Ya
Korle yatan sasi kalkmis resmen
Ne kadar cirkinlesmissin pes.
Aklima niye gelmesin, cogu kisi gercek yuzunuzu gordu o olaydan sonra.
Baskasini uzdugumu dusununce uzuldum ben
Yapilan sovgirllige zaten gerekeni dedim.
Ama sonra dedim emzirdigime tabi sevincem herkesin bi eksigi var napalim yani dedim.
Askin gozu kordur lepi napsin iki tane cocukla yanlis yere ask ilan etmis
Hafizan iyi ama gurur yol anlasilan.
O kadar laf soyleyip hala bir sey yokmus gibi gelip yazmalar.
Unutamayan zoruna gidenler belli 1bucuk ay olmus. Merak edene ozelden yazsaydiniz.
Sizden sonra ne de guzeldi buralar.
Eger siz geliorsaniz dilzar gibi gitmek en iyisi
Kendini nimetten sanan kurnazlarla ugrasamicam cunku.
Yine guldurdun cheryy.Pardonda kokoşanel sana mı sorucaz ne zaman ne yazıcamızı? İster şimdi yazarız ister sonra yazarız. Senin gibi ilgi manyağı değiliz emin ol arada sırada yazıpta kaos görünce üstüne atlamışsın. Zaaten senin bu mahalle agzı uslubunla baş edilmez hepimize yetmeye gücün vardır eminim ki. Senin tarzınla sana konusmayacagım. Neymiş zamanında o gruplardan geçmişmiş o gruplarda niye barınamadıgın cok açık şaşırmadık. Öyle gülümlü canını konusup pro üyeyim gördüm sizi bilmem ne tarzı konusupta kendini ne zannettiğin çok belli. Altı üstü bir forum ya ne abarttınız. Mereka ettik evet ve TAKİPLEŞTİK. demekki seni merak etmemişiz ama çok üzüldün bu durumacidden kazenin dediği gibi kimi çağırsak koşa koşa gelirdi. Lepi bana özel msjdan numarasını atan biri blupa artık WhatsApp mı geçsek diyen biri bunlara gözünüz kör ama. Nerde çokluk orda B.kluk lafına takılmışsın ama doğru cidden sen gelsen öyle olurdu eminim ki.
Burada değer verdiğimiz arkadaşların hatrına selam verip açıklama gereği hissettik çirkefliğin luzumu yok. Hadi GÜLÜM işine bak.
Ay ne asıp kestiniz burası forum kafamızı dağıtmaya geldik diyorsun ama bize saldırmaktan geri kalmıyosunuz. Geldik insan gibi yazdık oylama yok grup yok dedik inanmak istemiyorsunuz. Daha sürekli neyi açıklayalım. Zaten birazdan ban yiyeceğim içimde kalmasın. Sen emzirirken lepiyi düşündü arkadasımız ve seni uyardı emzirmeyenler var sütü çok az olan arkadaslarımız var üzülürler diye. İnsanlık ne zamandan beri sizin gözünüzde çirkeflik oldu soruyorum. Sen cocugum içerde ağlıyo ben buraya yazıyorum yazmıstın burayı çok önemseme git cocugunla ilgilen diyen biri cıkmadı ki sana. Seninle o kadar konustuk dertleştik ama hatır gönül almaz kimse burada.
Tek gayesi çocuklarını sağ salim büyütmek olan kadınlarız. Gittiğimiz bir yer yok gerçek hayatta da görüşüyoruz kızlarla burası gibi ilk tökezlemede koşun biz de vuralım sırtına yapmıyoruz. Siz burdan dewamke
kizlar gebeliginde bebeginin kalbinde parlama olan var mıydı? kimlerdi? ve sonuç ne oldu? kuzenim hamile ve kalpte parlama tespit edilmiş.korkuyor ve ankarada...onerebileceginiz doktor varsa ayrintili ultrason icin sevinirim...
abla herkrs korona cevremde diyorakraba komşu vs herkes karantina diyor
arkadasi dogum yapmiş.dogum oncesi alinan test sonucu covid pozitifmis.ve dogumhanede doktorlar birakip cikmis.ust baş tedbir almaya gitmisler.kiz cok korkmuş ve dogum baslamak uzereyken gelmisler.bir de kizmislar madem koronaliydin niye soylemedin ya bize bulastiysa diye.kiz da bilmiyordum diye aglamis.esi de pozitifmiş.
perisanlik..üzüldüm yaa.. bebek neredeyse kendi dogacakti demis..o korkuyi yasatmamak icin keske onlem alarak girselermis doguma..neyse iyi ki dogurduk bitti ne diim Allah gebelere yardim etsin..mecburen hep hastanelerdeler..
