2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
N Nehir8077 bence gitme.
Sorun yasadiginla yazismazsin silmis zaten.
Ben gormezden geliyorum mesela.
Senin tavsiyelerin, yazdiklarin cogumuza olumlu etki yapiyordu eminim.
Bosver dun dun de kaldi.deger vermek gercekte de sanalda da sknti yaratiormus bana gore.
Bak mesela yurutece 5 aylik olur demistin onu denedim ama bacaklari yetmedi tabi onu sorcagim sana.
Sonra bi ilac paylastin nutrigrn sanirim.onu soracaktim meselaa. Ek gida konusacaktik.

Sevgi22884550 allah korusun. Insallah bebege gecmemistir.
38 i gecmedi sanirim degilmi.
Arayabildiniz mi ekibi ne dediler.
Bi yandan da haklisin goturmeye de korkuyor insan.
Insallah distendir, hemen kotuyu dusunme ama tabi sor bakalim. Haber ver bize de. Allahim korusun insallah.

Kizlar temassiz ates olcer önerebileceğiniz marka model var mi ?
Temassizi da onermeyen doktorlar var bilemedim ama bizdeki de oglumdan temassiz.
Esime kalsa dogru olcuyor.
Markasini hatirlayamadim ama.
Ateslendi mi yoksa kizin Allah korusun

Sen tat koku kaybi demissin hala var mi o belirtiymis sanirim baharcim ya.
Ama baya da gun gecti bu belirti yok demistin.. allah krusun insallah.
Esin toparlayabildi mi.

misskokulumm tamam tesekkur ettim.
Zeytinyag ile acmak guzelmis.
Ben yogurt karistirordum ama o zaman da tadini alamaz iste sebzelerin hep yogurtlu alisir diye dusunmustum..eskiden ayina gore basliodum ben sanki sen. Bezelye erken geldi de ondan sordum. Fark etmez dimi 6 ay dolunca.

Ay öyle demeyin kötü oluyorum ateşi düşer geçecek diye umuyorum. Korkuyorum hastaneye gitmeye falan genel durumu çok iyi. Pamuklara ağlıyor sadece. Filyasyon ekinini arasın bakayım eşim bi ne diyorlar
Canım inşallah diş yada üşütmedir maksadım seni telaşlandırmak değil tedbirli olmakta fayda var. Belki de gerek yok hastaneye gelmenize takip edin diyeceklerdir.

Hemde nasıl zaten buranın amacı bilgi paylaşmak değil mi birbirini merak edebilir insanlar birbirini takipleşebilir ama soruları burdan da sorabilirler yani
Evet öyle ama bak hep diyorum ben geç katıldım foruma bi samimiyetim yoktu onlarla uc bes muhabbet disinda ona rağmen zoruma gitti dünkü konuşmalarda da objektif olarak okudum o yüzden.. Yani sürekli biz görüşüyoruz iyi ki onlar var whatsapta hep beraberiz gibi şeyler biraz hava atmak gibi oldu merak edip geçmiş sayfalara rasgele gittim ya hepiniz nasıl güzel bağ kurmuşsunuz o yüzden üzüldüm ayıp edildiğini düşünüyorum sizlere karsi tarafsız olarak

Bezelye de verilebiliyor canım 6 aylık bebek beslenmesine bakınca verilebilecek sebze ve meyvelerden seçip verebilirsin nette var listeler.

Gecmis olsun.
masallah oglusuna.
Insallah atlatir kolayca acisi gecer.

Canım tomografi zararlı değil bu arada ama ateşi belki bişey anlatacaktır sen sürekli düşürürsen doğru olmayabilir. Bebeklere bulaş olmaz diye bilmiyorum ben hafif atlatıyorlar diye biliyorum ama yoğun bakıma yatan bebekler de var. Bence de götür

Bezelye de verilebiliyor canım 6 aylık bebek beslenmesine bakınca verilebilecek sebze ve meyvelerden seçip verebilirsin nette var listeler.
Olamadik ki daha 6 aylik.
5 ay olcaz 2 gune.
Erken de davranmak istemiorum ama sonra da gec kalirim tatlari begenmez diye de konusuldu ya bilemedim.
Hevesli aslinda ekmegi cekmis gecen masadan, ama tabi oral donemle ilgili galiba daha cok.

Ben o zamanlar mesajina cevap verdim ne biliyim hani belki gercektn de düzen kurmak istedi ve bizde mesela ben diyordm 9 olunca yatiriyorm hep vs diye o düzen hosuna gitti galiba ve yazdi burdan da soramadi belki hani diye düşünmüştüm. Ama gercektwn ozel dn konusmam yani cok tuhafima gitti ve duyduklarim cok üzdü acikcasi beni zaten ev gergin bura da ayri bi gerdi beni.

Telaş yaptırmiyim seni ama ateşi baskılayıp hastalığı görmenize engel olursan diye diyorum

Bence sen bi ara sor byle byle anlat ne yapacagini sor beklemeyle belki olagi daha kötü hale getirebilirsin insallah da diş çıkıyodr yda baska bi sebeptir. Ortalik bozuk olunca en ufak seyde hastalik korkusu sariyor zaten ama tedbirli olup araman gerek bemce sor sen olsun insallah da biseyi cikmaz

Eşim şuan konuşuyor sanırım. Oda ayrı üzüldü. Bi defetseydik hayırlısı ile duş aldırdım şimdi baya ılıktı su düşer umarım ateşi düşerse götürmem sanırım ya öyle bi muayene ettiririm tomografi falan çektirtmem eğer ciğerleri normalse. Duş iyi gelir inşallah şurup saati de geliyor düşmesini umuyorum

Olur mu tomografi de o kadar çok radyasyon var ki. Röntgen falan çok masum onun yanında. Tabi haklısınız genel durumu az çok yün gösterecek bana çok neşeli şuan bile. Anlamadım. Öyle bi halsizliği huysuzlupu yok. Duş iyi Gelir belki diyorum. Eve gelip muayene ederler belki. Geçen doktor gelmişti eşim için

Sevgi22
Insallah duser.
Ama neden atesi var onu da bilmek lazim sanirim.
Ne kadar calpol vermistin kiloya gore oluyor ya.
Insallah bulasmamistir bebegine.sen negatiftin degilmi.
Cok zor cook kotu ya bebegin cocugun hasta olmasi.
Rabbim korusun canim, insallah birseyi yok goreceksin cok guclu oluyor bebekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…