2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

[/QUOTE]
Konuya dahil olmak istemedim mesajlar ısrarla devam ediyor ama. Hala diyorsunuz ki nerde çokluk orda b.kluk lafımızdan niye alındınız. SiZe b.k demedik.Anlamayamadım doğrusu. Benzetme yaparak konuşmuşsunuz niye alınılmasın?

Diyecek bir şey yok çok farklı bir yol aldı durum gerçekten
Kendine ve bebeğine iyi bak sende sağlıcakla kal

Allah peygamber sabrı versin çok çok zor bunu söylemek bile acı belki de duymak ama alışılacak unutulmasa bile. Bebişler büyüyecek zor olsa bile. Ne denir ki kelimeler bazen anlamsız oluyor

Emin ol Blup kankan da çok önemsediğinden değil cococum. Onu senden iyi tanıdığım için bu kadar emin konuşuyorum. O sinirlenince bu şekilde yazdı lepiyle polemiğe girmiş bulundu. Nasıl sen normalken böyle bize garip gelen bir üslupla yazıyorsun ya şaşırıyoruz. Onun gibi düşün. Yoksa kankan da gayet mutlu.

He cok zoruma gitti.
O kadar uzuldum ki emzirmeyi biraktim.
Ya bi gidin. Siz kimsiniz de beni uyariosunuz.
Emzirmek de suc arkadas,sevincem tabi emzirdigime. Siz de bu kadar seyden sonra uste cikmaya calisiosunuz ne diyim.
O kadar incesiniz ki neden buralar sessiz diye gelip dalga gecmissiniz sizin haddinize mi beni uyarmak.
Geride biraktiklariniz ortada.

Aklinizca one cikardiniz kendinizi. ama herkes kimin ne oldugunu gordu kendini ele veren siz oldunuz ben ya da biz degil.
Ki sana ne oluosa avukatsin galiba.
Lepiyi de allahtan dusunuomussunuz kadin sizin yzzunuzden iki kez ban yedi.
Hic uyumayan bebesinin stresi yetmezken bir de sizinle ugrasti.
Pes valla pes
Guzel kafalar bunlar nerden aldiniz.
Bi de kapilari acikmis herkese sanki herkes de kapinizda kuyruk
Yanlis yaptiniz ban yediniz gittiniz. Cok da umrumuzda, umrunda olanlarla ozelden konusun o zaman, bozdugunuz begenmediginiz bi ortama tekrar gelip bozmak ne kadar dogru.

yazılanları hayretle okudum ve üzüldüm açıkçası. özellikle tartışma değil de takınılan üsluplar hiç hoş gelmedi bana. yakıştıramadım kimseye. ne desem bilemedim inanın huzur vermedi sayfa bugün. ben banlanan arkadaşların hepsini de özlemiştim açıkçası ve tek tek de özelden yazdım. iki sohbet ettim ettiğime de mutlu oldum. kim kiminle konuşur konuşmaz herkes özgür. hepinizden ricam ortak fikirde olmak zorunda değilsiniz ama lütfen üsluplar bu kadar kırıcı sert olmasın yakışmıyor sizlere. hem niye kendinize stres yaratıyorsunuz ki hayır hepinizin pambik bebekleri olduğunu düşüncem zira benim ki dişten ötürü dellenmis durumda. şu sayfada yazamasamda çoğu zaman okur kafa dağıtırdım bugün kafam almadı ne yazık ki. lütfen kızlar sakinnn...

SonsuzUmut canım pro üye olunca böyle görebiliyorsun girenleri ziyaretçileri...bence yemek yarışmalarına mutlaka katılmalısın hem çok keyifli hem de ödüllü
Eki Görüntüle 2686854

Orada yeşil yeşil kendimi gördüm. Ara sıra yazsam da ben baya baya en başından beri burayı takip ediyorum

Dilzarın yazdıklarının aynılarını ben de düşündüm ama yazma gereği duymadım. Durumla ilgili bir şeyler yazsaydım aynılarını yazardım.

Tekrar tekrar yazarak ortamı niye geriyorsunuz? Ne gerek var? Giden arkadaşların yazdıklarını zamanında keyifle okuyordum ama artık yazmasanız yokluğunuz anlaşılmayacak bile en azından benim açımdan öyle. Herkes seçimlerinden memnunsa bunu göze sokma ihtiyacı niye duyuluyor?

annem ameliyatli ya canım..gobek deligin hemen dibi..
aklima ameliyatlarim geliyor o acilar geliyor

Ya icinde yazan aparari var belli seye getir agzina sik agizda beklesin diyo ama doktor bana gazli bez al ona dök sil dedi orayi bemde oyle yaptm bakalm kokusu biraz tuhafti ama tiksinmedi

sen doktorunu dinle canım..
tadı şekerli onun canım..tiksinilcek bisey degil.ve hemen iyi gelir

