- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Merhaba hoş geldiniz bebekler nasıl diğer kızlar ?Evet virüs falan herkes gergin doğru. Yalnız neden birşeyi atlıyorsunuz biz banlanınca burada herkes özgürce fikrini beyan etti iyi kötü herkes birşeyler yazdı. O zaman banımız açılsaydı o zaman yazacaktık bugune kısmet oldu. Bir de özelden konusulma mevzusu şöyle Lepistesb herşeyi kendi üzerine alındı. Halbuki konunun onunla bir ilgisi yoktu ego savaşı, yönetici muhabbetleri oldu orada bahsedilen site yöneticisiydi kendisi değil. Kaldı ki kendisi özelden konusup grup kurmak istedi onu kimse ayıplamadı ama bizlere çok kötü sözler söylendi ve yazamayacagımızı bile bile sayfalarca seyler yazıldı. Seninle ya da baska biriyle tartısmak gibi bir amacım yok sadece kendimizi ifade etmek istedik. Blup sinirlenmiş olabilir çünkü çok konusuldu arkamızdan Lepistesb de kendini haklı görüyor olabilir kendince herşeyi üzerine alındığı için. Şimdi mesela Kendisi banlandı ben onun arkasından sayfalarca atsam tutsam yazamayacagını bildiğim halde bu hoş bir tutum değil.
Ben burada yargı dagıtmaya gelmedim kimseye sadece birşeyler konusuldu gecte olsa cevap hakkımız var kullanıyoruz. Buraya yazmamızı isteyen arkadaslara tesekkur ederim belki baska konularda görüşür tekrar sohbet ederiz. Bu konuya yazdıkça tadı kaçıyor ve gereksiz uzuyor. Herkese iyi forumlar dilerim.
evet 18 ay var sadece1,5 yaş mı var aralarında
2-3 seneye inanılmaz rahatlıcaksınevet 18 ay var sadece
bence de uzatmanın gereği yok. burada kendilerine söz hakkı verilmediğinden dert yananlar, bizim olmadığımız platformlarda arkamızdan neler konuşmuş onları da biliyoruz. siz en azından burada konuşulanları biliyorsunuz. bizim öyle bir şansımız da olmadı. ne konusulduysa giyabimizda konuşuldu. herkese iyi forumlar bence de
Cecen merhaba canım yokluğunuz belliydi. Kızın nasıl sevgilerimi gönderiyorumSabahtan beri yazmayayım diyorum tutuyorum kendimi olmuyor. Rahatsız olduğun bir üye varsa göz ardı et butonunu kullanabilirsin kim rahatsız oluyorsa oda aynısı yapabilir. Daha önceki mesajında da gelip burda tek tek saydırdınız diyorsun kim saydırdı?
Ben beni merak edenlere selamımı verdim geçtim.agacsizkoalaa eggplantlover gelip yazmadılar bile. Tikkabilla kendisini yalancı çıkaranlar için açıklama yaptı. K Kuf a Lepistesb yüzünden söz hakkı doğdu. Siz istiyorsunuz ki kimse bir şey yazmasın susup otursun aşağı sizin gözünüzde gittiğimiz için suçluyuz çünkü. Sizin arkanızdan ne konuşulabilir ya ikidir asılsız yere ithamlarda bulunuyorsun gerek yok bunlara. Arkanızdan tek kelime laf konuşulmadı daha çok birbirimizi tanımakla meşguldük. Daha da kimse yazmayacak zaten verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz
ben kimse bir şey yazmasın diye nerede bir istekte bulunmuşum. yazdığım herSabahtan beri yazmayayım diyorum tutuyorum kendimi olmuyor. Rahatsız olduğun bir üye varsa göz ardı et butonunu kullanabilirsin kim rahatsız oluyorsa oda aynısı yapabilir. Daha önceki mesajında da gelip burda tek tek saydırdınız diyorsun kim saydırdı?
