2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet ya katılıyorum kötü oldu böyle gerçekten grubun eski tadı bence de olmayacak ya da zamanla unutulur
Unutulur aslım Allah’ın izniyle yine dünden önceki günlere döneceğiz inşallah.biz gruba sıkı sıkı sarılalım.ben taşınma işlerinden dolayı ihmal ettim biraz ama yerleştim çok şükür.bundan sonra her fırsatta burdayım.beni yıldıramaz hiç bi olay sizleri seviyorum

Ateşimiz hala 38 lerde düşmüyor. Banyo yaptırdım sabah yine yaptırayım diyorum. Nasıl düşüreceğim bilemedim
Canım geçmiş olsun öncelikle 1 yaş öncesi evde boş emzir diyorlar korona olsa bile ama ateş ve öksürük başlarsa hemen 112 yi çağırıp gelin demişlerdi bir arkadaşıma. Bence sen de git bebeği de götür Allah korusun ilerlemesin hastanede yatarak tedavi oluyor varsa bulaşma.

Benim bura disinda gorustugum hic kimse yoktu. Birtek o vatsaptan oda dedigim gibi çıkar ilişkisi. Vatsaptan biri ile gorusunce istedigini yapmadiginda, bana video atmadin diyelim müsait degilsin, kk de sohbet ediyorsun deniliyor. Mecburmuyum benim bebelerim orta malimi

Haklısın canım bende şaşırdım okuduklarıma,lepi bi gelsin bakim bi açıklaması var mı? Ama sen gitme lütfen.

Götürsem ne yaparlar acaba ateş düşürme ise tek dertleri evde halledebilirim halledemezsem baktım düşmüyor götürürüm tabi de. Şimdi test tomografi röntgen. Üff hep zarar bunlarda. Bilemiyorum. Takip edeceğimiz biraz daha allahım yardımcımız olsun

Haksız değilmişsin canım diyordun ya ne olaylar oluyor bu anne gruplarımda doğru çıktı

Canım öyle düşünme biran nefesi kesilebilir herşey olabilir bu farklı bir hastalık sadece ateş diye düşünme. Hastanede 1 hafta yatış verdiler bizim arkadaş de bebekle birlikte kaldı. Takip ve tedavi yapıldı. Sen şimdi 112 yi ara temaslı olduğunuzu ve bebeğin ateşini söyle. Onlar bir yol gösterir.

Haksız değilmişsin canım diyordun ya ne olaylar oluyor bu anne gruplarımda doğru çıktı
Aynen canım,bunlar daha ne ki daha beterlerini gördüm.jade haklı bu kadar kadın hepsi bir arada anlaşması pek mümkün gözükmüyor

Baharcım kulaktan ölçer Alman daha iyi ben braun kullanıyorum hiç şaşmaz.garanti olsun diye koltuk altıyla birlikte ölçüyorum ikiside aynı çokıyor
Sagol cnm bakayim.
Sevgi22884550 canim belki diş cikariyordur. Bebeklerimizi rabbim korusun. Tam oyun eglence dönemlerinde basimiza gelene bak Rabbim korusun daha kotusu olmasin gecsin gitsin insallah.

Ay öyle demeyin kötü oluyorum ateşi düşer geçecek diye umuyorum. Korkuyorum hastaneye gitmeye falan genel durumu çok iyi. Pamuklara ağlıyor sadece. Filyasyon ekinini arasın bakayım eşim bi ne diyorlar

Baharcım çok üzüldüm gerçekten. Şurda birbirimizle dertleşiyor bebelerimizle ilgili deneyimleri paylaşıyorduk. D dilzar sen Helinnnnn okuyabildiklerim gitmeyin burda yine eskisi gibi konuşalım. Kim kimi görmek konuşmak istemiyorsa da konuşmasın sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…