2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim bir fikrim var acaba yeni konu mu açsak sürekli banı açılan gelip tartışmaya giriyor. Sizleri bırakmak istemiyorum da fikir sadece benim ki eğer konu açan olursa beni etiketleyin
Bence şu durumdan herkes sıkıldı banı açılanda artık gelip saydıramaz bence çünkü sorun yaşayanların hepsi gitti kalanlarında kimseyle derdi yok geç hamilelikten beri buradayız ileride kızma arşivden birkaç mesaj bulup göstermek isterim

Oy komşummm. Anneciğin nurlarda yatsın. Annesiz o kadar eksiğiz ki. Rabbim yavrularımızı anneli babalı büyütmeyi nasip etsin.

Maalesef öyle olmuyor açılıyor illaki banları geri başa sarıyor herşey

Canım sıkılmak ne demek kurban olurum sana ben,öyle şey mi olur.acın çok büyük,birileriyle konuşmadan atlatamazsın ki zaten.her zaman yaz jiher zaman içini dök Rabbim dayanma gücü versin

Kuzum benim rabbim sabır ve dayanma gücü versin biz azcık kafanı dağıtıyorsak ne güzel
Yaşadıkların çok zor gerçekten hepimiz anlıyoruz seni Bu günler de geçeçek hiç bir acı dert keder ilk günkü kadar taze kalmıyor

Benim kızımda aynı canım maalesef çizgi film video olmadan ağzına lokma sokamazsın,zaten pek yiyor da denmez de işte..çocuk doğduktan sonra doğru düzgün ilgilenemedim hepten koptu gitti çocuk tv bağımlusı oldu resmen

haklısın hepsiyle biranda basetmesin yavrum vereyim calpol bu sefer. buyuk icin aslinda genel olarak sakinimdir ama enteresan bir durum var normal de gelmiyor ya esim diyelim baska bir yerde kalacak uzak olacsz yani bende bi gerginlik asabiyet sabrim olmuyor niye anlamiyorum ya

Oy komşummm. Anneciğin nurlarda yatsın. Annesiz o kadar eksiğiz ki. Rabbim yavrularımızı anneli babalı büyütmeyi nasip etsin.
amin komsummm dayanamadım özledim burayı
Maalesef öyle olmuyor açılıyor illaki banları geri başa sarıyor herşey
lütfen açılacaksa da kimse birşey yazmasın özelde halletsin ben istemiyorum sağdım adına gerginlik. kaldıramıyorum ya

yeme problemi düzeldi mi biraz canim ? sadece mamayı kabul ediyordu ya ondan sordum.

Canım bende yarın ek gıdaya başlayacağım Allah’ın izniyle.direkt sebzeden başlamayı düşünüyorum.kabak havuç veririm belki.püre mi vereyim yoksa çatalla mı ezeyim sence? Direkt pütürlü sıkıntı yaratmaz dimi?Tarif konusunda sıkıntı çekeceğim belli,bi arkadaş Ayşe Öner den bahsetmişti oraya bakcam.sizden de baka baka birşeyler çıkaracağım inşallah

yeme problemi düzeldi mi biraz canim ? sadece mamayı kabul ediyordu ya ondan sordum.
Maalesef canım zorla yediriyorum.birtek kahvaltıyı düzgün yiyor onu da bulamaç şeklinde yumurta peynir ceviz bisküvi.2-3 tatlı kaşığı çorba yemek vs yerse ne ala.akşamları yemek yemiyor bizle herşeyi atıyor bizim önümüzdeki yemeğe de salça oluyor onu da mıncıklayıp atıyor didik didik ediyor üstüne başına siliyor sonra çekip gidiyor geceleri tok tutsun bari diye muhallebi veriyorum işte aralarda ise hala mama.ama şu market mamalarından değil.doktorların reçete ettiği fortini diye bi mama.işte şundan

pandemi olmasaydı kreş ortamında felan diğer çocuklarla belki yerdi ya. hiç yememesi gerçekten zor. vitaminsiz kalmaz bu mama desteğiyle ama ilerisi için daha zor. sen vazgeçme hatta miniginle birlikte ikisine de ver belki öyle yer

Benim ogllumun da var canim..sorun yok dedi doktor ama bu cooh dadluuu kiii masAllahhh
Ama sen yine de baktır.

Bizim de oldu canim.fucidin kullaniyoruz geçmiş olsun..bu arada donmene sevindim

Zeyay canım böyle düşünme biz buraya dertlerimizi de sevinclerimizi de paylasmaya geliyoruz oyle degil mi? Yaşadığın zor bir durum..Allah yardımcın olsun..zamanla hafifleyecek..ben de babama çok bağlıydım..hala daha inanamıyorum

Aynen canım şu virüs yaktı hepimizi öncelikle çocuk nöroluğuna götürücem,bakalım ne yönlendirme yapacak.şu virüs olmasaydı çoktan götürmüştüm ama olmadı aynen benimde tek tesellim kardeşi yerse heves eder belki.yarın ek gıdaya başlayacağım küçüğe inşallah.of ya ruhum daralıyor aklıma geldikçe kızım bi düzelse ahh bi düzelse.tabi rabbim sağlık versin herşeyden önce ama sabrediyorum bakalım.birde senin çocuklar gibi aralarında 18 ay var evde 2 bebek nasıl ilgileneyim yetişemiyorum ki.sen yardımcı tutacaktın noldu o iş

bebeği uykusunda ağlayan var mı ? Ara ara inliyor gibi 2-3 sn yapıyor bunu .Hatta bazen direkt ağlama şeklinde . Gözleri kapalı . Karnı filan mı ağrıyordur acaba , ya da gaz mı geliyordur ki ? Öyle olsa devamı da gelmez mi ağlamanın . Bu sese uyanıyorum sürekli .

İş yerinde bi arkadaşından bulaştı. Arkadaşları şüphelenince gelmemiş daha ama bi eşime bulaşmış. İzin almıştım 5 gün. Çok şükür annem yoktu bu süreçte yanımızda. Sadece iki kişi ile temasımız oldu eşimin iş yeri dışında onlarda negatif çıktı. Eşimden dolayı pozitif çıkan da yok iş yerinde. Bende kapmadım eşimden. Çok titizdir yıkar ellerini sık sık. İşte oğlana bulaştırdı sadece. Kucağına aldı. Ağzını sildi vs vs. Çıkmadı bu gece ateşi şurup verdim yatmadan önce. Gündüz de çıkmaz inşallah geçip gider oğlumdan

Benim ki de öyle sanırım rüya görüyor bazen dklr sürüyor

İnşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…