2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim benim bugun burnum tıkalı ya anlamadim gitti belirti olabilir mi ki burun tikanikligi ins değildir. Esim öksürüyor halen genel durumu iyi gibi yada bana öyle diyor konusunca öksürüyor su virus ciksin gitsin esimin vucudundan onu cok ozledim

Kız tavlayın bostanlıda oğlumla köpek alcam onu gezdirin top oynayın ohoo bak oğlanla da yapcak çok şey var

Burun tıkanıklığı sanmıyorum belirtisi olduğunu genel durum iyi olmasına sevindim canım, gidecek tqbi atlatıcaksınız ve birlikte daha çok güzel günleriniz olacak inan..

Benim kız napsın cadılık yapıyor içerde babasına bende kahve içiyorum sabahtan beri ben uğraşıyorum birazda o uğraşsın

D dilzar canim ya sen neden girmiyorsun diger arkadaslar ozelden gorusuyorlarmis memnunlarmis daha yakin hissediyorlarmis birbirlerine sen neden girmeyecekmissin ki. Ben seni burada gormek istiyorum lutfen yapma. Ayrica arkadaslar blup bence konuyu uzatti ve gercekten hic hos olmadi..Ozelden gorusuyorsaniz gorusun burayada yazin yine dedik ama gelip surekli laf söylemeler flan hos olmuyor gercekten. Lutfen rica ediyorum bu konu uzamasin artik bebislerle ve diğer konularla ilgili yazacaksaniz yazin burasi ortak paylasim alani ama gelipte siz bizim arkamzdan boyle soyle demissiniz flan gercekten guzel degil kimse sizlerin arkasindan konusmadi sizin goreceginz sekilde buraya yazildi ve üzerindende aylar gecti neredeyse yapmayin cok rica ediyorum

Canım neden gidiyorsun ki ben kavgadan rahatsız olmadım çözersiniz sorunu diye bekliyorum çünkü ortada pek bişey göremedim yapmayın lütfen çok güzel bir gruptık biz taki ben göz değdirene kadar bu jadar kadın nasıl anlaşıyoruz yazdım hoop gitti grup

Bu konuya el atmanın vakti geldi çocuğa mama yediriyorum yeni okudum bi gireyim siteye dedim şok oldum okuduklarım karşısında. D dilzar sen neden gidiyormuşsun gülüm sakın yapma öyle birşey. Lepistesb de bağlanmış. Durun gelcem beni bekleyin

Canım lütfen daha fazla uzamasın herkesin kendine göre haklı yanları var. Şimdi elimizdeki grup da dağılacak lütfen birebir tartışma yaratacak bir mevzuya sebep olacaksa hiç yazma. Bak lepistebs banlandı dilzar da yazmayacağım diyor başka arkadaşlar da bu şekilde olsun istemiyorum.

Sevgilerimiz karşılıklı canım
Bebiş biraz huysuz uykuları tam düzeliyor derken bozuldu 4.ayın nimetleri.
Siz nasılsınız Ata bey nasıl. Eve alışabildi mi tekrar?
Ata bey bugün 5 aylık şükür. Burnu hala sorunlu ama yaşıtlarına ulaştı . Yarın rota 2. Doz alacak. Yine zorlanacağız. Eve alıştı ama 24 saat klimayla burnunu yoruyor. Dışarısı çok sıcak. Sağlıkla büyüsünler seni ve güzel kızını öpüyorum

Haklısın cankm hoş geldin bir süre düşüneceğim şimdi konulmuyoruz

canim annende uzun mu kalicaksin nasil iyi mi biraz

1 hafta planliyorum bakalim canim annem rahatsiz ya..gordugumden beri ayni yer acıyor benim de..gecer mi

doktorla gorus canim.belli araliklarla denersin.genelde geciyor

Kalppare bitti mi esinin izni yani teko gittin sen canim.
Toparlamis mi annen nasil simdi

evet canim.esim getirdi canim..annem rahatsiz ya sanki benim de gobegim aciyor ama cok.annemi azicik tutayim dedim kaldirirken agri girdi gobegime

Bebeginin agzi icin bu ilaci kullanan oldu mu hic.?

evet iyi gelir minik

aynen katılıyorum bahara

Jadesi valla gülüm sayfalarca okuyamadım.. donecegim ama tam degil parcali bulutlu

Sağol canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Msjonı okudum ata iyiymiş sevindim bende haftasonu döndüm memleketten oraya alışmıştık burası cok sıcak bizde klimayla duruyoruz. İyi olsunlar da yeterki

Canım gitme ya sakın
Valla kim mesaj attıysa ona göre cevap aldı TİKA açıklama yapmıştı yazacak bir şey yoktu
C cecenn selam verdi herkes hoşlukla mutlulukla karşıladı
Senlik bir şey yok haklıydın yani
O yüzden gitme

ya ne zaman anama gelsem birileri banlaniyor...

ya cevap verecek takatim yok..anneme moralim bozuk... D dilzar yapm gülüm gel Allah aşkına

kızlar sizi de anlıyorum...ama bitsin bu konu ya.. valla yeter ya isteyen yazsın..isteyen cevap versin...istemeyen yazmasın.. kavga etmeyelim..yakışmıyor bize

Son düzenleme:
Annen nasıl oldu canım iyi mi? Sizin baktın hastanede kaldın kalmadın tartışmasında bir sıkıntı yaşandı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…