Canim benim bugun burnum tıkalı ya anlamadim gitti belirti olabilir mi ki burun tikanikligi ins değildir. Esim öksürüyor halen genel durumu iyi gibi yada bana öyle diyor konusunca öksürüyor su virus ciksin gitsin esimin vucudundan onu cok ozledimSelam arkadaşlar benim uzun süredir tlefon düşürdüğüm için tamirdeydi epeydir de foruma giremedim. Sizlerin yazılarınızı az buçuk okudum
SonsuzUmut seni canından bezdirenler olmuş haklısın kötülük etmiş sana yaptıklarını ödesin istiyorsun anlıyorum ama bana kalsa kindar olmadan ayrıl derim ayrılacaksan.
Maddi manevi tazminat iste nafaka işte ne yapalım hayatta evlilik kadar boşanmak da normal bence. İçin yanar ama senin durumunun zorluğu büyük o nefretle yaşamak da sana zulüm. Yuvanı toplasan affetsen unutabilir mi insan herşeyi sil baştan başlasa? ya da boşver Allah sorsun hesabını sen bu dünyada üzüldün asil ahiretteki üzüntüyü onlar yatsın hesabı Allah'a versinler zor karar yuvanızı yıkmaya deger mi bir daha düşün derim ben..
BKGK geçmiş olsun canım size e nasıl durumu şimdi eşinin
Kız tavlayın bostanlıda oğlumlaNe demek vermem Aaa asla kabul etmiyorum bunu ben daha anne kız kombineleri anne kız günleri falan yapcam alışverişe gelmez ki senin oğlan benle sıkılır bende senin oğlanla çapkınlığa çıkam bari napayım
Burun tıkanıklığı sanmıyorum belirtisi olduğunu genel durum iyi olmasına sevindim canım, gidecek tqbi atlatıcaksınız ve birlikte daha çok güzel günleriniz olacak inan..Canim benim bugun burnum tıkalı ya anlamadim gitti belirti olabilir mi ki burun tikanikligi ins değildir. Esim öksürüyor halen genel durumu iyi gibi yada bana öyle diyor konusunca öksürüyor su virus ciksin gitsin esimin vucudundan onu cok ozledim
Benim kız napsın cadılık yapıyor içerde babasına bende kahve içiyorumMerhaba jade seni görmek de güzel bebiş iyi çok şükürAmacım tartışma çıkarmak değil cevap hakkı doğunca kullanmaktı. Ayrıca burada bize yazan soran arkadaslar için açıklama yaptım herkesin iyi oldugunu görmek güzel. Sen nasılsın napıyor kızın
Dimi bencede ugrassın birazBenim kız napsın cadılık yapıyor içerde babasına bende kahve içiyorumsabahtan beri ben uğraşıyorum birazda o uğraşsın
Canım neden gidiyorsun ki ben kavgadan rahatsız olmadım çözersiniz sorunu diye bekliyorum çünkü ortada pek bişey göremedim yapmayın lütfen çok güzel bir gruptık biz taki ben göz değdirene kadar@cherryygum
ben yazdığım hangi mesajda kimse yazmasin demişim. aksine her mesajda burasi kimsenin değil, isteyen istediğini yazar diye belirttim. ama buraya gelip de gergin mesajlar yazıp. kavga etmek hoş degil dedim.
asılsız itham dediğin şeyi de kazen kk moderatoru söyledi. ben de onun dediğini söylüyorum.
tikka yazdı ona cevap veren oldu mu hayır, ama şahsen ben blupun gergin mesajlarından rahatsiz oldum ve bu rahatsızlığımı dile getirdim. susmam mi gerekiyordu. niye acaba? sizin kendinizi duygu ve düşünceleriniz ifade hakkınız var ama benim yok mu?
eğer siz rahat edecekseniz sıkıntı yok, ben yazmam.
gruptan da ayrıca özür diliyorum. belli ki rahatsizlik veren benim. bir müddet girmeyi düşünmüyorum. hakkınızı helal edin.
Bu konuya el atmanın vakti geldi çocuğa mama yediriyorum yeni okudum bi gireyim siteye dedim şok oldum okuduklarım karşısında. D dilzar sen neden gidiyormuşsun gülüm sakın yapma öyle birşey.D dilzar canim ya sen neden girmiyorsun diger arkadaslar ozelden gorusuyorlarmis memnunlarmis daha yakin hissediyorlarmis birbirlerine sen neden girmeyecekmissin ki. Ben seni burada gormek istiyorum lutfen yapma. Ayrica arkadaslar blup bence konuyu uzatti ve gercekten hic hos olmadi..Ozelden gorusuyorsaniz gorusun burayada yazin yine dedik ama gelip surekli laf söylemeler flan hos olmuyor gercekten. Lutfen rica ediyorum bu konu uzamasin artik bebislerle ve diğer konularla ilgili yazacaksaniz yazin burasi ortak paylasim alani ama gelipte siz bizim arkamzdan boyle soyle demissiniz flan gercekten guzel degil kimse sizlerin arkasindan konusmadi sizin goreceginz sekilde buraya yazildi ve üzerindende aylar gecti neredeyse yapmayin cok rica ediyorum
Canım lütfen daha fazla uzamasın herkesin kendine göre haklı yanları var. Şimdi elimizdeki grup da dağılacak lütfen birebir tartışma yaratacak bir mevzuya sebep olacaksa hiç yazma. Bak lepistebs banlandı dilzar da yazmayacağım diyor başka arkadaşlar da bu şekilde olsun istemiyorum.
