2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Zeyay1420 Bahara katılıyorum. O acı geçmeyecek. Ben bekarken kaybettim. Çok düşkündük babam ben bebekken vefat etmişti. Benimle hayat buluyordu. Onu hiç bırakmadım. Üniversiteyi bile Mersin’de okudum. Atandım beraber ev tuttuk dışarda sonra geri geldik memlekete. Gözünden sakınırdı. Bıraktı gitti. 5 sene bitti Temmmuzda. Dün gibi acısı. Ondan sonra öyle acı şeyler yaşadım ki... kimsesiz, sahipsiz. Sahibimiz Allah . Rabbim sabır verdi. Önce eşim şükür bin şükür sonra minik mucizem oğlum. Eminim mutluluğumu hissediyor. Hepsinin mekanları cennet olsun. Sana da sabır versin. Yavrularını mutlu huzurlu büyüt inşallah. Ben de burdayım. İçine atma kuzum.

Hosbuldum kuzum . Herseyi o kadar eksik o kadar yanlış yazdi ki .. surekli engel yedim sandi . Tel nosunu tekrar silmeseydim ordan ona cevap yazardim ama .. o napti ordan yazdim . Kendisi yine cevap vermedi burdan show yapmayi tercih etti yalan ve eksiklerle ..
Admin genelden yazma demese hepiniz okur sogursunuz o kisinin eksik yanlislarindan . O yuzden isteyene ozelden atarim . Ama ben dürüst davrandigim icin hep taslandim .
Neyse encokta Sevgi ve Baharkk ya üzülüyorum bebegin hastaligiyla ateşiyle ugrasmak cok zor . Buyuk oğlum yogun bakimda iki kere yatmisti o stres üzüntü zor bilirim . Allah im sifa versin

Canım allah yardımcın olsun hep dua et allah büyük içten yapılan duanın karşılığını veriyor biz de sana dua ederiz tabi ki inşallah dediğin gibi atlatırsın hastalığı

Neden ne sıkıntısı olmustu ki?

Lepistesb hoşgeldin canım aman boşverin ne olduysa oldu aranızda umarım çözülür çözülmesede birbirinizi görmezden gelirsiniz
Yazın ikinizde devam edin nisan annelerine
Hosbuldum canim . Yanlis ve eksik tarafli yazilan her yazi icin hakkimi helal etmiyorum dedigim gibi hala lepi hakkinda o yuzden olumsuz algisi olan varsa gayet gönderebilirim manipüle edilmis gercekleri . Neyse diyip geciyorum .
Mesela sana özelden kendimle ilgili benzer yasamis olduklarımı ve çözümümü de yazdim . Ki bunu da genelde soyledim sana ozelden uzzuuun bir mesaj attim diye. Bu gibi seyler lepi grup kurdu demeye getirilerek anlatıldı. Neyse diyordum dimi

Sen benim hayatimda gördüğüm en bencil en âsalık insansın. Meaajlari temizle aralardan ayıkla öyle at insanlara. Sana acıyanin Allah belasını versin.gel buraya gir sadece drama oyna bir tek çocuk sende var çünkü geri zekalı. Senin bana attığı mesajların hepsi duruyor.bana Kazan bana mı açtığında bu özelden hiçbir şey paylaşmamı istedi ben o yüzden hiçbir şey yazmadım ve paylaşmadım. Adım var soyadım var telefonum var, senden korkan senin gibi olsun.bu zamana kadar herkes elit ve senin pisliklerin ortaya dökmediği için sen kendini bir b** zannediyorsun. Aşağılık kompleksli menfaatçi menfaatleri karşılanmadığında, düzgün bir Türkçe kullandığında düzgün bir kadın olunuyor.al sana düzgün bir kadın ağız dolusu sana daha neler saymak isterdim de. Hadi neyse fazla görüntü çirkinliği yapmayayım. Kendini bu kadar önemseme. Sen çocuğuna nazar değmesin de bir fotoğrafı bile, paylaşma çok gör. Aman kocam kızıyor altına sığın insanların çocuğunun ağzına çekilmiş kameralı videosunu paylaşmadi sana kalıcı olarak bırakmadı diye, işine yaramadı değil mi. Silerim tabii ki silerim kızımın videosunu sende ne işi var ben de salaklık, benim canımın ciğerimin videosunu bir gerizekalıya attıyorum. Ne o lepistesin çocuğu yemek yesin. İşine mi yaramadım gidenlerde işine mi yaramadı. Hayatta herkese kullanmak için yaşama. Bırak da biraz insanlar seni kullansın ama ne hala.sen kendini kullandırır mısın sadece kullanırsın işine gelmeyince de bok atarsın.

Birazdan gene edersin şikayetini koş etmesende ettiğim küfürlerden, senin insan yerine koyarlar da zaten ban yerim. Rahat rahat at tut meydan senin hadi acele et biraz acele et

hepinize teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz tavsiyeleriniz için. İyi ki varsınız Aynen kendime oğluma daha da çok bakma zamanı. Ama yorgunluk var tabi de corona da var hanımlar test alacaklar bugün ama ben daha aramadım bile eve geldik diye. Banyo yaptık uyuduk oğlumla. Dizlerim tutmuyor başım dönüyor bi ateş hali var. Hiçde grip olan biri değilim ona rağmen hissettirdi kendini. Bebekler için çok bişey yapamıyorlar arkadaşlar maalesef. Verdikleri antibiyotik bile son kurul kararında verilmesin denmiş ama doktor ona rağmen veriyor ben diyor. 3 dozluk şurup. Ateş takibi yapacağım bol bol gelince babası da aldık artık beraber yaptırdık duşunu aile boyu kovit olmanın rahatlığı izole kimse yok evde calpol verdi ben uyurken daha iyi şimdi uyuyor düzgün yatırıp kaçacağım Epeyde iş bekliyor. Pnomoni olmasın inşallah kimse öyle bu belirtilerle geçer gider.

Ayy inş tez zamanda Geçer
Bebekte öksürük var mı canım
Bol bol sarımsak soğan vitamin alın canım
Aşlah şifa versin aklımız sizde

Çok çok üzüldüm canım ya dua edeceğim size sen emzir bebeğini Rabbim bizim sütümüzü en güçlü şekilde yaratmış meleğin en kısa sürede toplasın tabi sizde

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en koşa sürede toparlarsınız hiç korkma güzelce atlatacaksınız bu durumu bol su iç vitamin al beslenmene dikkat et. Bebeğini de emzir güzelce . Hepimiz geçireceğiz bunu kabullendim artık inşallaj herkes kolay atlatır

Bi ebe açıklama yapmış hollanda da bi araştırma sonuçlanmış anne sütünde covid antikoru bulunuyomus anneler hastalar için süt bagisliyomus kizlar hasta olursak aile boyu oturup karsilikli anne sutu saati yaparız beş çayı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…