Canım seni çok iyi anlıyorum. Acın daha yeni taze. Ama hep böyle kalmayacak, evet hicbir zaman unutmayacaksın, Ama hafifleyecek. Zaman öyle birseyki bazen aklina dahi gelmediği günler gelecek. Bazende unuttuğun için kızacaksın kendine, vijdan yapacaksın. Hayat işte yaşadığımız sürece, bir yerlere bir şekilde sürükleneceğiz, veya şekil alacağız. Ağlamaktan birsey olmaz seni rahatlatıyorsa ağla, yok dahada dipsiz kuyuya sürüklüyor sa, artık bir dur de. Senin elinden hiçbir şey gelmez. Kendini yıpratma,suan annenin sana ihtiyacı yok. Ama çocuklarının sana ihtiyacı var. Ve mecbursun o cocuklarin her türlü sorumluluğunu almaya. Ama bu sadece bakimlarini yapmak karinlarini doyurmak değil. Gulen gözlerle neşeli sesinle ilgi bekliyorlar. Bunu onlardan esirgeme, ve sende insansın mutlu olmak hakkın. Annenle ilişkini tam anlamiyla bilmiyorum. Mesela ben annemin hep güldüğü, hep güçlü olduğu zamanları hatirlatirim kendime.öyle mutlu ederim kendimi. Bazı insanlar kaybettikleri hakkinda, cok fazla konustugunda rahatlar. Kimisi icine atar hatirlamamaya calisir, kimisi surekli geçmisi düşünür kurarda kurar. Seni konusmak rahatlatiyorsa, her zaman buradayim. Lütfen iyi ol kendin için iyi ol.
Hosbuldum kuzum . Herseyi o kadar eksik o kadar yanlış yazdi ki .. surekli engel yedim sandi . Tel nosunu tekrar silmeseydim ordan ona cevap yazardim ama .. o napti ordan yazdim . Kendisi yine cevap vermedi burdan show yapmayi tercih etti yalan ve eksiklerle ..Lepistesb lepi hoşgeldin canim..baharla aranızda olan aranızda kalsın..bosver kapatalim konuyu canım. Gunlerdir cok gerildik..bosver unut sende..bahar da sen de kötü kapli kötü niyetli insanlar değilsiniz..biz ikinizi de az cok tanıyoruz..anlasmazlik her insanda olabilir.herkesin basına gelebilir..çözülür..siz isterseniz çözülür yani.
Senin kuzu nasıl sünnet yarası kapandi mi?
Canım allah yardımcın olsun hep dua et allah büyük içten yapılan duanın karşılığını veriyor biz de sana dua ederiz tabi ki inşallah dediğin gibi atlatırsın hastalığıÇıktı sonucumuz maalesef ki pozitif. Antibiyotik vs tedavimizi aldık evde devam edeceğiz. Dua edin. Benim de negatifim pozitif oldu haliyle. İlaç kullanmayacağım emzireceğim yavrumu. Hiç mama vermedim çünkü şu dönemde düşürmek istemem iştahını direncini. Hakkimızda hayırlısı antikor üretip bir daha olmamak temennim.
Hosbuldum kuzum . Herseyi o kadar eksik o kadar yanlış yazdi ki .. surekli engel yedim sandi . Tel nosunu tekrar silmeseydim ordan ona cevap yazardim ama .. o napti ordan yazdim . Kendisi yine cevap vermedi burdan show yapmayi tercih etti yalan ve eksiklerle ..
Admin genelden yazma demese hepiniz okur sogursunuz o kisinin eksik yanlislarindan . O yuzden isteyene ozelden atarim . Ama ben dürüst davrandigim icin hep taslandim .
Neyse encokta Sevgi ve Baharkk ya üzülüyorum bebegin hastaligiyla ateşiyle ugrasmak cok zor . Buyuk oğlum yogun bakimda iki kere yatmisti o stres üzüntü zor bilirim . Allah im sifa versin
Canim alerji kaynakli bronsiti ilerlemisti . 22 günlükken ve 3 aylikkenNeden ne sıkıntısı olmustu ki?
