- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Yani yer sorunu var evet bir tane boş yer varmış yeni çıkmış hasta biz yatacağız Bu gece yatış dediler. Servisler hep dolugenel olarak. Geçen bi yakınımız 5 saat koridorda beklemiş. Yer boşalsın diye. Bizde bu gece yatacağız bakalım çıkma ateşi umarımGüzel haberlerini bekliyoruz..canim meraktan soruyorum..istemezsen cevaplamayabilirsin acaba hangi sehirdesin? Durum nasil? Hastane kalabalik mi?
Geçmiş olsun canım inşallah en kisa zamanda iylesir. Acil şifalar diliyorum.Yani yer sorunu var evet bir tane boş yer varmış yeni çıkmış hasta biz yatacağız Bu gece yatış dediler. Servisler hep dolugenel olarak. Geçen bi yakınımız 5 saat koridorda beklemiş. Yer boşalsın diye. Bizde bu gece yatacağız bakalım çıkma ateşi umarım
Ya deliriyorum çiğneme çabasına çok yemiyor sıkılıyor hemen 2 dilim haşlıyorum 1 çay kaşığı anca yiyoAy sizin sevinciniz bir baskadır şimdiilk bebek yaaa
MasAllah kuzuyabiz bile bi acaip oluyoruz eşim ben de besliyim nolur diye hevesleniyor
birkac ay sonra biz :
ya sen besle babasi..
Ben iyi besleyemiyorum annesi sen besle..yok sen..yaa hayir sen
Ben hevesliyim tabi ama ondan ziyade önümüzdeki ay işe başlama düşüncem var yoksa tam 6 ayı beklerdim emzirmek kolay işYa ne guxel tam kac ay oldum bende cok hevesliyim
Rica ettim açtılar hesabımı bende sizleri seviyorum.Sevgicim şimdi nasıl bebeğin? InsAllah kısa surede toparlarsiniz... mutlaka bir doktorla irtibat halinde olmalısın canım.. kendi çocuk doktorunuz olur veya covid de görevli bir doktor...ama ihmal etmemelisin..her halini gözlemle.. gözüne değişik gelen her durumu doktora söyle.çünkü bu covid denen illetin maalesef tek bir belirtisi yok
Geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun canim ♥
Şu an merak ettiğim şu;
bahar neden banlandi?
Ne yapti? Biri ile kavga mi etti?yooo..
Yoksa tel verildi diye mi banlandı? Ama grup kurulmamış ki?
Yoksa biri şikayet mi etti? Ve NEDEN ?
Baharcım ins geri dönersin..kızgınlığını anlayabiliyorum..ama biz seni seviyoruz..
lepistes de eger geri gelirse onun konusu o geldiginde konusayim..
Tabiki ama ne bilim ya agzini sapirdatiyolar ya hele daha bi cok hosuma gidiyo garip garip halleriBen hevesliyim tabi ama ondan ziyade önümüzdeki ay işe başlama düşüncem var yoksa tam 6 ayı beklerdim emzirmek kolay iş5 ay 6 günlük benimki
Bence öyle birşey sakın yaptırma derim ben.açsa da geri kapanacak çünkü.bilhassa cerrahi açılanlar çok çabuk geri kapanıyor çünkü açılan deride hasar oluşuyor birbirine daha sıkı yapışıyor.benim kızımın öyle olmuştu.biraz yapışıklığı vardı bende tabi acemi anneydim o zaman korkuyorum da bişey olcak açılmazsa diye.doktor eliyle cart diye açıverdi açtığı yerden deriden kan geldi.sonra o benim kızımda travma oldu.o günden sonra altını çok zor aldırmaya başladı.altını temizlerken bacaklarını açmamaya başladı.ondan sonra birdaha dokundurtmadım.kendi doğum yaptığım doktorum bana kızdı hatta neden açtırdın açtırmasaydın keşke zamanla kendisi açılıyor zaten,2 buçuk yaşından sonra vücut yavaş yavaş östrojen hormonu salgılıyor o zaman açılır demişti.dediği gibi de oldu.Allaha şükür sadece idrar deliği açık olmasına rağmen 2 yılda hiç idrar enfeksiyonu olmadı.