- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Konuya dahil olmak istemedim mesajlar ısrarla devam ediyor ama. Hala diyorsunuz ki nerde çokluk orda b.kluk lafımızdan niye alındınız. SiZe b.k demedik.Anlamayamadım doğrusu. Benzetme yaparak konuşmuşsunuz niye alınılmasın?Ö
Öncelikle merhabalar
Artık ben de cevap verme gereği duydum. Allaha şükür kimsenin ilgisine ihtiyacı olan kadınlar değiliz. Henüz bizi gerçekten tanıma fırsatınız olmadığı için, tüm dünyamız burasıydı, banlanınca dünyamız başımıza yıkıldı falan sanmanız çok normal sevgili Cococuğum. Bizden kimse herhangi birinize b*k falan demiş değil. Nerede çokluk orada b*kluk lafından niye size b*ok dedik sandınız bu kadar alındınız hiç anlayamadım doğrusu.
Bizim kimse tarafından pohpohlanmaya faşan da ihtiyacımız yok. Ne blup'ın benim ne de diğerlerinin. Banlanınca cevap veremedik, banlar açıldı kimimiz hiç yazmadık, kimimiz merhaba dedi sizlere, kimimiz de kızdı sitem etti. İster hemen yazar kızgınlığını Blup, ister birkaç gün sonra, ister bir ay sonra. Her durumun altında bir şey aramanın alemi ne? Sen durup dururken niye atarlandın heyecanlandın ben onu anlamadım. Gittiğimiz yerde umduğumuzdan çok çok fazlasını bulduk bu aradaKk'nın bana kazandırdığı en güzel şey onların arkadaşlığı oldu. Banım açılmış, ban yemişim umrumda değil. Eminim onlar da öyle düşünüyordur. Burada çok sevdiğim kişiler de var elbet her zaman kapım açık. Ama en ufak bir pürüzde ortalığı karıştırma sevdasını da yakıştıramadım birçok kişiye. Neyse uzatmaya gerek yok. Biz halimizden çok memnunuz. Buradan herhangi biriniz hakkında dedikodu yapmaya atıp tutmaya ihtiyaç duymadık rahat olabilirsin canım. Bizim bir araya gelme amacımız bambaşka. Bil istedim.
Diyecek bir şey yok çok farklı bir yol aldı durum gerçektenYok yok daha da tövbee. Baksana arkadaşlar kimse size ilgi göstermedi kalakaldınız ondan böyle yapıyorsunuz diyorlar. Ben gerçek hayatımda da kimseden ilgi beklemiyorum burda da beklemem çok komik geliyor bu laflar bana. Arkadaşların huzuru bozulmasın. Bu zamana kadar okuyordum artık onuda yapmam sağlıcakla kalın
Çok zor günler geçiriyorum yavrularım konsantre olamıyorum küçük hanım 10 gün sonra 5 aylık olacak ama mızortısından durulmuyor ciddi anlamda bir meme reddi var geceleri emiyor ama gündüz kavga kıyamet galiba yaşadıklarımdan etkileniyor oda anlamadım gitti sadece emme değil uyku reddi de var çok zor dalıyor uykuya gece de derin uykuya geçene kadar 3 kez uyanıyor meme kaptırabilirsrm dalıyor ağzı çeşme gibi mübarek salyalarını önüne geçemiyoruz sürekli önlük ve kıyafet değiştiriyoruz sırılsıklam oluyor tek güzel tarafı kafasında ki konak çok kötü hal almıştı o gitmeye yakın ama kaşınıyor hala el kadar bebe kafasını kaşıyor hala kilo problemimiz var minicik her gören ne kadar küçük diyor...
Ben buraya girdikçe yazmasam bile okudukça rahatlıyorum bugünde ilk fırsatta kafam dağılsın diye girdim ki fırtınalar kopmuş yine yapmayın etmeyin hepimiz birbirimizi tanımadan yeri geldi en yakınlarınıza paylaşmadıklarımızı eşimizle konuşsmadıklarımızı yazdık mutluluğumuzu acımızı paylaştık şu güzel ortam bozulmasın kimin kiminle derdi sıkıntısı varsa birebirde halletsin @dilzar burada olman kimseye rahatsızlık vermiyor o nasıl bir düşünce benim her sıkıntımda sorum da hep olumlamalarınla yanımdaydın
Emin ol Blup kankan da çok önemsediğinden değil cococum. Onu senden iyi tanıdığım için bu kadar emin konuşuyorum. O sinirlenince bu şekilde yazdı lepiyle polemiğe girmiş bulundu. Nasıl sen normalken böyle bize garip gelen bir üslupla yazıyorsun ya şaşırıyoruz. Onun gibi düşün. Yoksa kankan da gayet mutlu.Tamam o zaman size kimsenin lafı yok egg ciğim.gittiğiniz yerlerde daha da mutluluklar o zaman canım ne diyebiliriz ki başka.ama demekki mutlu olmayanlar burayı fazlaca önemseyenler var ki hala hırslarını atamamışlar suçsuz günahsız insanların gitmesine sebep oldular.onlar sizin kadar mutlu değil demekki içlerinde bulunduğu durumdan.
