Dualarımız sizinle inş temiz çıkacak sonuçlarGenel olarak durumu iyi kızlar ama ateşin sebebi yok kan akciğer temiz sürüntü yarın çıkacak ateşimiz Burda yüksek fitil verildi bekliyoruz akşama kadar acilde izolasyon odasında takip edecekler duruma göre yatış. Pandemş servisine yatırmak istemediler sürüntü sonucu çıkmadan bende istemedim ama ateşte korkutuyor haliyle. Uyudu. Çok ağladı çok yoruldu. Öyle bi sedye üstünde oturuyoruz şimdilik.
Hoşgeldin baharcımRica ettim açtılar hesabımı bende sizleri seviyorum.
Canım sizde durumlar nasıl eşin nasıl sen nasıl hissediyorsun kendiniEki Görüntüle 2687433
Bu arada ayaklari tutmaya basladi bizimki ama tehlikeli hareketler yapiyor
Ben de doyumluk vermiyorum canım tadına baktırıyorım alerjisi var mı diye bakıyorum tam yemeye önümüzdeki ay geçer artık dene bence nolacakTabiki ama ne bilim ya agzini sapirdatiyolar ya hele daha bi cok hosuma gidiyo garip garip halleribende 5 den snra kabak vs veriyim diyorm
Canim esim dun gece ateslenmisti bugun daha iyi ama oksuruk devam. Bende burun tikanikligi ve bas agrisi var 2 gundur bugun tat koku yok gitti. Geçiriyorum sanirim. Umarim daha kotu olmayiz.Canım sizde durumlar nasıl eşin nasıl sen nasıl hissediyorsun kendini
Ben bildiğin suda haşladım canım biraz suyundan biraz zeytinyağ koydum içine sevdi benimki sanki bilemedim çok yemedi ama normal ilk defa pütürlü yiyor kuzumNası hazırladın canım ben buharda haşladım ezdim yemedi sıpa yaaa yoğurtlasam mı bi de yoğurtu tatmıştık sorun olmamıştı
Hoş buldum canım benim nasılsın iyi misinDualarımız sizinle inş temiz çıkacak sonuçlar
Hoşgeldin baharcım
Bahar mı miskokulum mu biri demişti sarımsak soğan da haşlayıp içine ezip koysan onları da denedikten sonra belki o şekilde yerBen bildiğin suda haşladım canım biraz suyundan biraz zeytinyağ koydum içine sevdi benimki sanki bilemedim çok yemedi ama normal ilk defa pütürlü yiyor kuzumama hepsini yoğurtlarsan öyle alışmaz mı agırlıklı tat yoğurt olacak çünkü başka sebze denedin mi
İnş. Bununla atlatmış olursunuz kuzeniminde aynı oldu test pozitif çıktığı halde evde emzirdiği için ilaç kullanmadan geçirdi hafif Bi kırgınlık var üzerimde sadece diyorCanim esim dun gece ateslenmisti bugun daha iyi ama oksuruk devam. Bende burun tikanikligi ve bas agrisi var 2 gundur bugun tat koku yok gitti. Geçiriyorum sanirim. Umarim daha kotu olmayiz.
İyi olmak için çok uğraşıyorum ama olamıyorum en ufak bir boş anımda alt üst oluyorum yine gözlerimden yaş hiç eksik olmuyor zatenHoş buldum canım benim nasılsın iyi misin
Kalppare pişmiş sarımsak da mı gaz yapıyor canım? Soğanı sarımsağı da patatesle birlikte haşlayıp püresine katabilirsin baya yedi benimki beğendi
Eki Görüntüle 2687433
Bu arada ayaklari tutmaya basladi bizimki ama tehlikeli hareketler yapiyor
Ben daha tadıma başlamadım ama yoğurdu günlük sütten kendimize yapacağım kavanoza koymayı düşünüyorumKızlar yoğurdu günlük sütten mi yoksa uht paket sütten mi mayalıyorsunuz? Birde küçük kavanozlara mayalamak gerekir mi acaba?
Büyük kızım çok üzülüyor çünkü anneanneaiulr büyüdü o baktı ona saçları beyazladı anneannemin lütfen ölmesin Allahı diye dua ederdi hep şimdi şokta Bi diyor ki anneannem cennete anne üzülme Bi bakıyorsun ki o ölmediki odasında uyuyor sabah olsun kalkıp gelicek diyorZeyay1420 rabbim insallah sabir, dayanma gucu versin.
Cok cok cok zor
Senden etkilenior diye dusunup daha da fazla mafetme kendini..
Gunduz cogu emmiyor bebeklerin sanirim.
Gece de uyku sersemligine veya uyuyabilmek icin sanirim.
Gunduz uyaran cok, gozleri de iyce acildi.
Buyuk kizin nasil,cok uzuluyordur. Insallah rabbim yardimciniz olsun..
Bugün silikon uç denedim emdi onunla bakalım inş. Devam ederCanım enjektörle vermeyi dene istersen birde. Tam ağzına yerleştirip verebilirsin. Rota aşısı gibi. Hem biberonu unutmuş olur inşallah. Ben suyu 5 ml lik enjektörle veriyorum güzel içiyor.
Sevgi22884550 calpolüde enjektörle veriyorum ben canım. Ml hesabını da rahat yaparsın. Geçmiş olsun bebeklerde sıkıntı olmuyor diyor ablam hemşire. İnşallah dişinden kaynaklıdır
Bu arada dünkü mesajları hep o okudum öncesinde de sık sık okuyordum.. Genelde öğrenen tarafım pek yardımım olmuyor. Ama inanın dertlerinizle üzülüyorum, bebişlerin sempatikliğiyle eğleniyorum. Keşke yazabilsem bende sık sık. Bu yüzden herkesten özür diliyorum.Gerçek hayatta da çok konuşkan değilimdir. Burası iyi ki var. Çok büyük bir nimet. Evlatlarımızı büyütürken büyük yoldaş hepimize. Ben Nasıl düşünürsünüz bilmem ama yazmak istedim.
1,5 aydan fazladırda memleketteyim bu hafta sonu gidicem eve. Ankaraya sokağa çıkma yasağı gelmeden bi gidebilseydim.
BKGK Sevgi22884550 kızlar Allah yardımcınız olsun, şifalar versinnn... En kısa sürede geçsin gitsin. Yavrularınızı eşinizi ailenizi Allah size bağışlasın. Hepimiz geçirecekmişiz. Eşimde kronik hasta, bağışıklık sistemini ele geçiren iğne kullanıyor Allahım korusun ona bişey olur diye çok korkuyorum bende.
Kızlar yoğurdu günlük sütten mi yoksa uht paket sütten mi mayalıyorsunuz? Birde küçük kavanozlara mayalamak gerekir mi acaba?
Yok canım ne olacak bakma sen kız oldukları için nazlı bunlar abartıyorlarKizlar ya benim kiz yerde sungerin ustundeydi yastik vardi altindada ince elimi yikamaya gideyim dedim bir baktim agliyor koştum halida sirt ustu iki tur dönmüş canini acitmis sanirim simdi aglamiyor acana bir yerinimi vurdu vursa bile birsey olmsz dimi sonuçta yuksekte degildi of korktum ya
Yok canım ne olacak bakma sen kız oldukları için nazlı bunlar abartıyorlar
Kız öyle benimkini bi gör bişey gelsin başına susup susup tekrar başlıyor ağlamaya sıpane biliyorsa numaracıJade ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?