2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Güzel haberlerini bekliyoruz..canim meraktan soruyorum..istemezsen cevaplamayabilirsin acaba hangi sehirdesin? Durum nasil? Hastane kalabalik mi?
Yani yer sorunu var evet bir tane boş yer varmış yeni çıkmış hasta biz yatacağız Bu gece yatış dediler. Servisler hep dolugenel olarak. Geçen bi yakınımız 5 saat koridorda beklemiş. Yer boşalsın diye. Bizde bu gece yatacağız bakalım çıkma ateşi umarım

Geçmiş olsun canım inşallah en kisa zamanda iylesir. Acil şifalar diliyorum.

Ya deliriyorum çiğneme çabasına çok yemiyor sıkılıyor hemen 2 dilim haşlıyorum 1 çay kaşığı anca yiyo babası su içşrmekten besleme evresine geçemez sanmam çok pimpirikli çok kız herkesin sonu o sen besle sen çok güzel besliyorsun

Rica ettim açtılar hesabımı bende sizleri seviyorum.

Ben hevesliyim tabi ama ondan ziyade önümüzdeki ay işe başlama düşüncem var yoksa tam 6 ayı beklerdim emzirmek kolay iş 5 ay 6 günlük benimki
Tabiki ama ne bilim ya agzini sapirdatiyolar ya hele daha bi cok hosuma gidiyo garip garip halleri bende 5 den snra kabak vs veriyim diyorm

Bence öyle birşey sakın yaptırma derim ben.açsa da geri kapanacak çünkü.bilhassa cerrahi açılanlar çok çabuk geri kapanıyor çünkü açılan deride hasar oluşuyor birbirine daha sıkı yapışıyor.benim kızımın öyle olmuştu.biraz yapışıklığı vardı bende tabi acemi anneydim o zaman korkuyorum da bişey olcak açılmazsa diye.doktor eliyle cart diye açıverdi açtığı yerden deriden kan geldi.sonra o benim kızımda travma oldu.o günden sonra altını çok zor aldırmaya başladı.altını temizlerken bacaklarını açmamaya başladı.ondan sonra birdaha dokundurtmadım.kendi doğum yaptığım doktorum bana kızdı hatta neden açtırdın açtırmasaydın keşke zamanla kendisi açılıyor zaten,2 buçuk yaşından sonra vücut yavaş yavaş östrojen hormonu salgılıyor o zaman açılır demişti.dediği gibi de oldu.Allaha şükür sadece idrar deliği açık olmasına rağmen 2 yılda hiç idrar enfeksiyonu olmadı.şuan da yarısı açılmış durumda.hiç kafanıza takmayın o bölgeyi.hiç elletmeyin de.

evet cnm soylemistin bende kadin dogumcuma yazmistim merak etme hic buyudukce duzelecek cis yaptigi yer aciktir dedi gercektende baktim oyleymis. Ins gecer.
BKGK canım acaba ayakta atlatan kisimda misin öyleyse şanslısın diyelim eşine de çok geçmiş olsun bi iki güne şikayetleri azalacaktır eminim geçmiş olsun balim❤
insallsh bitanem ya ben bugun bendede var diyorum cunku kzimin kaka kokusunu dahi duymadim burnum acik suan aldim burnuma kokladim yok koku esansli cunku onun mutlaka duyardim ins bu kadarla kalir ilerlemez..
Bilemedim ki bu arada senin yapışıklık tam mı yarım mı? Benim yarımdı geçti ben biraz her altını açtığımda araladım orayı açılsın diye
cok ufak bir aciklik var cnm. Bendd araliyorum bakiyorum cok kurcalamakta istemiyorum ama.
Canim cok cok gecmis olsun ins atesi daha cikmaz

Bizde tadımlara başladık kabak sevildi ama yutmakta zorlanıyor gibi babası elinde suyla tepemde dikildi küçücük veriyorum zaten boğulmaz desemde ben kabak verdim o su bakalım alışacağız zamanla
Nası hazırladın canım ben buharda haşladım ezdim yemedi sıpa yaaa yoğurtlasam mı bi de yoğurtu tatmıştık sorun olmamıştı

Seni gördüğüme sevindim sen bize lazımsın
İnanın kızlar benim ne gidenlerle ne kalanlarla bir sorunum yok. Giden gider gittiği yerde mutludur değildir, beni ilgilendirmez. Ben benimle arkadaşlık yapana bakarım. Buradaki paylaşımlarıma bakarım. Tek bir konuya canım sıkılmıştı onu da sabah açıkladım. Bilin istedim, kimseyi kandırmak istemedim. Herkes ne doğru ne yanlış kendi görsün, ona göre kendi karar versin istedim. Burada ciddi durumlar varken arkadaşımızın çocuğunun rahatsızlığı, diğerimizin üzüntüsü varken terbiyesizlik ettim. Girer girmez yazdım hiçbir yazıyı okumadan, yoksa yazmazdım ertelerdim. Sabah sabah canınızı sıktığım için özür dilerim.

Baharcım hoşgeldin kuzum iyi ki gitmedin

Yapışıklık konusunda kendim yaşamadım ama arkadaşımın kızında vardı kendiliğinden zamanla geçti ellemediler hiç. İnşallah sen de hafif atlatıyorsundur biter gider canım ya

Evet bardak iyi oldu bana 6 saat arayla ver dedi calpol bide antibiyotik verdi onlar iyi geldi sanırım ne zamana kadar bardak koyacam peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…