2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben hepsiburadadan almıştım bi tane iş görüyo ama harika bisey diyemem bir yıl oldu alalı
Bahar cım ben Omron un ateş ölçerini kullanıyorum memnunum öneririm
BKGK ben alından ölçer kullanıyorum medilife mıydı öyle bişeydi adı.
Sagolun kizlar ben annemdeyim cocuga koltukaltindan ölçüyorum esim icin aldim birtane internetten indirimdeydi.

BKGK sen nasıl oldun eşin nasıl canım ses ver bir?
Canim benim bas agrim oluyor burnum tikali ara ara birde fazla birsey yiyip icemiyorum kizla ilgilenmekten yedigin seylerde orn muz yedim tadi geliyor ama koku yok yani tikanikliktan anlayamiyorum sanirim. Usuttum mu covidden mi bilemiyorum. Esimde iyiyim diyorda oksuruyor halen gece cok fena olmus soguk dusa girmiş ona ates olcer birde parmaktan nabiz ve oksijen olcer aldim. Bizde durumlar boyle he birde birsey soracam bizim kiza ben vajinal yapisikliktan dolayi krem flan surmuyorum S Susam_tanesi bir krem onermisti onu kullandim 10 gun den fazla kullanmayin diyordu pazar gununden beri sürmüyorum sadece yıkıyorum arada cok az zeytnyagi suruyorum bugun baktim böyle kremsi seyler var daha once bendede olmustu kaşıntı mantar olduğunda genelde oluyordu bu kadar ufak bebede olabilir mi ya tedirgin oldum simdi bilgin var mi?

Bu krem östrojen desteği veriyor ya ondan mı oldu acaba ben de bir kere gördüm dediğin gibi böyle kremsi sümüksü bir şey o ara pişik olmasın diye pişik kremi sürmüştüm onun kalıntıları diye düşünmüştüm ama bilemedim şimdi. Bu arada yapışıklık düzeldi mi peki?

Gecmis olsn insallah tez zamanda gecti diye mesajini okuruz burda.

Çok geçmiş olsun. Arkadaşımın çocuğu da(3 yaşında) geçirmiş ateşi bir gün yükselmiş sonra normale dönmüş. İnşallah sizin de hemen geçer
Düştü şükür ama boncuk boncuk terledi yükselmez inşallah daha çıkarız belki bi iki saate. Sürüntü yarın çıkacak

ama kremi bırakali 3 gun oluyor öncesinde yoktu cnm. Yapisiklik devam ama bir incelme var gibi yapisiklikta sakizi nasil sisirirsin sistikce incelesir ya oyle oradaki katman. Cisini yaptikca problem olmaz demislerdi buyudukce düzeliyormus.
Gecmis olsn insallah tez zamanda gecti diye mesajini okuruz burda.
Insallah canim ya ins

Canım,benim kızımda da vardı yapışıklık biliyorsun,şuan yarısından fazlası açık 2 yaşında.ben kızımda o kremi kullanmamıştım.o dönem baya bi araştırmıştım kadın doğum uzmanlarına dahi sormuştum bana kremi kullanmamam gerektiğini söylemişti bi kaç tanesi.içindeki östrojenden dolayı vajinada kararma,vajinal akıntı flora bozukluğundan falan bahsetmişlerdi.bende kullanmamıştım.açılsa da zamanla tekrar kapanıyor.benim kızımın 7-8 aylıktan beri tamamen kapalıydı sadece idrar deliği açıktı.bir kere açtırmıştım doktor açmıştı tekrar tamamen kapanmıştı.ama hiç bi sıkıntı olmadı şükür.zamanla oradaki deri incelerek kendi kendine açılıyor.

BKGK canım acaba ayakta atlatan kisimda misin öyleyse şanslısın diyelim eşine de çok geçmiş olsun bi iki güne şikayetleri azalacaktır eminim geçmiş olsun balim❤

Bizde tadımlara başladık kabak sevildi ama yutmakta zorlanıyor gibi babası elinde suyla tepemde dikildi küçücük veriyorum zaten boğulmaz desemde ben kabak verdim o su bakalım alışacağız zamanla

Ay sizin sevinciniz bir baskadır şimdi ilk bebek yaaa
MasAllah kuzuya biz bile bi acaip oluyoruz eşim ben de besliyim nolur diye hevesleniyor

birkac ay sonra biz :
ya sen besle babasi..
Ben iyi besleyemiyorum annesi sen besle..yok sen..yaa hayir sen

Bilemedim ki bu arada senin yapışıklık tam mı yarım mı? Benim yarımdı geçti ben biraz her altını açtığımda araladım orayı açılsın diye

Hatırlıyorum senin söylediğini ama bizim doktor eğer açılmazsa cerrahi yapıcaz dedi bu kremi önerdi ben de cerrahi olmasın diye kullandım açıkçası zaten o da eczacılar bebeğe mi kullanacaksınız deyip itiraz edebilirler siz bakmayın onlara dedi. Belki yan etkilerini çok önemsemedi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…