- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Evet aşı yok maalesef piyasada kapış kapış gitmiş. Em çokta eminim aşı karşıtları almıştır.Aklım Kayseri’de benim de annemlerdeaile hekimlikleri zatüre aşısı yapıyorlarmış 65 yaş üstü ve kronik hastalara . Kaç zamandır söylüyorum anneme daha bugün gidebildi . Kalmadı aşı demişler . Annem için çok endişeliyim nasıl bir illetti ki bitmedi gitti .
Kız ben 3 kat perde taktım cama hatta bir ara aliminyum folyo kapladım düşünHeh yandik desene o zaman
Oglum benim bi de kalkip.perdeleri aciyo.kalk gunes olmus ne uyuyosun diye
Bebekken siyah perde yaptirmayi bile dusunmustum 5 te gunes doguyordu ya
Iste dedigin gibi biyolojik saatle ilgili galiba, degismiyor.
canim insallah cok sagolBurun tıkanıklığı sanmıyorum belirtisi olduğunu genel durum iyi olmasına sevindim canım, gidecek tqbi atlatıcaksınız ve birlikte daha çok güzel günleriniz olacak inan..
ben 40 i ciktigindan beri birlikte uyuyoruz. Bir ara besigine koyaym dedim zor geldi indir kaldir en son kocayi attim yataktan :) su sirada dönüyor o yuzden yanimda olunca hissediyorum kımıldayınca diger turlu korkarim, birde sarila sarila uyuyorduk simdi malum koronadan dolayi kaciyorum hanimefendiden :)Gece bebekleriyle yatan var mı ya
Allah korusun cnm bilmiyorum bas agrisi burun tikanikligi var kotu olmayayim kizimda iyi olsunda. Esimle az once konuştuk biraz kötüymüş atesi var galiba halsizlik birde nolacak bilmiyorum boyle uzaktan uzaga elimden birseyde gelmiyorBKGK vitamin alıyor musunuz canım eşin de sen de vitamin başlasaydınız. Burun akıntısı yok sanırım belirtiler arasında aklına getirme yoktur inşallah ya. Kayseri uçmuş vaka sayısı çok aşırı biz de korkuyoruz evimiz çok yüksek risk gösteriyor dünden beri. Yarın okula gidecem sorumluluk sınavı var herkes herkesten kaçıyor zaten Allah korusun inşallah herkesi
Canim bendede birseyler var ya ins virus degildir burnum tikali basim ara ara agriyor tuzlu suyla gargara yaptim cektim burnuma flan esmde bu aksam kotu halsizlik ve atesi varms biraz oksurukte devam
Haklı demiyorum sadece boşver diyorum ki siz gidince yorum yapıp sonra pişman olup uzun bir özür mesajı yazmıştıArkadaşın şu uslupla haklı demi ama bizlerden biri yazarsa hemen taşlayın
Tat duyun nasıl canım bebekle epeydir teksin ya yorgunluktan bencecanim insallah cok sagol
ben 40 i ciktigindan beri birlikte uyuyoruz. Bir ara besigine koyaym dedim zor geldi indir kaldir en son kocayi attim yataktan :) su sirada dönüyor o yuzden yanimda olunca hissediyorum kımıldayınca diger turlu korkarim, birde sarila sarila uyuyorduk simdi malum koronadan dolayi kaciyorum hanimefendiden :)
Allah korusun cnm bilmiyorum bas agrisi burun tikanikligi var kotu olmayayim kizimda iyi olsunda. Esimle az once konuştuk biraz kötüymüş atesi var galiba halsizlik birde nolacak bilmiyorum boyle uzaktan uzaga elimden birseyde gelmiyor
Canim bendede birseyler var ya ins virus degildir burnum tikali basim ara ara agriyor tuzlu suyla gargara yaptim cektim burnuma flan esmde bu aksam kotu halsizlik ve atesi varms biraz oksurukte devam
Valla benimki gözleri kapalı buluyorSizinkiler baya Prof Muş meme kavrama konusundabenimkine yatarken meme vereceğim diye her yerim tutuluyor . Ne o tutabiliyor ne ben becerebiliyorım o pozisyonu . Normalini zor becerdik zaten
Orda yaptırabilir mi ki acaba ? Kardeşlerim markette çalışıyor . Taşıma ihtimalleri yüksek . Rabbim hepsini korusun inşallahBabam 2 gün önce yaptırmış canım aşı Talasta varmış daha aşı sanırım annem gitti ona yaşın 65 den küçük yapamayız demişler. Şeker hastasıyım diyince kan tahlili yapmış bakalım sonucs göre karar veririz demiş aşıya. Çıkmıyor bizimkiler biryere bir biz görüşüyoruz biz taşımazsak gelmez hastalık ama biz de taşıyabiliriz Allah korusun
Öncelikle merhabalar@Susam_tanesi canım senin hatırına inan frenledim kendimi,zira söylenecek çooookk şey var.dilzarın gitmesine üzüldüm şuan,kötü birşey söylemedi doğru ne işe onu söyledi.
