2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sayfalarca mesajın tek açıklanması açıkçası benim de tadım kaçmıştı girmeyi düşünmüyordum ama kesinlikle vazgeçtim şuan biz burada bir yardınız dokundukça duracağız inş

Artık o kadarına yapacak bir şey yok ama öyle olunca bile ele veriyorlar kendilerini
Bu platform birbirimizi tanısak emin ol böyle rahat ve içten olmazdı

Geldik hastanedeyiz sürüntğ kan akciğer tahlil yaptırdık ateşinde düştü biraz
Haklısın ben MR la karıştırdım onda radyasyon yok ya neyse önemi yok inşallah hasta değildir bebişin veya da hemen atlatır. Emiyordu değil mi?
Emiyor evet. Takip ediyorlar acilde. Yatış deniliyor ama pandemi servisine de yatırmak istemedik bi. Bakalım akşam ne oluyor

Genel olarak durumu iyi kızlar ama ateşin sebebi yok kan akciğer temiz sürüntü yarın çıkacak ateşimiz Burda yüksek fitil verildi bekliyoruz akşama kadar acilde izolasyon odasında takip edecekler duruma göre yatış. Pandemş servisine yatırmak istemediler sürüntü sonucu çıkmadan bende istemedim ama ateşte korkutuyor haliyle. Uyudu. Çok ağladı çok yoruldu. Öyle bi sedye üstünde oturuyoruz şimdilik.

Sevgi22884550 ya kuzum allah yardımcınız olsun sen de kendine dikkat et balım ateş-i hemen düşer insallah

Aa bahar da mı banlanmış
Geldik hastanedeyiz sürüntğ kan akciğer tahlil yaptırdık ateşinde düştü biraz

Emiyor evet. Takip ediyorlar acilde. Yatış deniliyor ama pandemi servisine de yatırmak istemedik bi. Bakalım akşam ne oluyor
Hadi hayırlısı canım inşallah tez zamanda çıkarsınız hastaneden. Bebekler hafif atlatıyormuş ama yine de önlem iyidir. İnsan başına gelince endişe ediyor haliyle kolaylıklar..
Canım benim yaa hastaneler iğneler bebişleri çok yoruyor gerçekten 2.ay aşıya gittiğimizde karnı aç olmasına rağmen Memeye gelir gelmez uyumuştu minnoşum nasıl acıdım haline yorgunluk ve korkudan herhalde. Emmesi de iyi inşallah bağışıklığı da yüksektir

Aynen ben de bu yüzden temassız almamıştım. Kulaktan ölçer almıştım doğru karar tecrübe önemli

Oyy yavrm ya halsz kaldi ama en iyisini yaptm götürmekle bak hemen pandemi yerine git de dememisler ilgilenmisler içini frrah tut sen

Canım geçmiş olsun allah şifa versin

Katılıyorum ben daha önce ilk banlanmalar olduğunda da yazmıştım. Ben hamileliğimde takip etmeme rağmen ilk doğduğu zamanlarda yorgunluk zamansızlık ve uykusuzluktan buraya hiç bakamamıştım. Bebeğim bir aylık olmuş doğru düzgün kilo almamış çiş takibi diye bir şey bilmiyormuşum. O kadar da okumuş etmiş bir sürü video izlemiş insanım yanımda da annem vardı sadece ama anne sütü alan bebekler az kilo alır falan diye yanlış bir düşünceye kapılmışım. Kovid var diye doktor da 15.gün kontrolüne gelmeye gerek yok demişti. Bir baktım burda herşey konuşulmuş. O kadar üzülmüştüm ki keşke ilk günden daha sıkı takip etseydim diye. Hala o ilk aydaki kiloyu toparlayamadık.

Demem o ki burda bir çok farklı fikirden şehirden insanlar tavsiye ve tecrübeleri konuşuluyor. Başka yerde yok. Olsa da genel geçer bilgiler bu kadar aynı yaşıtı geçtim aynı ay doğumlu bebekler başka nerede bulunabilir ki? Giden arkadaşlara da geri gelin diyorum.

Dün ben de üsluptan rahatsız oldum açıkçası gidenlerin de kalanların da. Cevap verene kadar okuyamadım bile uyuyakaldım konu kapandı gitti. Artık eskisi gibi olmaz yakında da yazan kalmaz diyordum ama sen gibi şekerpare gibi sonsuz umut gibi insanlar burayı sürdürür. İnşallah benzer şeyler yaşanmaz yaşansa bile gergin bir ortam oluşmaz..

Geçmişler olsun çok

Aklım sizde kaldı sevgi inşallah tertemiz çıkar tüm sonuçlar. İçiniz rahat etmiş olur iyi yapmışsınız gitmekle. Çocuklar konusunda evhamlı olmakta fayda var ne olacağı hiç belli olmuyor Allah korusun.

Kız ben de varım ya burda

Çok geçmiş olsun. Arkadaşımın çocuğu da(3 yaşında) geçirmiş ateşi bir gün yükselmiş sonra normale dönmüş. İnşallah sizin de hemen geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…