- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Bence şu durumdan herkes sıkıldı banı açılanda artık gelip saydıramaz bence çünkü sorun yaşayanların hepsi gitti kalanlarında kimseyle derdi yok geç hamilelikten beri buradayız ileride kızma arşivden birkaç mesaj bulup göstermek isterimBenim bir fikrim var acaba yeni konu mu açsak sürekli banı açılan gelip tartışmaya giriyor. Sizleri bırakmak istemiyorum da fikir sadece benim kieğer konu açan olursa beni etiketleyin
Kızlar hakkınızı helal edin günlerdir acılarımla sizlerinde acılarını deştim üzdüm belkide sıktım bazılarınızı ama gerçekten tek başına altından kalkamıyorum herkes uyuyup kabuğuna çekilince buraya yazmak iyi geliyor dua ederken uyuyabilirsen ne ala yoksa uykularımda kaçıyor tekrardan hakkınızı helal edin
[
bence yazmalısın canim. ama tabi ki senin kararın. benim bir defterim var oraya da yazarım ama gerçekten Allah kimseye yasatmasin da anca yaşayan anlar ve anlayanla konusmak da iyi gelir.
Oy komşummm. Anneciğin nurlarda yatsın. Annesiz o kadar eksiğiz ki. Rabbim yavrularımızı anneli babalı büyütmeyi nasip etsin.iyi akşamlar kızlar. tabi ki uzak kalamadım okudum biraz ve çok üzüldüm. pozitif çıkanlar olmuş. Allahım yardımcınız olsun. tez zamanda da kurtulursunuz inşallah. umarım şu hollandada ki ebenin dediği doğrudur. valla tüm gün yatar 31 kişilik aileme hatta 2 kedime bile süt sağmak için uğraşırdım. çok zor zamanlar. korkum hatsafada.alismaliyiz diyoruz sürekli eşimle ama bilemiyorum.
bu arada sanirim şekerpare demişti gitmemek lazım diye evet haklısın canim. bi an gerginliği kaldıramadım. hakka girmeyeyim kim doğru kim yanlış anliyayim diye kendimi de çok kastım ama yok bu konuyu kapattım düşünmeyecem ve daha da aktif olacam tersine.
Zeyay1420 çok iyi anlıyorum seni. annesizligi o kadar iyi biliyorum ki 21 yıl oldu kaybedeli. anne olmayı da en çok annesiz büyüdüğüm için istedim. ablam abilerim annemle olan anılarını anlatınca içim gider. ne güzel yaşamışsınız yine de derim. geçmiyor be acısı. hatta sanki bir yanardağ gibi lavi hiç sönmüyor yakup kavuruyor. ama klasikleşmiş olan hayat devam ediyor cümlesi evet ediyor bak ettim işte okudum evlendim 2 oğlan annesi oldum ama hep dilimde annem yüreğimde annem var. nolur nolur içinde tutma ağla. inan bazen durduk yere ağlıyor denilmesin diye acarım bi dram filmi en ağırından herkes filme ağlarım sabır ben anneme özlemime onsuz geçen her saniyeme ve hatırlayamadığım çocukluk anılarıma ağlarım. Allah sabır versin canim. sen zaten güçlüsün çünkü sen de bir annesin
Maalesef öyle olmuyor açılıyor illaki banları geri başa sarıyor herşeyBence şu durumdan herkes sıkıldı banı açılanda artık gelip saydıramaz bence çünkü sorun yaşayanların hepsi gitti kalanlarında kimseyle derdi yok geç hamilelikten beri buradayız ileride kızma arşivden birkaç mesaj bulup göstermek isterim
Canım sıkılmak ne demek kurban olurum sana ben,öyle şey mi olur.acın çok büyük,birileriyle konuşmadan atlatamazsın ki zaten.her zaman yaz jiher zaman içini dök Rabbim dayanma gücü versinKızlar hakkınızı helal edin günlerdir acılarımla sizlerinde acılarını deştim üzdüm belkide sıktım bazılarınızı ama gerçekten tek başına altından kalkamıyorum herkes uyuyup kabuğuna çekilince buraya yazmak iyi geliyor dua ederken uyuyabilirsen ne ala yoksa uykularımda kaçıyor tekrardan hakkınızı helal edin
Kuzum benim rabbim sabır ve dayanma gücü versin biz azcık kafanı dağıtıyorsak ne güzelKızlar hakkınızı helal edin günlerdir acılarımla sizlerinde acılarını deştim üzdüm belkide sıktım bazılarınızı ama gerçekten tek başına altından kalkamıyorum herkes uyuyup kabuğuna çekilince buraya yazmak iyi geliyor dua ederken uyuyabilirsen ne ala yoksa uykularımda kaçıyor tekrardan hakkınızı helal edin
Benim haydomun da öyle canım bingildagin devamı o bisey olmaz demişti doktor ama bilemiyorum başka doktora da sormadım hiçKızlar oğlumun alnında böyle bi kabarıklık var bıngıldağa uzanan az önce ablam dedi de farkettim, normal midir ki ya... Sizin bebeklerinizde durum nasıl?