Kalppare canım neden canın sıkıldı hayırdır annenin durumumu iyi değil yoksa?

aklima ameliyatlarim geliyor miss ve annem de şehla şehla bakıyor narkozun etkisinde hala..ameliyat 2 saat sürdü..anestezi de ona göre fazlaydi..oyle gorunce ne biliyim işte

Kalppare hemen toparlar insalah annen canim.
Psikolojik olarak da etkileniorsundur.
Ama badana yaptik diosun o da dikisleri, karnimi agritmistir.
Kardesin gdi mi ilgilenebilior mu annenle.
Bebekler nasil oldu, ortam degisince

valla bebekler de pek anlamadi su an..ben de .. hepimiz ruh gibiyiz..zaten pek yorgunum

kuzum Allah yardımcın olsun

ya bahaaarr insAllah değildir kendine dikkat et.beslenmene dikkat et canimciiiimm

Ufff inan bana güzel kafamı senin içinde yoramam. Evet zoruna gitmiş işte söyleyip durduğuna göre yoksa aklına bile gelmezdi. Lepide o mesajdan sonra koalayla aşkını ilan etmişti benim hafıza biraz iiyide biliyonmu. Yanlış yapıp gitti isek şimdi nası geri geldik biraz düşün istersen sonra yazarsın. Senin kafanı aldığın yerden almadığımız kesin. Senin gibi konuşuyorum anlaman için umarım etkisi oluyordur.

Pardonda kokoşanel sana mı sorucaz ne zaman ne yazıcamızı? İster şimdi yazarız ister sonra yazarız. Senin gibi ilgi manyağı değiliz emin ol arada sırada yazıpta kaos görünce üstüne atlamışsın. Zaaten senin bu mahalle agzı uslubunla baş edilmez hepimize yetmeye gücün vardır eminim ki. Senin tarzınla sana konusmayacagım. Neymiş zamanında o gruplardan geçmişmiş o gruplarda niye barınamadıgın cok açık şaşırmadık. Öyle gülümlü canını konusup pro üyeyim gördüm sizi bilmem ne tarzı konusupta kendini ne zannettiğin çok belli. Altı üstü bir forum ya ne abarttınız. Mereka ettik evet ve TAKİPLEŞTİK. demekki seni merak etmemişiz ama çok üzüldün bu duruma cidden kazenin dediği gibi kimi çağırsak koşa koşa gelirdi. Lepi bana özel msjdan numarasını atan biri blupa artık WhatsApp mı geçsek diyen biri bunlara gözünüz kör ama. Nerde çokluk orda B.kluk lafına takılmışsın ama doğru cidden sen gelsen öyle olurdu eminim ki.
Burada değer verdiğimiz arkadaşların hatrına selam verip açıklama gereği hissettik çirkefliğin luzumu yok. Hadi GÜLÜM işine bak.
Ay ne asıp kestiniz burası forum kafamızı dağıtmaya geldik diyorsun ama bize saldırmaktan geri kalmıyosunuz. Geldik insan gibi yazdık oylama yok grup yok dedik inanmak istemiyorsunuz. Daha sürekli neyi açıklayalım. Zaten birazdan ban yiyeceğim içimde kalmasın. Sen emzirirken lepiyi düşündü arkadasımız ve seni uyardı emzirmeyenler var sütü çok az olan arkadaslarımız var üzülürler diye. İnsanlık ne zamandan beri sizin gözünüzde çirkeflik oldu soruyorum. Sen cocugum içerde ağlıyo ben buraya yazıyorum yazmıstın burayı çok önemseme git cocugunla ilgilen diyen biri cıkmadı ki sana. Seninle o kadar konustuk dertleştik ama hatır gönül almaz kimse burada.
Tek gayesi çocuklarını sağ salim büyütmek olan kadınlarız. Gittiğimiz bir yer yok gerçek hayatta da görüşüyoruz kızlarla burası gibi ilk tökezlemede koşun biz de vuralım sırtına yapmıyoruz. Siz burdan dewamke

İşte bizde bunu anlayamıyoruz dediğin gibi kuzum.madem bu kadar mutlusunuz bu kadar birbirinizi tanıdığınız için sevindirik oldunuz,bu kadar hayatınızdan memnunsunuz ne işiniz var burda kavga çıkarıyorsunuz öyle değil mi ama? Görüşün işte özelden,görüşün işte whatsaptan?

