2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
BKGK
Baharcim mafoldun dimi tek basina dusa bile firsat yok, fotoda belli yaramaz baksana ayaklara egilmis iki saniyede tehlikeli dey yapabiliorlar ben de goz ayiramiorum cidden.
Kucagima yapisik geziyoruz genelde.
Koku alman da gitti mi senin, onlar belirtiymis sanirim ya
Bebegin nasil.
Sutu bebek cekse belki gelir uyjuluyken ⁿde nesene memeni vermeyi.
Ayni zamanda da bebeginı dusun, sev onu, bi tutarsa getirir sut insallah sifa niyetine.
Sen ne zaman gideceksin testr.

Sevgi aklım hep sizde miniğin de Allahım görmemişe döndürsün. Tez vakit iyileşin inşallah

Evet cnm yoruldum kendimede iyi bakamiyorum ki boyle neyse can sagligi olsun insallah yok cnm denedim ben tutmuyor birakali 2 ayi gecti malesef. Rabbim korusun yavrularımızı

Geçmeyecek canım yani geçmedi benim acım. Hala bişey olur bişey yapacak olurum sanki içerdeymiş gibi annneee diye seslenesim gelir. Beni telli duvaklı göremedi, hem çok isterdi evleneyim hem de kimseleri beğenmezdi. Hep anne olmak istemişimdir derdi “sen evleneceksin bebeğin de olacak ben göremeyeceğim” öyle de oldu. Onsuz mutluluklar... hayat eksik. Doğumda ne çok ağladım. Eşim baktı bana. Annem olmaydı... bebeğime kız dediler önce annemin adını vereceğim dedim. Sonra yanılmış DR. Oğlum geldi. Bir adı babamın adı Abdullah ama çağıramam diye Ata ismini verdik. Atam babam diye seviyorum. Götürdüm oğlumu. Dedesini anneannesini ziyaret etti. Umarım hisseymişlerdir. Seninkilerin de cümle geçmişlerimizin de mekanı cennet olsun. Kızlarına uzun ömürler versin. Rabbim evlat acısı göstermesin

Oyy yerim bunu ben Maşşallah yapısal canım o çıkıntı bence zamanla düzelir yada varsa akrabalarda kalıcı olur. Sıkıntılı bir durum gibi görünmedi bana. Yine de aşıya gittiğinde hemşireye sorarsın.
Bizim okullar çok ders vermiyor canım şimdilik eşimin de benim de haftada 1-2 gün toplam 3-4 saat oluyor. Kızlarla çakışırsa onlar tablet yada telefondan giriyorlar biz bilgisayardan devam ediyoruz. Eşimle şimdilik çakışmadı bakalım ilerde ders saatini arttırırlarsa nolur bilmiyorum. Evden de zor baya geçen eşim dersteyken kamerasını açmış meğer ben altımda pijama tişört daldım odaya kucağımda oğlan bişey alıp çıkacam eşim renkten renge giriyor anlamadım bir de oğlanın pipisi mi kızarmış ne dedim üstüne ders bitince eşim diyor sen napıyorsun yav aaaanaaa kusura bakma dedim artık rezillik diz boyu okullar açılsa da kurtulsak hayırlısıyla.
Ek gıdaya geçtik şükür canım kızlarımda 4 aydan sonra başlamıştım oğlana yine geç başladım yoğurt mayaladım 2 gün veririm sütü kavanoza koydum 2 gün sonra tekrar mayalıycam o da biz de taze taze yeriz artık 5 kg yu aynı gün değil hadtada 2-3, kerede mayalıyorum 1 lt lik kavanozlara taze oluyor. Ben kabaktan başladım tadımlara sonra havuç patates bezelye şeklinde gittik şimdilik halen 1 yemek kaşığını geçmiyor yediği çok vermiyorum. Bakalım makarnavitmadan bebe bisküvisi karışımı aldım onu da bisküvi yapıp dondurucuya atıyım diyorum.

Acılar çok derin ama ne yazık ki duadan başka elimizden bişey gelmiyor Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet geride kalanlara sabır versin evlatlarımıza sağlık bizlerede onları yetiştirenilmek ayakta kalabilmek için güç kuvvet versin

iyi akşamlar kızlar. tabi ki uzak kalamadım okudum biraz ve çok üzüldüm. pozitif çıkanlar olmuş. Allahım yardımcınız olsun. tez zamanda da kurtulursunuz inşallah. umarım şu hollandada ki ebenin dediği doğrudur. valla tüm gün yatar 31 kişilik aileme hatta 2 kedime bile süt sağmak için uğraşırdım. çok zor zamanlar. korkum hatsafada.alismaliyiz diyoruz sürekli eşimle ama bilemiyorum.
bu arada sanirim şekerpare demişti gitmemek lazım diye evet haklısın canim. bi an gerginliği kaldıramadım. hakka girmeyeyim kim doğru kim yanlış anliyayim diye kendimi de çok kastım ama yok bu konuyu kapattım düşünmeyecem ve daha da aktif olacam tersine.
Zeyay1420 çok iyi anlıyorum seni. annesizligi o kadar iyi biliyorum ki 21 yıl oldu kaybedeli. anne olmayı da en çok annesiz büyüdüğüm için istedim. ablam abilerim annemle olan anılarını anlatınca içim gider. ne güzel yaşamışsınız yine de derim. geçmiyor be acısı. hatta sanki bir yanardağ gibi lavi hiç sönmüyor yakup kavuruyor. ama klasikleşmiş olan hayat devam ediyor cümlesi evet ediyor bak ettim işte okudum evlendim 2 oğlan annesi oldum ama hep dilimde annem yüreğimde annem var. nolur nolur içinde tutma ağla. inan bazen durduk yere ağlıyor denilmesin diye acarım bi dram filmi en ağırından herkes filme ağlarım sabır ben anneme özlemime onsuz geçen her saniyeme ve hatırlayamadığım çocukluk anılarıma ağlarım. Allah sabır versin canim. sen zaten güçlüsün çünkü sen de bir annesin

civanimin ayak basparmaginda tırnak batığı var yarın doktora gidecez. menenjit ve rotanın 2. dozu da yapılacak. diş huzursuzluğu da tavan. şu birkaç günden korkuyorum açıkçası büyük oğlum da tam 2 yaş sendromu yaşıyor ve ne yazık ki telefonu çok seviyor onsuz yemiyor napacam kızlar ya?

Benim bir fikrim var acaba yeni konu mu açsak sürekli banı açılan gelip tartışmaya giriyor. Sizleri bırakmak istemiyorum da fikir sadece benim ki eğer konu açan olursa beni etiketleyin

Canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda Şafi ismiyle şifa versin inşallah kuzucuğuna da size de

Kızlar hakkınızı helal edin günlerdir acılarımla sizlerinde acılarını deştim üzdüm belkide sıktım bazılarınızı ama gerçekten tek başına altından kalkamıyorum herkes uyuyup kabuğuna çekilince buraya yazmak iyi geliyor dua ederken uyuyabilirsen ne ala yoksa uykularımda kaçıyor tekrardan hakkınızı helal edin

Calpol vermekten çekinme kuzum ateşi olmasa bile ağrısı işin bir kaç gün ver iyi gelecektir. Büyük için de acele etme geçici bir süreç bu sakin olmaya çalış konuşmaya çalış yavaş yavaş düzelecek inşallah kuzum

İyi ki yazıyorsun ne güzel oluyor bende hem kendi sıkıntımdan uzaklaşıyorum hem de acılar paylaşınca hafifler ki Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…