2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Anlıyorum elbette Herkes birileriyle daha iyi anlaşır daha yakın mizaçlarda olur saygım var. Grup kurmanıza da saygım var. Ama eledik istediğimiz arkadaşları aldık geriye kimi alsak çokluk olup b.kluk yapacaktı diyorsunuz. Hoş bir cümle değil bu nerede konuşulursa konuşulsun geride kalanlar için anlamı hep aynıdır yani. Benim anlamadığım bu cümleye neden alındınız demeniz. Başka bi ortamda da böyle bi cümle duysam yine alınırım kusura bakmayın. Bebeğim uyudu Uyanmadan kaçayım Size de aynısından diliyorum uyumuştur sizde yatıyorsunuzdur inşallah

İyi bari canım muhtemelen yorgunluk olmuştur ooo afiyet olsun kapanmıyor zaten emzirinve iştah

Koca koca kadınlarız şok oldum yazılanlara ya gerçekten her iki taraf içinde söylüyorum başka bir sayfaya geldim sandım bu nedir arkadaşlar kendinize gelin. Burası kimsenin sayfası değil konuşmak istemeyen yazmaz konuşmak devam etmek isteyen yazar olay bu kadar basit aslında. Ben görmek istemiyorum şahsım adına bunları ne gerek var ki yani? Birbirinizi görmezden gelin ya da cevap vermeyin forum amacından saptı ya özelden edin bence kavganızı ya da buraya yazmayın gergin bir ortam olmasın burası.. Ayıptır hanımlar hepimiz yaşını başını almış belli yere gelmiş evlat sahibi kadınlarız derdimiz çocuklarımız olmalı diye düşünüyorum

Ya burda bildirim geluo bazen iste yarismaya oy ver pro uye sansi yakala diye ama ben bi yerds okumustum para verilip pro olunuyo diye
Evet canım ücret karşılığı da pro üye olunuyor.verilen ücret de bağışlanıyor diye biliyorum.ama ben parayla olmadım.yarışmayla oldum.kazen abi bazen yarışmada kazanamasa da ödül olarak pro üye yapabiliyor veya oy verenler arasında seçiyor

Hm demek ki oy verdikce olunuyo ben amaann olmaz deyip hic oy vermiyodum

Kız aralarda yazıyordun sen herkes birbirine girerken okumadan cevapla yapıyordun sanırım neysem ki emekleme işi noldu senin cadının azcık sürünüyo gibi benimki bir de uyku eğitimine başladım bu akşam banyodan sonra baktım yatakta yüzünü sokacak yer arıyor emziği verdim uyudu kendi vuhuu hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim tabi bunların günü gününü tutmaz erken sevinmemek lazım

Keşke ortaya döksen abi o kadar da kendinden emin konuşuyorlar ki lepi haklıymış hem suçlu hem güçlüler inşallah birdaha gelmezler Çok sevdiğimiz bi arkadaşımızında gitmesine sebep oldular D dilzar gel kuzum hem daha ek gıda beraber başlayacaktık sen de ışık tutacaktın bana sözün var lütfen

Geçmiş olsun kazen bey. Vallahi şaşırdık kaldık herkes bişey söylüyor en son sizin hakkınızda da iki tarafa farklı konuşuyor gibi bir suizanda bulundum kendi adıma kusura bakmayın

Gercekten ortalik ayaga kalkti ban kalktiktan sonra tam olayi cozememis olsam da siz de byle dedikten sonra hakli goresim gelmiyor onlari. Ve grubun amaci olsun duzeni olsn bozdular resmen eger cidden byle dusunuyorsaniz sizde kaldirmayin banlarini bemce ortalik byle sakinken cok daha iyi. Bu arada umarim bir an once atlatirsiniz bu hastaligi cok zor bir durumdur eminim ki. Birde o hasta haldr daha byle bizlerle uğraşıyorsunuz

Ya ne gerek vardi ki cidden.
Ortama bak.
Arkadas gitmesin, dilzar ve coco uzuldu diye dahil olalim dedik.
Bir suru cirkinlesme oldu.
Kusura bakmayin arkadaslar,uymasaydim keske..
Ortami gerdigim icin uzgunum.
Yoneticiyle cozun derdinizi, o soyledi dediklerinizi dedim diye ne kadar uzadi.
E ben o zaman da soyledim ki yuuzunuze kiZdigimi. Uzdugum varsa diye uzuldum ben.
Kendini ele veriosun demek ne alakaydi. uzadi gitti konu.
Kazen bey soyledi iste ennihayetinde.
Kimse kimseyle anlasmak zorunda degil de.
Niye duurup dururken gelip boyle oldu.
Ne guzel konusuyorken.
Off.
Neyse pes valla ne denir ki.
Gece olmus bos islerle gecti bu aksam da.

