2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ben sana ayna oluyorum şuan bana bakınca kendini görüyorsun. Başka kime böyle mesaj yazmışım göster bakalım. Közü harla sonra çekil kenara seyret oh ne ala. Siz ağzınıza geleni bozuk uslbunuzla söyleyin aynı ayarda cevap gelince sende ne çırkıfmıssın olsun.
Kimin kime benzediği belli ya huyundan ya suyundan işte.

Yine guldurdun cheryy.
Emziriorum diye uzulecek.degilim tabi sevincem

Siz.kimsilmilnz de uyariosunuz.
Uzulen bir sey der tamam sizin.l amac one cikmaydi
Ama sonunda herkes ne oldugunuzu gordu.
Sinirimden evet cocuguma bakacagima buraya yaziorum demistim
Beni kotu duruma dusurdunuz diye.
Ben sizin gibi sadece kendini dusunenlerden olsaydim banane der gecerdim.

Puffff degmezsiniz ki yazmaya.
Ne desek bos
Bizene sizin arkadasliginizdan ya.
Mutlularmis. Ya yonetici yazdi buraya onunla konusun

Siz olsaniz ne.olur.olmasaniz.ne.olur.ki.
Ben de seni cidden iyi.biri sanmistim ceceni de tabi
Yazik.

Benim kızımda vardı. Sol tarafındaydı. 30-32. haftaya kadar devam etti. Sonra geçti. Kızım doğduğunda kalp ritminde bozukluk vardı ama onunla hiç alakası yoktu. Enfeksiyon ya da zor Doğum ile ilgiliydi. Çocuk kardiyoloğuna götürdük birkaç defa. Hiçbir problem görmedi.

Tat bakma olayini bitirdim canm mamalardan snra resmen insallah gecer iyicr cogalmadan.

Tamam canim seni arkadaslarin cagiriyordur.
mutlu mesut grubunuza gitseniz keske.
Kalin diyenler oluorsa ben de gidin diyenlerdenim yani
Aynaymiz kozmus magdur edebiyatlari puff
Yaz sen yaz devam et siz cevap yazmaya bile degmezsiniz niye yazdiysak dilzara cocya uzulmustum sadece

Canım bu ilaç çok acı. Onun yerine doğal içeriği olan Aftoral kullan. Karadut ekstresi falan var
Ne bilim smdik tatli diyen de oldi sende byle dedin. Ama sorun olmadi oglan tiksinmedi yaladi bile agzini iyice. Baktm iyi gelmedi dediğini denerim doktora sorarim bakalm

Sosyal medyada çok takılıyorsun belli ki iyi değil bak bu,beyin uçmuş yerini eziklik almış.ezik olma ezik.bok atma kimseye.rahatsız etmeyin artık buradaki insanları.ilgi göstermiyor çoğu kişi sana anla artık yüzsüz olma

Ya ne kadar üzüldüm ben şimdi benim hakkımda fikirlerin değişti diye. Sizene ya istediğimiz zaman yazarız burası herkese açık bi platform değil mi? Ayrıca okumanız kıt mı yahu yeni açıldı banlarımız fırsat bulmuşken arkamızdan atıp tutan kurnazlara cevap vermeye geldik. Herkese gereken cevabı verip gidicem merak etme uzatma dedik ama siz çok istiyorsunuz cevap versinlerde bizde yazalım diye bizde istediğinizi veriyoruz. Bu sefer en azından ban yerken haklı sebebimiz olur

Bir derdiniz var ise benle olsun, ben rahatsızlanıp hastaneye yattım, hastaneden taburcu olunca gelip yasakları iptal etmiştim ama görüyorum ki büyük bir hataymış. Amacınız üzüm yemekse yiyin yok bağcıyı dövmekse kötü olmadan gidin buradan ...

Aaa
Aynn doğdular şu süreçte neşe oldular valla yoksa patlardık
Çok üzüldüm kuzenine canım ama merak etmesin bebeklerde çabuk geçiyormuş
Bizde parlama yoktu ama yengemde vardı
Kalbinde küçük delik vardı ama 1 yaş kontrolüne gitmişti geçen ve kapanmıştı tamamen
Ha parlaklık bazen bir şey de ifade etmiyormuş inş onda da öyledir

Çok geçmiş olsun abi

Iste kazen bey ben de bunu diorum
Bi de diorlar biz sucluysak neden geri geldik. Demek ki yanlis yapmadik dediler.
Tahmin ettim hastaliginizla ilgiliyydi.
Resmen sizin her dediginizi inkar ediorlar. Biz suclu olduk hatta.
Su guzelim ortam ne hale geldi.

Uff. Ek gida,dis konusacakken su hale bakin.

Tat duyun nasıl canım bebekle epeydir teksin ya yorgunluktan bence
Valla istahim var cnm tat duyumda iyi cok sukur bakalm yarin ola hayrola insallah.
Kalppare canim insallah ya umarim yoktur ortalik cok kotu valla bnde dusunuyorum cocuklar biraz buyuduler Allahtan Rabbim can sagligi versin herbirine.. kuzeninin arkadasinada cok üzüldüm

yazışmalarını buraya dökerim o kullandıkları ikinci hesapları da kapatıp defolup giderler. Yasağı kaldırma sebebim Covid'ten hastaneye yatmamdır. 1 gram haklı olduklarını düşünsem o gün yasak vermezdim. Ben yazışmalarını ortaya dökmüyorum bence şanslarını zorlamasınlar. Yazdıklarımın hala arkasındayım ....

Cok gecms olsn canm. Bizde kalpte degil de bagirsak da parlaklik olmustu ankara sehir haatahanesine sevk vermislerdi beni ve cok da memnun kaldm ordan ilgi konusunda. Garip bi bölum ismiydi ya perinatoloji mydi adi bölümun tam hatirlayamadim. Riskli gebelik bolumj ama doktor adi bilmiyorm 2 seferde baska doktora gittm hep memnun kaldm ablam da gitti ayni bolume o da cok memnun kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…