- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Canım olaylar yüzünden görememişim kusura bakma.rabbim dayanma gücü versin inşallah senin için bebeğin için dua edicem bu gece.bebeğinin alerjik bi durumu var mı? Konak kaşıntı alerjiden kaynaklı olabilir.keza kilo alamaması da öyle.ek gıdaya geçince toparlayacaktır emin ol.iyice stres yapma kendine,sütünü etkiler.belki dişleri gelecektir minnoşun o yüzden salyası çoğalmıştırÇok zor günler geçiriyorum yavrularım konsantre olamıyorum küçük hanım 10 gün sonra 5 aylık olacak ama mızortısından durulmuyor ciddi anlamda bir meme reddi var geceleri emiyor ama gündüz kavga kıyamet galiba yaşadıklarımdan etkileniyor oda anlamadım gitti sadece emme değil uyku reddi de var çok zor dalıyor uykuya gece de derin uykuya geçene kadar 3 kez uyanıyor meme kaptırabilirsrm dalıyor ağzı çeşme gibi mübarek salyalarını önüne geçemiyoruz sürekli önlük ve kıyafet değiştiriyoruz sırılsıklam oluyor tek güzel tarafı kafasında ki konak çok kötü hal almıştı o gitmeye yakın ama kaşınıyor hala el kadar bebe kafasını kaşıyor hala kilo problemimiz var minicik her gören ne kadar küçük diyor...
Ben buraya girdikçe yazmasam bile okudukça rahatlıyorum bugünde ilk fırsatta kafam dağılsın diye girdim ki fırtınalar kopmuş yine yapmayın etmeyin hepimiz birbirimizi tanımadan yeri geldi en yakınlarınıza paylaşmadıklarımızı eşimizle konuşsmadıklarımızı yazdık mutluluğumuzu acımızı paylaştık şu güzel ortam bozulmasın kimin kiminle derdi sıkıntısı varsa birebirde halletsin @dilzar burada olman kimseye rahatsızlık vermiyor o nasıl bir düşünce benim her sıkıntımda sorum da hep olumlamalarınla yanımdaydın
Pes etme canım,eğer sütün yeterliyse biberon kullanma emzirmek için uğraş.biberonu unutursa memeyi tutacaktır.bende mama veriyorum kaşıkla veriyorum.tabi biberon kadar pratik değil ama çok Zeki bu bebeler.kolaylarına geliyor hemen alışıveriyorlar.bizimki başlarda kaşıkla çok zorlardı pek istemezdi.ama artık alıştı kaşıkla şıp şıp içiriyorum 10 dakka da 90 cc mamayıTam grupta fırtınalar koparken yazdım arada kaynadım sizde de mamaya devam ederken meme reddi yaşanmıştı diye hatırlıyorum şimdi nasıl durum. Bizim kız resmen istemiyor gündüz neredeyse hiç emziremiyorum gece emiyor gündüz de mama ve sağdığım sütü veriyorum biberoncu oldu resmen
Ben kendi yastığı var onu koyuyorum hepbaşına. Yüksekte kalıyor braz evetmisskokulumm Sevgi22884550
Yatarak emzirme de kafasini yuksek tutmak gerekir degil mi.
Yani ya koluma alicam ya yastik mi koyucam inceden.
Eşim bende çok oğlumu öpmüştü. Bulaşmaz bebeklere diye içimiz rahattı niye çıktı ki bu ateş 38.1. Calğol verdimKızlar bebeğim bi sıcak geldi ölçtüm 38 ateşi. Bulaşmış olamaz dimi ona. Öyle bişey olmasın lütfen
Bebeklere bulaşmıyor mu bilmiyodum ama inşallah bulasmamis olsun canım takip et bakalım ya çok zor offEşim bende çok oğlumu öpmüştü. Bulaşmaz bebeklere diye içimiz rahattı niye çıktı ki bu ateş 38.1. Calğol verdim
Ya bi dokununca inanmak istemedim ama babası ile bizim hiç yakın temasımız olmadı öpüşme vs gibi o süreçte benden daha çok öptü oğlanı. İnanmak istemiyorum ama niye çıkar ki ateşi de şimdiBebeklere bulaşmıyor mu bilmiyodum ama inşallah bulasmamis olsun canım takip et bakalım ya çok zor off
Canım bulaşma değil bebekler çok hafif atlatıyor korkma bişey olmaz Allahın izniyle bulaştıysa bileEşim bende çok oğlumu öpmüştü. Bulaşmaz bebeklere diye içimiz rahattı niye çıktı ki bu ateş 38.1. Calğol verdim
Ah inşallah valla rahattım bu sebepten ötürü ama ateşi görünce bi telaşlandım test yaptırsam mı bilemedim kiCanım bulaşma değil bebekler çok hafif atlatıyor korkma bişey olmaz Allahın izniyle bulaştıysa bile
Bebeklere test yapmıyolar bildiğim kadarıyla, zaten evde temaslı varsa hiç yapmazlar emiyo muydu canım bol bol emzirAh inşallah valla rahattım bu sebepten ötürü ama ateşi görünce bi telaşlandım test yaptırsam mı bilemedim ki
Emiyor emiyor iştahında sıkıntı yok hiç genel durumu da öyle. Dokunmasam anlamazdım uyanmış oynuyordu kendi kendine 37.7 olmuş şimdi düşer inşallah daha daBebeklere test yapmıyolar bildiğim kadarıyla, zaten evde temaslı varsa hiç yapmazlar emiyo muydu canım bol bol emzir
Ben eşim karantinaya gittiğinden beri yan yana yatıyoruzGece bebekleriyle yatan var mı ya
Canım bebeğin için güçlü olmaya çalış onun da annesi bir tanesi sensin. Uyku aralarında geceleri emzirmeye devam et biberon kullanma benim biberon yüzünden nerdeyse memeyi bırakıyordu tam döndüremedim bileÇok zor günler geçiriyorum yavrularım konsantre olamıyorum küçük hanım 10 gün sonra 5 aylık olacak ama mızortısından durulmuyor ciddi anlamda bir meme reddi var geceleri emiyor ama gündüz kavga kıyamet galiba yaşadıklarımdan etkileniyor oda anlamadım gitti sadece emme değil uyku reddi de var çok zor dalıyor uykuya gece de derin uykuya geçene kadar 3 kez uyanıyor meme kaptırabilirsrm dalıyor ağzı çeşme gibi mübarek salyalarını önüne geçemiyoruz sürekli önlük ve kıyafet değiştiriyoruz sırılsıklam oluyor tek güzel tarafı kafasında ki konak çok kötü hal almıştı o gitmeye yakın ama kaşınıyor hala el kadar bebe kafasını kaşıyor hala kilo problemimiz var minicik her gören ne kadar küçük diyor...
