- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
İyi bari canım muhtemelen yorgunluk olmuştur ooo afiyet olsun kapanmıyor zaten emzirinve iştahValla istahim var cnm tat duyumda iyi cok sukur bakalm yarin ola hayrola insallah.
Kalppare canim insallah ya umarim yoktur ortalik cok kotu valla bnde dusunuyorum cocuklar biraz buyuduler Allahtan Rabbim can sagligi versin herbirine.. kuzeninin arkadasinada cok üzüldüm
Ya burda bildirim geluo bazen iste yarismaya oy ver pro uye sansi yakala diye ama ben bi yerds okumustum para verilip pro olunuyo diyeCanım yarışmaya katılıyorsun,hem proluk hemde çok güzel mutfak eşyası kazanıyorsun
Evet canım ücret karşılığı da pro üye olunuyor.verilen ücret de bağışlanıyor diye biliyorum.ama ben parayla olmadım.yarışmayla oldum.kazen abi bazen yarışmada kazanamasa da ödül olarak pro üye yapabiliyor veya oy verenler arasında seçiyorYa burda bildirim geluo bazen iste yarismaya oy ver pro uye sansi yakala diye ama ben bi yerds okumustum para verilip pro olunuyo diye
Hm demek ki oy verdikce olunuyo ben amaann olmaz deyip hic oy vermiyodumEvet canım ücret karşılığı da pro üye olunuyor.verilen ücret de bağışlanıyor diye biliyorum.ama ben parayla olmadım.yarışmayla oldum.kazen abi bazen yarışmada kazanamasa da ödül olarak pro üye yapabiliyor veya oy verenler arasında seçiyor
Kız aralarda yazıyordun sen herkes birbirine girerkenKoca koca kadınlarız şok oldum yazılanlara ya gerçekten her iki taraf içinde söylüyorum başka bir sayfaya geldim sandım bu nedir arkadaşlar kendinize gelin. Burası kimsenin sayfası değil konuşmak istemeyen yazmaz konuşmak devam etmek isteyen yazar olay bu kadar basit aslında. Ben görmek istemiyorum şahsım adına bunları ne gerek var ki yani? Birbirinizi görmezden gelin ya da cevap vermeyin forum amacından saptıya özelden edin bence kavganızı ya da buraya yazmayın gergin bir ortam olmasın burası.. Ayıptır hanımlar hepimiz yaşını başını almış belli yere gelmiş evlat sahibi kadınlarız derdimiz çocuklarımız olmalı diye düşünüyorum
Keşke ortaya döksen abi o kadar da kendinden emin konuşuyorlar ki lepi haklıymış hem suçlu hem güçlüler inşallah birdaha gelmezleryazışmalarını buraya dökerim o kullandıkları ikinci hesapları da kapatıp defolup giderler. Yasağı kaldırma sebebim Covid'ten hastaneye yatmamdır. 1 gram haklı olduklarını düşünsem o gün yasak vermezdim. Ben yazışmalarını ortaya dökmüyorum bence şanslarını zorlamasınlar. Yazdıklarımın hala arkasındayım ....
Geçmiş olsun kazen bey. Vallahi şaşırdık kaldık herkes bişey söylüyor en son sizin hakkınızda da iki tarafa farklı konuşuyor gibi bir suizanda bulundum kendi adıma kusura bakmayınyazışmalarını buraya dökerim o kullandıkları ikinci hesapları da kapatıp defolup giderler. Yasağı kaldırma sebebim Covid'ten hastaneye yatmamdır. 1 gram haklı olduklarını düşünsem o gün yasak vermezdim. Ben yazışmalarını ortaya dökmüyorum bence şanslarını zorlamasınlar. Yazdıklarımın hala arkasındayım ....
Gercekten ortalik ayaga kalkti ban kalktiktan sonra tam olayi cozememis olsam da siz de byle dedikten sonra hakli goresim gelmiyor onlari. Ve grubun amaci olsun duzeni olsn bozdular resmen eger cidden byle dusunuyorsaniz sizde kaldirmayin banlarini bemce ortalik byle sakinken cok daha iyi. Bu arada umarim bir an once atlatirsiniz bu hastaligi cok zor bir durumdur eminim ki. Birde o hasta haldr daha byle bizlerle uğraşıyorsunuzyazışmalarını buraya dökerim o kullandıkları ikinci hesapları da kapatıp defolup giderler. Yasağı kaldırma sebebim Covid'ten hastaneye yatmamdır. 1 gram haklı olduklarını düşünsem o gün yasak vermezdim. Ben yazışmalarını ortaya dökmüyorum bence şanslarını zorlamasınlar. Yazdıklarımın hala arkasındayım ....
Kız aralarda yazıyordun sen herkes birbirine girerkenokumadan cevapla yapıyordun sanırım neysem ki emekleme işi noldu senin cadının azcık sürünüyo gibi benimki bir de uyku eğitimine başladım bu akşam banyodan sonra baktım yatakta yüzünü sokacak yer arıyor emziği verdim uyudu kendi vuhuu hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim tabi bunların günü gününü tutmaz erken sevinmemek lazım
Ver kuzum sen,bir bakmışsın oluvermişsinHm demek ki oy verdikce olunuyo ben amaann olmaz deyip hic oy vermiyodum
Evet canım cevao verecektim arada kaynadı. Aynen dediğin gibi ıldu bizde de. Uyanıkken memeyi görünce ağlamıyor artık ama biberona heveslendiği kadar da asla heveslenmiyor iki çekip bırakıyor. Ben uyurken veriyorum memeyi. Mesela uyuttum yatağa yatırıp yanına uzanıyorum emziğini çıkarıp memeyi veriyorum ağzına mıç mıç yaparken bakıyorum sütü çekmeye başlıyor kendi bırakana kadar bırakmıyorum.. Gidip gelip kıpırdadıkça yanına uzanıyorum o şekilde emziriyorumTam grupta fırtınalar koparken yazdım arada kaynadım sizde de mamaya devam ederken meme reddi yaşanmıştı diye hatırlıyorum şimdi nasıl durum. Bizim kız resmen istemiyor gündüz neredeyse hiç emziremiyorum gece emiyor gündüz de mama ve sağdığım sütü veriyorum biberoncu oldu resmen
Deneyim bakalm son zamanda bildirm gelmedi ama deneyim şansımı. Bende pek şans gezmez ya hadi bakalmVer kuzum sen,bir bakmışsın oluvermişsin
Aynn ya bebişler ne alemde bizim çok fena olmuş cadıYaa inanamiyorum hiç kimseyle tartışamayan ben mesajda bile çekinirim tartışmaktan kötü hissettim ya bi titreme geldi tövbe estağfurullah ağzım açık kaldi grup kuranlara da saygımız var ama kızlar çok fazla önemsemeyin ya anamız babamız degillerdi gittilerse gittiler öksüz yetim kalmadık nolur girmeyin tartışmalara bak ban yiyorsunuz sonra biz özlüyoruz D dilzar lütfen girmemezlik etme forum bu ya kimseye ait değil ki herkes istediğini yapmakta özgür kapansın konu yine miniklerimizle ilgili konuşalım❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?