Ben beni merak edenlere selamımı verdim geçtim.agacsizkoalaa eggplantlover gelip yazmadılar bile. Tikkabilla kendisini yalancı çıkaranlar için açıklama yaptı. K Kuf a Lepistesb yüzünden söz hakkı doğdu. Siz istiyorsunuz ki kimse bir şey yazmasın susup otursun aşağı sizin gözünüzde gittiğimiz için suçluyuz çünkü. Sizin arkanızdan ne konuşulabilir ya ikidir asılsız yere ithamlarda bulunuyorsun gerek yok bunlara. Arkanızdan tek kelime laf konuşulmadı daha çok birbirimizi tanımakla meşguldük. Daha da kimse yazmayacak zaten verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz
Sordm da brbekler icin olmaz o dedi baska bi ilac verdiAft için ağızdaki. Ama bebeklere sürülür mü sor mutlaka. Çok hızlı iyileştiriyor.
Kızım öyle yordu ki beni 2. Çocuk lafını ben açmasam bile resmen kendine gel dediSakın yollama bence sen elbiseymiş oymuş buymuş takılma bahar demişti galiba siz onlara güvenip mi yaptınız çocuğu herkesin kendi basitliği.
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatır eşin. Nu da ayrı sıkıntı şimdi o geçirdi sonra da sen geçirirsen bu sefer yine ayrı ayrı olacak yine yorgunluk çok zor. Nasıl bir hastalıkmış mum etti herkesi yaa çaresiz kaldık karşısında nasıl davranacağımızı bilemiyoruz. Tüm yaşantımız hayatımız etkilendi. Bunun yüzünden daha kız kardeşim bebeğimi göremedi off
Benim kiii oyuncaklara sinirlenir ağlar 2 dk oynamıyor. Bağırıyor el kol ayrı oynuyor yerinde duramıyor çocuk neyseki maşallah diyim uyuması fena değil en azından gece uyuyor sanırım yorgun düşüyor. Daha bu kız emekleyecek yürüyecek eyvah ki eyvah
Hemen zor bence yaa bakıma muhtaç 2 çocuk..
Sizin hakkınızda hiçbişi konuşmadık. Hem neden konuşalım ki? İşte sorun burda sürekli bilmeden bizi yargılıyorsunuz. Tamamen kendimizden ve bebeklerimizden bahsettik birbirimizi tanıdık. Banlanınca bile sizden bahsetmedi çünkü olay sizinle alakalı değildi sizin yüzünüzden banlanmadık ki sizi konuşalım?bence de uzatmanın gereği yok. burada kendilerine söz hakkı verilmediğinden dert yananlar, bizim olmadığımız platformlarda arkamızdan neler konuşmuş onları da biliyoruz. siz en azından burada konuşulanları biliyorsunuz. bizim öyle bir şansımız da olmadı. ne konusulduysa giyabimizda konuşuldu. herkese iyi forumlar bence de
Merhaba ebru hoşbuldum. Bebeklerimiz iyi şükür tabi ufak tefek sıkıntılar oluyor her bebekte oldugu kadar. Kızlarda iyiler çok şükür bir sorun yok. Sağol canım sorduğun için sen nasılsın? Uyku ve yeme düzeni oluşturabildin mi almilaya?Merhaba hoş geldiniz bebekler nasıl diğer kızlar ?
@cherryygumSabahtan beri yazmayayım diyorum tutuyorum kendimi olmuyor. Rahatsız olduğun bir üye varsa göz ardı et butonunu kullanabilirsin kim rahatsız oluyorsa oda aynısı yapabilir. Daha önceki mesajında da gelip burda tek tek saydırdınız diyorsun kim saydırdı?
Ben eminim ban olayı bu kadar uzun sürmeseydi kesinlikle olay buralara gelmezdi ve yeni cevap yazabildiğiniz için dekapanan bir konu gündeme geldi ben tartışmak istemiyorum hiç kimseyle bi kırgınlığım da yok sadece seni görünce yazmak istedim naber bebiş nasılMerhaba.. Banımız açıldığı için bir kaç kelime yazmak istiyorum zira tekrar ban yiyebilirim ama en azından kendimi ifade ederim. Sonra artık kim ne söylemek ve yazmak istiyorsa yazabilir.