Ata bey bugün 5 aylık şükür. Burnu hala sorunlu ama yaşıtlarına ulaştı . Yarın rota 2. Doz alacak. Yine zorlanacağız. Eve alıştı ama 24 saat klimayla burnunu yoruyor. Dışarısı çok sıcak. Sağlıkla büyüsünler seni ve güzel kızını öpüyorumSevgilerimiz karşılıklı canım
Bebiş biraz huysuz uykuları tam düzeliyor derken bozuldu 4.ayın nimetleri.
Siz nasılsınız Ata bey nasıl. Eve alışabildi mi tekrar?
Haklısın cankm hoş geldin bir süre düşüneceğim şimdi konulmuyoruzSelam arkadaşlar benim uzun süredir tlefon düşürdüğüm için tamirdeydi epeydir de foruma giremedim. Sizlerin yazılarınızı az buçuk okudum
SonsuzUmut seni canından bezdirenler olmuş haklısın kötülük etmiş sana yaptıklarını ödesin istiyorsun anlıyorum ama bana kalsa kindar olmadan ayrıl derim ayrılacaksan.
Maddi manevi tazminat iste nafaka işte ne yapalım hayatta evlilik kadar boşanmak da normal bence. İçin yanar ama senin durumunun zorluğu büyük o nefretle yaşamak da sana zulüm. Yuvanı toplasan affetsen unutabilir mi insan herşeyi sil baştan başlasa? ya da boşver Allah sorsun hesabını sen bu dünyada üzüldün asil ahiretteki üzüntüyü onlar yatsın hesabı Allah'a versinler zor karar yuvanızı yıkmaya deger mi bir daha düşün derim ben..
BKGK geçmiş olsun canım size e nasıl durumu şimdi eşinin
canim annende uzun mu kalicaksin nasil iyi mi biraz
Ya pamukcuk gni değil ama byle 2 tane kabarcik sadece begaz sekilde yine de o iyi gelir mi bilemedim karbinatla silmeyi de dusundum yakarsa diye korktum geri oma da. Semce domates mi yapti yksa vitamin eksikligi mi aft mi. Yarin doktor anlar dimi ya domatesten olmussa eger ki. Bakalm alerji olirsa eger hic yiyemeyecek dimi tamamen yasak olacak
Bebeginin agzi icin bu ilaci kullanan oldu mu hic.?
aynen katılıyorum baharaAma bu mümkün degil. Yerine koyuyorum kendimi, ailem bana elbise verseydi. Altin daha sonra takacağız deseydi. Hayır olmaz brn elbiseyi kabul etmiyorum diyemezdim. Ailem veya kim olursa olsun utanırdım. Birde şöyle birşey var. Eşim niye kabul ettin, yolliyacağım geri diye, benimle tartışsa eşimden soğurum. İki kuruş için benim küçülmemi isteyen, veya kendini küçülten eşim olsun istemez dim.
Sağol canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Msjonı okudum ata iyiymiş sevindim bende haftasonu döndüm memleketten oraya alışmıştık burası cok sıcak bizde klimayla duruyoruz. İyi olsunlar da yeterkiCherrygum ben hepinizi özledim bebelerinizi merak ettim. Sağlıklı olmanıza sevindim. Tartışmaları ise üzülerek okuyor ve gerçekten çok üzülüyorum hepinize iyilik sağlık dilerim kızlara selamlar
Canım gitme ya sakın@cherryygum
ben yazdığım hangi mesajda kimse yazmasin demişim. aksine her mesajda burasi kimsenin değil, isteyen istediğini yazar diye belirttim. ama buraya gelip de gergin mesajlar yazıp. kavga etmek hoş degil dedim.
asılsız itham dediğin şeyi de kazen kk moderatoru söyledi. ben de onun dediğini söylüyorum.
tikka yazdı ona cevap veren oldu mu hayır, ama şahsen ben blupun gergin mesajlarından rahatsiz oldum ve bu rahatsızlığımı dile getirdim. susmam mi gerekiyordu. niye acaba? sizin kendinizi duygu ve düşünceleriniz ifade hakkınız var ama benim yok mu?
eğer siz rahat edecekseniz sıkıntı yok, ben yazmam.
gruptan da ayrıca özür diliyorum. belli ki rahatsizlik veren benim. bir müddet girmeyi düşünmüyorum. hakkınızı helal edin.
Annen nasıl oldu canım iyi mi? Sizin baktın hastanede kaldın kalmadın tartışmasında bir sıkıntı yaşandı mı?ya ne zaman anama gelsem birileri banlaniyor...
ya laf yetistirecek takatim yok..anneme moralim bozuk... D dilzar yapm gülüm gel Allah aşkına
kızlar sizi de anlıyorum...ama bitsin bu konu ya.. valla yeter yaisteyen yazsın..isteyen cevap versin...istemeyen yazmasın.. kavga etmeyelim..yakışmıyor bize
Annen nasıl oldu canım iyi mi? Sizin baktın hastanede kaldın kalmadın tartışmasında bir sıkıntı yaşandı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?