2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayırlı uğurlu olsun canım atlatmışsınız ilk geceyi de geçmiş olsun

Canm biz dogdu gunden beri ilk beyaz sabunla snra dalinle yikadk hic konak belirtisi bile olmadi şükür sana da tavsiye ederim kafasindaki konak olayi tamamdn bitince dene. Sütün yeyiyor diye düşünüyorsan eger takilma bnce belli araliklarla bebekler kilo vermeye baslarms heleki birde hareketleri cogaldikca verecekler kiloyu. 4 ayindan snra bizim oglan da bi zayifladi flan geri topladi. 4 gun snra 5 aylk olacak ama bemce atak haftasi galiba uykuya dalarken o aglamalar bizde de cok var sac kurutma makinasiyla uyuyo hep anca öyle susuyor.

Sevgi22884550 canım günaydın bebeğin nasıl oldu? Bnde dün burnum tıkalı demiştim ya bugünde hafiften var ve tat koku kaybı var sanki ya
Tad kaybı da bir belirti. Keşke sürüntü verseydiniz ben belirtim var diye gittim verdim. Bebeğim 38 hala düşmedi. Çıkmadı da 38 hep.sanırım onda da var. Niye çıksın ateşi yoksa şu dönemde. Bi sekel bırakmaz inşallah yavrumda.

oh maşallah hadi hayırlı olsun bakalim

Kızlar dediğim olmuş maalesef şimdiden 3 kişiyi daha kaybettik. Grubun eski tadı olmayacak sanırım.. ben de okuduklarıma ve
duyduklarıma inanamadım haklılığını ifade etmenin yolu bu olmamalıydı
Evet ya katılıyorum kötü oldu böyle gerçekten grubun eski tadı bence de olmayacak ya da zamanla unutulur

Slm kizlar şimdi bazılarınız arkasından konuşuyor diye eleştirecek.kendiniz bilirsiniz sizin görüşlerini saygı duyarım. Ama arkasından konuşmak değil zaten görüyor. Ben dünkü kızların 1 mesajına haklısın yazdım. O mesaj da kendini ifade ediyordu yazma sebebini açıklıyordu. Lebi'nin de grup kurmak istediğini, onun ayıplanmadığını yazıyordu. Kendini ifade etmesine haklısın yazdım.
Şimdi kendi konuma geçiyorum.
Birkaç hafta önce lebi bana özelden mesaj attı.numarasını verdi WhatsApp'tan ek gıda için konuşmak istediğini söyledi.
Ek gıda için yardım istedi. Bende kırmadım peki dedim verdim numaramı. Yaptığım yiyecekler resmini çekip tek tek kendisine atmamı istedi. Bir yandan çocukla uğraşırken bir yandan yaptığım yemekleri resmini çekip attım. Sürekli nasıl yemesi yutması bunlar kafasına takılmış olduğu için. Çocuğumun ek gıda alırken çekilmiş videosunu istedi.ben de ek gıdaya ilk başladığı güne ait olan videoyu attım. Kamera ağzına sokulmuş bir şekilde çekilmiş videoyu. Bana sürekli yemek yedirirken videoyu al izleyip bakacağım dedi.bende cocuguma ek gida verirken videolarini cektim, zor bela.
Sonra ben buraya girdim. Yazılanları okuyordum. Lebi'nin bir yazısına denk geldim. Ebru canmı istiyordu kim istiyor du onu çok hatırlamıyorum. Ben de merak ediyorum deyip lipinin çocuğunun resmini istedi. Oda eşinin böyle şeylere karşı olduğunu koyamayacağı nı söyledi. Yani benim anladığım çocuğuna nazar değmesin diye resmini paylaşmak istemediği. Bu da benim hiç hoşuma gitmedi.Kendi çocuğunu paylaşmaz Ken benim çocuğumun ağzına kamera sokulmuş haliyle videosunu istemesi, beni üzdü. Ben de WhatsApp'a girdim videoyu herkesten sil yaptım. Birkaç gün sonra tekrar mesaj attı.videoyu silmişsin Bahar yemesine tam anlamıyla şimdi bakacaktım dedi.
Ben de o mesajı evet sildim yazdım.
Neden sildin demesini beklerdim.
Dün ve diğer kızlardan birinin mesajını haklısın yazdım diye, WhatsApp'tan beni silmiş orada onu ağır ithamlar bulunan insanlara ben haklısın yazmışım.
Evet haklısın yazdım çünkü haklı.
Grup kurmak yasak bize, bazı insanlar aralarında daha yakın olabilir. İnsanlar birbirlerine merak edebilir. Madem kaka bir durum sen neden yapıyorsun. Az önce de bana haklısın yazmamın hesabını soruyor. Kimse demiyor lepi çıkarcı sın, sonsuz şükürler in emzirme konusunda gündem olmuştu. O zaman da ona haklısın demiştim.sabah sabah neseli meaaj atmisti. Emzirebilmek suçmu. Ozaman cocuklari uyya bilen insanlar uyduklarini yazmasin. Uyuyamayan anneler var. Herkes kotu durumunu paylassin ozaman.Beni silmis ve cok dogru karar verdigini soyluyor, sildin madem niye engellemiyon yaziyosun. Buranin tadi iyice kacti @ dilzarda gitti bende daha burada durmam. İsteyen de hesapi sikayet etsin kapattirsin.kendinize iyi bakin aralarinizda gercekten sevdigim insanlar var. Allah'a emanet olun

Kuzum çok üzüldüm umarım yoktur bişey varsa da hafif atlatır kalmaz bi sekel

Oha çok şaşırdım gerçekten ağzım açık kaldı
Çok saf olduğumu düşünüyorum şuan
Böyle sanal bir ortamda nasıl bunca şey oluyor Hayret
Ben herkesi kendince hak vermiştim açıkçası
Ve şuan çok haklısın baharcım

İnşallah olmaz canım bnde bebegim icin endiseleniyorum bakacak kimse yok onun iccin benim güçlü olmam lazim esimde gece fenalasmis atesi cikmis smdi iyiyim diyor ama anlamadim insallh atlatıyordur. Senin esin nasil

Inanamiyorummm yaa e madem yasak neden lepi ban yemedi şimdiye kadar... Yani senin tecrübelerin bizim için önemli ya sende mi gidiyorsun

Evet ya ben de çok saf hissediyorum

Ateşimiz hala 38 lerde düşmüyor. Banyo yaptırdım sabah yine yaptırayım diyorum. Nasıl düşüreceğim bilemedim

Eleştirenlerin aynı şeyleri yapması... Gitti grup tadı kaçtı resmen

Suan okuduklarım şok etti beni resmen. Bana da burdan ozelden yazıp iste işe baslayacagim ve duzen otutturamadm senden de gun boyu iste kac cc mama veriyosn saatine kdar nasil yatiyo vs herseyi yazmami istemisti bende gun boyunca her yaptigim seyi yazdim ama oyle baska birsey istemedi. Ama benm anlamadigim suan neden illa gormek istiyor ki video vs istemesi de cok tuhafima gitti suan tm bana attigi ve istedigi mesaj normal ama suan sen byle diyorsn tuhafima gitti yani.

N Nehir8077 baharcım gitme canım nolur..dilzar da geri gelecek eminim ki.bir süre girmeyeceğim demiş sadece.o bizi yalnız bırakmaz ben biliyorum gelecektir mutlaka.birbirimize destek oluyoruz hepimiz tecrübemiz yettiğince.inan bana senin tecrübelerine de ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…