2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah acil şifalar versin. Tez zamanda kolaylıkla atlatın inşallah. Dua edicem sizin için. Rabbim yavruna da sana da eşine de şifalar versin.

Umudum- sen napıyorsım sena kuşu nasıl? Canlı dersler nasıl gidiyor?
Bana bugün 4 ders vermişler oğlanı uyuttum öğlen 1 de başladı ders 3 e kadar sözde eşim bakacaktı gitmiş salonda uyumuş adam bir iki ağladı küçük kızın dersi yoktu o sallamış yavrum. Eşimin dersi olduğunda evde hayat duruyor ama yarım saat önce odaya çekilip sessiz olun çıt çıkarmayın diyor beyimiz erkek olmak varmış şu dünyada gerçekten

BKGK Sevgi22884550 kızlar nasılsınjz? Bebekler eşler nasıl?
Sagol canim iyi olmaya calisiyoruz kiz ilgi istiyor surekli valla tek basima kaldim dusa bile zor bela giriyorum basim ayri agriyor koku zaten yok ama kizi dusunuyorum bir tek ona birsey olmasinda ben birsekilde ayaktayim. Sutumde yok ki vereyim sifa olsun diye 1 cay kasigi zor bela cikiyor esim bugun daha iyi ama oksurugi devam ediyor pazartesi test yapacak o zamana kadar duzelmeyi umit ediyoruz. O negatif cikarsa bende yaptiricam hemen snra 1 hafta daha bekleriz hemen eve gitmeyi düşünmüyorum sonrasindada temizlik flan artik insallah bakalim.

Kızlar oğlumun alnında böyle bi kabarıklık var bıngıldağa uzanan az önce ablam dedi de farkettim, normal midir ki ya... Sizin bebeklerinizde durum nasıl?

Doktorun dediğini dinleyeyim ben canım nolur nolmaz sağol yinede

Aynı şeyleri yaşamışız canım bende 6 yaşındayken kaybettim babamı annem hep beni uykuda sanardı senin için ayaktayım senden güç alıyorum diye geceleri ağlardı hiç ayrılmadık ünv. yaşadığımız yerde okudum mezun oldum uzağa gitmeyeyim diye Burda Bi kolejde başladım eşimle tanıştım farklı bir ilde yaşıyordu istemedi seni uzağa göndermem diye bende onun rızası olmadan evlenmek istemedim eşim orda oturalım sorun değil deyince evlendik hep yakındı beraberdik eşimde çok severdi onu oda eşimi. İlk kızıma hamileyken atandım doğum yaptım kalktık beraber gittik taaa antepe o kızıma baktı eşim Burda kaldı eş durumuyla geldim kızıma baktı büyüttü sadece senede 1 ay yazları eşimin memleketine gidince ayrı kaldık yoksa hep beraberdik her yanım onun anılarıyla dolu ömrünün son 1 ayını ayrı geçirdik ben eşimin memleketinden döndüm 5 gün sonra vefat etti inanamıyorum dayanamıyorum çok acı çekiyorum bugün ziyaretine gittim aklım almıyor geçeçek diyenleri boğmak istiyorum geçmiyor bide üzerine özlem ekleniyor
Dualarımız seninle inş. En az şekilde atlatacaksınız hepsiniz yavrunun hürmetine Rabbim şifa versin ailenize

Sevgi22884550 cok uzuldum hepinize bukasmis hele de bebegine..
Anneme de soyledim dua ettik insallah rabbim kabul eder de hemen, zorluk olmadan kurtulursunuz..
Allah sifa versin ins.
Simdi nasilsiniz.
Sadece atesle kalir umarim,zorlamaz oglunu hastalik
. Atesi de duser insallah

Çok sağolun Allah razı olsun. Bende öyle umuyorum 2 3 günlük bişey olur başka da bi etki etmeden gider diye. Ciğerlerine inmez inşallah korkum var biraz ama genel olarak iyiyim. İyiyiz. Kaçamayacağımızı biliyordum çalışıyoruz ikimizde. Herkes rahat artık virüste rahat rahat geziyor haliyle

