- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Sayfalarca mesajın tek açıklanması açıkçası benim de tadım kaçmıştı girmeyi düşünmüyordum ama kesinlikle vazgeçtim şuan biz burada bir yardınız dokundukça duracağız inşKızlar ben de sizler gibi düşünuyordum..girmeyecegim artik diyordum..hatta bugun yazacaktım..ama yagmurun açıklaması ve sevginin su anki durumu benim fikrimi degistirdi..
Niye girmeyeyim ki dedim..millet kendi istedigiyle istedigi sekilde gorusecek, gelip buranin tadini azimle kaciracak ve bu onlara kar kalacak..ohh nasil da dagildi grup mu dedirtecegim..dedirtmeyecegim.. ben özelden kimseyle gorusmem..bu konuda cok netim..ha konusana da bisi demem demedim.
Amaa ooohh biz nasil da konusuyoruz ooohh siz burada kalin ohhh diye çocukca dalga gecilecek biz de ayy bi kotu oluyorum diye dagilacagiz..yapmayin Allah askina ya...
Bugune kadar gecmisin hatrına hep saygi cercevesinde konustum..ama dun aksam bilhassa cok sinirlendim..annem rahatsiz zaten mahfolmusum..yazmadim..yazmayacaktim da... ama o ne ya oyle..ohh size b.k diyeni tebrik ettim falan..madalya da taktin mi? Dur ben yolluyorumal canım takarsın..
Nasilsa geri gelir yazarsın..aciklama yapiyoruz edasiyla verip veristirmeyi pek seviyorsunuz belli.o yuzden bu arkadan konusma olmuyor..ortadan konusma oluyor..
Bu sözlerimi tebrik edene ediyorum..hepiniz alinmayin..kimdi hatirlamiyorum..adina bile bakmadim..
Artık o kadarına yapacak bir şey yok ama öyle olunca bile ele veriyorlar kendileriniBisey sorcam tel alıp verince bi kaç kişiyle diyelim sonunda grup kurulup kurulmadığı nasıl belli olacak ki diyelim on kişinin numarasını istedi ama grup kurmadı bunu nasıl bilebilirler sayfa yöneticileri çok garip
Doğru canım haklisin üzücü şeyler yaşandıArtık o kadarına yapacak bir şey yok ama öyle olunca bile ele veriyorlar kendilerini
Bu platform birbirimizi tanısak emin ol böyle rahat ve içten olmazdı
Geldik hastanedeyiz sürüntğ kan akciğer tahlil yaptırdık ateşinde düştü birazCok haklisin boyle hissetmen de cok cok normal.
Ama aglamak aglamyi getirirmis, hem dakin olup bi cozum bulmak gerekir.
Belki gelirler eve oyle konussaniza.sonucta siz karantinadasiniz yani esinden dolayi.
Gelmeleri gerekir bence doktorun.
Ne dediler en son.
Caplol 10 kiloya 1olcek olmasi lazimdi yani 5ml.
Sanirim az gelir cay kasigi 8 kilo icin ama emin dedegilim.
Yakin zamanda kullananlar nasil verilior daha iyi bilirler aslinda.
Emiyor evet. Takip ediyorlar acilde. Yatış deniliyor ama pandemi servisine de yatırmak istemedik bi. Bakalım akşam ne oluyorHaklısın ben MR la karıştırdım onda radyasyon yok ya neyse önemi yok inşallah hasta değildir bebişin veya da hemen atlatır. Emiyordu değil mi?
Aa bahar da mı banlanmışSevgicim şimdi nasıl bebeğin? InsAllah kısa surede toparlarsiniz... mutlaka bir doktorla irtibat halinde olmalısın canım.. kendi çocuk doktorunuz olur veya covid de görevli bir doktor...ama ihmal etmemelisin..her halini gözlemle.. gözüne değişik gelen her durumu doktora söyle.çünkü bu covid denen illetin maalesef tek bir belirtisi yok
Geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun canim
Şu an merak ettiğim şu;
bahar neden banlandi?
