2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yani 10 günden bir şey kaybetmez sin.Emin olur En azından bağışıklığının yüksek olduğu zaman da başlamış olursun.Ben sizler de olduğunu düşünmüyorum zaten bebekle sen de. Ama tedbir amaçlı beklemekte fayda var. Ek gidaya başlamak İlk zamanlar biraz stresli zaten. Hem bir 10 gün daha kafanı dinle

Bakalım geçen ay düşmüştü kilo alımı bu ay 16 sında göreceğiz evet emerken luk luk yutkunma sesi geliyor emme kuvveti farklı muhakkak

İnş canım bu gidişle herkes yakalanacak gibi

Evet benim yeğende içmezdi suyu bin şükür Benim kız sevdi anası kılıklı iyi bari durumu yüzünü güldürdü desene yerim ya bal çocuk

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik atlatırsınız ayakta. Bol bol emzir şifa olsun inşallah canım. Sen de c vitamini takviyesi al hem sütünden de bebeğe geçer

Geçmişler olsun bir an önce toparlanın inşallah

Geçmiş olsun. Hayırlı olsun. İnşallah kolaylıkla iyileşir. Lokal anestezi ile mi oldu. Biz de yaptırmak istiyoruz. Lokal yapmıyorlar diye cesaret edemedik.

Oy geçmiş olsun miniğe ve sana inşallah en kusa sürede kolaylıkla atlatırsınız

Negatif cikmasi icin dua ettim ama gecmis olsun Sevgi insallah cabuk toparlanirsiniz

Canim sen kaç öğün ve nasıl veriyorsun.
Ben tek öğün veriyorum canım şimdilik sadece öğlen uykusundan sonra. Dün armut şeftali püresi verdim çeyrek armut çeyrek şeftaliden. Bugün havuç kabak püresi pişirmiştim silikon buz kalıbına koymuştum dondurucuya ondan bir kalıp çıkardım sulandırıp bir çay kaşığı irmikle pişirdim zeytinyağı damlatıp yedirdim az önce. Yarından itibaren de kahvaltıya başlasam yavaştan diyorum bakalım

Kizlar merhaba .
Banlandiktan sonra yazilan bircok mesajda lepi lepi diyip atmis tutmuslar . Hakkimda yazilan yalanlar ve olusturulmaya çalışılan olumsuz algılarla iligili yazacaktim . Kazen genelden yazma özelden yaz dedi diye yazmicam . Yoksa gayet cevabim vardi . Gidenlerden isteyen olursa konuya son nokta koymak icin paylasirim özelden.
Ama hakkimda genel olarak olmusuz algi olusturuldu diye genelden su kadarini yazacagim .
Bh... adli kisinin hakkimda yalanlar abartili soylemlerle yazdığı amaci tamamen lepi ile ilgili olumsuz algi olusturmak olan yazisina da yalanlari abartilari ortaya çıkaran yazim vardi . Ama isteyene onu da özelden atarim .
Ben birlesen arkadaslari asla birlestiler grup kurdular diye eleştirmedim kimsenin haddine degil aksine hep saygı duyariz dedim. Söylenenler(duyduklarimiz) bizi kiran diye de belirttik hep .
Kisi Ch.. lepi bana özelden numarasini veren kisi dedi bu kadar kör olmayin dedi . Sanki yanlis birsey yapmışım gibi .
Oğlum emmiyor diye ben silikon uc almistim ch.. tavsiyesiyle. Onla özelden nasil olacak vs diye o gun görüştük. Heyecanla geldi silikon denedim . Tutturamadim . Ona sordum . Cevap gec gelince hemen numarami yazdim ordan seri olalim diye . Bunu sanki lepi özelden gruplasmak icin yazmış gibi gostermek hangi vicdana sığar.
Kisi Bh.. ek gida ile ilgili yazıştık bir iki senle . Telefondan yazisalim bana pütür kıvamiyla ilgili görseller de verir misin dedim . Tabi dedin numarani yazdin .konuyla ilgili Icerigi isteyene özelden atarim cidden yalanlar ve abartilarini okuyunca anlarsiniz . Bu kadar yalana ne gerek var ki okurken agzim acik kaldi benden dinleyince anlicaksiniz .
Ayrica burda özelden arkadaslarla yazismak yada telefondan herhangi bir konuyla ilgili görüşmek Hakkimda olumsuz algi olusturulmaya çalışıldığı icin genelden bu kadarini yaziyorum . Ben sekerpareye miskokuluma ekgida da pütüru nasil hazırladılar diye sorunca gizli is mi yapmış oldum . Bh .. kisisi bu algilari olusturmaya çalışıyor.
Bebegim az az süt iciyor diye Minikbebegime mama uyku duzenini guzel kurdugunu yazdi diye nasil kurdugunu ogrenmek istedigimi ozelden yazinca suc mu oldu . Daha önce de dedim . Bebegimin sorunlarini yazip duruyorum sizi olumsuz etkiliyorum diye üzülüyorum. Genelden hep sorunu yazmak yerine özelden anlamaya calismak yanlis birsey mi .. sanki bu yanlis birsey gibi hatta bunu grup kuruyormusumcasina abartarak carpitarak sunuyorsunuz . Bu kadar istemiyordunuz madem bu kadar yanlış geliyordu size neden sizde yazdiniz özelden. Bunda yanlis birsey olmadigi belli ama nasil bir kafa yasiyorsunuz karşıyı karalamak icin pes.
O kadar cok hakkima girdiler ki asla helal etmiyorum .
Artik tartisma icerikli kim ne yazarsa yazsin kim ne algi olusturursa olustursun tek cevabim olmucak . Beni bilen bilir halada bilmeyen kendi bilir.

Canım tavuk suyuna corba bal zencefil ağırlıklı beslen.bol sıvı tüket Allah sifa versin yavruna da sana..gececek inşAllah..ben yorgunluktan oldugunu düşünüyorum bu halinin açıkcası..biraz da yıprandın korktun falan..evinize geçin rahatla atlatacaksınız bence..Allah yardımcınız olsun..eger yemek yapamazsan disardan güvendiğin bir yerden sipariş verebilirsin..

Onceki mesajimi alıntılamayin kizlar . Konunun artik kapanmasını istiyorum. Eger ki hakkimda yapilan son suclamanin ne kadar carpitilmis eksik ve yanlis oldugunu anlamak isterseniz bu mesaja begeni atin . tek tek bana at diye mesajlarla konu uzamasin diye boyle yontem söylüyorum . Atan herkese ozelden gonderecegim carpitilmis eksik gercegi görürsünüz . Admin genelden degil ozelden yazin dedi . Yoksa ben o yaziyi genelden yazmak icin hazırlamıştım. Neyse burda amacimiz sohbet destek .. öyle devam edelim insallah

Lepistesb lepi hoşgeldin canim..baharla aranızda olan aranızda kalsın..bosver kapatalim konuyu canım. Gunlerdir cok gerildik..bosver unut sende..bahar da sen de kötü kapli kötü niyetli insanlar değilsiniz..biz ikinizi de az cok tanıyoruz..anlasmazlik her insanda olabilir.herkesin basına gelebilir..çözülür..siz isterseniz çözülür yani.

Senin kuzu nasıl sünnet yarası kapandi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…