- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Sormayın bırakmıyorum kendimi ama yine istemsizce ağlamak geliyor Belki başka bileydim inşallah öyle olsun istiyorum ama eş pozitif ne bilim bilemiyorum bir çay kaşığı 8 kiloya yanaştı doğru mu vermişim 4 cc vermeliydim bi ölçek mi versem az mı geldi acabaSevgi22
Insallah duser.
Ama neden atesi var onu da bilmek lazim sanirim.
Ne kadar calpol vermistin kiloya gore oluyor ya.
Insallah bulasmamistir bebegine.sen negatiftin degilmi.
Cok zor cook kotu ya bebegin cocugun hasta olmasi.
Rabbim korusun canim, insallah birseyi yok goreceksin cok guclu oluyor bebekler.
Evet canım cevao verecektim arada kaynadı. Aynen dediğin gibi ıldu bizde de. Uyanıkken memeyi görünce ağlamıyor artık ama biberona heveslendiği kadar da asla heveslenmiyor iki çekip bırakıyor. Ben uyurken veriyorum memeyi. Mesela uyuttum yatağa yatırıp yanına uzanıyorum emziğini çıkarıp memeyi veriyorum ağzına mıç mıç yaparken bakıyorum sütü çekmeye başlıyor kendi bırakana kadar bırakmıyorum.. Gidip gelip kıpırdadıkça yanına uzanıyorum o şekilde emziriyorum. Biberonu bırakıp alıştırma bardağıyla verecem de cesaret edemiyorum bakalım.
Anladım canım bende cenaze zamanı çok ilgilenemeyince eşim sürekli biberonla besledi zaten sütüm de azalmıştı şimdi memeyi görünce basıyor yaygarayı ama biberona seviniyor resmenBir de gündüz keyfi yerindeyken yanına uzanıyorum oynuyorum öpüyorum aradaa hep memeyi taklif ediyorum okşuyorum konuşuyorum falan bazen güzel emiyor o şekilde de belli olmuyor hep denemek lazım
Cok haklisin boyle hissetmen de cok cok normal.Sormayın bırakmıyorum kendimi ama yine istemsizce ağlamak geliyor Belki başka bileydim inşallah öyle olsun istiyorum ama eş pozitif ne bilim bilemiyorum bir çay kaşığı 8 kiloya yanaştı doğru mu vermişim 4 cc vermeliydim bi ölçek mi versem az mı geldi acaba
Allah razı olsun canım nasıl içim ferahladı bir bilsen akşam ki olaylardan sonra tanımadığımız insanlar için üzülmek dertleriyle dertlenmek hele ki dualarında yer vermek çok kıymetli saolasınZeyay1420 canım ya hep aklımdasın annecigime fatiha okurken aklıma senin annen de geliyo ona da okuyorum ne kadar aci cekiyosun tahmin edebiliyorum en büyük şansın evladın iyi ki var o olmasa daha zor olacakti simdi seni ayakta tutan minicik beden ama aslinda kocaman görevi olan bi melek
Saol canım evet cenaze alt üst etti beni bigün öncesi yaptığım sağımda 130 cc çıkan sütüm 50 60 cc zor çıkıyor alışmak dayanmak çok zor ama bana ihtiyacı olan bir miniğim var onun için toparlamaya çalışıyorum kendimiCanım olaylar yüzünden görememişim kusura bakma.rabbim dayanma gücü versin inşallah senin için bebeğin için dua edicem bu gece.bebeğinin alerjik bi durumu var mı? Konak kaşıntı alerjiden kaynaklı olabilir.keza kilo alamaması da öyle.ek gıdaya geçince toparlayacaktır emin ol.iyice stres yapma kendine,sütünü etkiler.belki dişleri gelecektir minnoşun o yüzden salyası çoğalmıştır