pardonda kızlar,özellikle banı açıldıktan sonra foruma yazanlar(sessiz kalanlara değil şuan ki lafım) sizin banınız açılalı kaç gün oldu?? Her gün girip okuyorsunuz görüyorum,madem atar gider yapasınız vardı niye kaç gündür beklediniz? Sanırım beklenilen ilgiyi göremediniz,herkesin sizi etiketleyip Hülya Koçyiğit edasıyla koştur koştur kucaklayacağını zannediyordunuz beklediğiniz olmayınca geçmiş mesajlardan sinirinizi çıkartmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca sizin hakkınızda hiç konuşmadık diyorsunuz da,nerden bileceğiz pardon??? Kapalı kapılar ardından konuşan siz,çokluk bokluktur diyen siz,ha birde size göre Sözde asla bir grup kurulmamıştı doğruSizin için olanlar için üzülmüştüm ama bugün ki mesajları okuyunca gereksiz üzülmüşüm.size forumda kimse yazmayın demedi,istenmiyorsunuz demedi.çok yazasınız varsa gelir yazarsınız kimisi görmezden gelir kimisi cevap verir.tikka o gün geldi mesajını yazdı dileyen cevap yazdı dileyen görmezden geldi.sizde böyle yapabilirdiniz kavga çıkartmak yerine.madem forumu bu kadar seviyordunuz gitmeyeydiniz gülüm ayrı bi grup kurup,kolunuzdan zorla çeken mi vardı.gittiğiniz yerde umduğunuzu bulamadınızmı yoksa diye sorarlar adama. gereksiz uzatıp gündem olma çabası.her mesajınızın sonunda birdaha yazmayız diyip diyip tekrar yazmanızda ayrıca komik.boşuna beylik laflar etmeye gerek yok.var sizin bi derdiniz var,özellikle benimle sürekli BİR KAÇ KİŞİ,BİR KAÇ KİŞİ...he yavrum birkaç kişi o birkaç kişiden biri de benim.varsa derdiniz her türlü tartışırız tartışalım tartışmak güzeldir tabi her ne kadar foruma ayda yılda bir soru sormak için uğrayıp sizi eleştirmeye hakkım olmasa da
bi an Bihter geldi aklıma son cümleyi yazıncaneyse bulaşık yıkamaya gidiyorum.dönünce cevap vereceğim
Canım çıkmasınlar arayıp öğrensin bir daha öyle gitsin kesinlikle ya bu yüzden lohusalık yaşayamadık inş biter biranöncr çoçuklarımızın ayaklanmadanAklım Kayseri’de benim de annemlerdeaile hekimlikleri zatüre aşısı yapıyorlarmış 65 yaş üstü ve kronik hastalara . Kaç zamandır söylüyorum anneme daha bugün gidebildi . Kalmadı aşı demişler . Annem için çok endişeliyim nasıl bir illetti ki bitmedi gitti .
Ooooo güzel uygulama bende pro şık istiyorumSonsuzUmut canım pro üye olunca böyle görebiliyorsun girenleri ziyaretçileri...bence yemek yarışmalarına mutlaka katılmalısın hem çok keyifli hem de ödüllü
Eki Görüntüle 2686854
Kazen de az değilmiş ha bu tarafa öyle öbür tarafa böyle konuşmuşben gelmezdim onu diyim de Lepistesb ilk grup lafını açınca ben yaşadm bu grup olaylarının sonu hayra çıkmıyor burası yeter bana demiştim kimseye de özelden yazmıyorum soru-cevap vs hariç ne paylaşacağım varsa burdan ayy aman neyse @baharumutduru2018 canım bugün bezelye ve havuç ikilisini püre yaptım yedi fikir olsun sana da. Ek gıda vermeye başladıktan sonra kabızlığı da geçti şükür 3 günde 1 falan yapıyor artık. Ek gıda arttıkça daha da düzene girer inşallah.