He cok zoruma gitti.Aslında herkes kendini ele veriyor. Koala lepiyi düşünerek senin emzirme mesajın için seni uyarmıştı nasıl zoruna gitmiş hala da unutamışsın. Emretmiyorum ne haddime. Rahatsız olan insanın yapacağı şeyi söylüyorum sadece ama cevap vermek uzatmayın derken uzatmak sizin hoşunuza gidiyor.
SonsuzUmut canım pro üye olunca böyle görebiliyorsun girenleri ziyaretçileri...bence yemek yarışmalarına mutlaka katılmalısın hem çok keyifli hem de ödüllü
Eki Görüntüle 2686854
Noldu?
Ya icinde yazan aparari var belli seye getir agzina sik agizda beklesin diyo ama doktor bana gazli bez al ona dök sil dedi orayi bemde oyle yaptm bakalm kokusu biraz tuhafti ama tiksinmedi
Kalppare canım neden canın sıkıldı hayırdır annenin durumumu iyi değil yoksa?
Kalppare hemen toparlar insalah annen canim.
Psikolojik olarak da etkileniorsundur.
Ama badana yaptik diosun o da dikisleri, karnimi agritmistir.
Kardesin gdi mi ilgilenebilior mu annenle.
Bebekler nasil oldu, ortam degisince
Çok zor günler geçiriyorum yavrularım konsantre olamıyorum küçük hanım 10 gün sonra 5 aylık olacak ama mızortısından durulmuyor ciddi anlamda bir meme reddi var geceleri emiyor ama gündüz kavga kıyamet galiba yaşadıklarımdan etkileniyor oda anlamadım gitti sadece emme değil uyku reddi de var çok zor dalıyor uykuya gece de derin uykuya geçene kadar 3 kez uyanıyor meme kaptırabilirsrm dalıyor ağzı çeşme gibi mübarek salyalarını önüne geçemiyoruz sürekli önlük ve kıyafet değiştiriyoruz sırılsıklam oluyor tek güzel tarafı kafasında ki konak çok kötü hal almıştı o gitmeye yakın ama kaşınıyor hala el kadar bebe kafasını kaşıyor hala kilo problemimiz var minicik her gören ne kadar küçük diyor...
Ben buraya girdikçe yazmasam bile okudukça rahatlıyorum bugünde ilk fırsatta kafam dağılsın diye girdim ki fırtınalar kopmuş yine yapmayın etmeyin hepimiz birbirimizi tanımadan yeri geldi en yakınlarınıza paylaşmadıklarımızı eşimizle konuşsmadıklarımızı yazdık mutluluğumuzu acımızı paylaştık şu güzel ortam bozulmasın kimin kiminle derdi sıkıntısı varsa birebirde halletsin
@dilzar burada olman kimseye rahatsızlık vermiyor o nasıl bir düşünce benim her sıkıntımda sorum da hep olumlamalarınla yanımdaydın
canim insallah cok sagol
ben 40 i ciktigindan beri birlikte uyuyoruz. Bir ara besigine koyaym dedim zor geldi indir kaldir en son kocayi attim yataktan :) su sirada dönüyor o yuzden yanimda olunca hissediyorum kımıldayınca diger turlu korkarim, birde sarila sarila uyuyorduk simdi malum koronadan dolayi kaciyorum hanimefendiden :)
Allah korusun cnm bilmiyorum bas agrisi burun tikanikligi var kotu olmayayim kizimda iyi olsunda. Esimle az once konuştuk biraz kötüymüş atesi var galiba halsizlik birde nolacak bilmiyorum boyle uzaktan uzaga elimden birseyde gelmiyor
Canim bendede birseyler var ya ins virus degildir burnum tikali basim ara ara agriyor tuzlu suyla gargara yaptim cektim burnuma flan esmde bu aksam kotu halsizlik ve atesi varms biraz oksurukte devam
He cok zoruma gitti.
