Canım seni çok iyi anlıyorum. Acın daha yeni taze. Ama hep böyle kalmayacak, evet hicbir zaman unutmayacaksın, Ama hafifleyecek. Zaman öyle birseyki bazen aklina dahi gelmediği günler gelecek. Bazende unuttuğun için kızacaksın kendine, vijdan yapacaksın. Hayat işte yaşadığımız sürece, bir yerlere bir şekilde sürükleneceğiz, veya şekil alacağız. Ağlamaktan birsey olmaz seni rahatlatıyorsa ağla, yok dahada dipsiz kuyuya sürüklüyor sa, artık bir dur de. Senin elinden hiçbir şey gelmez. Kendini yıpratma,suan annenin sana ihtiyacı yok. Ama çocuklarının sana ihtiyacı var. Ve mecbursun o cocuklarin her türlü sorumluluğunu almaya. Ama bu sadece bakimlarini yapmak karinlarini doyurmak değil. Gulen gözlerle neşeli sesinle ilgi bekliyorlar. Bunu onlardan esirgeme, ve sende insansın mutlu olmak hakkın. Annenle ilişkini tam anlamiyla bilmiyorum. Mesela ben annemin hep güldüğü, hep güçlü olduğu zamanları hatirlatirim kendime.öyle mutlu ederim kendimi. Bazı insanlar kaybettikleri hakkinda, cok fazla konustugunda rahatlar. Kimisi icine atar hatirlamamaya calisir, kimisi surekli geçmisi düşünür kurarda kurar. Seni konusmak rahatlatiyorsa, her zaman buradayim. Lütfen iyi ol kendin için iyi ol.İnş. Bununla atlatmış olursunuz kuzeniminde aynı oldu test pozitif çıktığı halde evde emzirdiği için ilaç kullanmadan geçirdi hafif Bi kırgınlık var üzerimde sadece diyor
İyi olmak için çok uğraşıyorum ama olamıyorum en ufak bir boş anımda alt üst oluyorum yine gözlerimden yaş hiç eksik olmuyor zaten
Geçmiş olsun inşallah değildir. Artık varsada sana ve bebeğine güçlü bir bağışıklık diliyorum. Cabuk ve sıkıntısız atlatirsin insallah.Canim esim dun gece ateslenmisti bugun daha iyi ama oksuruk devam. Bende burun tikanikligi ve bas agrisi var 2 gundur bugun tat koku yok gitti. Geçiriyorum sanirim. Umarim daha kotu olmayiz.
Kuzu süt sağma makinesinden çıkanla bebeğin emdiği miktar bir değil.makine tamamen boşaltmaz,sağdıktan sonra emzirdiğinde hala lokur lokur Asya’nın sütü yuttuğunu göreceksin.bebek emdikçe göğüsten süt gelir çünkü sürekli uyarı gidiyor beyine,ve çok güçlü emiyorlar.ben Mustafa’yı emziriyorum mesela,bi müddet sonra süt bitiyor gibi oluyor çocuk yudumlamadan emiyor farkediyorım.5 dakka daha bu şekilde emdikten sonra yeniden göğüslerim sızlayıp tekrar süt iniyor.çocuk yudumlamaya başlıyor.yani sütün yetiyordur illa ki Asya ya.Kızlar Asya gündüzleri Çok fazla süt emiyor daha yeni uzun bir aradan sonra süt sağayım dedim önümüzdeki ay çalışma düşüncem var ve 40 cc anca çıktıı çok emdiği için mi öyle sizce? Ama uyuyalı 4 saat falan oluyor hep öyleyse doymaz ki bu çocukbilemedim fikri olan var mı
Ek gıdada alıcak sonuçta. Bu ay cogu gıdaya alıştırırsan, başarılı olursan yeter bence sütün. 5 aya kadar meme ile geldiysen, meme arti ek gida yeterli. Birde zaman zaman degiskenlik göstere biliyor süt. Bazi gunler cok bazi gunler az olabiliyor. Önemli olan besleyiciliği. Su anlamında az gelir 40, ama ozamanda ek gida aldigi icin su icecekKızlar Asya gündüzleri Çok fazla süt emiyor daha yeni uzun bir aradan sonra süt sağayım dedim önümüzdeki ay çalışma düşüncem var ve 40 cc anca çıktıı çok emdiği için mi öyle sizce? Ama uyuyalı 4 saat falan oluyor hep öyleyse doymaz ki bu çocukbilemedim fikri olan var mı
Evet gün içinde gündüz çok sık emiyor belkide ondan azaldı önceden midesi küçük diye az emiyor gece 120 cc falan çıkıyordu gerçi bu saate yorgunluk uykusuzluk falan da var oda etkiliKuzu süt sağma makinesinden çıkanla bebeğin emdiği miktar bir değil.makine tamamen boşaltmaz,sağdıktan sonra emzirdiğinde hala lokur lokur Asya’nın sütü yuttuğunu göreceksin.bebek emdikçe göğüsten süt gelir çünkü sürekli uyarı gidiyor beyine,ve çok güçlü emiyorlar.ben Mustafa’yı emziriyorum mesela,bi müddet sonra süt bitiyor gibi oluyor çocuk yudumlamadan emiyor farkediyorım.5 dakka daha bu şekilde emdikten sonra yeniden göğüslerim sızlayıp tekrar süt iniyor.çocuk yudumlamaya başlıyor.yani sütün yetiyordur illa ki Asya ya.