BizzzGece bebekleriyle yatan var mı ya
Tat bakma olayini bitirdim canm mamalardan snra resmenannem ameliyatli ya canım..gobek deligin hemen dibi..
aklima ameliyatlarim geliyor o acilar geliyor
sen doktorunu dinle canım..
tadı şekerli onun canım..tiksinilcek bisey degil.ve hemen iyi gelir
aklima ameliyatlarim geliyor missve annem de şehla şehla bakıyor narkozun etkisinde hala..ameliyat 2 saat sürdü..anestezi de ona göre fazlaydi..oyle gorunce ne biliyim işte
valla bebekler de pek anlamadi su an..ben de .. hepimiz ruh gibiyiz..zaten pek yorgunum
kuzum Allah yardımcın olsun
ya bahaaarrinsAllah değildir kendine dikkat et.beslenmene dikkat et canimciiiimm
Tamam canim seni arkadaslarin cagiriyordur.Ben sana ayna oluyorum şuan bana bakınca kendini görüyorsun. Başka kime böyle mesaj yazmışım göster bakalım. Közü harla sonra çekil kenara seyret oh ne ala. Siz ağzınıza geleni bozuk uslbunuzla söyleyin aynı ayarda cevap gelince sende ne çırkıfmıssın olsun.
Kimin kime benzediği belli ya huyundan ya suyundan işte.
Ne bilim smdik tatli diyen de oldi sende byle dedin. Ama sorun olmadi oglan tiksinmedi yaladi bile agzini iyice. Baktm iyi gelmedi dediğini denerim doktora sorarim bakalmCanım bu ilaç çok acı. Onun yerine doğal içeriği olan Aftoral kullan. Karadut ekstresi falan var
Sosyal medyada çok takılıyorsun belli ki iyi değil bak bu,beyin uçmuş yerini eziklik almış.ezik olma ezik.bok atma kimseye.rahatsız etmeyin artık buradaki insanları.ilgi göstermiyor çoğu kişi sana anla artık yüzsüz olmaBen yazmadım ama keske ben yazsaydım çok yerinde yazmıs arkadasım dönüp bi kere daha tebrik ettim kendisini WhatsApp grubumuzdaHe gülüm aynı senin gibiyim üşüşüyorum hemen kavga varsa. Bakıyorum takip de ediyorum GUCCIne mi gitti
Ya ne kadar üzüldüm ben şimdi benim hakkımda fikirlerin değişti diye. Sizene ya istediğimiz zaman yazarız burası herkese açık bi platform değil mi? Ayrıca okumanız kıt mı yahu yeni açıldı banlarımız fırsat bulmuşken arkamızdan atıp tutan kurnazlara cevap vermeye geldik. Herkese gereken cevabı verip gidicem merak etme uzatma dedik ama siz çok istiyorsunuz cevap versinlerde bizde yazalım diye bizde istediğinizi veriyoruz. Bu sefer en azından ban yerken haklı sebebimiz olurYine guldurdun cheryy.
Emziriorum diye uzulecek.degilim tabi sevincem
Siz.kimsilmilnz de uyariosunuz.
Uzulen bir sey der tamam sizin.l amac one cikmaydi
Ama sonunda herkes ne oldugunuzu gordu.
Sinirimden evet cocuguma bakacagima buraya yaziorum demistim
Beni kotu duruma dusurdunuz diye.
Ben sizin gibi sadece kendini dusunenlerden olsaydim banane der gecerdim.
Puffff degmezsiniz ki yazmaya.
Ne desek bos
Bizene sizin arkadasliginizdan ya.
Mutlularmis. Ya yonetici yazdi buraya onunla konusun
Siz olsaniz ne.olur.olmasaniz.ne.olur.ki.