O kadar uzuldum ki emzirmeyi biraktim.
Ya bi gidin. Siz kimsiniz de beni uyariosunuz.
Emzirmek de suc arkadas,sevincem tabi emzirdigime. Siz de bu kadar seyden sonra uste cikmaya calisiosunuz ne diyim.
O kadar incesiniz ki neden buralar sessiz diye gelip dalga gecmissiniz sizin haddinize mi beni uyarmak.
Geride biraktiklariniz ortada.
Aklinizca one cikardiniz kendinizi. ama herkes kimin ne oldugunu gordu kendini ele veren siz oldunuz ben ya da biz degil.
Ki sana ne oluosa avukatsin galiba.
Lepiyi de allahtan dusunuomussunuz kadin sizin yzzunuzden iki kez ban yedi.
Hic uyumayan bebesinin stresi yetmezken bir de sizinle ugrasti.
Pes valla pes
Guzel kafalar bunlar nerden aldiniz.
Bi de kapilari acikmis herkese sanki herkes de kapinizda kuyruk
Yanlis yaptiniz ban yediniz gittiniz. Cok da umrumuzda, umrunda olanlarla ozelden konusun o zaman, bozdugunuz begenmediginiz bi ortama tekrar gelip bozmak ne kadar dogru.
Pardonda kokoşanel sana mı sorucaz ne zaman ne yazıcamızı? İster şimdi yazarız ister sonra yazarız. Senin gibi ilgi manyağı değiliz emin ol arada sırada yazıpta kaos görünce üstüne atlamışsın. Zaaten senin bu mahalle agzı uslubunla baş edilmez hepimize yetmeye gücün vardır eminim ki. Senin tarzınla sana konusmayacagım. Neymiş zamanında o gruplardan geçmişmiş o gruplarda niye barınamadıgın cok açık şaşırmadık. Öyle gülümlü canını konusup pro üyeyim gördüm sizi bilmem ne tarzı konusupta kendini ne zannettiğin çok belli. Altı üstü bir forum ya ne abarttınız. Mereka ettik evet ve TAKİPLEŞTİK. demekki seni merak etmemişiz ama çok üzüldün bu duruma@Susam_tanesi canım senin hatırına inan frenledim kendimi,zira söylenecek çooookk şey var.dilzarın gitmesine üzüldüm şuan,kötü birşey söylemedi doğru ne işe onu söyledi.
pardonda kızlar,özellikle banı açıldıktan sonra foruma yazanlar(sessiz kalanlara değil şuan ki lafım) sizin banınız açılalı kaç gün oldu?? Her gün girip okuyorsunuz görüyorum,madem atar gider yapasınız vardı niye kaç gündür beklediniz? Sanırım beklenilen ilgiyi göremediniz,herkesin sizi etiketleyip Hülya Koçyiğit edasıyla koştur koştur kucaklayacağını zannediyordunuz beklediğiniz olmayınca geçmiş mesajlardan sinirinizi çıkartmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca sizin hakkınızda hiç konuşmadık diyorsunuz da,nerden bileceğiz pardon??? Kapalı kapılar ardından konuşan siz,çokluk bokluktur diyen siz,ha birde size göre Sözde asla bir grup kurulmamıştı doğruSizin için olanlar için üzülmüştüm ama bugün ki mesajları okuyunca gereksiz üzülmüşüm.size forumda kimse yazmayın demedi,istenmiyorsunuz demedi.çok yazasınız varsa gelir yazarsınız kimisi görmezden gelir kimisi cevap verir.tikka o gün geldi mesajını yazdı dileyen cevap yazdı dileyen görmezden geldi.sizde böyle yapabilirdiniz kavga çıkartmak yerine.madem forumu bu kadar seviyordunuz gitmeyeydiniz gülüm ayrı bi grup kurup,kolunuzdan zorla çeken mi vardı.gittiğiniz yerde umduğunuzu bulamadınızmı yoksa diye sorarlar adama. gereksiz uzatıp gündem olma çabası.her mesajınızın sonunda birdaha yazmayız diyip diyip tekrar yazmanızda ayrıca komik.boşuna beylik laflar etmeye gerek yok.var sizin bi derdiniz var,özellikle benimle sürekli BİR KAÇ KİŞİ,BİR KAÇ KİŞİ...he yavrum birkaç kişi o birkaç kişiden biri de benim.varsa derdiniz her türlü tartışırız tartışalım tartışmak güzeldir tabi her ne kadar foruma ayda yılda bir soru sormak için uğrayıp sizi eleştirmeye hakkım olmasa da
bi an Bihter geldi aklıma son cümleyi yazıncaneyse bulaşık yıkamaya gidiyorum.dönünce cevap vereceğim
Ay ne asıp kestiniz burası forum kafamızı dağıtmaya geldik diyorsun ama bize saldırmaktan geri kalmıyosunuz. Geldik insan gibi yazdık oylama yok grup yok dedik inanmak istemiyorsunuz. Daha sürekli neyi açıklayalım. Zaten birazdan ban yiyeceğim içimde kalmasın. Sen emzirirken lepiyi düşündü arkadasımız ve seni uyardı emzirmeyenler var sütü çok az olan arkadaslarımız var üzülürler diye. İnsanlık ne zamandan beri sizin gözünüzde çirkeflik oldu soruyorum. Sen cocugum içerde ağlıyo ben buraya yazıyorum yazmıstın burayı çok önemseme git cocugunla ilgilen diyen biri cıkmadı ki sana. Seninle o kadar konustuk dertleştik ama hatır gönül almaz kimse burada.Tamam gozardiini kullanirim gormem baska bir emrinizvar miydi.
