- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Kimi cagirsaniz gelirler miymisValla enerjine ve cevap verme hevesine hayran kaldım. Dediğin gibi banımız açılalı 1 hafta oldu kimse de gelip yazma gereği duymadı. Ben sadece selam verdim. Sevdiğim arkadaşlarıma. 10 yılı aşkındır bu foruma üyeyim sana sormadan tekrar yazdığım için özür mü dilemem gerekiyor. Umduğumuzu bulduk niye bulamayalım. Ama diğer türlüsünü düşünmek senin içini rahatlatıyor demekki. Tekrar ediyorum en son eleştiri hakkına sahip kişilerdendin yine en çok senin sesin çıktı. Madem @Kazen beyin söylediklerini bu kadar önemli sizin için sizler içinde kimi çağırsanız gelirlerdi dedi yüzdeyüz katılıyorum bu sözüne zaten senin bütün öfken de bundan. Blupa kanka diye geziyordun hatırladın mı buraya kadarmış kankalıkta bitti sanırım. Yazmayacağım diyordum ama ortalığı boş bulup sallamanıza dayanamıyorum maalesef buda benim eksikliğim.
Kimi cagirsaniz gelirler miymis@kazen bey bi bakar misin.
Neden en son hakka sahip olsun.
Siz eski uyesiniz diye her halka sahip misiniz yani.
Sana hic yakistiramadim bu uslubu ben sasirdim cidden
Umrunuzda degilse baniniz aclinca gelip de yazmasaydiniz
Zaten o kadar arkadan bkluk demissiniz, ona ragmen sizi merak edenler olmus, bence sizin uzatmaya hakkiniz yoktu.
Hala da geriosunuz, mafettniz ortami
Biz ek gida, ikinci cocuk konusurken.
Pes
Mune hanim, kazen ney hastaymis simdi gordum gecmis olsun onunla ilgili durum var ama adam da hasta bizim ugrastigimiz seylere bakin
Ya boş beleş yapma karşımda.blup kavga çıkarana kadar sesin çıkmıyordu??? Ayrıca dilzarın mesajına cevap olarak bütün giden arkadaşlarını tek tek etiketledin topyekün saldırmaları için.ha evet tabi siz acemisiniz,ben o whatsap yollarından zamanında geçtim hayatım,sende böyle mi avutuyorsun kendiniValla enerjine ve cevap verme hevesine hayran kaldım. Dediğin gibi banımız açılalı 1 hafta oldu kimse de gelip yazma gereği duymadı. Ben sadece selam verdim. Sevdiğim arkadaşlarıma. 10 yılı aşkındır bu foruma üyeyim sana sormadan tekrar yazdığım için özür mü dilemem gerekiyor. Umduğumuzu bulduk niye bulamayalım. Ama diğer türlüsünü düşünmek senin içini rahatlatıyor demekki. Tekrar ediyorum en son eleştiri hakkına sahip kişilerdendin yine en çok senin sesin çıktı. Madem @Kazen beyin söylediklerini bu kadar önemli sizin için sizler içinde kimi çağırsanız gelirlerdi dedi yüzdeyüz katılıyorum bu sözüne zaten senin bütün öfken de bundan. Blupa kanka diye geziyordun hatırladın mı buraya kadarmış kankalıkta bitti sanırım. Yazmayacağım diyordum ama ortalığı boş bulup sallamanıza dayanamıyorum maalesef buda benim eksikliğim.
Ya benimki yanımda olsun yeter ki. Uyuyoruz 9. Kadar işe gittiğimde ben kalkınca o da kalkıyor peşimeBen sabaha doğru 5-6 gibi uyanınca yanıma alıyorum 1-2 saat emip uyuyor. Geçen 8. 30 a kadar uyudu yanımda çok şaşırdım ilk defa bir çocuğum 6 aylıkken bu saate kadar uyudu diyeilk kızım eziyet gibi her sabah 5 de uyanırdı yaz kış 4 yıl 5 de kalktık
Atcam canım kılıçlar çekilsin de atcam sözCanım altta görüyorum getirenleri diyorsun ya nasıl merak ettim ekran görüntüsü atsana
aynen emziriyorum bende yatarken oda uyuyor bendeBiiiizzzzz
Patir patir donuyor yatakta yastiklardan e yaptim ona mecbur.
Emzirmek de kolay oluormus boyle yatarken kizlar.
Ama korkmuyo da degilim.