Evet çalışmalara başladım bakalım nasıl olacak göreceğizEk gıdada alıcak sonuçta. Bu ay cogu gıdaya alıştırırsan, başarılı olursan yeter bence sütün. 5 aya kadar meme ile geldiysen, meme arti ek gida yeterli. Birde zaman zaman degiskenlik göstere biliyor süt. Bazi gunler cok bazi gunler az olabiliyor. Önemli olan besleyiciliği. Su anlamında az gelir 40, ama ozamanda ek gida aldigi icin su icecek
E sorun yok ozaman sütün fazlasıyla yeter. Yogurttu corbaydi meyvaydi derken, uykuda önemli tabiki. Ama sutunun az oldugunu dusunme, 5 ayi devirmissin yetmis. E ne güzel suyuda seviyormuş maşallah.Evet çalışmalara başladım bakalım nasıl olacak göreceğizşimdiye kadar hep meme aldı artık emişleri kuvvetli hepsini içiyor önceden içemiyordu sabah uyandığımda üstüm ıslanıyor birikmiş oluyor süt ama gün içindeki yorgunluk uykusuzluk falan da var etken olarak 9 da uyudu ben hala ayaktayım deli miyim ne yat dinlen işte yok su zaten veriyorum ben 1 aydır ve baya içiyor gün içinde 120 cc kadar deliriyor suya yani
AA nerede oldu geçmiş olsunDeprem oldu ve ben uyuyamıyorum
AA nerede oldu geçmiş olsun
Havuç denedim onu da yemediBen bildiğin suda haşladım canım biraz suyundan biraz zeytinyağ koydum içine sevdi benimki sanki bilemedim çok yemedi ama normal ilk defa pütürlü yiyor kuzumama hepsini yoğurtlarsan öyle alışmaz mı agırlıklı tat yoğurt olacak çünkü başka sebze denedin mi
Biz güvendiğimiz sütçüden alıp mayalıyoruz evde ama oğluma küçük kavanozlara mayalıcam onu da doktora sordum taze olması önemli dedi. İçindeki yararlı bakteriler 2 günden sonra azalıyormuş o yüzden bi açtığın kavanozun 2 günlük olması iyi olur dedi. 3. Günden sonra aynı yoğurdu verirsen zararlı olduğu anlamına gelmiyor daha çok fayda sağlaması için böyle yapıyoruz dediKızlar yoğurdu günlük sütten mi yoksa uht paket sütten mi mayalıyorsunuz? Birde küçük kavanozlara mayalamak gerekir mi acaba?
Teşekkür ederiz canımHem hayirli olsun sünnetiniz. Hem geçmiş olsun. Daha neler duyacağız yapışıkları burada öğrendim. Demek erkektede oluyormuş.
Ya onu bakayım o zaman bana pansuman falan demedi doktor kendi iyileşecek dediValla ben 1 hafta koydum ya kakasi gelip de mikrop kapmasin diye. Pamsuman gunde bi kere yaptm 4 saat arayla da calpol verdm ilk gün ertesi gun de verdim durmadikca ama duzenli 4 saat arayla demedim. Birde donmemesi daha cabuk iyilestiriyor ya. Eger donuyosa da sünnet kilodu al onu takinca isterse de dönsün hic de bisey olmaz
Ah kuzummmBizde uyuyamıyoruz yine çıktı ateşimiz fitil verdim takip ediyorum sabaha bi çıksaydı sonucumuz
Allah beterini vermesin canım çok geçmiş olsunDeprem oldu ve ben uyuyamıyorum
Allah beterini vermesin canım çok geçmiş olsun
Ne biliyim ya 5 6 gunu bekliyorum yine de o zaman 1 kasik verip 3 4 kasiga cikartirimBen de doyumluk vermiyorum canım tadına baktırıyorım alerjisi var mı diye bakıyorum tam yemeye önümüzdeki ay geçer artık dene bence nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?