Memeyi görünce basıyor çığlığı biberona Nasıl heyecanlanıyor evet biberonu unutturmam lazım ama nasıl kaşıkla denedim bugün ama hep püskürttüPes etme canım,eğer sütün yeterliyse biberon kullanma emzirmek için uğraş.biberonu unutursa memeyi tutacaktır.bende mama veriyorum kaşıkla veriyorum.tabi biberon kadar pratik değil ama çok Zeki bu bebeler.kolaylarına geliyor hemen alışıveriyorlar.bizimki başlarda kaşıkla çok zorlardı pek istemezdi.ama artık alıştı kaşıkla şıp şıp içiriyorum 10 dakka da 90 cc mamayı
Baharcım çoğu zaman sadece okumaya vaktim oluyor herkonuyu takip edip yazamıyorum ama herzaman senin yazdıkların pozitifliğin ve yol göstericiliğin her olumsuzlukta bir iyi taraf bulup olayları o şekilde yorumlama gruba kattığın ayrı bir enerjin var. Kırgınlığın anlıyorum ama gitmen üzer beniSlm kizlar şimdi bazılarınız arkasından konuşuyor diye eleştirecek.kendiniz bilirsiniz sizin görüşlerini saygı duyarım. Ama arkasından konuşmak değil zaten görüyor. Ben dünkü kızların 1 mesajına haklısın yazdım. O mesaj da kendini ifade ediyordu yazma sebebini açıklıyordu. Lebi'nin de grup kurmak istediğini, onun ayıplanmadığını yazıyordu. Kendini ifade etmesine haklısın yazdım.
Şimdi kendi konuma geçiyorum.
Birkaç hafta önce lebi bana özelden mesaj attı.numarasını verdi WhatsApp'tan ek gıda için konuşmak istediğini söyledi.
Ek gıda için yardım istedi. Bende kırmadım peki dedim verdim numaramı. Yaptığım yiyecekler resmini çekip tek tek kendisine atmamı istedi. Bir yandan çocukla uğraşırken bir yandan yaptığım yemekleri resmini çekip attım. Sürekli nasıl yemesi yutması bunlar kafasına takılmış olduğu için. Çocuğumun ek gıda alırken çekilmiş videosunu istedi.ben de ek gıdaya ilk başladığı güne ait olan videoyu attım. Kamera ağzına sokulmuş bir şekilde çekilmiş videoyu. Bana sürekli yemek yedirirken videoyu al izleyip bakacağım dedi.bende cocuguma ek gida verirken videolarini cektim, zor bela.
Sonra ben buraya girdim. Yazılanları okuyordum. Lebi'nin bir yazısına denk geldim. Ebru canmı istiyordu kim istiyor du onu çok hatırlamıyorum. Ben de merak ediyorum deyip lipinin çocuğunun resmini istedi. Oda eşinin böyle şeylere karşı olduğunu koyamayacağı nı söyledi. Yani benim anladığım çocuğuna nazar değmesin diye resmini paylaşmak istemediği. Bu da benim hiç hoşuma gitmedi.Kendi çocuğunu paylaşmaz Ken benim çocuğumun ağzına kamera sokulmuş haliyle videosunu istemesi, beni üzdü. Ben de WhatsApp'a girdim videoyu herkesten sil yaptım. Birkaç gün sonra tekrar mesaj attı.videoyu silmişsin Bahar yemesine tam anlamıyla şimdi bakacaktım dedi.
Ben de o mesajı evet sildim yazdım.
Neden sildin demesini beklerdim.
Dün ve diğer kızlardan birinin mesajını haklısın yazdım diye, WhatsApp'tan beni silmiş orada onu ağır ithamlar bulunan insanlara ben haklısın yazmışım.
Evet haklısın yazdım çünkü haklı.