Eki Görüntüle 2687888
Eki Görüntüle 2687890
Benim kızımda aynı canım maalesef çizgi film video olmadan ağzına lokma sokamazsın,zaten pek yiyor da denmez de işte..çocuk doğduktan sonra doğru düzgün ilgilenemedim hepten koptu gitti çocuk tv bağımlusı oldu resmencivanimin ayak basparmaginda tırnak batığı var yarın doktora gidecez. menenjit ve rotanın 2. dozu da yapılacak. diş huzursuzluğu da tavan. şu birkaç günden korkuyorum açıkçasıbüyük oğlum da tam 2 yaş sendromu yaşıyor ve ne yazık ki telefonu çok seviyor onsuz yemiyor napacam kızlar ya?
haklısın hepsiyle biranda basetmesin yavrum vereyim calpol bu sefer. buyuk icin aslinda genel olarak sakinimdir ama enteresan bir durum var normal de gelmiyor ya esim diyelim baska bir yerde kalacak uzak olacsz yani bende bi gerginlik asabiyet sabrim olmuyor niye anlamiyorum yaCalpol vermekten çekinme kuzum ateşi olmasa bile ağrısı işin bir kaç gün ver iyi gelecektir. Büyük için de acele etme geçici bir süreç bu sakin olmaya çalış konuşmaya çalış yavaş yavaş düzelecek inşallah kuzum
amin komsummmOy komşummm. Anneciğin nurlarda yatsın. Annesiz o kadar eksiğiz ki. Rabbim yavrularımızı anneli babalı büyütmeyi nasip etsin.
lütfen açılacaksa da kimse birşey yazmasın özelde halletsin ben istemiyorum sağdım adına gerginlik. kaldıramıyorum yaMaalesef öyle olmuyor açılıyor illaki banları geri başa sarıyor herşey
yeme problemi düzeldi mi biraz canim ? sadece mamayı kabul ediyordu ya ondan sordum.Benim kızımda aynı canım maalesef çizgi film video olmadan ağzına lokma sokamazsın,zaten pek yiyor da denmez de işte..çocuk doğduktan sonra doğru düzgün ilgilenemedim hepten koptu gitti çocuk tv bağımlusı oldu resmen
Canım bende yarın ek gıdaya başlayacağım Allah’ın izniyle.direkt sebzeden başlamayı düşünüyorum.kabak havuç veririm belki.püre mi vereyim yoksa çatalla mı ezeyim sence? Direkt pütürlü sıkıntı yaratmaz dimi?Tarif konusunda sıkıntı çekeceğim belli,bi arkadaş Ayşe Öner den bahsetmişti oraya bakcam.sizden de baka baka birşeyler çıkaracağım inşallahBen tek öğün veriyorum canım şimdilik sadece öğlen uykusundan sonra. Dün armut şeftali püresi verdim çeyrek armut çeyrek şeftaliden. Bugün havuç kabak püresi pişirmiştim silikon buz kalıbına koymuştum dondurucuya ondan bir kalıp çıkardım sulandırıp bir çay kaşığı irmikle pişirdim zeytinyağı damlatıp yedirdim az önce. Yarından itibaren de kahvaltıya başlasam yavaştan diyorum bakalım
Maalesef canım zorla yediriyorum.birtek kahvaltıyı düzgün yiyor onu da bulamaç şeklinde yumurta peynir ceviz bisküvi.2-3 tatlı kaşığı çorba yemek vs yerse ne ala.akşamları yemek yemiyor bizle herşeyi atıyor bizim önümüzdeki yemeğe de salça oluyor onu da mıncıklayıp atıyor didik didik ediyor üstüne başına siliyor sonra çekip gidiyoryeme problemi düzeldi mi biraz canim ? sadece mamayı kabul ediyordu ya ondan sordum.