Zeyay1420 beklenmedik olmasi daha da fazla mahfediyor sanirim.
Hicbir turlusu gecmeyecek,gecmez ki.
Sadece o yokluga az da olsa alisirsin o da mecburiyetten..
Hele ki omur boyu hep berabermissiniz.
Insallah rabbim sabir versin, evlatlarini size bagislasin. Sag kalanlarimizi basimizdan eksiltmesin rabbim..
Benim babam gideli 10yil oldu. Burnunun diregi hep sizlayacak,aniden gozlerin dolacak..
Insallah cennette kavusuruz onlara..
Evlatlarin icin mecbursun dik durmaya cok zor tabiki yasayan bilir..
En cok da aklim kizin da o kucucuk dunyasi basina yikilmistir.
Acaba ne yapsaniz birazcik da olsa iyi olurdu kizin icin..

Ah o rahat gezenler yok mu!
Gelmis gecmis olur insallah bu haliyle.
Kacis yok sanirim dedigin gibi.
Nasil olacak bilmioruz dedigin gibi.
Esine nasil gecmis ki bu illet.
Yani etrafinda hapsiran, oksuren biri mi varmis acaba.
Oglun nasil simdi.
Insallah hemen toparlar , cok dayanikli oluyor bebekler rabbimin izniyle.
Siz de toparlarsiniz insallah agirlasmadan.
Annen bakiordu bebege o da yaninizdaysa nasil olacak peki

Ufak kızımı çok özlemişti gelince hiç indirmedi kucağından çok özledim çok özledim dedi durdu gözlerine baktı değişmiş mi rengi diye hep onu severken söylediği bir mani vardı onu söyledi kızım ona güldü beni unutmamış diye sevindi büyük kızım şokta onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum ama öyle olgun ki hadi anne biraz anneannemle olan anılarımızdan konuşalım iyi gelir dedi büyük insan arkadaş dost edasıyla sardım sarmaladım onu sıkıca tıpkı annemin bana dediği gibi bende onlardan güç alıcam toparlanıcam ama zamana ihtiyacım var galiba hala evime gitmedim annemde kalıyorum sanki burdayken o daha mutlu bende daha hafif hissediyorım kendi evime sığamıyorum

Aynı bizimki de öyle , eşimin dersi olunca yarım saat önceden geçiyor odaya konsantrasyonum bozulmasın diye kapatıyor kapıyı da . Günlük onun en fazla 2 dersi oluyor . Bende de 11-12 ler Var . Her gün 4 saat ders yazıyorlar . Neye göre yazıyorlar bilmiyorum . Bir de akşam geç saat ya da sabah belli oluyor program . Şu an çok zorluyor beni. Güya 17 saat ders almıştım. Okula giderek ders yapsam bundan kolay olacaktı . Aynı anda derslerimiz çaKışınca Sena kuşum uyumuyorsa , ki genelde uyumuyor , oyun halısına koyuyorum . Dersin sonuna doğru mızmızlanmaya başlıyor . Ter döke döke ders işliyorum Sena mız da çok şükür iyi ama 4.ay aŞısından bu yana gündüz uykularımız bozuldu. Gündüz uyuyamayınca gece de uyanmaya başladı . Daha bu zamana kadar gece uyanmayan yavrum uyanıyor artık. Uyku uykuyu getirir derlerdi doğruymuş . Göz değdi uykularına Ben de iyiyim şükür . Virüs bu ara endişelendiriyor beni de . Annemden korkuyorum daha çok . Burda bile aktif vakA sayısı 1132 . Bir de bunların temas ettiği kişiler var . Kayseri’yi düşünemiyorum artık . Siz nasılsınız ? Senin oğlan baya baya ek gıdaya geçti . Ben de yarın geçeceğim , çok heyecanlıyım ilk patates vereyim diyorum . Bakalım ne tepki verecek . Bu arada sizin evde zor olmuyor mu , hem kızlar hem sen hem eşin , aynı anda ders yapabiliyor musunuz ? Biz iki kişiyle zorlanırken sizin evi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…