Ya boş beleş yapma karşımda.blup kavga çıkarana kadar sesin çıkmıyordu??? Ayrıca dilzarın mesajına cevap olarak bütün giden arkadaşlarını tek tek etiketledin topyekün saldırmaları için.ha evet tabi siz acemisiniz,ben o whatsap yollarından zamanında geçtim hayatım,sende böyle mi avutuyorsun kendinibizim sorunumuz dalga geçmenizdi.daha onu bile anlayamamışsın ki
Ya boş beleş yapma karşımda.blup kavga çıkarana kadar sesin çıkmıyordu??? Ayrıca dilzarın mesajına cevap olarak bütün giden arkadaşlarını tek tek etiketledin topyekün saldırmaları için.ha evet tabi siz acemisiniz,ben o whatsap yollarından zamanında geçtim hayatım,sende böyle mi avutuyorsun kendinibizim sorunumuz dalga geçmenizdi.daha onu bile anlayamamışsın ki
Canım boşver ban yeme sende haklısın
Aklım Kayseri’de benim de annemlerdeBKGK vitamin alıyor musunuz canım eşin de sen de vitamin başlasaydınız. Burun akıntısı yok sanırım belirtiler arasında aklına getirme yoktur inşallah ya. Kayseri uçmuş vaka sayısı çok aşırı biz de korkuyoruz evimiz çok yüksek risk gösteriyor dünden beri. Yarın okula gidecem sorumluluk sınavı var herkes herkesten kaçıyor zaten Allah korusun inşallah herkesi
Heh yandik desene o zamanValla 3 yıl kesin uyandı 5 de ne daha önce ne daha sonra ama 4.yılı tam hatırlamıyorum. Sabah ışığı açıp otururduk oyuncak koyardım önüne uyuklardım. 12 yaşına girecek 8 e kadar zor uyur halen. Doğduğundan beri öyleydi nasıo bir biyolojik saatse artıkdiğerleri mesela bir gün 6 da bir gün 7 de kalkıyor. Ama büyük kızım hep aynı saatte dikilirdi ayağa
He gülüm bende üslup böyle al kendini o zaman burdanAy Allahım usluba bak..
İnan çok şey yazarım da değmez senin için.
Ben saldırmaları için etiketledim öylemi için fesat senin
Ayy evet canım unuttum ben onu kusura bakma hatırlattımBen son olaydan sonra evcil hayvana küstümama oğlunu alır kız tavlarım akıl hocası olurum ooo arabalar alırım ona piyasa yaparız
Sizinkiler baya Prof Muş meme kavrama konusundaYa benimki yanımda olsun yeter ki. Uyuyoruz 9. Kadar işe gittiğimde ben kalkınca o da kalkıyor peşimegeceleri sık pozisyon değişiyoruz tabi ama gözü kapalı memeyi alınca devam. Beşiğinde yatsın istiyorum ama gece 2 3 den sonra yok sürekli hareketleniyor
Babam 2 gün önce yaptırmış canım aşı Talasta varmış daha aşı sanırım annem gitti ona yaşın 65 den küçük yapamayız demişler. Şeker hastasıyım diyince kan tahlili yapmış bakalım sonucs göre karar veririz demiş aşıya. Çıkmıyor bizimkiler biryere bir biz görüşüyoruz biz taşımazsak gelmez hastalık ama biz de taşıyabiliriz Allah korusunAklım Kayseri’de benim de annemlerdeaile hekimlikleri zatüre aşısı yapıyorlarmış 65 yaş üstü ve kronik hastalara . Kaç zamandır söylüyorum anneme daha bugün gidebildi . Kalmadı aşı demişler . Annem için çok endişeliyim nasıl bir illetti ki bitmedi gitti .
Cencen canım bence de olmadı ya en son hak Falan lepi de sitem edince kabul etmediniz biz sizin içinizi bilemeyiz kimsede kötü konuşmadı ki sizin hakkınızda kazen söyledi bizde üzüldük ama yine de kimse kötü konuşmadı yani sayfa olarak kaçta bilmiyorum ama bence tekrar okuyun ki arada çokça sizlerden bahsedildi keşke senin yaptığın gibi gelip başlanma nedeninizi düzgünce açıklasaydınız kazenin söylediklerinin yalan olacak hali yok ya ha şudur niyet önemli onu çaıklasaydınz bence bir çok kişi çok mutlulukla karşılardı seni size göre hakkım var mı yok mu bilmiyorum ama bu formu okuyan yazılanları okuyan herkesin hakkı var hatta nisan annesi olması da şart değilEn son hakka sahip dememin sebebi o ara hiç ortada yoktu en azından daha samimi konuştuğumuz insanların sitem etme hakkı vardı. Ben benimle samimi insanın lafına bakıyorum umrumda değil mi yazmışım burada sevdiğim insanlsr var diyorum neden anlamamak için direniyorsunuz. Göz ardı et butonunu kullan görme rahatsız etmek istemem kimseyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?