- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Sevgi aklım hep sizde miniğin de Allahım görmemişe döndürsün. Tez vakit iyileşin inşallahÇıktı sonucumuz maalesef ki pozitif. Antibiyotik vs tedavimizi aldık evde devam edeceğiz. Dua edin. Benim de negatifim pozitif oldu haliyle. İlaç kullanmayacağım emzireceğim yavrumu. Hiç mama vermedim çünkü şu dönemde düşürmek istemem iştahını direncini. Hakkimızda hayırlısı antikor üretip bir daha olmamak temennim.
Evet cnm yoruldum kendimede iyi bakamiyorum ki boyle neyse can sagligi olsun insallah yok cnm denedim ben tutmuyor birakali 2 ayi gecti malesef. Rabbim korusun yavrularımızıBKGK
Baharcim mafoldun dimi tek basina dusa bile firsat yok, fotoda belli yaramaz baksana ayaklara egilmis iki saniyede tehlikeli dey yapabiliorlar ben de goz ayiramiorum cidden.
Kucagima yapisik geziyoruz genelde.
Koku alman da gitti mi senin, onlar belirtiymis sanirim ya
Bebegin nasil.
Sutu bebek cekse belki gelir uyjuluyken ⁿde nesene memeni vermeyi.
Ayni zamanda da bebeginı dusun, sev onu, bi tutarsa getirir sut insallah sifa niyetine.
Sen ne zaman gideceksin testr.
Geçmeyecek canım yani geçmedi benim acım. Hala bişey olur bişey yapacak olurum sanki içerdeymiş gibi annneee diye seslenesim gelir. Beni telli duvaklı göremedi, hem çok isterdi evleneyim hem de kimseleri beğenmezdi. Hep anne olmak istemişimdir derdi “sen evleneceksin bebeğin de olacak ben göremeyeceğim” öyle de oldu. Onsuz mutluluklar... hayat eksik. Doğumda ne çok ağladım. Eşim baktı bana. Annem olmaydı... bebeğime kız dediler önce annemin adını vereceğim dedim. Sonra yanılmış DR. Oğlum geldi. Bir adı babamın adı Abdullah ama çağıramam diye Ata ismini verdik. Atam babam diye seviyorum. Götürdüm oğlumu. Dedesini anneannesini ziyaret etti. Umarım hisseymişlerdir. Seninkilerin de cümle geçmişlerimizin de mekanı cennet olsun. Kızlarına uzun ömürler versin. Rabbim evlat acısı göstermesinAynı şeyleri yaşamışız canım bende 6 yaşındayken kaybettim babamı annem hep beni uykuda sanardı senin için ayaktayım senden güç alıyorum diye geceleri ağlardı hiç ayrılmadık ünv. yaşadığımız yerde okudum mezun oldum uzağa gitmeyeyim diye Burda Bi kolejde başladım eşimle tanıştım farklı bir ilde yaşıyordu istemedi seni uzağa göndermem diye bende onun rızası olmadan evlenmek istemedim eşim orda oturalım sorun değil deyince evlendik hep yakındı beraberdik eşimde çok severdi onu oda eşimi. İlk kızıma hamileyken atandım doğum yaptım kalktık beraber gittik taaa antepe o kızıma baktı eşim Burda kaldı eş durumuyla geldim kızıma baktı büyüttü sadece senede 1 ay yazları eşimin memleketine gidince ayrı kaldık yoksa hep beraberdik her yanım onun anılarıyla dolu ömrünün son 1 ayını ayrı geçirdik ben eşimin memleketinden döndüm 5 gün sonra vefat etti inanamıyorum dayanamıyorum çok acı çekiyorum bugün ziyaretine gittim aklım almıyor geçeçek diyenleri boğmak istiyorum geçmiyor bide üzerine özlem ekleniyor
Dualarımız seninle inş. En az şekilde atlatacaksınız hepsiniz yavrunun hürmetine Rabbim şifa versin ailenize
Oyy yerim bunu ben MaşşallahKızlar oğlumun alnında böyle bi kabarıklık var bıngıldağa uzanan az önce ablam dedi de farkettim, normal midir ki ya... Sizin bebeklerinizde durum nasıl?
