- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Paranox var canım bebeklere ateş düşürücü fitil olarak.Insallah canim birsey cikmasin ins.
Kizlar ates icin fitil ne onerirsinz aklimizda olsub
Benimki düzeldi zaten canım gerek kalmadıBence öyle birşey sakın yaptırma derim ben.açsa da geri kapanacak çünkü.bilhassa cerrahi açılanlar çok çabuk geri kapanıyor çünkü açılan deride hasar oluşuyor birbirine daha sıkı yapışıyor.benim kızımın öyle olmuştu.biraz yapışıklığı vardı bende tabi acemi anneydim o zaman korkuyorum da bişey olcak açılmazsa diye.doktor eliyle cart diye açıverdi açtığı yerden deriden kan geldi.sonra o benim kızımda travma oldu.o günden sonra altını çok zor aldırmaya başladı.altını temizlerken bacaklarını açmamaya başladı.ondan sonra birdaha dokundurtmadım.kendi doğum yaptığım doktorum bana kızdı hatta neden açtırdın açtırmasaydın keşke zamanla kendisi açılıyor zaten,2 buçuk yaşından sonra vücut yavaş yavaş östrojen hormonu salgılıyor o zaman açılır demişti.dediği gibi de oldu.Allaha şükür sadece idrar deliği açık olmasına rağmen 2 yılda hiç idrar enfeksiyonu olmadı.şuan da yarısı açılmış durumda.hiç kafanıza takmayın o bölgeyi.hiç elletmeyin de.
Canım soğan ve sarımsak da atabilirsin patates, kabak vs haşlamasının içine lezzetlendirir hem de çok faydalıPatatesi sevemedik
Hoşbuldum canım pire için yorgan yakmıyayım dedim. Malum önümüz kış.Baharcım hoşgeldin kuzum iyi ki gitmedin
Hoşgeldin canım. Canım sıkılmadı şahsen benim gitmene üzüldüm olabilir böyle bireysel görüşmeler sonuçta yeni bir grup kuruluyor değil bişey değil. Senden daha kolay bilgi almak istemiş olabilir. Özelden de konuşmak yasak değil sonuçta. Ben gayet normal karşıladım ama tabi senin yaşadığın ikilem başka bir konu onu da sen kendin değerlendirmişsin zaten.İnanın kızlar benim ne gidenlerle ne kalanlarla bir sorunum yok. Giden gider gittiği yerde mutludur değildir, beni ilgilendirmez. Ben benimle arkadaşlık yapana bakarım. Buradaki paylaşımlarıma bakarım. Tek bir konuya canım sıkılmıştı onu da sabah açıkladım. Bilin istedim, kimseyi kandırmak istemedim. Herkes ne doğru ne yanlış kendi görsün, ona göre kendi karar versin istedim. Burada ciddi durumlar varken arkadaşımızın çocuğunun rahatsızlığı, diğerimizin üzüntüsü varken terbiyesizlik ettim. Girer girmez yazdım hiçbir yazıyı okumadan, yoksa yazmazdım ertelerdim. Sabah sabah canınızı sıktığım için özür dilerim.
Uyuyor damaryolu olmadı yine denediler. Antibiyotik başlandı uyuyor uyansın vereceğimSevgi22884550 canım nasıl oldu bebeğin
Teşekkürler ederim canım hoşbuldum.Hoşgeldin canım. Canım sıkılmadı şahsen benim gitmene üzüldüm olabilir böyle bireysel görüşmeler sonuçta yeni bir grup kuruluyor değil bişey değil. Senden daha kolay bilgi almak istemiş olabilir. Özelden de konuşmak yasak değil sonuçta. Ben gayet normal karşıladım ama tabi senin yaşadığın ikilem başka bir konu onu da sen kendin değerlendirmişsin zaten.
Korkma annesi ne güzel bebegin gelisiyor, keşfe çıkıyor. Bu keşif bazen zorlu olabiliyor. Bizde biraz daha tedbirli oluruz,bundan sonra olur biter. Biyerine birşey olsa susmaz hep ağlar, basit bir acıma olmuştur. Ondanda birşey olmaz.Kizlar ya benim kiz yerde sungerin ustundeydi yastik vardi altindada ince elimi yikamaya gideyim dedim bir baktim agliyor koştum halida sirt ustu iki tur dönmüş canini acitmis sanirim simdi aglamiyor acana bir yerinimi vurdu vursa bile birsey olmsz dimi sonuçta yuksekte degildi of korktum ya
Hem hayirli olsun sünnetiniz. Hem geçmiş olsun. Daha neler duyacağız yapışıkları burada öğrendim. Demek erkektede oluyormuş.Bu arada benim oğlanın pipisinde yapışıklık varmış biraz da iltihap boşaldı, nerdeyse her ay doktor kontrlüne götürdüm 5.ayında öğrendim bunuoğlu olan arkadaşlarım doktorlarınıza danışın siz de varsa geciktirmeyin benim tavsiyem
trsekku edrm cnm..Paranox var canım bebeklere ateş düşürücü fitil olarak.