Ne yapti? Biri ile kavga mi etti?yooo..
Yoksa tel verildi diye mi banlandı? Ama grup kurulmamış ki?
Yoksa biri şikayet mi etti? Ve NEDEN ?
Baharcım ins geri dönersin..kızgınlığını anlayabiliyorum..ama biz seni seviyoruz..
lepistes de eger geri gelirse onun konusu o geldiginde konusayim..
Geldik hastanedeyiz sürüntğ kan akciğer tahlil yaptırdık ateşinde düştü biraz
Emiyor evet. Takip ediyorlar acilde. Yatış deniliyor ama pandemi servisine de yatırmak istemedik bi. Bakalım akşam ne oluyor
Hadi hayırlısı canım inşallah tez zamanda çıkarsınız hastaneden. Bebekler hafif atlatıyormuş ama yine de önlem iyidir. İnsan başına gelince endişe ediyor haliyle kolaylıklar..Genel olarak durumu iyi kızlar ama ateşin sebebi yok kan akciğer temiz sürüntü yarın çıkacak ateşimiz Burda yüksek fitil verildi bekliyoruz akşama kadar acilde izolasyon odasında takip edecekler duruma göre yatış. Pandemş servisine yatırmak istemediler sürüntü sonucu çıkmadan bende istemedim ama ateşte korkutuyor haliyle. Uyudu. Çok ağladı çok yoruldu. Öyle bi sedye üstünde oturuyoruz şimdilik.
Aynen ben de bu yüzden temassız almamıştım. Kulaktan ölçer almıştım doğru karar tecrübe önemliAteş öçlerimden bir kez daha memnun kaldım pahalıydı ama bence çok önemli bir alet burda bakıyorlar temassızlarla 37.5. E ben ölçtüm az önce 38.3. Koltuk altı verdiler orda 38.3. Diyeceğim o ki derece önemli temassızlara güven olmuyor
Oyy yavrm ya halsz kaldi ama en iyisini yaptm götürmekle bak hemen pandemi yerine git de dememisler ilgilenmisler içini frrah tut senGenel olarak durumu iyi kızlar ama ateşin sebebi yok kan akciğer temiz sürüntü yarın çıkacak ateşimiz Burda yüksek fitil verildi bekliyoruz akşama kadar acilde izolasyon odasında takip edecekler duruma göre yatış. Pandemş servisine yatırmak istemediler sürüntü sonucu çıkmadan bende istemedim ama ateşte korkutuyor haliyle. Uyudu. Çok ağladı çok yoruldu. Öyle bi sedye üstünde oturuyoruz şimdilik.
Ateş öçlerimden bir kez daha memnun kaldım pahalıydı ama bence çok önemli bir alet burda bakıyorlar temassızlarla 37.5. E ben ölçtüm az önce 38.3. Koltuk altı verdiler orda 38.3. Diyeceğim o ki derece önemli temassızlara güven olmuyor
Katılıyorum ben daha önce ilk banlanmalar olduğunda da yazmıştım. Ben hamileliğimde takip etmeme rağmen ilk doğduğu zamanlarda yorgunluk zamansızlık ve uykusuzluktan buraya hiç bakamamıştım. Bebeğim bir aylık olmuş doğru düzgün kilo almamış çiş takibi diye bir şey bilmiyormuşum. O kadar da okumuş etmiş bir sürü video izlemiş insanım yanımda da annem vardı sadece ama anne sütü alan bebekler az kilo alır falan diye yanlış bir düşünceye kapılmışım. Kovid var diye doktor da 15.gün kontrolüne gelmeye gerek yok demişti. Bir baktım burda herşey konuşulmuş. O kadar üzülmüştüm ki keşke ilk günden daha sıkı takip etseydim diye. Hala o ilk aydaki kiloyu toparlayamadık.Kızlar burası bence biz anneler için nimet. Ben kimseye demeden anlatmadan buraya yazdım çocuğumun derdini. Kim anlar ki beni En iyi? Tatbiki başka anneler onlarda sizsiniz takılmayalım boşverin. Saygı çerçevesinde devam edelim gidenlerde gelecektir bence.