Grup kurmak yasak bize, bazı insanlar aralarında daha yakın olabilir. İnsanlar birbirlerine merak edebilir. Madem kaka bir durum sen neden yapıyorsun. Az önce de bana haklısın yazmamın hesabını soruyor. Kimse demiyor lepi çıkarcı sın, sonsuz şükürler in emzirme konusunda gündem olmuştu. O zaman da ona haklısın demiştim.sabah sabah neseli meaaj atmisti. Emzirebilmek suçmu. Ozaman cocuklari uyya bilen insanlar uyduklarini yazmasin. Uyuyamayan anneler var. Herkes kotu durumunu paylassin ozaman.Beni silmis ve cok dogru karar verdigini soyluyor, sildin madem niye engellemiyon yaziyosun. Buranin tadi iyice kacti @ dilzarda gitti bende daha burada durmam. İsteyen de hesapi sikayet etsin kapattirsin.kendinize iyi bakin aralarinizda gercekten sevdigim insanlar var. Allah'a emanet olun
Canım ben medelanın biberonuyla memeye döndürdüm hala biberon görünce heyecanlanıyor ama yine de beni de emiyor. Öncesinde aynı seninki gibi çığlık atmaya başlamıştı. Çok yazdım bu medelayı Reklam gibi oldu ama çok dua ediyorum parasını sonuna kadar hak etti bence. Sütüm kesilebilirdi hep sağmaya başlamıştım. Şimdi en azından gece ve uyku arasında emiyorAllah razı olsun canım nasıl içim ferahladı bir bilsen akşam ki olaylardan sonra tanımadığımız insanlar için üzülmek dertleriyle dertlenmek hele ki dualarında yer vermek çok kıymetli saolasın
Saol canım evet cenaze alt üst etti beni bigün öncesi yaptığım sağımda 130 cc çıkan sütüm 50 60 cc zor çıkıyor alışmak dayanmak çok zor ama bana ihtiyacı olan bir miniğim var onun için toparlamaya çalışıyorum kendimi
Memeyi görünce basıyor çığlığı biberona Nasıl heyecanlanıyor evet biberonu unutturmam lazım ama nasıl kaşıkla denedim bugün ama hep püskürttü
Baharcım çoğu zaman sadece okumaya vaktim oluyor herkonuyu takip edip yazamıyorum ama herzaman senin yazdıkların pozitifliğin ve yol göstericiliğin her olumsuzlukta bir iyi taraf bulup olayları o şekilde yorumlama gruba kattığın ayrı bir enerjin var. Kırgınlığın anlıyorum ama gitmen üzer beni
Benim oğlum 7,5 kilo doktor ölçek olarak 1 tatlı kaşığı dedi canımSormayın bırakmıyorum kendimi ama yine istemsizce ağlamak geliyor Belki başka bileydim inşallah öyle olsun istiyorum ama eş pozitif ne bilim bilemiyorum bir çay kaşığı 8 kiloya yanaştı doğru mu vermişim 4 cc vermeliydim bi ölçek mi versem az mı geldi acaba
Haklısın ben MR la karıştırdım onda radyasyon yok ya neyse önemi yok inşallah hasta değildir bebişin veya da hemen atlatır. Emiyordu değil mi?Olur mu tomografi de o kadar çok radyasyon var ki. Röntgen falan çok masum onun yanında. Tabi haklısınız genel durumu az çok yün gösterecek bana çok neşeli şuan bile. Anlamadım. Öyle bi halsizliği huysuzlupu yok. Duş iyi Gelir belki diyorum. Eve gelip muayene ederler belki. Geçen doktor gelmişti eşim için
Saol canım Bi bakayım bendeCanım ben medelanın biberonuyla memeye döndürdüm hala biberon görünce heyecanlanıyor ama yine de beni de emiyor. Öncesinde aynı seninki gibi çığlık atmaya başlamıştı. Çok yazdım bu medelayı Reklam gibi oldu ama çok dua ediyorum parasını sonuna kadar hak etti bence. Sütüm kesilebilirdi hep sağmaya başlamıştım. Şimdi en azından gece ve uyku arasında emiyor
Canım enjektörle vermeyi dene istersen birde. Tam ağzına yerleştirip verebilirsin. Rota aşısı gibi. Hem biberonu unutmuş olur inşallah. Ben suyu 5 ml lik enjektörle veriyorum güzel içiyor.Memeyi görünce basıyor çığlığı biberona Nasıl heyecanlanıyor evet biberonu unutturmam lazım ama nasıl kaşıkla denedim bugün ama hep püskürttü
Kızlar bebeğim bi sıcak geldi ölçtüm 38 ateşi. Bulaşmış olamaz dimi ona. Öyle bişey olmasın lütfen
Dün akşam sünnet oldu oğlumuyuşması geçince baya ağladı gece de çok uyandı çiş yaparken büyük ihtimalle şimdi biraz daha iyi gibi ama keşke dönmeye başlamadan yaptırsaydım gece dönmesin diye kenarlarına yastık koymak zorunda kaldık
Slm kizlar şimdi bazılarınız arkasından konuşuyor diye eleştirecek.kendiniz bilirsiniz sizin görüşlerini saygı duyarım. Ama arkasından konuşmak değil zaten görüyor. Ben dünkü kızların 1 mesajına haklısın yazdım. O mesaj da kendini ifade ediyordu yazma sebebini açıklıyordu. Lebi'nin de grup kurmak istediğini, onun ayıplanmadığını yazıyordu. Kendini ifade etmesine haklısın yazdım.
