Aynen ben de hayretle takip ediyorumEvet ya ben de çok saf hissediyorum
Hemde nasılDegil mi ortaya ciktikca insan soğuyo
Temassizi da onermeyen doktorlar var bilemedim ama bizdeki de oglumdan temassiz.Kizlar temassiz ates olcer önerebileceğiniz marka model var mi ?
Bahar cım ben Omron un ateş ölçerini kullanıyorum memnunum öneririmKizlar temassiz ates olcer önerebileceğiniz marka model var mi ?
Canım inşallah diş yada üşütmedir maksadım seni telaşlandırmak değil tedbirli olmakta fayda var. Belki de gerek yok hastaneye gelmenize takip edin diyeceklerdir.Ay öyle demeyin kötü oluyorum ateşi düşer geçecek diye umuyorum. Korkuyorum hastaneye gitmeye falan genel durumu çok iyi. Pamuklara ağlıyor sadece. Filyasyon ekinini arasın bakayım eşim bi ne diyorlar
Evet öyle ama bak hep diyorum ben geç katıldım foruma bi samimiyetim yoktu onlarla uc bes muhabbet disinda ona rağmen zoruma gitti dünkü konuşmalarda da objektif olarak okudum o yüzden.. Yani sürekli biz görüşüyoruz iyi ki onlar var whatsapta hep beraberiz gibi şeyler biraz hava atmak gibi oldu merak edip geçmiş sayfalara rasgele gittim ya hepiniz nasıl güzel bağ kurmuşsunuz o yüzden üzüldüm ayıp edildiğini düşünüyorum sizlere karsi tarafsız olarakHemde nasılzaten buranın amacı bilgi paylaşmak değil mi birbirini merak edebilir insanlar birbirini takipleşebilir ama soruları burdan da sorabilirler yani
Bezelye de verilebiliyor canım 6 aylık bebek beslenmesine bakınca verilebilecek sebze ve meyvelerden seçip verebilirsin nette var listeler.misskokulumm tamam tesekkur ettim.
Zeytinyag ile acmak guzelmis.
Ben yogurt karistirordum ama o zaman da tadini alamaz iste sebzelerin hep yogurtlu alisir diye dusunmustum..eskiden ayina gore basliodum ben sanki sen. Bezelye erken geldi de ondan sordum. Fark etmez dimi 6 ay dolunca.
Gecmis olsun.Dün akşam sünnet oldu oğlumuyuşması geçince baya ağladı gece de çok uyandı çiş yaparken büyük ihtimalle şimdi biraz daha iyi gibi ama keşke dönmeye başlamadan yaptırsaydım gece dönmesin diye kenarlarına yastık koymak zorunda kaldık
Canım tomografi zararlı değil bu arada ama ateşi belki bişey anlatacaktır sen sürekli düşürürsen doğru olmayabilir. Bebeklere bulaş olmaz diye bilmiyorum ben hafif atlatıyorlar diye biliyorum ama yoğun bakıma yatan bebekler de var. Bence de götürGötürsem ne yaparlar acaba ateş düşürme ise tek dertleri evde halledebilirim halledemezsem baktım düşmüyor götürürüm tabi de. Şimdi test tomografi röntgen. Üff hep zarar bunlarda. Bilemiyorum. Takip edeceğimiz biraz daha allahım yardımcımız olsun
Olamadik ki daha 6 aylik.Bezelye de verilebiliyor canım 6 aylık bebek beslenmesine bakınca verilebilecek sebze ve meyvelerden seçip verebilirsin nette var listeler.
Telaş yaptırmiyim seni ama ateşi baskılayıp hastalığı görmenize engel olursan diye diyorumCanım tomografi zararlı değil bu arada ama ateşi belki bişey anlatacaktır sen sürekli düşürürsen doğru olmayabilir. Bebeklere bulaş olmaz diye bilmiyorum ben hafif atlatıyorlar diye biliyorum ama yoğun bakıma yatan bebekler de var. Bence de götür
Bence sen bi ara sor byle byle anlat ne yapacagini sor beklemeyle belki olagi daha kötü hale getirebilirsin insallah da diş çıkıyodr yda baska bi sebeptir. Ortalik bozuk olunca en ufak seyde hastalik korkusu sariyor zaten ama tedbirli olup araman gerek bemce sor sen olsun insallah da biseyi cikmazGötürsem ne yaparlar acaba ateş düşürme ise tek dertleri evde halledebilirim halledemezsem baktım düşmüyor götürürüm tabi de. Şimdi test tomografi röntgen. Üff hep zarar bunlarda. Bilemiyorum. Takip edeceğimiz biraz daha allahım yardımcımız olsun
Eşim şuan konuşuyor sanırım. Oda ayrı üzüldü. Bi defetseydik hayırlısı ile duş aldırdım şimdi baya ılıktı su düşer umarım ateşi düşerse götürmem sanırım ya öyle bi muayene ettiririm tomografi falan çektirtmem eğer ciğerleri normalse. Duş iyi gelir inşallah şurup saati de geliyor düşmesini umuyorumSevgi22884550 allah korusun. Insallah bebege gecmemistir.
38 i gecmedi sanirim degilmi.
Arayabildiniz mi ekibi ne dediler.
Bi yandan da haklisin goturmeye de korkuyor insan.
Insallah distendir, hemen kotuyu dusunme ama tabi sor bakalim. Haber ver bize de. Allahim korusun insallah.
Olur mu tomografi de o kadar çok radyasyon var ki. Röntgen falan çok masum onun yanında. Tabi haklısınız genel durumu az çok yün gösterecek bana çok neşeli şuan bile. Anlamadım. Öyle bi halsizliği huysuzlupu yok. Duş iyi Gelir belki diyorum. Eve gelip muayene ederler belki. Geçen doktor gelmişti eşim içinCanım tomografi zararlı değil bu arada ama ateşi belki bişey anlatacaktır sen sürekli düşürürsen doğru olmayabilir. Bebeklere bulaş olmaz diye bilmiyorum ben hafif atlatıyorlar diye biliyorum ama yoğun bakıma yatan bebekler de var. Bence de götür
Insallah duser.Eşim şuan konuşuyor sanırım. Oda ayrı üzüldü. Bi defetseydik hayırlısı ile duş aldırdım şimdi baya ılıktı su düşer umarım ateşi düşerse götürmem sanırım ya öyle bi muayene ettiririm tomografi falan çektirtmem eğer ciğerleri normalse. Duş iyi gelir inşallah şurup saati de geliyor düşmesini umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?