Buraya gelme amacımız hamilelik sürecinden beri birşey paylaşmak, birbirimizden birşeyler öğrenmek ve kafa dağıtmaktı benim için. Zamanla konusa konusa bazılarımız birbiriyle daha samimi oldu ki bu bence cok normal birşey.
Burada birbirimizi merak ettik ve takipleşmek istedik bunun yasak oldugunu da bilmiyordum. Yok grup kurdular yok eleme yapıldı, bazıları istenilmedi gibi bir durum kesinlikle yok ve olmadı. Sözüme ne kadar inanırsınız bilemiyorum.
Buraya gelip yazmamız neden garipsendi bunu da anlamadım sonucta forum üyeyisiz banlarımız geri açıldı ve gidince arkamızdan konusulanlara istinaden yazdık.
Bebeklerimizi sağlıkla büyütmekten baska bi amacımız yok kimseye karsı art niyetimiz de yok netice de hepimiz buraya yazdıklarımız kadar tanıyoruz birbirimizi.
Ben kendi adıma bir kaç kişi hariç ki onlara gerçekten birşey demiyorum insafsızca eleştirip olmayan seyleri daha da büyüterek burada bi algı yaptılar.
Diğer konustugum arkadaslar bu zamana kadar verdikleri bilgiler için teşekkür ederim.
Konuyu uzatma gibi bir düşüncem yok. Hepinize bebeklerinizle güzel günler diliyorum.
Ve lütfen yargısız infaz yapmayın burada yazılanlara cevap verme Sansımız olsaydı durum daha baska olurdu..
Evet benimki yine zıvanadan çıkarak beni titretti ve kendime getirdiDeme jademm ilk üç ay değil ilk üç yıl zor
Aa iyi fikir kızbelki de vermem çok minnoşa benziyor seninki evcilikler oynarım tokalar takarım ben ona
Merhaba jade seni görmek de güzel bebiş iyi çok şükürBen eminim ban olayı bu kadar uzun sürmeseydi kesinlikle olay buralara gelmezdi ve yeni cevap yazabildiğiniz için dekapanan bir konu gündeme geldi ben tartışmak istemiyorum hiç kimseyle bi kırgınlığım da yok sadece seni görünce yazmak istedim naber bebiş nasıl
Öyle öyle o kadar kendine gel dönemi oluyor ki bu bebelerde sonunda anneler genelde rahata erince 2.3.çocuğu yapıyor da sonra ben naptım tam rahata ermiştim diyorKızım öyle yordu ki beni 2. Çocuk lafını ben açmasam bile resmen kendine gel dedidiş mi geliyor ne
Bence gruptan daha fazla kimseyi kaybetmeyelim burda birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Senden rahatsız olan kimse olduğunu düşünmüyorum. Girmemezlik etme lütfen@cherryygum
ben yazdığım hangi mesajda kimse yazmasin demişim. aksine her mesajda burasi kimsenin değil, isteyen istediğini yazar diye belirttim. ama buraya gelip de gergin mesajlar yazıp. kavga etmek hoş degil dedim.
asılsız itham dediğin şeyi de kazen kk moderatoru söyledi. ben de onun dediğini söylüyorum.
tikka yazdı ona cevap veren oldu mu hayır, ama şahsen ben blupun gergin mesajlarından rahatsiz oldum ve bu rahatsızlığımı dile getirdim. susmam mi gerekiyordu. niye acaba? sizin kendinizi duygu ve düşünceleriniz ifade hakkınız var ama benim yok mu?
eğer siz rahat edecekseniz sıkıntı yok, ben yazmam.
gruptan da ayrıca özür diliyorum. belli ki rahatsizlik veren benim. bir müddet girmeyi düşünmüyorum. hakkınızı helal edin.
Cecen merhaba canım yokluğunuz belliydi. Kızın nasıl sevgilerimi gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?