2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım olaylar yüzünden görememişim kusura bakma.rabbim dayanma gücü versin inşallah senin için bebeğin için dua edicem bu gece.bebeğinin alerjik bi durumu var mı? Konak kaşıntı alerjiden kaynaklı olabilir.keza kilo alamaması da öyle.ek gıdaya geçince toparlayacaktır emin ol.iyice stres yapma kendine,sütünü etkiler.belki dişleri gelecektir minnoşun o yüzden salyası çoğalmıştır

Pes etme canım,eğer sütün yeterliyse biberon kullanma emzirmek için uğraş.biberonu unutursa memeyi tutacaktır.bende mama veriyorum kaşıkla veriyorum.tabi biberon kadar pratik değil ama çok Zeki bu bebeler.kolaylarına geliyor hemen alışıveriyorlar.bizimki başlarda kaşıkla çok zorlardı pek istemezdi.ama artık alıştı kaşıkla şıp şıp içiriyorum 10 dakka da 90 cc mamayı

Eşim bende çok oğlumu öpmüştü. Bulaşmaz bebeklere diye içimiz rahattı niye çıktı ki bu ateş 38.1. Calğol verdim
Bebeklere bulaşmıyor mu bilmiyodum ama inşallah bulasmamis olsun canım takip et bakalım ya çok zor off

Bebeklere bulaşmıyor mu bilmiyodum ama inşallah bulasmamis olsun canım takip et bakalım ya çok zor off
Ya bi dokununca inanmak istemedim ama babası ile bizim hiç yakın temasımız olmadı öpüşme vs gibi o süreçte benden daha çok öptü oğlanı. İnanmak istemiyorum ama niye çıkar ki ateşi de şimdi

Bebeklere test yapmıyolar bildiğim kadarıyla, zaten evde temaslı varsa hiç yapmazlar emiyo muydu canım bol bol emzir
Emiyor emiyor iştahında sıkıntı yok hiç genel durumu da öyle. Dokunmasam anlamazdım uyanmış oynuyordu kendi kendine 37.7 olmuş şimdi düşer inşallah daha da

Gece bebekleriyle yatan var mı ya
Ben eşim karantinaya gittiğinden beri yan yana yatıyoruz
Canım bebeğin için güçlü olmaya çalış onun da annesi bir tanesi sensin. Uyku aralarında geceleri emzirmeye devam et biberon kullanma benim biberon yüzünden nerdeyse memeyi bırakıyordu tam döndüremedim bile
Valla benimki gözleri kapalı buluyor geçen uyumuşuz öyle bırakmıştı sonra bi uyandım tutmuş yine emiyor alışır annesi zamanla gece emişerek uyursunuz inşallah
Off tam hayalim
+1
Haklısın canım ama seninki nasıl geçtiyse iyileştiyse onunki de iyileşecek

Kızlar dediğim olmuş maalesef şimdiden 3 kişiyi daha kaybettik. Grubun eski tadı olmayacak sanırım.. ben de okuduklarıma ve
duyduklarıma inanamadım haklılığını ifade etmenin yolu bu olmamalıydı

Bezelye ve havuç haşladım bezelyenin kabuklarını soyup ezdim ikisini de püre yapıp zeytinyağı ekleyip yedirdim. Bir tatlı kaşığı belki yeiiyebilmiştir ama yutmayı öğrendi önceden panik yapıyor öğürüyordu pütür gelince şimdi yutuyor rahat bişekilde

Oyy ne guzel. İnsallaj cok cabuk atlatir agrisiz sekilde. bende donmeden yaptirdim daha kolay gecti o yuzden. Gunduz de cok dikkat et donmesin ki cabuk gecsin. Pet bardak cok işe yariyo birde sunnet kilodu almami tavsiye ederim kucaga alirken aciyacak mi vs derdin olmuyo. İlk 2 gün cok zorlu gecti bizde de snra yavas yavas azaliyo. Calpol 4 saat ara ile vermemi soylemisti bize ilk gün snra agri durumuna gore ver dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…