Benim kızımda vardı. Sol tarafındaydı. 30-32. haftaya kadar devam etti. Sonra geçti. Kızım doğduğunda kalp ritminde bozukluk vardı ama onunla hiç alakası yoktu. Enfeksiyon ya da zor Doğum ile ilgiliydi. Çocuk kardiyoloğuna götürdük birkaç defa. Hiçbir problem görmedi.
Aaa
Aynn doğdular şu süreçte neşe oldular valla yoksa patlardık
Çok üzüldüm kuzenine canım ama merak etmesin bebeklerde çabuk geçiyormuş
Bizde parlama yoktu ama yengemde vardı
Kalbinde küçük delik vardı ama 1 yaş kontrolüne gitmişti geçen ve kapanmıştı tamamen
Ha parlaklık bazen bir şey de ifade etmiyormuş inş onda da öyledir
Allah hızlica şifa versin canım sana ve eşineValla istahim var cnm tat duyumda iyi cok sukur bakalm yarin ola hayrola insallah.
Kalppare canim insallah ya umarim yoktur ortalik cok kotu valla bnde dusunuyorum cocuklar biraz buyuduler Allahtan Rabbim can sagligi versin herbirine.. kuzeninin arkadasinada cok üzüldüm
Kuzum biz sabah 5-6 gibi uyandığında alıyoruz emiyor yeniden dalıyor genelde. Böylece biz de biraz daha uyumuş oluyoruz.Gece bebekleriyle yatan var mı ya
Kuzuuuu gülüşunden belli ben bir cadıyım diyo anladım benAynn ya bebişler ne alemde bizim çok fena olmuş cadı
Kız aralarda yazıyordun sen herkes birbirine girerkenokumadan cevapla yapıyordun sanırım neysem ki emekleme işi noldu senin cadının azcık sürünüyo gibi benimki bir de uyku eğitimine başladım bu akşam banyodan sonra baktım yatakta yüzünü sokacak yer arıyor emziği verdim uyudu kendi vuhuu hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim tabi bunların günü gününü tutmaz erken sevinmemek lazım
Kasikla da olabilir belki.Evet canım cevao verecektim arada kaynadı. Aynen dediğin gibi ıldu bizde de. Uyanıkken memeyi görünce ağlamıyor artık ama biberona heveslendiği kadar da asla heveslenmiyor iki çekip bırakıyor. Ben uyurken veriyorum memeyi. Mesela uyuttum yatağa yatırıp yanına uzanıyorum emziğini çıkarıp memeyi veriyorum ağzına mıç mıç yaparken bakıyorum sütü çekmeye başlıyor kendi bırakana kadar bırakmıyorum.. Gidip gelip kıpırdadıkça yanına uzanıyorum o şekilde emziriyorum. Biberonu bırakıp alıştırma bardağıyla verecem de cesaret edemiyorum bakalım.
Yok teyzesi bildiğiniz gibi uyku sorunumuz var ama daha iyiyiz alıştık birbirimize sanırım herkese selam iyi olmanıza sevindimSizin hakkınızda hiçbişi konuşmadık. Hem neden konuşalım ki? İşte sorun burda sürekli bilmeden bizi yargılıyorsunuz. Tamamen kendimizden ve bebeklerimizden bahsettik birbirimizi tanıdık. Banlanınca bile sizden bahsetmedi çünkü olay sizinle alakalı değildi sizin yüzünüzden banlanmadık ki sizi konuşalım?
Merhaba ebru hoşbuldum. Bebeklerimiz iyi şükür tabi ufak tefek sıkıntılar oluyor her bebekte oldugu kadar. Kızlarda iyiler çok şükür bir sorun yok. Sağol canım sorduğun için sen nasılsın? Uyku ve yeme düzeni oluşturabildin mi almilaya?
