2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya icinde yazan aparari var belli seye getir agzina sik agizda beklesin diyo ama doktor bana gazli bez al ona dök sil dedi orayi bemde oyle yaptm bakalm kokusu biraz tuhafti ama tiksinmedi

D dilzar gel bebeğim neden gidiyorsun sen şimdi BKGK çok güzel söylemiş biz neden muhabbetimizi eksiltelim.
Benim açımdan koalanın herkes nerde yazıp sonra gruptaki arkadaşlarının tek tek gülen surat bırakmaları dalga geçilmiş gibi hissettirdi onun haricinde kim özelden haricen grup kurmuş hiç önemli değil.

S Susam_tanesi canım senin hatırına inan frenledim kendimi,zira söylenecek çooookk şey var.dilzarın gitmesine üzüldüm şuan,kötü birşey söylemedi doğru ne işe onu söyledi.

pardonda kızlar,özellikle banı açıldıktan sonra foruma yazanlar(sessiz kalanlara değil şuan ki lafım) sizin banınız açılalı kaç gün oldu?? Her gün girip okuyorsunuz görüyorum,madem atar gider yapasınız vardı niye kaç gündür beklediniz? Sanırım beklenilen ilgiyi göremediniz,herkesin sizi etiketleyip Hülya Koçyiğit edasıyla koştur koştur kucaklayacağını zannediyordunuz beklediğiniz olmayınca geçmiş mesajlardan sinirinizi çıkartmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca sizin hakkınızda hiç konuşmadık diyorsunuz da,nerden bileceğiz pardon??? Kapalı kapılar ardından konuşan siz,çokluk bokluktur diyen siz,ha birde size göre Sözde asla bir grup kurulmamıştı doğru Sizin için olanlar için üzülmüştüm ama bugün ki mesajları okuyunca gereksiz üzülmüşüm.size forumda kimse yazmayın demedi,istenmiyorsunuz demedi.çok yazasınız varsa gelir yazarsınız kimisi görmezden gelir kimisi cevap verir.tikka o gün geldi mesajını yazdı dileyen cevap yazdı dileyen görmezden geldi.sizde böyle yapabilirdiniz kavga çıkartmak yerine.madem forumu bu kadar seviyordunuz gitmeyeydiniz gülüm ayrı bi grup kurup,kolunuzdan zorla çeken mi vardı.gittiğiniz yerde umduğunuzu bulamadınızmı yoksa diye sorarlar adama. gereksiz uzatıp gündem olma çabası.her mesajınızın sonunda birdaha yazmayız diyip diyip tekrar yazmanızda ayrıca komik.boşuna beylik laflar etmeye gerek yok.var sizin bi derdiniz var,özellikle benimle sürekli BİR KAÇ KİŞİ,BİR KAÇ KİŞİ...he yavrum birkaç kişi o birkaç kişiden biri de benim.varsa derdiniz her türlü tartışırız tartışalım tartışmak güzeldir tabi her ne kadar foruma ayda yılda bir soru sormak için uğrayıp sizi eleştirmeye hakkım olmasa da

bi an Bihter geldi aklıma son cümleyi yazıncaneyse bulaşık yıkamaya gidiyorum.dönünce cevap vereceğim

Gece bebekleriyle yatan var mı ya
Ben sabaha doğru 5-6 gibi uyanınca yanıma alıyorum 1-2 saat emip uyuyor. Geçen 8. 30 a kadar uyudu yanımda çok şaşırdım ilk defa bir çocuğum 6 aylıkken bu saate kadar uyudu diye ilk kızım eziyet gibi her sabah 5 de uyanırdı yaz kış 4 yıl 5 de kalktık

Emzirdigime sevindim diye uzulenler var diyen forumun en ince en naif en dusunceli insanlari da vardi aranizda ve yaptiklarinizla konustuklarinizla kac kisiyi kirdiniz uzdunuz cok komik.
incelikten inceldigi yerden kopsun bu forum dediler galiba yine gerildi ortam
Kazen beyle sizin derdiniz kizlar.
Arkadan dedikllerinizi o soyledi ve bunu size yakistiramayan arkadaslar tepki verdi size. Belki.hepiniz demedi onlari ama Kazen beyin dedigi gibi kurunun yaninda yas da yandi.

1 bucuk ay olmus pes yani. Ne gerek var ki. Lepi ban, dilzar gidicem diyor ooo
Gelmenize sevinenler hosgeldin dedi zaten.

Canım altta görüyorum getirenleri diyorsun ya nasıl merak ettim ekran görüntüsü atsana

Oyle de gitti mi o uyanma isi.
Oglum da oyle de cunku halaaa

Aynen bende merak ettim kız görüyor her şeyi
Forumun eskilerinden o malum. Yarisma kazanmis forumda pro uye olmus.
He bir de Hamileyken hep hastanelerde ugrasti ben yazmasam bile okuordum hatirliorum.
Ona deniyorsa eger soru sormak icin gelior diye cok ayip edilmis olur. CocoChanelmademoiselle

Gecenlerde bi konudaki bi uyeye yuklendiler sen uzun uzun ne yaziosun sana kimse yazmiyo diye hop kazn geldi omu da pro uye yapti. neye gore yapilio bilmiorum yani
Ama gecende de demisti 11ziyaretci var diye

Valla enerjine ve cevap verme hevesine hayran kaldım. Dediğin gibi banımız açılalı 1 hafta oldu kimse de gelip yazma gereği duymadı. Ben sadece selam verdim. Sevdiğim arkadaşlarıma. 10 yılı aşkındır bu foruma üyeyim sana sormadan tekrar yazdığım için özür mü dilemem gerekiyor. Umduğumuzu bulduk niye bulamayalım. Ama diğer türlüsünü düşünmek senin içini rahatlatıyor demekki. Tekrar ediyorum en son eleştiri hakkına sahip kişilerdendin yine en çok senin sesin çıktı. Madem Kazen beyin söylediklerini bu kadar önemli sizin için sizler içinde kimi çağırsanız gelirlerdi dedi yüzdeyüz katılıyorum bu sözüne zaten senin bütün öfken de bundan. Blupa kanka diye geziyordun hatırladın mı buraya kadarmış kankalıkta bitti sanırım. Yazmayacağım diyordum ama ortalığı boş bulup sallamanıza dayanamıyorum maalesef buda benim eksikliğim.

minikbebegim9640 gecmis olsun canim
Uzuldum minige 3 tup kan, sunnetti, asiydi derken.bu ara cok hirpalandi bebis
Iyi yapmissin tepkini belirtip daha da. hicbir sey vermesinler cocuga.
Agzina da oilac iyi gelir tabii. El ayak agiz hastaliginda bile onu veriorlar.
Hafifledi mi hic agzindaki aft, domates mi yakti acaba birden.

Aynen diyorum ya kız görüyor ya yemek yarışmasında birinci çıkmış öyle olmuş harika bir balık yapmıştı paylaştı burada konusunu

Oyle de gitti mi o uyanma isi.
Oglum da oyle de cunku halaaa
Valla 3 yıl kesin uyandı 5 de ne daha önce ne daha sonra ama 4.yılı tam hatırlamıyorum. Sabah ışığı açıp otururduk oyuncak koyardım önüne uyuklardım. 12 yaşına girecek 8 e kadar zor uyur halen. Doğduğundan beri öyleydi nasıo bir biyolojik saatse artık diğerleri mesela bir gün 6 da bir gün 7 de kalkıyor. Ama büyük kızım hep aynı saatte dikilirdi ayağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…