Şimdi şöyle oluyor, bir topluluğa çok fazla kişi davet edersen, fikir fazlalığından pürüzler çıkabilir. Her kafadan bir ses gibi. Onun için aralardan elersin, en çok istediklerini dahil edersin. Bunun kaba tabiri o sizin kendinizi malum şey sandığınız ve alındığınız cümle oluyor ama aslında kimse kimseye b*k demiyor. Anlatabildim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ha doğru söylüyorsun o yüzden hergün gelip okuyorsun üslubuma laf edene bak hele insan ne yaparsa yapsın aslını gizleyemiyor senin üslubunda ortada canım benim bokluk diyen sen misin yoksa kız ondan mı sesin çıkmadı bugüne kadar hıı hadi itiraf et altı üstü bi forumu hergün takip etme o zaman ne dersin? Gözler fel fecir her gün kim ne yazmış bakma o zaman

kizlar gebeliginde bebeginin kalbinde parlama olan var mıydı? kimlerdi? ve sonuç ne oldu? kuzenim hamile ve kalpte parlama tespit edilmiş.korkuyor ve ankarada...onerebileceginiz doktor varsa ayrintili ultrason icin sevinirim...

abla herkrs korona cevremde diyor akraba komşu vs herkes karantina diyor

arkadasi dogum yapmiş.dogum oncesi alinan test sonucu covid pozitifmis.ve dogumhanede doktorlar birakip cikmis.ust baş tedbir almaya gitmisler.kiz cok korkmuş ve dogum baslamak uzereyken gelmisler.bir de kizmislar madem koronaliydin niye soylemedin ya bize bulastiysa diye.kiz da bilmiyordum diye aglamis.esi de pozitifmiş.
perisanlik..üzüldüm yaa.. bebek neredeyse kendi dogacakti demis..o korkuyi yasatmamak icin keske onlem alarak girselermis doguma..neyse iyi ki dogurduk bitti ne diim Allah gebelere yardim etsin..mecburen hep hastanelerdeler..

Ya
Korle yatan sasi kalkmis resmen
Ne kadar cirkinlesmissin pes.

Aklima niye gelmesin, cogu kisi gercek yuzunuzu gordu o olaydan sonra.

Baskasini uzdugumu dusununce uzuldum ben
Yapilan sovgirllige zaten gerekeni dedim.
Ama sonra dedim emzirdigime tabi sevincem herkesin bi eksigi var napalim yani dedim.

Askin gozu kordur lepi napsin iki tane cocukla yanlis yere ask ilan etmis

Hafizan iyi ama gurur yol anlasilan.
O kadar laf soyleyip hala bir sey yokmus gibi gelip yazmalar.

Unutamayan zoruna gidenler belli 1bucuk ay olmus. Merak edene ozelden yazsaydiniz.
Sizden sonra ne de guzeldi buralar.

Eger siz geliorsaniz dilzar gibi gitmek en iyisi
Kendini nimetten sanan kurnazlarla ugrasamicam cunku.

Ben yazmadım ama keske ben yazsaydım çok yerinde yazmıs arkadasım dönüp bi kere daha tebrik ettim kendisini WhatsApp grubumuzda He gülüm aynı senin gibiyim üşüşüyorum hemen kavga varsa. Bakıyorum takip de ediyorum GUCCIne mi gitti

Gercekten ortalik yine alev aldi resmen. Ama ben smdi kimse icin demiyorum üstüne alinmak isteyen alınsın. Bastaki olaylar iste grup kuruldu whatsapp olayi vs o lonular gecmis tabi biz genelimiz olayı dahi anlamadim ban yemenizden snra kazen beyin mesajlari ile aydinlandik diyebiliriz.

Neyse ban yenildi geri aracilarla laflar sokuldu vs yine biz kapattik o konulari ve ailevi sorunlar bebeklerimiz kendimiz o konulari konustuk hep.

Benm anlamadigim sey e madem burda eski tat kalmamis diyorsunuz niye yaziyosunuz ve asıl anlayamadığım sey niye daha durup durup ayni konulari aciyosunuz ne geregi var unutulmis seyi ısıtıp ısıtıp getirmeye ne gerek var. Bos yere herkes sıkıntı sitres yapiyo bu konu açıldığı icin ama ben eski kullanıcı degilim gozlemledigim kadar da "herkes icin demiyorum bu cumleyi" gercekten sinirlerini cikarircasina burda hos olmayan sözler sarf esiliyo ve karsiligi verildigi icin de olay büyüyor e tabi ki bir laf soyleyen bin ah işitir misali laf demeyi biliyorsaniz eger herkesten de biseyler duymaya hazirlikli olmaniz lazm. Biz evdekileri kv gorumce vs onlari cekemezken yani... Ahh neyse valla benm derdim bana yetiyo artiyo da hatta.
Yazmayim dedim ellerim durmadi iste.

Rahatsiz olup ay neyse by deyip de yazmak da tuhaf yani gidin cok girmek istiyosaniz sayfaya baska konu yeri mi yok ya olmadi burda birbirlerini daha yakindan tanimal istedk vs diyosunz madem bi konu acin 3 unuz 4 nuz vs kac kisiyseniz orda konusun yani daha sündûrmeyin Allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…