Yani 10 günden bir şey kaybetmez sin.Emin olur En azından bağışıklığının yüksek olduğu zaman da başlamış olursun.Ben sizler de olduğunu düşünmüyorum zaten bebekle sen de. Ama tedbir amaçlı beklemekte fayda var. Ek gidaya başlamak İlk zamanlar biraz stresli zaten. Hem bir 10 gün daha kafanı dinleinsallah yada hafif atlatıyoruzdur bebiste insallah atlatmistir. Burnum tikaliydi ya bugunde koku yok ama soyle diyelim sekerli çay içiyorum seker tadini aliyorum ama tost yiyorum kasarin tadini alamiyorum yani tat olarak tuzlu tatli eksi farkini algılayabiliyorum ama kokudan dolayi sanirim sikinti bakalim izliyorum kendimi bir yandan.
Insallah cnm o kadarda hevesleniyordum neyse saglik olsun bir 10 gun daha bekliyeyim.
Bakalım geçen ay düşmüştü kilo alımı bu ay 16 sında göreceğizAnne sütü çok akıllıca ayarlanırmış şimdi ek gıda alacağını bildiği için vücut azaltmış olabilir. Bu zamana kadar yettiyse bundan sonra çok rahat yeter. Bir de coco nun dediği gibi sağılan ile bebeğim aldığı aynı olmuyor. Doymada kilodan da belli olurdu zaten
Geçmiş olsun canım
Psikolojiktir inşallah canım yaDaha çıkmadı sonucumuz. Bende covitin sanırım dizlerim bileklerim ağrıyor eklem ağrım var başım dönüyor. Yorgunluktan değil sanırım.nasıl bakacağım oğlana tek bilmiyorum
İnş canım bu gidişle herkes yakalanacak gibiinsallah yada hafif atlatıyoruzdur bebiste insallah atlatmistir. Burnum tikaliydi ya bugunde koku yok ama soyle diyelim sekerli çay içiyorum seker tadini aliyorum ama tost yiyorum kasarin tadini alamiyorum yani tat olarak tuzlu tatli eksi farkini algılayabiliyorum ama kokudan dolayi sanirim sikinti bakalim izliyorum kendimi bir yandan.
Insallah cnm o kadarda hevesleniyordum neyse saglik olsun bir 10 gun daha bekliyeyim.
Evet benim yeğende içmezdi suyu bin şükür Benim kız sevdi anası kılıklıMaşallah diyeyim bazi cocuklar suyu sevmez, bu konuda şanslısın. Benim kızımda suyu cok seviyor. Ama oğlumun ağzına sıkardım dışarı tükürürdü. Vucudu susuz kaldığı için bıngıldağı çökmüştu. Doktor ne yap ne et alistir demisti. Kac kere bingildağı düzelsin diye serum taktirmistim. Simdi sorsan bildiğin inek gibi su iciyor.
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik atlatırsınız ayakta. Bol bol emzir şifa olsun inşallah canım. Sen de c vitamini takviyesi al hem sütünden de bebeğe geçerÇıktı sonucumuz maalesef ki pozitif. Antibiyotik vs tedavimizi aldık evde devam edeceğiz. Dua edin. Benim de negatifim pozitif oldu haliyle. İlaç kullanmayacağım emzireceğim yavrumu. Hiç mama vermedim çünkü şu dönemde düşürmek istemem iştahını direncini. Hakkimızda hayırlısı antikor üretip bir daha olmamak temennim.
Canim sen kaç öğün ve nasıl veriyorsun.Çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik atlatırsınız ayakta. Bol bol emzir şifa olsun inşallah canım. Sen de c vitamini takviyesi al hem sütünden de bebeğe geçer
Belki diş de olabilir. İçini ferah tut. İnşallah hemen düşer.Emiyor emiyor iştahında sıkıntı yok hiç genel durumu da öyle. Dokunmasam anlamazdım uyanmış oynuyordu kendi kendine 37.7 olmuş şimdi düşer inşallah daha da
Geçmişler olsun bir an önce toparlanın inşallahÇıktı sonucumuz maalesef ki pozitif. Antibiyotik vs tedavimizi aldık evde devam edeceğiz. Dua edin. Benim de negatifim pozitif oldu haliyle. İlaç kullanmayacağım emzireceğim yavrumu. Hiç mama vermedim çünkü şu dönemde düşürmek istemem iştahını direncini. Hakkimızda hayırlısı antikor üretip bir daha olmamak temennim.
Geçmiş olsun. Hayırlı olsun. İnşallah kolaylıkla iyileşir. Lokal anestezi ile mi oldu. Biz de yaptırmak istiyoruz. Lokal yapmıyorlar diye cesaret edemedik.Dün akşam sünnet oldu oğlumuyuşması geçince baya ağladı gece de çok uyandı çiş yaparken büyük ihtimalle şimdi biraz daha iyi gibi ama keşke dönmeye başlamadan yaptırsaydım gece dönmesin diye kenarlarına yastık koymak zorunda kaldık
Oy geçmiş olsun miniğe ve sana inşallah en kusa sürede kolaylıkla atlatırsınızÇıktı sonucumuz maalesef ki pozitif. Antibiyotik vs tedavimizi aldık evde devam edeceğiz. Dua edin. Benim de negatifim pozitif oldu haliyle. İlaç kullanmayacağım emzireceğim yavrumu. Hiç mama vermedim çünkü şu dönemde düşürmek istemem iştahını direncini. Hakkimızda hayırlısı antikor üretip bir daha olmamak temennim.
Negatif cikmasi icin dua ettim ama gecmis olsun Sevgi insallah cabuk toparlanirsinizÇıktı sonucumuz maalesef ki pozitif. Antibiyotik vs tedavimizi aldık evde devam edeceğiz. Dua edin. Benim de negatifim pozitif oldu haliyle. İlaç kullanmayacağım emzireceğim yavrumu. Hiç mama vermedim çünkü şu dönemde düşürmek istemem iştahını direncini. Hakkimızda hayırlısı antikor üretip bir daha olmamak temennim.
Ben tek öğün veriyorum canım şimdilik sadece öğlen uykusundan sonra. Dün armut şeftali püresi verdim çeyrek armut çeyrek şeftaliden. Bugün havuç kabak püresi pişirmiştim silikon buz kalıbına koymuştum dondurucuya ondan bir kalıp çıkardım sulandırıp bir çay kaşığı irmikle pişirdim zeytinyağı damlatıp yedirdim az önce. Yarından itibaren de kahvaltıya başlasam yavaştan diyorum bakalımCanim sen kaç öğün ve nasıl veriyorsun.
Çıktı sonucumuz maalesef ki pozitif. Antibiyotik vs tedavimizi aldık evde devam edeceğiz. Dua edin. Benim de negatifim pozitif oldu haliyle. İlaç kullanmayacağım emzireceğim yavrumu. Hiç mama vermedim çünkü şu dönemde düşürmek istemem iştahını direncini. Hakkimızda hayırlısı antikor üretip bir daha olmamak temennim.
Hayırlı olsun kuzum bizim de haftaya kısmetse. Sorunsuz sağlıkla iyileşsinler büyüsünlerEvet bardak iyi oldu bana 6 saat arayla ver dedi calpol bide antibiyotik verdi onlar iyi geldi sanırım ne zamana kadar bardak koyacam peki
Oy çiçeğimmm. MaaşallahEki Görüntüle 2687433
Bu arada ayaklari tutmaya basladi bizimki ama tehlikeli hareketler yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?