2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya onu bakayım o zaman bana pansuman falan demedi doktor kendi iyileşecek dedi
İstersen kremin adini veriyim sana. Lazerle kesildi benm oglanin ki. Mesela o gun saat oglen 1 gibiydu ertesi gun yibe ayni saatte pansumani yap dedi ilk batikonla temizledim gazli beze döküp snra kremi byle kesilen kisima yedirmeden 4 kenarina surdum bardagi koyup kapattim bunu hep gunde 1 defa yaptm 4 gun boyunca. Snra arada kremi yine de sürdüm

Anne sütü çok akıllıca ayarlanırmış şimdi ek gıda alacağını bildiği için vücut azaltmış olabilir. Bu zamana kadar yettiyse bundan sonra çok rahat yeter. Bir de coco nun dediği gibi sağılan ile bebeğim aldığı aynı olmuyor. Doymada kilodan da belli olurdu zaten
Deprem oldu ve ben uyuyamıyorum
Geçmiş olsun canım

Ben daha tadıma başlamadım ama yoğurdu günlük sütten kendimize yapacağım kavanoza koymayı düşünüyorum
Zaten neden küçük kavanoz bilmiyorum anlamlı bir şeyse olabilir ama
Acaba bebek az az yiyeceği için bozulmasın diye midir ki?
Bugün silikon uç denedim emdi onunla bakalım inş. Devam eder
İnşallah canım ne güzel sonra sonra sana da döner
Tamam canım bende inst. da denk gelmiştim labne tarifine, geri kalan peynir altı suyunu da kullanıyor, her şeyin içine katıyor.. Daha sağlıklı olur öyle sanırım.

Çok iyi açıklamış doktor sağol canım, bakalım küçük kavonaza mayalama işini bende yapmam istiyorum ne kadar devam ettirebileceğim
Deprem oldu ve ben uyuyamıyorum
Geçmiş olsun canım

Daha çıkmadı sonucumuz. Bende covitin sanırım dizlerim bileklerim ağrıyor eklem ağrım var başım dönüyor. Yorgunluktan değil sanırım.nasıl bakacağım oğlana tek bilmiyorum
Oyy sende test yaptirmis miydin peki hrmen bas agrisa virus vs diyorz korkumzdan hep insallh yorgunlktan olur dinlenmeye calis

Geldik hastanedeyiz sürüntğ kan akciğer tahlil yaptırdık ateşinde düştü biraz

Emiyor evet. Takip ediyorlar acilde. Yatış deniliyor ama pandemi servisine de yatırmak istemedik bi. Bakalım akşam ne oluyor
Sevgi canım ne durumdasınız bebeğin nasıl eşin nasıl merak ediyorum.şifa haberlerinizibrkliyorum

E sorun yok ozaman sütün fazlasıyla yeter. Yogurttu corbaydi meyvaydi derken, uykuda önemli tabiki. Ama sutunun az oldugunu dusunme, 5 ayi devirmissin yetmis. E ne güzel suyuda seviyormuş maşallah.
Ek gıda ile hayli hayli yeter ya az çok takılmıyorum bu kadar emdi zaten şükür suyu sevmekle kalmıyor damacana versem çekmeyecek ağzından

Ek gıda ile hayli hayli yeter ya az çok takılmıyorum bu kadar emdi zaten şükür suyu sevmekle kalmıyor damacana versem çekmeyecek ağzından
Maşallah diyeyim bazi cocuklar suyu sevmez, bu konuda şanslısın. Benim kızımda suyu cok seviyor. Ama oğlumun ağzına sıkardım dışarı tükürürdü. Vucudu susuz kaldığı için bıngıldağı çökmüştu. Doktor ne yap ne et alistir demisti. Kac kere bingildağı düzelsin diye serum taktirmistim. Simdi sorsan bildiğin inek gibi su iciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…