Canim ya pozitif mi acaba ihmal etmesen bi götürsen miAteşimiz hala 38 lerde düşmüyor. Banyo yaptırdım sabah yine yaptırayım diyorum. Nasıl düşüreceğim bilemedim
Verebilirsin canım ateşi düşmezse 4 saat arayla verebilirsin.aklına kötüyü getirme belki diş çıkaracaktır ondan ateşleniyordurCalpolu 4 saat arayla verebiliriz değil mi
Degil mi ortaya ciktikca insan soğuyoEleştirenlerin aynı şeyleri yapması... Gitti grup tadı kaçtı resmen
Unutulur aslım Allah’ın izniyle yine dünden önceki günlere döneceğiz inşallah.biz gruba sıkı sıkı sarılalım.ben taşınma işlerinden dolayı ihmal ettim biraz ama yerleştim çok şükür.bundan sonra her fırsatta burdayım.beni yıldıramaz hiç bi olayEvet ya katılıyorum kötü oldu böyle gerçekten grubun eski tadı bence de olmayacak ya da zamanla unutulur
Götürmek isterim ama biraz daha takip edeceğim düşmezse fitil veririm diyorum. Götürsem ne olacak bilemedim zaten ben kafama göre çıkıp götüremem ambulansla çıkabiliriz ancaCanim ya pozitif mi acaba ihmal etmesen bi götürsen mi
Ben temassızlara güvenemedim kulaktan ölçen aldımKizlar temassiz ates olcer önerebileceğiniz marka model var mi ?
Canım geçmiş olsun öncelikle 1 yaş öncesi evde boş emzir diyorlar korona olsa bile ama ateş ve öksürük başlarsa hemen 112 yi çağırıp gelin demişlerdi bir arkadaşıma. Bence sen de git bebeği de götür Allah korusun ilerlemesin hastanede yatarak tedavi oluyor varsa bulaşma.Ateşimiz hala 38 lerde düşmüyor. Banyo yaptırdım sabah yine yaptırayım diyorum. Nasıl düşüreceğim bilemedim
Benim bura disinda gorustugum hic kimse yoktu. Birtek o vatsaptan oda dedigim gibi çıkar ilişkisi. Vatsaptan biri ile gorusunce istedigini yapmadiginda, bana video atmadin diyelim müsait degilsin, kk de sohbet ediyorsun deniliyor. Mecburmuyum benim bebelerim orta malimiUnutulur aslım Allah’ın izniyle yine dünden önceki günlere döneceğiz inşallah.biz gruba sıkı sıkı sarılalım.ben taşınma işlerinden dolayı ihmal ettim biraz ama yerleştim çok şükür.bundan sonra her fırsatta burdayım.beni yıldıramaz hiç bi olaysizleri seviyorum
Baharcım kulaktan ölçer Alman daha iyi ben braun kullanıyorum hiç şaşmaz.garanti olsun diye koltuk altıyla birlikte ölçüyorum ikiside aynı çokıyorKizlar temassiz ates olcer önerebileceğiniz marka model var mi ?
Haklısın canım bende şaşırdım okuduklarıma,lepi bi gelsin bakim bi açıklaması var mı? Ama sen gitme lütfen.Benim bura disinda gorustugum hic kimse yoktu. Birtek o vatsaptan oda dedigim gibi çıkar ilişkisi. Vatsaptan biri ile gorusunce istedigini yapmadiginda, bana video atmadin diyelim müsait degilsin, kk de sohbet ediyorsun deniliyor. Mecburmuyum benim bebelerim orta malimi
Götürsem ne yaparlar acaba ateş düşürme ise tek dertleri evde halledebilirim halledemezsem baktım düşmüyor götürürüm tabi de. Şimdi test tomografi röntgen. Üff hep zarar bunlarda. Bilemiyorum. Takip edeceğimiz biraz daha allahım yardımcımız olsunCanım geçmiş olsun öncelikle 1 yaş öncesi evde boş emzir diyorlar korona olsa bile ama ateş ve öksürük başlarsa hemen 112 yi çağırıp gelin demişlerdi bir arkadaşıma. Bence sen de git bebeği de götür Allah korusun ilerlemesin hastanede yatarak tedavi oluyor varsa bulaşma.
Haksız değilmişsin canım diyordun ya ne olaylar oluyor bu anne gruplarımda doğru çıktıUnutulur aslım Allah’ın izniyle yine dünden önceki günlere döneceğiz inşallah.biz gruba sıkı sıkı sarılalım.ben taşınma işlerinden dolayı ihmal ettim biraz ama yerleştim çok şükür.bundan sonra her fırsatta burdayım.beni yıldıramaz hiç bi olaysizleri seviyorum
Canım öyle düşünme biran nefesi kesilebilir herşey olabilir bu farklı bir hastalık sadece ateş diye düşünme. Hastanede 1 hafta yatış verdiler bizim arkadaş de bebekle birlikte kaldı. Takip ve tedavi yapıldı. Sen şimdi 112 yi ara temaslı olduğunuzu ve bebeğin ateşini söyle. Onlar bir yol gösterir.Götürsem ne yaparlar acaba ateş düşürme ise tek dertleri evde halledebilirim halledemezsem baktım düşmüyor götürürüm tabi de. Şimdi test tomografi röntgen. Üff hep zarar bunlarda. Bilemiyorum. Takip edeceğimiz biraz daha allahım yardımcımız olsun
Aynen canım,bunlar daha ne ki daha beterlerini gördüm.jade haklı bu kadar kadın hepsi bir arada anlaşması pek mümkün gözükmüyorHaksız değilmişsin canım diyordun ya ne olaylar oluyor bu anne gruplarımda doğru çıktı
Sagol cnm bakayim.Baharcım kulaktan ölçer Alman daha iyi ben braun kullanıyorum hiç şaşmaz.garanti olsun diye koltuk altıyla birlikte ölçüyorum ikiside aynı çokıyor
Ben hepsiburadadan almıştım bi tane iş görüyo ama harika bisey diyemem bir yıl oldu alalıKizlar temassiz ates olcer önerebileceğiniz marka model var mi ?