Canim alerji kaynakli bronsiti ilerlemisti . 22 günlükken ve 3 aylikken
Hosbuldum canim . Yanlis ve eksik tarafli yazilan her yazi icin hakkimi helal etmiyorum dedigim gibi hala lepi hakkinda o yuzden olumsuz algisi olan varsa gayet gönderebilirim manipüle edilmis gercekleri . Neyse diyip geciyorum .Lepistesb hoşgeldin canım aman boşverin ne olduysa oldu aranızda umarım çözülür çözülmesede birbirinizi görmezden gelirsiniz
Yazın ikinizde devam edin nisan annelerine
Sen benim hayatimda gördüğüm en bencil en âsalık insansın. Meaajlari temizle aralardan ayıkla öyle at insanlara. Sana acıyanin Allah belasını versin.gel buraya gir sadece drama oyna bir tek çocuk sende var çünkü geri zekalı. Senin bana attığı mesajların hepsi duruyor.bana Kazan bana mı açtığında bu özelden hiçbir şey paylaşmamı istedi ben o yüzden hiçbir şey yazmadım ve paylaşmadım. Adım var soyadım var telefonum var, senden korkan senin gibi olsun.bu zamana kadar herkes elit ve senin pisliklerin ortaya dökmediği için sen kendini bir b** zannediyorsun. Aşağılık kompleksli menfaatçi menfaatleri karşılanmadığında, düzgün bir Türkçe kullandığında düzgün bir kadın olunuyor.al sana düzgün bir kadın ağız dolusu sana daha neler saymak isterdim de. Hadi neyse fazla görüntü çirkinliği yapmayayım. Kendini bu kadar önemseme. Sen çocuğuna nazar değmesin de bir fotoğrafı bile, paylaşma çok gör. Aman kocam kızıyor altına sığın insanların çocuğunun ağzına çekilmiş kameralı videosunu paylaşmadi sana kalıcı olarak bırakmadı diye, işine yaramadı değil mi. Silerim tabii ki silerim kızımın videosunu sende ne işi var ben de salaklık, benim canımın ciğerimin videosunu bir gerizekalıya attıyorum. Ne o lepistesin çocuğu yemek yesin. İşine mi yaramadım gidenlerde işine mi yaramadı. Hayatta herkese kullanmak için yaşama. Bırak da biraz insanlar seni kullansın ama ne hala.sen kendini kullandırır mısın sadece kullanırsın işine gelmeyince de bok atarsın.Hosbuldum kuzum . Herseyi o kadar eksik o kadar yanlış yazdi ki .. surekli engel yedim sandi . Tel nosunu tekrar silmeseydim ordan ona cevap yazardim ama .. o napti ordan yazdim . Kendisi yine cevap vermedi burdan show yapmayi tercih etti yalan ve eksiklerle ..
Admin genelden yazma demese hepiniz okur sogursunuz o kisinin eksik yanlislarindan . O yuzden isteyene ozelden atarim . Ama ben dürüst davrandigim icin hep taslandim .
Neyse encokta Sevgi ve Baharkk ya üzülüyorum bebegin hastaligiyla ateşiyle ugrasmak cok zor . Buyuk oğlum yogun bakimda iki kere yatmisti o stres üzüntü zor bilirim . Allah im sifa versin
Ayy inş tez zamanda Geçerhepinize teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz tavsiyeleriniz için. İyi ki varsınız Aynen kendime oğluma daha da çok bakma zamanı. Ama yorgunluk var tabi de corona da var hanımlartest alacaklar bugün ama ben daha aramadım bile eve geldik diye. Banyo yaptık uyuduk oğlumla. Dizlerim tutmuyor başım dönüyor bi ateş hali var. Hiçde grip olan biri değilim ona rağmen hissettirdi kendini. Bebekler için çok bişey yapamıyorlar arkadaşlar maalesef. Verdikleri antibiyotik bile son kurul kararında verilmesin denmiş ama doktor ona rağmen veriyor ben diyor. 3 dozluk şurup. Ateş takibi yapacağım bol bol gelince babası da aldık artık beraber yaptırdık duşunu aile boyu kovit olmanın rahatlığı izole kimse yok evde calpol verdi ben uyurken daha iyi şimdi uyuyor düzgün yatırıp kaçacağım Epeyde iş bekliyor. Pnomoni olmasın inşallah kimse öyle bu belirtilerle geçer gider.
Çok çok üzüldüm canım ya dua edeceğim sizeÇıktı sonucumuz maalesef ki pozitif. Antibiyotik vs tedavimizi aldık evde devam edeceğiz. Dua edin. Benim de negatifim pozitif oldu haliyle. İlaç kullanmayacağım emzireceğim yavrumu. Hiç mama vermedim çünkü şu dönemde düşürmek istemem iştahını direncini. Hakkimızda hayırlısı antikor üretip bir daha olmamak temennim.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en koşa sürede toparlarsınız hiç korkma güzelce atlatacaksınız bu durumu bol su iç vitamin al beslenmene dikkat et. Bebeğini de emzir güzelce . Hepimiz geçireceğiz bunu kabullendim artık inşallaj herkes kolay atlatırÇıktı sonucumuz maalesef ki pozitif. Antibiyotik vs tedavimizi aldık evde devam edeceğiz. Dua edin. Benim de negatifim pozitif oldu haliyle. İlaç kullanmayacağım emzireceğim yavrumu. Hiç mama vermedim çünkü şu dönemde düşürmek istemem iştahını direncini. Hakkimızda hayırlısı antikor üretip bir daha olmamak temennim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?