Şimdi kendi konuma geçiyorum.
Birkaç hafta önce lebi bana özelden mesaj attı.numarasını verdi WhatsApp'tan ek gıda için konuşmak istediğini söyledi.
Ek gıda için yardım istedi. Bende kırmadım peki dedim verdim numaramı. Yaptığım yiyecekler resmini çekip tek tek kendisine atmamı istedi. Bir yandan çocukla uğraşırken bir yandan yaptığım yemekleri resmini çekip attım. Sürekli nasıl yemesi yutması bunlar kafasına takılmış olduğu için. Çocuğumun ek gıda alırken çekilmiş videosunu istedi.ben de ek gıdaya ilk başladığı güne ait olan videoyu attım. Kamera ağzına sokulmuş bir şekilde çekilmiş videoyu. Bana sürekli yemek yedirirken videoyu al izleyip bakacağım dedi.bende cocuguma ek gida verirken videolarini cektim, zor bela.
Sonra ben buraya girdim. Yazılanları okuyordum. Lebi'nin bir yazısına denk geldim. Ebru canmı istiyordu kim istiyor du onu çok hatırlamıyorum. Ben de merak ediyorum deyip lipinin çocuğunun resmini istedi. Oda eşinin böyle şeylere karşı olduğunu koyamayacağı nı söyledi. Yani benim anladığım çocuğuna nazar değmesin diye resmini paylaşmak istemediği. Bu da benim hiç hoşuma gitmedi.Kendi çocuğunu paylaşmaz Ken benim çocuğumun ağzına kamera sokulmuş haliyle videosunu istemesi, beni üzdü. Ben de WhatsApp'a girdim videoyu herkesten sil yaptım. Birkaç gün sonra tekrar mesaj attı.videoyu silmişsin Bahar yemesine tam anlamıyla şimdi bakacaktım dedi.
Ben de o mesajı evet sildim yazdım.
Neden sildin demesini beklerdim.
Dün ve diğer kızlardan birinin mesajını haklısın yazdım diye, WhatsApp'tan beni silmiş orada onu ağır ithamlar bulunan insanlara ben haklısın yazmışım.
Evet haklısın yazdım çünkü haklı.