Siz ki forumun en inceleri en kidemlileri her seyi yapin kimse yok diye dalga gecin, elemeler yapin,sizden gayrisina b.k diyin, yonetici gelsin sizi uzmek istemiorum neler neler dediler arkanizdan desin siz.bisey yokmus gibi gelin bi de uste cikin.
Valla guzelmis, gulduk en azindan
@coco nunda vardir samimi olduklari niye hakki olmayacakmis.
Ki samimiiyete gerek yok.
Neden sessiz burasi diyip arkada gruplasip komplemizle dalga gectiniz siz.
Benim umrumdegil, sovgirllik yapip emzirdigime sevindim diye hevesimin kursagimda kaldigi o gun anladim ben sizi zaten ama iste hala sizi merak edip uzulenler de varmis.
Hos seni ve cheryi dusunmezdim ama kismet, tercih meselesi. Suanki konusman hic sen gibi degil. Hos siz de zaten bildigimiz gibi degilmissiniz de
Niye uzatiosunuz ki aylar sonra gelip.
Olan oldu
Siz orda biz burda mutluyduk ne gerek vardi zaten ozelden konusmaya devam ediormussunuz isteyenlerle.
Bosverin ya cidden bebelere bakalim ek.gida konusalim uykudur, gulucuklerdir.biz buraya kafa dagitmaua geliyoruz ya hani
İşte bizde bunu anlayamıyoruz dediğin gibi kuzum.madem bu kadar mutlusunuz bu kadar birbirinizi tanıdığınız için sevindirik oldunuz,bu kadar hayatınızdan memnunsunuz ne işiniz var burda kavga çıkarıyorsunuz öyle değil mi ama? Görüşün işte özelden,görüşün işte whatsaptan?Orada yeşil yeşil kendimi gördüm. Ara sıra yazsam da ben baya baya en başından beri burayı takip ediyorum
Dilzarın yazdıklarının aynılarını ben de düşündüm ama yazma gereği duymadım. Durumla ilgili bir şeyler yazsaydım aynılarını yazardım.
Tekrar tekrar yazarak ortamı niye geriyorsunuz? Ne gerek var? Giden arkadaşların yazdıklarını zamanında keyifle okuyordum ama artık yazmasanız yokluğunuz anlaşılmayacak bile en azından benim açımdan öyle. Herkes seçimlerinden memnunsa bunu göze sokma ihtiyacı niye duyuluyor?
Şimdi şöyle oluyor, bir topluluğa çok fazla kişi davet edersen, fikir fazlalığından pürüzler çıkabilir. Her kafadan bir ses gibi. Onun için aralardan elersin, en çok istediklerini dahil edersin. Bunun kaba tabiri o sizin kendinizi malum şey sandığınız ve alındığınız cümle oluyor ama aslında kimse kimseye b*k demiyor. Anlatabildim mi?Konuya dahil olmak istemedim mesajlar ısrarla devam ediyor ama. Hala diyorsunuz ki nerde çokluk orda b.kluk lafımızdan niye alındınız. SiZe b.k demedik.Anlamayamadım doğrusu. Benzetme yaparak konuşmuşsunuz niye alınılmasın?