Ben buraya girdikçe yazmasam bile okudukça rahatlıyorum bugünde ilk fırsatta kafam dağılsın diye girdim ki fırtınalar kopmuş yine yapmayın etmeyin hepimiz birbirimizi tanımadan yeri geldi en yakınlarınıza paylaşmadıklarımızı eşimizle konuşsmadıklarımızı yazdık mutluluğumuzu acımızı paylaştık şu güzel ortam bozulmasın kimin kiminle derdi sıkıntısı varsa birebirde halletsin @dilzar burada olman kimseye rahatsızlık vermiyor o nasıl bir düşünce benim her sıkıntımda sorum da hep olumlamalarınla yanımdaydın
Off tam hayalimValla benimki gözleri kapalı buluyorgeçen uyumuşuz öyle bırakmıştı sonra bi uyandım tutmuş yine emiyor alışır annesi zamanla gece emişerek uyursunuz inşallah
+1yazılanları hayretle okudum ve üzüldüm açıkçası. özellikle tartışma değil de takınılan üsluplar hiç hoş gelmedi bana. yakıştıramadım kimseye. ne desem bilemedim inanın huzur vermedi sayfa bugün. ben banlanan arkadaşların hepsini de özlemiştim açıkçası ve tek tek de özelden yazdım. iki sohbet ettim ettiğime de mutlu oldum. kim kiminle konuşur konuşmaz herkes özgür. hepinizden ricam ortak fikirde olmak zorunda değilsiniz ama lütfen üsluplar bu kadar kırıcı sert olmasın yakışmıyor sizlere. hem niye kendinize stres yaratıyorsunuz ki hayır hepinizin pambik bebekleri olduğunu düşüncem zira benim ki dişten ötürü dellenmis durumda. şu sayfada yazamasamda çoğu zaman okur kafa dağıtırdım bugün kafam almadı ne yazık ki. lütfen kızlar sakinnn...
Haklısın canım ama seninki nasıl geçtiyse iyileştiyse onunki de iyileşecekannem ameliyatli ya canım..gobek deligin hemen dibi..
aklima ameliyatlarim geliyor o acilar geliyor
sen doktorunu dinle canım..
tadı şekerli onun canım..tiksinilcek bisey degil.ve hemen iyi gelir
aklima ameliyatlarim geliyor missve annem de şehla şehla bakıyor narkozun etkisinde hala..ameliyat 2 saat sürdü..anestezi de ona göre fazlaydi..oyle gorunce ne biliyim işte
valla bebekler de pek anlamadi su an..ben de .. hepimiz ruh gibiyiz..zaten pek yorgunum
kuzum Allah yardımcın olsun
ya bahaaarrinsAllah değildir kendine dikkat et.beslenmene dikkat et canimciiiimm
Bezelye ve havuç haşladım bezelyenin kabuklarını soyup ezdim ikisini de püre yapıp zeytinyağı ekleyip yedirdim. Bir tatlı kaşığı belki yeiiyebilmiştir ama yutmayı öğrendi önceden panik yapıyor öğürüyordu pütür gelince şimdi yutuyor rahat bişekildemisskokulumm bezelye mi verdin sen kacirdimben ya.
Nasil yutabildi mi onu.
Cam rendede elma yaptim ben, yogurt gibi yemedi, cikardi ogurerek sanki.
Cam rendede rendeleyince tum cikani veriyorduk dimi, hazir degil galiba daha.
Gerci ekmek bile emiyor ama
Oyy ne guzel. İnsallaj cok cabuk atlatir agrisiz sekilde. bende donmeden yaptirdim daha kolay gecti o yuzden. Gunduz de cok dikkat et donmesin ki cabuk gecsin. Pet bardak cok işe yariyo birde sunnet kilodu almami tavsiye ederim kucaga alirken aciyacak mi vs derdin olmuyo. İlk 2 gün cok zorlu gecti bizde de snra yavas yavas azaliyo. Calpol 4 saat ara ile vermemi soylemisti bize ilk gün snra agri durumuna gore ver dediDün akşam sünnet oldu oğlumuyuşması geçince baya ağladı gece de çok uyandı çiş yaparken büyük ihtimalle şimdi biraz daha iyi gibi ama keşke dönmeye başlamadan yaptırsaydım gece dönmesin diye kenarlarına yastık koymak zorunda kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?