Grup kurmak yasak bize, bazı insanlar aralarında daha yakın olabilir. İnsanlar birbirlerine merak edebilir. Madem kaka bir durum sen neden yapıyorsun. Az önce de bana haklısın yazmamın hesabını soruyor. Kimse demiyor lepi çıkarcı sın, sonsuz şükürler in emzirme konusunda gündem olmuştu. O zaman da ona haklısın demiştim.sabah sabah neseli meaaj atmisti. Emzirebilmek suçmu. Ozaman cocuklari uyya bilen insanlar uyduklarini yazmasin. Uyuyamayan anneler var. Herkes kotu durumunu paylassin ozaman.Beni silmis ve cok dogru karar verdigini soyluyor, sildin madem niye engellemiyon yaziyosun. Buranin tadi iyice kacti @ dilzarda gitti bende daha burada durmam. İsteyen de hesapi sikayet etsin kapattirsin.kendinize iyi bakin aralarinizda gercekten sevdigim insanlar var. Allah'a emanet olun
Aa bahar banlanmis yüksek ihtimalle lepi tel istedi verdim konuştuk dediği için tel olayı yasak yaSevgicim şimdi nasıl bebeğin? InsAllah kısa surede toparlarsiniz... mutlaka bir doktorla irtibat halinde olmalısın canım.. kendi çocuk doktorunuz olur veya covid de görevli bir doktor...ama ihmal etmemelisin..her halini gözlemle.. gözüne değişik gelen her durumu doktora söyle.çünkü bu covid denen illetin maalesef tek bir belirtisi yok
Geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun canim
Şu an merak ettiğim şu;
bahar neden banlandi?
Ne yapti? Biri ile kavga mi etti?yooo..
Yoksa tel verildi diye mi banlandı? Ama grup kurulmamış ki?
Yoksa biri şikayet mi etti? Ve NEDEN ?
Baharcım ins geri dönersin..kızgınlığını anlayabiliyorum..ama biz seni seviyoruz..
lepistes de eger geri gelirse onun konusu o geldiginde konusayim..
Aa bahar banlanmis yüksek ihtimalle lepi tel istedi verdim konuştuk dediği için tel olayı yasak ya
Hic bilmiyorum canim bence geri gelirler ban acilir diye dusunuyorumBenim bildigim grup kurmak yasak.. yönetim isteyen istedigi ile görüşür ama grup kurmak yasak demisti.. eger tel de yasaksa geri gelmezler herhalde..en son lepistes ve bahar banlandi değil mi? Baska banlanan var mı?
Hic bilmiyorum canim bence geri gelirler ban acilir diye dusunuyorum
Ne güzel yazdın be aşkoKızlar ben de sizler gibi düşünuyordum..girmeyecegim artik diyordum..hatta bugun yazacaktım..ama yagmurun açıklaması ve sevginin su anki durumu benim fikrimi degistirdi..
Niye girmeyeyim ki dedim..millet kendi istedigiyle istedigi sekilde gorusecek, gelip buranin tadini azimle kaciracak ve bu onlara kar kalacak..ohh nasil da dagildi grup mu dedirtecegim..dedirtmeyecegim.. ben özelden kimseyle gorusmem..bu konuda cok netim..ha konusana da bisi demem demedim.
Amaa ooohh biz nasil da konusuyoruz ooohh siz burada kalin ohhh diye çocukca dalga gecilecek biz de ayy bi kotu oluyorum diye dagilacagiz..yapmayin Allah askina ya...
Bugune kadar gecmisin hatrına hep saygi cercevesinde konustum..ama dun aksam bilhassa cok sinirlendim..annem rahatsiz zaten mahfolmusum..yazmadim..yazmayacaktim da... ama o ne ya oyle..ohh size b.k diyeni tebrik ettim falan..madalya da taktin mi? Dur ben yolluyorumal canım takarsın..
Nasilsa geri gelir yazarsın..aciklama yapiyoruz edasiyla verip veristirmeyi pek seviyorsunuz belli.o yuzden bu arkadan konusma olmuyor..ortadan konusma oluyor..
Bu sözlerimi tebrik edene ediyorum..hepiniz alinmayin..kimdi hatirlamiyorum..adina bile bakmadim..
Bisey sorcam tel alıp verince bi kaç kişiyle diyelim sonunda grup kurulup kurulmadığı nasıl belli olacak ki diyelim on kişinin numarasını istedi ama grup kurmadı bunu nasıl bilebilirler sayfa yöneticileri çok garipBahar banlanmak istediği için banlandı sanırım.yoksa özelden numara alıp vermek görüşmek yasak değil.sadece grup kurmak yasak.bu yüzden gittiğini düşünmüyorum.lepinin de banı açılır bugün belki.
Bahar gitmene çok üzüldüm,inşallah geri dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?