Cencen canım bence de olmadı ya en son hak Falan lepi de sitem edince kabul etmediniz biz sizin içinizi bilemeyiz kimsede kötü konuşmadı ki sizin hakkınızda kazen söyledi bizde üzüldük ama yine de kimse kötü konuşmadı yani sayfa olarak kaçta bilmiyorum ama bence tekrar okuyun ki arada çokça sizlerden bahsedildi keşke senin yaptığın gibi gelip başlanma nedeninizi düzgünce açıklasaydınız kazenin söylediklerinin yalan olacak hali yok ya ha şudur niyet önemli onu çaıklasaydınz bence bir çok kişi çok mutlulukla karşılardı seni size göre hakkım var mı yok mu bilmiyorum ama bu formu okuyan yazılanları okuyan herkesin hakkı var hatta nisan annesi olması da şart değil
Bence etkilenme olanlardan kimse sana bir şey demedi gelmenden de çok memnun olduk
Tamam gozardiini kullanirim gormem baska bir emrinizvar miydi.En son hakka sahip dememin sebebi o ara hiç ortada yoktu en azından daha samimi konuştuğumuz insanların sitem etme hakkı vardı. Ben benimle samimi insanın lafına bakıyorum umrumda değil mi yazmışım burada sevdiğim insanlsr var diyorum neden anlamamak için direniyorsunuz. Göz ardı et butonunu kullan görme rahatsız etmek istemem kimseyi.
Tamam o zaman size kimsenin lafı yok egg ciğim.gittiğiniz yerlerde daha da mutluluklar o zaman canım ne diyebiliriz ki başka.ama demekki mutlu olmayanlar burayı fazlaca önemseyenler var ki hala hırslarını atamamışlar suçsuz günahsız insanların gitmesine sebep oldular.onlar sizin kadar mutlu değil demekki içlerinde bulunduğu durumdan.Ö
Öncelikle merhabalar
Artık ben de cevap verme gereği duydum. Allaha şükür kimsenin ilgisine ihtiyacı olan kadınlar değiliz. Henüz bizi gerçekten tanıma fırsatınız olmadığı için, tüm dünyamız burasıydı, banlanınca dünyamız başımıza yıkıldı falan sanmanız çok normal sevgili Cococuğum. Bizden kimse herhangi birinize b*k falan demiş değil. Nerede çokluk orada b*kluk lafından niye size b*ok dedik sandınız bu kadar alındınız hiç anlayamadım doğrusu.
Bizim kimse tarafından pohpohlanmaya faşan da ihtiyacımız yok. Ne blup'ın benim ne de diğerlerinin. Banlanınca cevap veremedik, banlar açıldı kimimiz hiç yazmadık, kimimiz merhaba dedi sizlere, kimimiz de kızdı sitem etti. İster hemen yazar kızgınlığını Blup, ister birkaç gün sonra, ister bir ay sonra. Her durumun altında bir şey aramanın alemi ne? Sen durup dururken niye atarlandın heyecanlandın ben onu anlamadım. Gittiğimiz yerde umduğumuzdan çok çok fazlasını bulduk bu aradaKk'nın bana kazandırdığı en güzel şey onların arkadaşlığı oldu. Banım açılmış, ban yemişim umrumda değil. Eminim onlar da öyle düşünüyordur. Burada çok sevdiğim kişiler de var elbet her zaman kapım açık. Ama en ufak bir pürüzde ortalığı karıştırma sevdasını da yakıştıramadım birçok kişiye. Neyse uzatmaya gerek yok. Biz halimizden çok memnunuz. Buradan herhangi biriniz hakkında dedikodu yapmaya atıp tutmaya ihtiyaç duymadık rahat olabilirsin canım. Bizim bir araya gelme amacımız bambaşka. Bil istedim.
Valla benimki gözleri kapalı buluyorgeçen uyumuşuz öyle bırakmıştı sonra bi uyandım tutmuş yine emiyor alışır annesi zamanla gece emişerek uyursunuz inşallah
Benimki de nadir olsa da uykukuyken kavriyor guzel emiyor, yatarak da kolay oluyormus.