şuan da yarısı açılmış durumda.hiç kafanıza takmayın o bölgeyi.hiç elletmeyin de.Hatırlıyorum senin söylediğini ama bizim doktor eğer açılmazsa cerrahi yapıcaz dedi bu kremi önerdi ben de cerrahi olmasın diye kullandım açıkçası zaten o da eczacılar bebeğe mi kullanacaksınız deyip itiraz edebilirler siz bakmayın onlara dedi. Belki yan etkilerini çok önemsemedi bilmiyorum
evet cnm soylemistin bende kadin dogumcuma yazmistim merak etme hic buyudukce duzelecek cis yaptigi yer aciktir dedi gercektende baktim oyleymis. Ins gecer.Canım,benim kızımda da vardı yapışıklık biliyorsun,şuan yarısından fazlası açık 2 yaşında.ben kızımda o kremi kullanmamıştım.o dönem baya bi araştırmıştım kadın doğum uzmanlarına dahi sormuştumbana kremi kullanmamam gerektiğini söylemişti bi kaç tanesi.içindeki östrojenden dolayı vajinada kararma,vajinal akıntı flora bozukluğundan falan bahsetmişlerdi.bende kullanmamıştım.açılsa da zamanla tekrar kapanıyor.benim kızımın 7-8 aylıktan beri tamamen kapalıydı sadece idrar deliği açıktı.bir kere açtırmıştım doktor açmıştı tekrar tamamen kapanmıştı.ama hiç bi sıkıntı olmadı şükür.zamanla oradaki deri incelerek kendi kendine açılıyor.
insallsh bitanem ya ben bugun bendede var diyorum cunku kzimin kaka kokusunu dahi duymadim burnum acik suan aldim burnuma kokladim yok koku esansli cunku onun mutlaka duyardim ins bu kadarla kalir ilerlemez..BKGK canım acaba ayakta atlatan kisimda misin öyleyse şanslısın diyelim eşine de çok geçmiş olsun bi iki güne şikayetleri azalacaktır eminim geçmiş olsun balim❤
cok ufak bir aciklik var cnm. Bendd araliyorum bakiyorum cok kurcalamakta istemiyorum ama.Bilemedim ki bu arada senin yapışıklık tam mı yarım mı? Benim yarımdı geçti ben biraz her altını açtığımda araladım orayı açılsın diye
Canim cok cok gecmis olsun ins atesi daha cikmazYani yer sorunu var evet bir tane boş yer varmış yeni çıkmış hasta biz yatacağız Bu gece yatış dediler. Servisler hep dolugenel olarak. Geçen bi yakınımız 5 saat koridorda beklemiş. Yer boşalsın diye. Bizde bu gece yatacağız bakalım çıkma ateşi umarım
HoşgeldinnnnnnRica ettim açtılar hesabımı bende sizleri seviyorum.
Nası hazırladın canım ben buharda haşladım ezdim yemedi sıpa yaaa yoğurtlasam mı bi de yoğurtu tatmıştık sorun olmamıştıBizde tadımlara başladık kabak sevildi ama yutmakta zorlanıyor gibibabası elinde suyla tepemde dikildi küçücük veriyorum zaten boğulmaz desemde ben kabak verdim o su bakalım alışacağız zamanla
Hoşbuldum canım benimHoşgeldinnnnnn
Seni gördüğüme sevindim sen bize lazımsınRica ettim açtılar hesabımı bende sizleri seviyorum.