Ne rahatsızlığı aşk olsun bu kararın beni üzer@cherryygum
ben yazdığım hangi mesajda kimse yazmasin demişim. aksine her mesajda burasi kimsenin değil, isteyen istediğini yazar diye belirttim. ama buraya gelip de gergin mesajlar yazıp. kavga etmek hoş degil dedim.
asılsız itham dediğin şeyi de kazen kk moderatoru söyledi. ben de onun dediğini söylüyorum.
tikka yazdı ona cevap veren oldu mu hayır, ama şahsen ben blupun gergin mesajlarından rahatsiz oldum ve bu rahatsızlığımı dile getirdim. susmam mi gerekiyordu. niye acaba? sizin kendinizi duygu ve düşünceleriniz ifade hakkınız var ama benim yok mu?
eğer siz rahat edecekseniz sıkıntı yok, ben yazmam.
gruptan da ayrıca özür diliyorum. belli ki rahatsizlik veren benim. bir müddet girmeyi düşünmüyorum. hakkınızı helal edin.
Merhaba bebeğin nasıl oldu alerjisi nasıl inşallah daha iyidirsiniz, bu konu Hakkında yorum yapmak istemiyorumÖ
Öncelikle merhabalar
Artık ben de cevap verme gereği duydum. Allaha şükür kimsenin ilgisine ihtiyacı olan kadınlar değiliz. Henüz bizi gerçekten tanıma fırsatınız olmadığı için, tüm dünyamız burasıydı, banlanınca dünyamız başımıza yıkıldı falan sanmanız çok normal sevgili Cococuğum. Bizden kimse herhangi birinize b*k falan demiş değil. Nerede çokluk orada b*kluk lafından niye size b*ok dedik sandınız bu kadar alındınız hiç anlayamadım doğrusu.
Bizim kimse tarafından pohpohlanmaya faşan da ihtiyacımız yok. Ne blup'ın benim ne de diğerlerinin. Banlanınca cevap veremedik, banlar açıldı kimimiz hiç yazmadık, kimimiz merhaba dedi sizlere, kimimiz de kızdı sitem etti. İster hemen yazar kızgınlığını Blup, ister birkaç gün sonra, ister bir ay sonra. Her durumun altında bir şey aramanın alemi ne? Sen durup dururken niye atarlandın heyecanlandın ben onu anlamadım. Gittiğimiz yerde umduğumuzdan çok çok fazlasını bulduk bu aradaKk'nın bana kazandırdığı en güzel şey onların arkadaşlığı oldu. Banım açılmış, ban yemişim umrumda değil. Eminim onlar da öyle düşünüyordur. Burada çok sevdiğim kişiler de var elbet her zaman kapım açık. Ama en ufak bir pürüzde ortalığı karıştırma sevdasını da yakıştıramadım birçok kişiye. Neyse uzatmaya gerek yok. Biz halimizden çok memnunuz. Buradan herhangi biriniz hakkında dedikodu yapmaya atıp tutmaya ihtiyaç duymadık rahat olabilirsin canım. Bizim bir araya gelme amacımız bambaşka. Bil istedim.
Ben gergin ortamlarda konu değiştirmek gibi başkalarına yazıyorum kapansın gitsin istiyorum çünküKız aralarda yazıyordun sen herkes birbirine girerkenokumadan cevapla yapıyordun sanırım neysem ki emekleme işi noldu senin cadının azcık sürünüyo gibi benimki bir de uyku eğitimine başladım bu akşam banyodan sonra baktım yatakta yüzünü sokacak yer arıyor emziği verdim uyudu kendi vuhuu hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim tabi bunların günü gününü tutmaz erken sevinmemek lazım
aynı hissiyattayım. resmen 2 ay öncesine gittim nolmuş anliyayim diye. üzüldüm ve takılmisim onu anladım yoksa 2 bebem de uyuyorken benim derdim ne bu saate kadar bu konudayım. en ıyisi bir sure uzak kalmak. once kendinize sonra bebelere iyi bakin kızlar. kalın sağlıcakla...ortam beni çok gerdi konuşmalar cümleler ... dilzara gitme dedim ama sanırım bende bir süre girmeyeceğim kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?