Geçmişler olsun çokGenel olarak durumu iyi kızlar ama ateşin sebebi yok kan akciğer temiz sürüntü yarın çıkacak ateşimiz Burda yüksek fitil verildi bekliyoruz akşama kadar acilde izolasyon odasında takip edecekler duruma göre yatış. Pandemş servisine yatırmak istemediler sürüntü sonucu çıkmadan bende istemedim ama ateşte korkutuyor haliyle. Uyudu. Çok ağladı çok yoruldu. Öyle bi sedye üstünde oturuyoruz şimdilik.
Aklım sizde kaldı sevgi inşallah tertemiz çıkar tüm sonuçlar. İçiniz rahat etmiş olur iyi yapmışsınız gitmekle. Çocuklar konusunda evhamlı olmakta fayda var ne olacağı hiç belli olmuyor Allah korusun.Genel olarak durumu iyi kızlar ama ateşin sebebi yok kan akciğer temiz sürüntü yarın çıkacak ateşimiz Burda yüksek fitil verildi bekliyoruz akşama kadar acilde izolasyon odasında takip edecekler duruma göre yatış. Pandemş servisine yatırmak istemediler sürüntü sonucu çıkmadan bende istemedim ama ateşte korkutuyor haliyle. Uyudu. Çok ağladı çok yoruldu. Öyle bi sedye üstünde oturuyoruz şimdilik.
Kız ben de varım ya burdaKatılıyorum ben daha önce ilk banlanmalar olduğunda da yazmıştım. Ben hamileliğimde takip etmeme rağmen ilk doğduğu zamanlarda yorgunluk zamansızlık ve uykusuzluktan buraya hiç bakamamıştım. Bebeğim bir aylık olmuş doğru düzgün kilo almamış çiş takibi diye bir şey bilmiyormuşum. O kadar da okumuş etmiş bir sürü video izlemiş insanım yanımda da annem vardı sadece ama anne sütü alan bebekler az kilo alır falan diye yanlış bir düşünceye kapılmışım. Kovid var diye doktor da 15.gün kontrolüne gelmeye gerek yok demişti. Bir baktım burda herşey konuşulmuş. O kadar üzülmüştüm ki keşke ilk günden daha sıkı takip etseydim diye. Hala o ilk aydaki kiloyu toparlayamadık.
Demem o ki burda bir çok farklı fikirden şehirden insanlar tavsiye ve tecrübeleri konuşuluyor. Başka yerde yok. Olsa da genel geçer bilgiler bu kadar aynı yaşıtı geçtim aynı ay doğumlu bebekler başka nerede bulunabilir ki? Giden arkadaşlara da geri gelin diyorum.
Dün ben de üsluptan rahatsız oldum açıkçası gidenlerin de kalanların da. Cevap verene kadar okuyamadım bile uyuyakaldım konu kapandı gitti. Artık eskisi gibi olmaz yakında da yazan kalmaz diyordum ama sen gibi şekerpare gibi sonsuz umut gibi insanlar burayı sürdürür. İnşallah benzer şeyler yaşanmaz yaşansa bile gergin bir ortam oluşmaz..
Çoğu kişiyi sayamadım zaten en son mesajlarını gördüklerim onlardıKız ben de varım ya burda
Genel olarak durumu iyi kızlar ama ateşin sebebi yok kan akciğer temiz sürüntü yarın çıkacak ateşimiz Burda yüksek fitil verildi bekliyoruz akşama kadar acilde izolasyon odasında takip edecekler duruma göre yatış. Pandemş servisine yatırmak istemediler sürüntü sonucu çıkmadan bende istemedim ama ateşte korkutuyor haliyle. Uyudu. Çok ağladı çok yoruldu. Öyle bi sedye üstünde oturuyoruz şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?