İnanın kızlar benim ne gidenlerle ne kalanlarla bir sorunum yok. Giden gider gittiği yerde mutludur değildir, beni ilgilendirmez. Ben benimle arkadaşlık yapana bakarım. Buradaki paylaşımlarıma bakarım. Tek bir konuya canım sıkılmıştı onu da sabah açıkladım. Bilin istedim, kimseyi kandırmak istemedim. Herkes ne doğru ne yanlış kendi görsün, ona göre kendi karar versin istedim. Burada ciddi durumlar varken arkadaşımızın çocuğunun rahatsızlığı, diğerimizin üzüntüsü varken terbiyesizlik ettim. Girer girmez yazdım hiçbir yazıyı okumadan, yoksa yazmazdım ertelerdim. Sabah sabah canınızı sıktığım için özür dilerim.Seni gördüğüme sevindim sen bize lazımsın
Baharcım hoşgeldin kuzum iyi ki gitmedinİnanın kızlar benim ne gidenlerle ne kalanlarla bir sorunum yok. Giden gider gittiği yerde mutludur değildir, beni ilgilendirmez. Ben benimle arkadaşlık yapana bakarım. Buradaki paylaşımlarıma bakarım. Tek bir konuya canım sıkılmıştı onu da sabah açıkladım. Bilin istedim, kimseyi kandırmak istemedim. Herkes ne doğru ne yanlış kendi görsün, ona göre kendi karar versin istedim. Burada ciddi durumlar varken arkadaşımızın çocuğunun rahatsızlığı, diğerimizin üzüntüsü varken terbiyesizlik ettim. Girer girmez yazdım hiçbir yazıyı okumadan, yoksa yazmazdım ertelerdim. Sabah sabah canınızı sıktığım için özür dilerim.
Bende merak ediyorum ateşi düştümü ki?Sevgi22884550 canım nasıl oldu bebeğin
Aynn bende şimdi gördümBende merak ediyorum ateşi düştümü ki?
düşmüş okudum şimdi inşallah covid yoktur kuzucukta
Yapışıklık konusunda kendim yaşamadım ama arkadaşımın kızında vardı kendiliğinden zamanla geçti ellemediler hiç. İnşallah sen de hafif atlatıyorsundur biter gider canım yaCanim benim bas agrim oluyor burnum tikali ara ara birde fazla birsey yiyip icemiyorum kizla ilgilenmekten yedigin seylerde orn muz yedim tadi geliyor ama koku yok yani tikanikliktan anlayamiyorum sanirim. Usuttum mu covidden mi bilemiyorum. Esimde iyiyim diyorda oksuruyor halen gece cok fena olmus soguk dusa girmişona ates olcer birde parmaktan nabiz ve oksijen olcer aldim. Bizde durumlar boyle he birde birsey soracam bizim kiza ben vajinal yapisikliktan dolayi krem flan surmuyorum @Susam_tanesi bir krem onermisti onu kullandim 10 gun den fazla kullanmayin diyordu pazar gununden beri sürmüyorum sadece yıkıyorum arada cok az zeytnyagi suruyorum bugun baktim böyle kremsi seyler var daha once bendede olmustu kaşıntı mantar olduğunda genelde oluyordu bu kadar ufak bebede olabilir mi ya tedirgin oldum simdi bilgin var mi?
Neyse hadi gitmeyim o zaman benÇoğu kişiyi sayamadım zaten en son mesajlarını gördüklerim onlardı
Sen en tecrübelilerimizden 3 çocuk anası tabii forumun direğisin
Evet bardak iyi oldu bana 6 saat arayla ver dedi calpol bide antibiyotik verdi onlar iyi geldi sanırım ne zamana kadar bardak koyacam pekiOyy ne guzel. İnsallaj cok cabuk atlatir agrisiz sekilde. bende donmeden yaptirdim daha kolay gecti o yuzden. Gunduz de cok dikkat et donmesin ki cabuk gecsin. Pet bardak cok işe yariyo birde sunnet kilodu almami tavsiye ederim kucaga alirken aciyacak mi vs derdin olmuyo. İlk 2 gün cok zorlu gecti bizde de snra yavas yavas azaliyo. Calpol 4 saat ara ile vermemi soylemisti bize ilk gün snra agri durumuna gore ver dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?