Ay öyle demeyin kötü oluyorum ateşi düşer geçecek diye umuyorum. Korkuyorum hastaneye gitmeye falan genel durumu çok iyi. Pamuklara ağlıyor sadece. Filyasyon ekinini arasın bakayım eşim bi ne diyorlarCanım öyle düşünme biran nefesi kesilebilir herşey olabilir bu farklı bir hastalık sadece ateş diye düşünme. Hastanede 1 hafta yatış verdiler bizim arkadaş de bebekle birlikte kaldı. Takip ve tedavi yapıldı. Sen şimdi 112 yi ara temaslı olduğunuzu ve bebeğin ateşini söyle. Onlar bir yol gösterir.
Baharcım çok üzüldüm gerçekten. Şurda birbirimizle dertleşiyor bebelerimizle ilgili deneyimleri paylaşıyorduk. D dilzar senSlm kizlar şimdi bazılarınız arkasından konuşuyor diye eleştirecek.kendiniz bilirsiniz sizin görüşlerini saygı duyarım. Ama arkasından konuşmak değil zaten görüyor. Ben dünkü kızların 1 mesajına haklısın yazdım. O mesaj da kendini ifade ediyordu yazma sebebini açıklıyordu. Lebi'nin de grup kurmak istediğini, onun ayıplanmadığını yazıyordu. Kendini ifade etmesine haklısın yazdım.
Şimdi kendi konuma geçiyorum.
Birkaç hafta önce lebi bana özelden mesaj attı.numarasını verdi WhatsApp'tan ek gıda için konuşmak istediğini söyledi.
Ek gıda için yardım istedi. Bende kırmadım peki dedim verdim numaramı. Yaptığım yiyecekler resmini çekip tek tek kendisine atmamı istedi. Bir yandan çocukla uğraşırken bir yandan yaptığım yemekleri resmini çekip attım. Sürekli nasıl yemesi yutması bunlar kafasına takılmış olduğu için. Çocuğumun ek gıda alırken çekilmiş videosunu istedi.ben de ek gıdaya ilk başladığı güne ait olan videoyu attım. Kamera ağzına sokulmuş bir şekilde çekilmiş videoyu. Bana sürekli yemek yedirirken videoyu al izleyip bakacağım dedi.bende cocuguma ek gida verirken videolarini cektim, zor bela.
Sonra ben buraya girdim. Yazılanları okuyordum. Lebi'nin bir yazısına denk geldim. Ebru canmı istiyordu kim istiyor du onu çok hatırlamıyorum. Ben de merak ediyorum deyip lipinin çocuğunun resmini istedi. Oda eşinin böyle şeylere karşı olduğunu koyamayacağı nı söyledi. Yani benim anladığım çocuğuna nazar değmesin diye resmini paylaşmak istemediği. Bu da benim hiç hoşuma gitmedi.Kendi çocuğunu paylaşmaz Ken benim çocuğumun ağzına kamera sokulmuş haliyle videosunu istemesi, beni üzdü. Ben de WhatsApp'a girdim videoyu herkesten sil yaptım. Birkaç gün sonra tekrar mesaj attı.videoyu silmişsin Bahar yemesine tam anlamıyla şimdi bakacaktım dedi.
Ben de o mesajı evet sildim yazdım.
Neden sildin demesini beklerdim.
Dün ve diğer kızlardan birinin mesajını haklısın yazdım diye, WhatsApp'tan beni silmiş orada onu ağır ithamlar bulunan insanlara ben haklısın yazmışım.
Evet haklısın yazdım çünkü haklı.
Grup kurmak yasak bize, bazı insanlar aralarında daha yakın olabilir. İnsanlar birbirlerine merak edebilir. Madem kaka bir durum sen neden yapıyorsun. Az önce de bana haklısın yazmamın hesabını soruyor. Kimse demiyor lepi çıkarcı sın, sonsuz şükürler in emzirme konusunda gündem olmuştu. O zaman da ona haklısın demiştim.sabah sabah neseli meaaj atmisti. Emzirebilmek suçmu. Ozaman cocuklari uyya bilen insanlar uyduklarini yazmasin. Uyuyamayan anneler var. Herkes kotu durumunu paylassin ozaman.Beni silmis ve cok dogru karar verdigini soyluyor, sildin madem niye engellemiyon yaziyosun. Buranin tadi iyice kacti @ dilzarda gitti bende daha burada durmam. İsteyen de hesapi sikayet etsin kapattirsin.kendinize iyi bakin aralarinizda gercekten sevdigim insanlar var. Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?