2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Zeyay1420 canım ya hep aklımdasın annecigime fatiha okurken aklıma senin annen de geliyo ona da okuyorum ne kadar aci cekiyosun tahmin edebiliyorum en büyük şansın evladın iyi ki var o olmasa daha zor olacakti simdi seni ayakta tutan minicik beden ama aslinda kocaman görevi olan bi melek

çok şükür canım.iyi olmanıza sevindim

insAllah canim ya
Allah sifa vermiş sukurler olsun o minige de..

Allah hızlica şifa versin canım sana ve eşine

Zeyay1420 rabbim insallah sabir, dayanma gucu versin.
Cok cok cok zor

Senden etkilenior diye dusunup daha da fazla mafetme kendini..
Gunduz cogu emmiyor bebeklerin sanirim.
Gece de uyku sersemligine veya uyuyabilmek icin sanirim.
Gunduz uyaran cok, gozleri de iyce acildi.
Buyuk kizin nasil,cok uzuluyordur. Insallah rabbim yardimciniz olsun..

K Kasikla da olabilir belki.

Yok teyzesi bildiğiniz gibi uyku sorunumuz var ama daha iyiyiz alıştık birbirimize sanırım herkese selam iyi olmanıza sevindim

Ne rahatsızlığı aşk olsun bu kararın beni üzer

Kazen bey tesekur ederiz.
Cevap vermeyin dediniz vermemeliydik zaten.
Herkes her istedigini yapamazmis,yazamazmis, haksiz yere ortami geremezmis, yanlisi olmayan banlanmazmis demek ki anlasilmis oldu.
Hasta hasta ugrastiniz.
Gecmis olsun tekrardan.

Kalppare insallah onemli bir sey olmaz. Parlaklik oluormus sanirim.
rabbim korusun.
Ne kotu bir dogum olmus ya. En guzel ani nasil gecmis kizin.
Bizim karsi komsu da opmis galiba balkomda.bile maskeliydi, alosverisi sepetle geliordu ama hayir grip olduk demisler.
Cogu insan da sakliyor yani sonu gelmeyecek sanirim bu isin.
Hayir bir de dikkat edilse bile oluor sanirim anlamadim ki.

Gebelerin isi zor tabi, aylik kontrole bile goturmeye cekinir olduk.
Rabbim kalabaliklarda calisanlarin yardimcisi olsun.

Merhaba bebeğin nasıl oldu alerjisi nasıl inşallah daha iyidirsiniz, bu konu Hakkında yorum yapmak istemiyorum

misskokulumm bezelye mi verdin sen kacirdimben ya.
Nasil yutabildi mi onu.
Cam rendede elma yaptim ben, yogurt gibi yemedi, cikardi ogurerek sanki.
Cam rendede rendeleyince tum cikani veriyorduk dimi, hazir degil galiba daha.
Gerci ekmek bile emiyor ama

Ben gergin ortamlarda konu değiştirmek gibi başkalarına yazıyorum kapansın gitsin istiyorum çünkü emekleme de sadece destek alırsa elimi falan koyarsam sürükleniyor sadece ama onun dışı hep bağırma ile geçiyor yüzüstü dönüp 3dk durup başlıyor bağırmaya ceviriyorum rahatsız oluyor diye yine dönüp bağırıyor ayy ne güzel kendi başına hayatta uyumaz benimki mümkün değil ya

ortam beni çok gerdi konuşmalar cümleler ... dilzara gitme dedim ama sanırım bende bir süre girmeyeceğim kendinize iyi bakın
aynı hissiyattayım. resmen 2 ay öncesine gittim nolmuş anliyayim diye. üzüldüm ve takılmisim onu anladım yoksa 2 bebem de uyuyorken benim derdim ne bu saate kadar bu konudayım. en ıyisi bir sure uzak kalmak. once kendinize sonra bebelere iyi bakin kızlar. kalın sağlıcakla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…