Son düzenleme:
Tam grupta fırtınalar koparken yazdım arada kaynadım sizde de mamaya devam ederken meme reddi yaşanmıştı diye hatırlıyorum şimdi nasıl durum. Bizim kız resmen istemiyor gündüz neredeyse hiç emziremiyorum gece emiyor gündüz de mama ve sağdığım sütü veriyorum biberoncu oldu resmen

Evet canım cevao verecektim arada kaynadı. Aynen dediğin gibi ıldu bizde de. Uyanıkken memeyi görünce ağlamıyor artık ama biberona heveslendiği kadar da asla heveslenmiyor iki çekip bırakıyor. Ben uyurken veriyorum memeyi. Mesela uyuttum yatağa yatırıp yanına uzanıyorum emziğini çıkarıp memeyi veriyorum ağzına mıç mıç yaparken bakıyorum sütü çekmeye başlıyor kendi bırakana kadar bırakmıyorum.. Gidip gelip kıpırdadıkça yanına uzanıyorum o şekilde emziriyorum. Biberonu bırakıp alıştırma bardağıyla verecem de cesaret edemiyorum bakalım.

Bir de gündüz keyfi yerindeyken yanına uzanıyorum oynuyorum öpüyorum aradaa hep memeyi taklif ediyorum okşuyorum konuşuyorum falan bazen güzel emiyor o şekilde de belli olmuyor hep denemek lazım

Benim bir şey yazmama gerek yok, nerede çokluk orada bokluk kelimesini 1-2 sayfa önce zaten kabul edip kibarca(!) açıklamasını yapmışlar. Bunu hiç biri yalanlayamaz. Dediğim gibi dileyen dilediği mecrada at koşturabilir, sitenin kuralları çok net grup kuran ve bu guruba davet yapan sonuçlarına katlanır. Varsa bir sorunları benle var, ikinci üyelikle sitede gezip ben aslında yazmayacaktım ama hesabımız açıldı hedü hüdü hüdü yazıp mangalda kül bırakmayanları çok gördük. Madem o kadar cesurlardı kaçak ikinci hesapları ile yazsalardı içlerinden geçeni. Amaçları burayı germek ise yollarımızı ayırdık devamı gelirse hepsine de aynı işlemi yaparız.

ve artık yeter ! lütfen alıntılamayın, gidenler gitti arkalarından konuşmayın ki söz hakkı doğmasın.

ya kafam dağınık diye yazamadim..hadi agzimdan yanlış bişi çikar üzülürüm dedim..simdide ban yemişler..konuşmayacagim o yüzden..

ama gülüm lafina niye takıldılar gülüm bunlar
ona mi dedik gülüm dilzara yazdim gülüm diye..gul gibi naif diye.

neyse cevap vermeyin bana..sonra arkamızdan konuşuldu bıdı bıdı denmesin

Yaa inanamiyorum hiç kimseyle tartışamayan ben mesajda bile çekinirim tartışmaktan kötü hissettim ya bi titreme geldi tövbe estağfurullah ağzım açık kaldi grup kuranlara da saygımız var ama kızlar çok fazla önemsemeyin ya anamız babamız degillerdi gittilerse gittiler öksüz yetim kalmadık nolur girmeyin tartışmalara bak ban yiyorsunuz sonra biz özlüyoruz D dilzar lütfen girmemezlik etme forum bu ya kimseye ait değil ki herkes istediğini yapmakta özgür kapansın konu yine miniklerimizle ilgili konuşalım

Aynn ya bebişler ne alemde bizim çok fena olmuş cadı

Eklentiler

• CD4D8818-F587-4008-9C6B-CD5FD7558D73.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…