2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Dualarımız sizinle inş temiz çıkacak sonuçlar
Rica ettim açtılar hesabımı bende sizleri seviyorum.
Hoşgeldin baharcım

Canım sizde durumlar nasıl eşin nasıl sen nasıl hissediyorsun kendini
Canim esim dun gece ateslenmisti bugun daha iyi ama oksuruk devam. Bende burun tikanikligi ve bas agrisi var 2 gundur bugun tat koku yok gitti. Geçiriyorum sanirim. Umarim daha kotu olmayiz.

Nası hazırladın canım ben buharda haşladım ezdim yemedi sıpa yaaa yoğurtlasam mı bi de yoğurtu tatmıştık sorun olmamıştı
Ben bildiğin suda haşladım canım biraz suyundan biraz zeytinyağ koydum içine sevdi benimki sanki bilemedim çok yemedi ama normal ilk defa pütürlü yiyor kuzum ama hepsini yoğurtlarsan öyle alışmaz mı agırlıklı tat yoğurt olacak çünkü başka sebze denedin mi

Bahar mı miskokulum mu biri demişti sarımsak soğan da haşlayıp içine ezip koysan onları da denedikten sonra belki o şekilde yer

Bu arada dünkü mesajları hep o okudum öncesinde de sık sık okuyordum.. Genelde öğrenen tarafım pek yardımım olmuyor. Ama inanın dertlerinizle üzülüyorum, bebişlerin sempatikliğiyle eğleniyorum. Keşke yazabilsem bende sık sık. Bu yüzden herkesten özür diliyorum. Gerçek hayatta da çok konuşkan değilimdir. Burası iyi ki var. Çok büyük bir nimet. Evlatlarımızı büyütürken büyük yoldaş hepimize. Ben Nasıl düşünürsünüz bilmem ama yazmak istedim.
1,5 aydan fazladırda memleketteyim bu hafta sonu gidicem eve. Ankaraya sokağa çıkma yasağı gelmeden bi gidebilseydim.

BKGK Sevgi22884550 kızlar Allah yardımcınız olsun, şifalar versinnn... En kısa sürede geçsin gitsin. Yavrularınızı eşinizi ailenizi Allah size bağışlasın. Hepimiz geçirecekmişiz. Eşimde kronik hasta, bağışıklık sistemini ele geçiren iğne kullanıyor Allahım korusun ona bişey olur diye çok korkuyorum bende.

Canim esim dun gece ateslenmisti bugun daha iyi ama oksuruk devam. Bende burun tikanikligi ve bas agrisi var 2 gundur bugun tat koku yok gitti. Geçiriyorum sanirim. Umarim daha kotu olmayiz.
İnş. Bununla atlatmış olursunuz kuzeniminde aynı oldu test pozitif çıktığı halde evde emzirdiği için ilaç kullanmadan geçirdi hafif Bi kırgınlık var üzerimde sadece diyor
Hoş buldum canım benim nasılsın iyi misin
İyi olmak için çok uğraşıyorum ama olamıyorum en ufak bir boş anımda alt üst oluyorum yine gözlerimden yaş hiç eksik olmuyor zaten

Kızlar yoğurdu günlük sütten mi yoksa uht paket sütten mi mayalıyorsunuz? Birde küçük kavanozlara mayalamak gerekir mi acaba?
Ben daha tadıma başlamadım ama yoğurdu günlük sütten kendimize yapacağım kavanoza koymayı düşünüyorum
Zaten neden küçük kavanoz bilmiyorum anlamlı bir şeyse olabilir ama

Büyük kızım çok üzülüyor çünkü anneanneaiulr büyüdü o baktı ona saçları beyazladı anneannemin lütfen ölmesin Allahı diye dua ederdi hep şimdi şokta Bi diyor ki anneannem cennete anne üzülme Bi bakıyorsun ki o ölmediki odasında uyuyor sabah olsun kalkıp gelicek diyor
Bugün silikon uç denedim emdi onunla bakalım inş. Devam eder

Hosgrldin canim.epeydir gozlerim ariyordu seni Allah yardimciniz olsun canim.Ankara cok yoğun diyorlar..

Kızlar yoğurdu günlük sütten mi yoksa uht paket sütten mi mayalıyorsunuz? Birde küçük kavanozlara mayalamak gerekir mi acaba?

Ben köyden gelen sütçüden alip mayaliyorum canim.hoş bizde alerji var ama buyuk olan yiyor.

Ya kızlar bir ara ev yapımi labne tarifi yazacagim ..aklimda..unutmam insAllah..ama kafayi toplamaliyim
Cok guzel oluyor..ogluma hep yapardım ama şimdi yapmaz oldum..tembellik
Neyse anlatmasi uzun ve aşamalari var..yazacagim

Yok canım ne olacak bakma sen kız oldukları için nazlı bunlar abartıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…