Dimi ya eşşek nasilda ağlıyor ödüm koptu ya kafasinimi vurdu dedim acabaKorkma annesi ne güzel bebegin gelisiyor, keşfe çıkıyor. Bu keşif bazen zorlu olabiliyor. Bizde biraz daha tedbirli oluruz,bundan sonra olur biter. Biyerine birşey olsa susmaz hep ağlar, basit bir acıma olmuştur. Ondanda birşey olmaz.
Canım korkma bence vurmaktan değil de dönerken kolu falan acımıştır belki ama o da bişey olmaz onların her yeri elastik gibi şimdiKizlar ya benim kiz yerde sungerin ustundeydi yastik vardi altindada ince elimi yikamaya gideyim dedim bir baktim agliyor koştum halida sirt ustu iki tur dönmüş canini acitmis sanirim simdi aglamiyor acana bir yerinimi vurdu vursa bile birsey olmsz dimi sonuçta yuksekte degildi of korktum ya
Yok kuzum korkma ondan ne olacak hiçbirlerim olmamıştır Allah’ın izniyle,benim oğlan koskoca yataktan yere düştüKizlar ya benim kiz yerde sungerin ustundeydi yastik vardi altindada ince elimi yikamaya gideyim dedim bir baktim agliyor koştum halida sirt ustu iki tur dönmüş canini acitmis sanirim simdi aglamiyor acana bir yerinimi vurdu vursa bile birsey olmsz dimi sonuçta yuksekte degildi of korktum ya
Şuan tek yapabildikleri ağlamak. Seni korkutmıyayım ama daha, cığlık cığlığa bagırmalar var önunde. Üstelik canı yanmasada,Alıştır kendini. Hele birde böyle zayıf yanını gösterirsen hemen telaşlanarak, vay diyorum o bebeğin keyfine.trsekku edrm cnm..
Dimi ya eşşek nasilda ağlıyor ödüm koptu ya kafasinimi vurdu dedim acaba
Yani yer sorunu var evet bir tane boş yer varmış yeni çıkmış hasta biz yatacağız Bu gece yatış dediler. Servisler hep dolugenel olarak. Geçen bi yakınımız 5 saat koridorda beklemiş. Yer boşalsın diye. Bizde bu gece yatacağız bakalım çıkma ateşi umarım
Rica ettim açtılar hesabımı bende sizleri seviyorum.
Canım soğan ve sarımsak da atabilirsin patates, kabak vs haşlamasının içine lezzetlendirir hem de çok faydalı
Kizlar ya benim kiz yerde sungerin ustundeydi yastik vardi altindada ince elimi yikamaya gideyim dedim bir baktim agliyor koştum halida sirt ustu iki tur dönmüş canini acitmis sanirim simdi aglamiyor acana bir yerinimi vurdu vursa bile birsey olmsz dimi sonuçta yuksekte degildi of korktum ya
Enfeksiyon mu çıktı canım?Uyuyor damaryolu olmadı yine denediler. Antibiyotik başlandı uyuyor uyansın vereceğim
Valla ben 1 hafta koydum ya kakasi gelip de mikrop kapmasin diye. Pamsuman gunde bi kere yaptm 4 saat arayla da calpol verdm ilk gün ertesi gun de verdim durmadikca ama duzenli 4 saat arayla demedim. Birde donmemesi daha cabuk iyilestiriyor ya. Eger donuyosa da sünnet kilodu al onu takinca isterse de dönsün hic de bisey olmazEvet bardak iyi oldu bana 6 saat arayla ver dedi calpol bide antibiyotik verdi onlar iyi geldi sanırım ne zamana kadar bardak koyacam peki
valla kasla goz arasında 2 dk da neler yapiyorlar korkutuyorlar insani.Canım korkma bence vurmaktan değil de dönerken kolu falan acımıştır belki ama o da bişey olmaz onların her yeri elastik gibi şimdi
gecmis olsun sanada ya bazen 2 dk bırakıyorum bende yatakta flan ama cok dikkat etmek lazim 2 tur donmeye basladi ufakliklar :)Yok kuzum korkma ondan ne olacak hiçbirlerim olmamıştır Allah’ın izniyle,benim oğlan koskoca yataktan yere düştühala aklıma geldikçe içim cızlıyor.içini ferah tut bişey olmadı
Aman deme deme :) simdiden bagirip duruyor bizimki zaten birde bazen nuramadan aglamakli soyleniyor kime cekmis bilemedim :)Şuan tek yapabildikleri ağlamak. Seni korkutmıyayım ama daha, cığlık cığlığa bagırmalar var önunde. Üstelik canı yanmasada,Alıştır kendini. Hele birde böyle zayıf yanını gösterirsen hemen telaşlanarak, vay diyorum o bebeğin keyfine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?