Ben de seni cidden iyi.biri sanmistim ceceni de tabi
Yazik.
Benm koca tirci oldu dunden beri oglusla yatiyorm hatta her firsatimda koca olursa ama beşikte yatio. Aman diyorm adama once gitme diyodum smdi istersen gelme ben oglumla daha guzl yatiyormGece bebekleriyle yatan var mı ya
Aynn doğdular şu süreçte neşe oldular valla yoksa patlardıkkizlar gebeliginde bebeginin kalbinde parlama olan var mıydı? kimlerdi? ve sonuç ne oldu? kuzenim hamile ve kalpte parlama tespit edilmiş.korkuyor ve ankarada...onerebileceginiz doktor varsa ayrintili ultrason icin sevinirim...
arkadasi dogum yapmiş.dogum oncesi alinan test sonucu covid pozitifmis.ve dogumhanede doktorlar birakip cikmis.ust baş tedbir almaya gitmisler.kiz cok korkmuş ve dogum baslamak uzereyken gelmisler.bir de kizmislar madem koronaliydin niye soylemedin ya bize bulastiysa diye.kiz da bilmiyordum diye aglamis.esi de pozitifmiş.
perisanlik..üzüldüm yaa.. bebek neredeyse kendi dogacakti demis..o korkuyi yasatmamak icin keske onlem alarak girselermis doguma..neyse iyi ki dogurduk bitti ne diim Allah gebelere yardim etsin..mecburen hep hastanelerdeler..
Ne ödülü kiz baska ne işe yarıyo bende hep merak ettimSonsuzUmut canım pro üye olunca böyle görebiliyorsun girenleri ziyaretçileri...bence yemek yarışmalarına mutlaka katılmalısın hem çok keyifli hem de ödüllü
Eki Görüntüle 2686854
Çok geçmiş olsun abiBir derdiniz var ise benle olsun, ben rahatsızlanıp hastaneye yattım, hastaneden taburcu olunca gelip yasakları iptal etmiştim ama görüyorum ki büyük bir hataymış. Amacınız üzüm yemekse yiyin yok bağcıyı dövmekse kötü olmadan gidin buradan ...
Canım yarışmaya katılıyorsun,hem proluk hemde çok güzel mutfak eşyası kazanıyorsunNe ödülü kiz baska ne işe yarıyo bende hep merak ettim
Iste kazen bey ben de bunu diorumBir derdiniz var ise benle olsun, ben rahatsızlanıp hastaneye yattım, hastaneden taburcu olunca gelip yasakları iptal etmiştim ama görüyorum ki büyük bir hataymış. Amacınız üzüm yemekse yiyin yok bağcıyı dövmekse kötü olmadan gidin buradan ...
Valla istahim var cnm tat duyumda iyi cok sukur bakalm yarin ola hayrola insallah.Tat duyun nasıl canım bebekle epeydir teksin ya yorgunluktan bence
Bugin biriniz bir gun.hepinizmi
Iste kazen bey ben de bunu diorum
Bi de diorlar biz sucluysak neden geri geldik. Demek ki yanlis yapmadik dediler.
Tahmin ettim hastaliginizla ilgiliyydi.
Resmen sizin her dediginizi inkar ediorlar. Biz suclu olduk hatta.
Su guzelim ortam ne hale geldi.
Uff. Ek gida,dis konusacakken su hale bakin.
Cok gecms olsn canm. Bizde kalpte degil de bagirsak da parlaklik olmustu ankara sehir haatahanesine sevk vermislerdi beni ve cok da memnun kaldm ordan ilgi konusunda. Garip bi bölum ismiydi ya perinatoloji mydi adi bölümun tam hatirlayamadim. Riskli gebelik bolumj ama doktor adi bilmiyorm 2 seferde baska doktora gittm hep memnun kaldm ablam da gitti ayni bolume o da cok memnun kaldikizlar gebeliginde bebeginin kalbinde parlama olan var mıydı? kimlerdi? ve sonuç ne oldu? kuzenim hamile ve kalpte parlama tespit edilmiş.korkuyor ve ankarada...onerebileceginiz doktor varsa ayrintili ultrason icin sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?