Eki Görüntüle 2687888
Eki Görüntüle 2687890
Bizim okullar çok ders vermiyor canım şimdilik eşimin de benim de haftada 1-2 gün toplam 3-4 saat oluyor. Kızlarla çakışırsa onlar tablet yada telefondan giriyorlar biz bilgisayardan devam ediyoruz. Eşimle şimdilik çakışmadı bakalım ilerde ders saatini arttırırlarsa nolur bilmiyorum. Evden de zor baya geçen eşim dersteyken kamerasını açmış meğer ben altımda pijama tişört daldım odaya kucağımda oğlan bişey alıp çıkacam eşim renkten renge giriyor anlamadım bir deAynı bizimki de öyle , eşimin dersi olunca yarım saat önceden geçiyor odaya konsantrasyonum bozulmasın diye kapatıyor kapıyı da . Günlük onun en fazla 2 dersi oluyor . Bende de 11-12 ler Var . Her gün 4 saat ders yazıyorlar . Neye göre yazıyorlar bilmiyorum . Bir de akşam geç saat ya da sabah belli oluyor program . Şu an çok zorluyor beni. Güya 17 saat ders almıştım. Okula giderek ders yapsam bundan kolay olacaktı . Aynı anda derslerimiz çaKışınca Sena kuşum uyumuyorsa , ki genelde uyumuyor , oyun halısına koyuyorum . Dersin sonuna doğru mızmızlanmaya başlıyor . Ter döke döke ders işliyorumSena mız da çok şükür iyi ama 4.ay aŞısından bu yana gündüz uykularımız bozuldu. Gündüz uyuyamayınca gece de uyanmaya başladı . Daha bu zamana kadar gece uyanmayan yavrum uyanıyor artık. Uyku uykuyu getirir derlerdi doğruymuş . Göz değdi uykularına Ben de iyiyim şükür . Virüs bu ara endişelendiriyor beni de . Annemden korkuyorum daha çok . Burda bile aktif vakA sayısı 1132 . Bir de bunların temas ettiği kişiler var . Kayseri’yi düşünemiyorum artık . Siz nasılsınız ? Senin oğlan baya baya ek gıdaya geçti . Ben de yarın geçeceğim , çok heyecanlıyım ilk patates vereyim diyorum . Bakalım ne tepki verecek . Bu arada sizin evde zor olmuyor mu , hem kızlar hem sen hem eşin , aynı anda ders yapabiliyor musunuz ? Biz iki kişiyle zorlanırken sizin evi bilemedim
Baharcım gıdalı yemeye çalış kendine bak Allahım hepinize şifalar verdsinEvet cnm yoruldum kendimede iyi bakamiyorum ki boyle neyse can sagligi olsun insallah yok cnm denedim ben tutmuyor birakali 2 ayi gecti malesef. Rabbim korusun yavrularımızı
Acılar çok derin ama ne yazık ki duadan başka elimizden bişey gelmiyor Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet geride kalanlara sabır versin evlatlarımıza sağlık bizlerede onları yetiştirenilmek ayakta kalabilmek için güç kuvvet versinGeçmeyecek canım yani geçmedi benim acım. Hala bişey olur bişey yapacak olurum sanki içerdeymiş gibi annneee diye seslenesim gelir. Beni telli duvaklı göremedi, hem çok isterdi evleneyim hem de kimseleri beğenmezdi. Hep anne olmak istemişimdir derdi “sen evleneceksin bebeğin de olacak ben göremeyeceğim” öyle de oldu. Onsuz mutluluklar... hayat eksik. Doğumda ne çok ağladım. Eşim baktı bana. Annem olmaydı... bebeğime kız dediler önce annemin adını vereceğim dedim. Sonra yanılmış DR. Oğlum geldi. Bir adı babamın adı Abdullah ama çağıramam diye Ata ismini verdik. Atam babam diye seviyorum. Götürdüm oğlumu. Dedesini anneannesini ziyaret etti. Umarım hisseymişlerdir. Seninkilerin de cümle geçmişlerimizin de mekanı cennet olsun. Kızlarına uzun ömürler versin. Rabbim evlat acısı göstermesin
Tm sen bilirsn canm insllh cabuk gecerDoktorun dediğini dinleyeyim ben canım nolur nolmaz sağol yinede
Yerim ya nasıl tatlıKızlar oğlumun alnında böyle bi kabarıklık var bıngıldağa uzanan az önce ablam dedi de farkettim, normal midir ki ya... Sizin bebeklerinizde durum nasıl?
Eki Görüntüle 2687888
Eki Görüntüle 2687890
Canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda Şafi ismiyle şifa versin inşallah kuzucuğuna da size deÇıktı sonucumuz maalesef ki pozitif. Antibiyotik vs tedavimizi aldık evde devam edeceğiz. Dua edin. Benim de negatifim pozitif oldu haliyle. İlaç kullanmayacağım emzireceğim yavrumu. Hiç mama vermedim çünkü şu dönemde düşürmek istemem iştahını direncini. Hakkimızda hayırlısı antikor üretip bir daha olmamak temennim.
Calpol vermekten çekinme kuzum ateşi olmasa bile ağrısı işin bir kaç gün ver iyi gelecektir. Büyük için de acele etme geçici bir süreç bu sakin olmaya çalış konuşmaya çalış yavaş yavaş düzelecek inşallah kuzumcivanimin ayak basparmaginda tırnak batığı var yarın doktora gidecez. menenjit ve rotanın 2. dozu da yapılacak. diş huzursuzluğu da tavan. şu birkaç günden korkuyorum açıkçasıbüyük oğlum da tam 2 yaş sendromu yaşıyor ve ne yazık ki telefonu çok seviyor onsuz yemiyor napacam kızlar ya?
İyi ki yazıyorsun ne güzel oluyor bende hem kendi sıkıntımdan uzaklaşıyorum hem de acılar paylaşınca hafifler kiKızlar hakkınızı helal edin günlerdir acılarımla sizlerinde acılarını deştim üzdüm belkide sıktım bazılarınızı ama gerçekten tek başına altından kalkamıyorum herkes uyuyup kabuğuna çekilince buraya yazmak iyi geliyor dua ederken uyuyabilirsen ne ala yoksa uykularımda kaçıyor tekrardan hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?