor olabilir kendince herşeyi üzerine alındığı için. Şimdi mesela Kendisi banlandı ben onun arkasından sayfalarca atsam tutsam yazamayacagını bildiğim halde bu hoş bir tutum değil.
Ben burada yargı dagıtmaya gelmedim kimseye sadece birşeyler konusuldu gecte olsa cevap hakkımız var kullanıyoruz. Buraya yazmamızı isteyen arkadaslara tesekkur ederim belki baska konularda görüşür tekrar sohbet ederiz. Bu konuya yazdıkça tadı kaçıyor ve gereksiz uzuyor. Herkese iyi forumlar dilerim.
bence de uzatmanın gereği yok. burada kendilerine söz hakkı verilmediğinden dert yananlar, bizim olmadığımız platformlarda arkamızdan neler konuşmuş onları da biliyoruz. siz en azından burada konuşulanları biliyorsunuz. bizim öyle bir şansımız da olmadı. ne konusulduysa giyabimizda konuşuldu. herkese iyi forumlar bence deEvet virüs falan herkes gergin doğru. Yalnız neden birşeyi atlıyorsunuz biz banlanınca burada herkes özgürce fikrini beyan etti iyi kötü herkes birşeyler yazdı. O zaman banımız açılsaydı o zaman yazacaktık bugune kısmet oldu. Bir de özelden konusulma mevzusu şöyle Lepistesb herşeyi kendi üzerine alındı. Halbuki konunun onunla bir ilgisi yoktu ego savaşı, yönetici muhabbetleri oldu orada bahsedilen site yöneticisiydi kendisi değil. Kaldı ki kendisi özelden konusup grup kurmak istedi onu kimse ayıplamadı ama bizlere çok kötü sözler söylendi ve yazamayacagımızı bile bile sayfalarca seyler yazıldı. Seninle ya da baska biriyle tartısmak gibi bir amacım yok sadece kendimizi ifade etmek istedik. Blup sinirlenmiş olabilir çünkü çok konusuldu arkamızdan Lepistesb de kendini haklı görüyor olabilir kendince herşeyi üzerine alındığı için. Şimdi mesela Kendisi banlandı ben onun arkasından sayfalarca atsam tutsam yazamayacagını bildiğim halde bu hoş bir tutum değil.
Ben burada yargı dagıtmaya gelmedim kimseye sadece birşeyler konusuldu gecte olsa cevap hakkımız var kullanıyoruz. Buraya yazmamızı isteyen arkadaslara tesekkur ederim belki baska konularda görüşür tekrar sohbet ederiz. Bu konuya yazdıkça tadı kaçıyor ve gereksiz uzuyor. Herkese iyi forumlar dilerim.
Aa iyi fikir kızDeneyimini isterim bende sen bana ver bi gün ben sanaama alırım sonra kızımı
Pardon hesap açıp cevap verilmedi mi her yazılan da açık değil mi ben mi bilmiyorumbence de uzatmanın gereği yok. burada kendilerine söz hakkı verilmediğinden dert yananlar, bizim olmadığımız platformlarda arkamızdan neler konuşmuş onları da biliyoruz. siz en azından burada konuşulanları biliyorsunuz. bizim öyle bir şansımız da olmadı. ne konusulduysa giyabimizda konuşuldu. herkese iyi forumlar bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?