2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki düzeldi zaten canım gerek kalmadı

Hoşgeldin canım. Canım sıkılmadı şahsen benim gitmene üzüldüm olabilir böyle bireysel görüşmeler sonuçta yeni bir grup kuruluyor değil bişey değil. Senden daha kolay bilgi almak istemiş olabilir. Özelden de konuşmak yasak değil sonuçta. Ben gayet normal karşıladım ama tabi senin yaşadığın ikilem başka bir konu onu da sen kendin değerlendirmişsin zaten.

Teşekkürler ederim canım hoşbuldum.

Kizlar ya benim kiz yerde sungerin ustundeydi yastik vardi altindada ince elimi yikamaya gideyim dedim bir baktim agliyor koştum halida sirt ustu iki tur dönmüş canini acitmis sanirim simdi aglamiyor acana bir yerinimi vurdu vursa bile birsey olmsz dimi sonuçta yuksekte degildi of korktum ya

Korkma annesi ne güzel bebegin gelisiyor, keşfe çıkıyor. Bu keşif bazen zorlu olabiliyor. Bizde biraz daha tedbirli oluruz,bundan sonra olur biter. Biyerine birşey olsa susmaz hep ağlar, basit bir acıma olmuştur. Ondanda birşey olmaz.

Hem hayirli olsun sünnetiniz. Hem geçmiş olsun. Daha neler duyacağız yapışıkları burada öğrendim. Demek erkektede oluyormuş.

Paranox var canım bebeklere ateş düşürücü fitil olarak.
trsekku edrm cnm..
Dimi ya eşşek nasilda ağlıyor ödüm koptu ya kafasinimi vurdu dedim acaba

Canım korkma bence vurmaktan değil de dönerken kolu falan acımıştır belki ama o da bişey olmaz onların her yeri elastik gibi şimdi

Yok kuzum korkma ondan ne olacak hiçbirlerim olmamıştır Allah’ın izniyle,benim oğlan koskoca yataktan yere düştühala aklıma geldikçe içim cızlıyor.içini ferah tut bişey olmadı

trsekku edrm cnm..

Dimi ya eşşek nasilda ağlıyor ödüm koptu ya kafasinimi vurdu dedim acaba
Şuan tek yapabildikleri ağlamak. Seni korkutmıyayım ama daha, cığlık cığlığa bagırmalar var önunde. Üstelik canı yanmasada,Alıştır kendini. Hele birde böyle zayıf yanını gösterirsen hemen telaşlanarak, vay diyorum o bebeğin keyfine.

Hay Allah üzüldum bu doluluk durumuna..sizin durumunuz sabah belli olacak öyle degil mi? InsAllah çabucak iyilesirsiniz canım

Rica ettim açtılar hesabımı bende sizleri seviyorum.

Hoşgeldin Baharcım seni görmek güzel

Canım soğan ve sarımsak da atabilirsin patates, kabak vs haşlamasının içine lezzetlendirir hem de çok faydalı

Denerim canım sogani..ama sarimsagi ben yesem gaz yapiyor hala

Ilk deneyim sonrasi bi tirsmis hanim efendi ondan aglamis

Evet bardak iyi oldu bana 6 saat arayla ver dedi calpol bide antibiyotik verdi onlar iyi geldi sanırım ne zamana kadar bardak koyacam peki
Valla ben 1 hafta koydum ya kakasi gelip de mikrop kapmasin diye. Pamsuman gunde bi kere yaptm 4 saat arayla da calpol verdm ilk gün ertesi gun de verdim durmadikca ama duzenli 4 saat arayla demedim. Birde donmemesi daha cabuk iyilestiriyor ya. Eger donuyosa da sünnet kilodu al onu takinca isterse de dönsün hic de bisey olmaz

Canım korkma bence vurmaktan değil de dönerken kolu falan acımıştır belki ama o da bişey olmaz onların her yeri elastik gibi şimdi
valla kasla goz arasında 2 dk da neler yapiyorlar korkutuyorlar insani.
Yok kuzum korkma ondan ne olacak hiçbirlerim olmamıştır Allah’ın izniyle,benim oğlan koskoca yataktan yere düştühala aklıma geldikçe içim cızlıyor.içini ferah tut bişey olmadı
gecmis olsun sanada ya bazen 2 dk bırakıyorum bende yatakta flan ama cok dikkat etmek lazim 2 tur donmeye basladi ufakliklar :)
Aman deme deme :) simdiden bagirip duruyor bizimki zaten birde bazen nuramadan aglamakli soyleniyor kime cekmis bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…