Canım bu ilaç çok acı. Onun yerine doğal içeriği olan Aftoral kullan. Karadut ekstresi falan varBebeginin agzi icin bu ilaci kullanan oldu mu hic.?
Ha doğru söylüyorsun o yüzden hergün gelip okuyorsun üslubuma laf edene bak helePardonda kokoşanel sana mı sorucaz ne zaman ne yazıcamızı? İster şimdi yazarız ister sonra yazarız. Senin gibi ilgi manyağı değiliz emin ol arada sırada yazıpta kaos görünce üstüne atlamışsın. Zaaten senin bu mahalle agzı uslubunla baş edilmez hepimize yetmeye gücün vardır eminim ki. Senin tarzınla sana konusmayacagım. Neymiş zamanında o gruplardan geçmişmiş o gruplarda niye barınamadıgın cok açık şaşırmadık. Öyle gülümlü canını konusup pro üyeyim gördüm sizi bilmem ne tarzı konusupta kendini ne zannettiğin çok belli. Altı üstü bir forum ya ne abarttınız. Mereka ettik evet ve TAKİPLEŞTİK. demekki seni merak etmemişiz ama çok üzüldün bu durumacidden kazenin dediği gibi kimi çağırsak koşa koşa gelirdi. Lepi bana özel msjdan numarasını atan biri blupa artık WhatsApp mı geçsek diyen biri bunlara gözünüz kör ama. Nerde çokluk orda B.kluk lafına takılmışsın ama doğru cidden sen gelsen öyle olurdu eminim ki.
Burada değer verdiğimiz arkadaşların hatrına selam verip açıklama gereği hissettik çirkefliğin luzumu yok. Hadi GÜLÜM işine bak.
Ay ne asıp kestiniz burası forum kafamızı dağıtmaya geldik diyorsun ama bize saldırmaktan geri kalmıyosunuz. Geldik insan gibi yazdık oylama yok grup yok dedik inanmak istemiyorsunuz. Daha sürekli neyi açıklayalım. Zaten birazdan ban yiyeceğim içimde kalmasın. Sen emzirirken lepiyi düşündü arkadasımız ve seni uyardı emzirmeyenler var sütü çok az olan arkadaslarımız var üzülürler diye. İnsanlık ne zamandan beri sizin gözünüzde çirkeflik oldu soruyorum. Sen cocugum içerde ağlıyo ben buraya yazıyorum yazmıstın burayı çok önemseme git cocugunla ilgilen diyen biri cıkmadı ki sana. Seninle o kadar konustuk dertleştik ama hatır gönül almaz kimse burada.
Tek gayesi çocuklarını sağ salim büyütmek olan kadınlarız. Gittiğimiz bir yer yok gerçek hayatta da görüşüyoruz kızlarla burası gibi ilk tökezlemede koşun biz de vuralım sırtına yapmıyoruz. Siz burdan dewamke
Hatta bebek ağız yaraları için karadut şurubunu öneriyorlar. Anında geçiyormuş. Bir araştır istersen.Canım bu ilaç çok acı. Onun yerine doğal içeriği olan Aftoral kullan. Karadut ekstresi falan var
Ufff inan bana güzel kafamı senin içinde yoramam. Evet zoruna gitmiş işte söyleyip durduğuna göre yoksa aklına bile gelmezdi. Lepide o mesajdan sonra koalayla aşkını ilan etmişti benim hafıza biraz iiyide biliyonmu. Yanlış yapıp gitti isek şimdi nası geri geldik biraz düşün istersen sonra yazarsın. Senin kafanı aldığın yerden almadığımız kesin. Senin gibi konuşuyorum anlaman için umarım etkisi oluyordur.
Ben yazmadım ama keske ben yazsaydım çok yerinde yazmıs arkadasım dönüp bi kere daha tebrik ettim kendisini WhatsApp grubumuzdaHa doğru söylüyorsun o yüzden hergün gelip okuyorsun üslubuma laf edene bak heleinsan ne yaparsa yapsın aslını gizleyemiyor senin üslubunda ortada canım benim bokluk diyen sen misin yoksa kız ondan mı sesin çıkmadı bugüne kadar hıı hadi itiraf et altı üstü bi forumu hergün takip etme o zaman ne dersin? Gözler fel fecir her gün kim ne yazmış bakma o zaman
Yok kuzum sen hatırlatmadın hep aklımda benim minnoşumAyy evet canım unuttum ben onu kusura bakma hatırlattımNeyse buluruz yaparız bişiler ben bi döneyim bulcam sizi bekleyiin bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?