Onun disinda,hele ki gunduz o kafayi ben bastiriyorum o kendini geri atiyor
Umudum- ķoluna yatir yan donun ikinizde dene bakalim
Ya da onun kafasina ince yastik koyupsen yan don dene.
Inan kucakta emmiyor yatinca emior bazen
Ama su aralar daha da sknti oldu.etrafi izlior.
En son kanguruya taktim, yuzu bana donuktu actim memeyi o sekilde yuruyerek emzirdim emsin diye.
Tamam gozardiini kullanirim gormem baska bir emrinizvar miydi.
Siz ki forumun en inceleri en kidemlileri her seyi yapin kimse yok diye dalga gecin, elemeler yapin,sizden gayrisina b.k diyin, yonetici gelsin sizi uzmek istemiorum neler neler dediler arkanizdan desin siz.bisey yokmus gibi gelin bi de uste cikin.
Valla guzelmis, gulduk en azindan
coco nunda vardir samimi olduklari niye hakki olmayacakmis.
Ki samimiiyete gerek yok.
Neden sessiz burasi diyip arkada gruplasip komplemizle dalga gectiniz siz.
Benim umrumdegil, sovgirllik yapip emzirdigime sevindim diye hevesimin kursagimda kaldigi o gun anladim ben sizi zaten ama iste hala sizi merak edip uzulenler de varmis.
Hos seni ve cheryi dusunmezdim ama kismet, tercih meselesi. Suanki konusman hic sen gibi degil. Hos siz de zaten bildigimiz gibi degilmissiniz de
Niye uzatiosunuz ki aylar sonra gelip.
Olan oldu
Siz orda biz burda mutluyduk ne gerek vardi zaten ozelden konusmaya devam ediormussunuz isteyenlerle.
Bosverin ya cidden bebelere bakalim ek.gida konusalim uykudur, gulucuklerdir.biz buraya kafa dagitmaya geliyoruz ya hani.
Madem.takip.ettiniz sizi.merak.edenlere oz
Canım bence boşver hepimiz anneyiz ben senin selam yazmandan çok mutlu oldum eskilere gitmemenden sanal ortam bu kadar tartışılacak şeyler değilOlabilir tabii bu bir tercih meselesi
Ben kimse kötü konuştu demedim ama bazı niyeti bozuk olanlarda belli açıkçası. Kazen oylama yapılmış diyerek büyük hata etti zaten en başta. Biz kendisi ile bizzat telefonda görüştük neden öyle dediniz dedim ona çok takılmaya gerek yok demişti. Hatta kendi mesajını bile gelip defalarca düzenledi. Ben kimseyi üzmek istemem ki. Burada herkes hiç yoksa bir anne ve evlat yetiştiriyor. Daha önce açıklama yapmaya yazmaya çalıştık ama bizzat söz hakkı olmadığı için herkes anlamak istediği gibi anladı. Lepiyle blupun arasına girerek hepimizi de zan altında bırakarak mesaj yazarsa dilzar hanım bende gerekeni söylerim benimde ağzım torba değil ki büzülsün
Oh masallah ya, ne de akilliymis oKız ben 3 kat perde taktım cama hatta bir ara aliminyum folyo kapladım düşünyok kalkıp perdenin altına bakıyordu sabah olmuş anneeeeğğğğ kalkkkk diyee
Cok sagl canmmminikbebegim9640 gecmis olsun canim
Uzuldum minige 3 tup kan, sunnetti, asiydi derken.bu ara cok hirpalandi bebis
Iyi yapmissin tepkini belirtip daha da. hicbir sey vermesinler cocuga.
Agzina da oilac iyi gelir tabii. El ayak agiz hastaliginda bile onu veriorlar.
Hafifledi mi hic agzindaki aft, domates mi yakti acaba birden.
Canım bence boşver hepimiz anneyiz ben senin selam yazmandan çok mutlu oldum eskilere gitmemenden sanal ortam bu kadar tartışılacak şeyler değil
iyi ki de geldin devam et yazmaya da kapansın şu muhabbet de artık
Belki de hiç bir şey yokmuş gibi kaldığımız yerden devam etmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?