pandemi olmasaydı kreş ortamında felan diğer çocuklarla belki yerdi ya. hiç yememesi gerçekten zor. vitaminsiz kalmaz bu mama desteğiyle ama ilerisi için daha zor. sen vazgeçme hatta miniginle birlikte ikisine de ver belki öyle yerMaalesef canım zorla yediriyorum.birtek kahvaltıyı düzgün yiyor onu da bulamaç şeklinde yumurta peynir ceviz bisküvi.2-3 tatlı kaşığı çorba yemek vs yerse ne ala.akşamları yemek yemiyor bizle herşeyi atıyor bizim önümüzdeki yemeğe de salça oluyor onu da mıncıklayıp atıyor didik didik ediyor üstüne başına siliyor sonra çekip gidiyorgeceleri tok tutsun bari diye muhallebi veriyorum işte aralarda ise hala mama.ama şu market mamalarından değil.doktorların reçete ettiği fortini diye bi mama.işte şundan
Eki Görüntüle 2687995
Kızlar oğlumun alnında böyle bi kabarıklık var bıngıldağa uzanan az önce ablam dedi de farkettim, normal midir ki ya... Sizin bebeklerinizde durum nasıl?
Eki Görüntüle 2687888
Eki Görüntüle 2687890
civanimin ayak basparmaginda tırnak batığı var yarın doktora gidecez. menenjit ve rotanın 2. dozu da yapılacak. diş huzursuzluğu da tavan. şu birkaç günden korkuyorum açıkçasıbüyük oğlum da tam 2 yaş sendromu yaşıyor ve ne yazık ki telefonu çok seviyor onsuz yemiyor napacam kızlar ya?
Kızlar hakkınızı helal edin günlerdir acılarımla sizlerinde acılarını deştim üzdüm belkide sıktım bazılarınızı ama gerçekten tek başına altından kalkamıyorum herkes uyuyup kabuğuna çekilince buraya yazmak iyi geliyor dua ederken uyuyabilirsen ne ala yoksa uykularımda kaçıyor tekrardan hakkınızı helal edin
Aynen canım şu virüs yaktı hepimizipandemi olmasaydı kreş ortamında felan diğer çocuklarla belki yerdi ya. hiç yememesi gerçekten zor. vitaminsiz kalmaz bu mama desteğiyle ama ilerisi için daha zor. sen vazgeçme hatta miniginle birlikte ikisine de ver belki öyle yer
İş yerinde bi arkadaşından bulaştı. Arkadaşları şüphelenince gelmemiş daha ama bi eşime bulaşmış. İzin almıştım 5 gün. Çok şükür annem yoktu bu süreçte yanımızda. Sadece iki kişi ile temasımız oldu eşimin iş yeri dışında onlarda negatif çıktı. Eşimden dolayı pozitif çıkan da yok iş yerinde. Bende kapmadım eşimden. Çok titizdir yıkar ellerini sık sık. İşte oğlana bulaştırdı sadece. Kucağına aldı. Ağzını sildi vs vs. Çıkmadı bu gece ateşi şurup verdim yatmadan önce. Gündüz de çıkmaz inşallah geçip gider oğlumdanAh o rahat gezenler yok mu!
Gelmis gecmis olur insallah bu haliyle.
Kacis yok sanirim dedigin gibi.
Nasil olacak bilmioruz dedigin gibi.
Esine nasil gecmis ki bu illet.
Yani etrafinda hapsiran, oksuren biri mi varmis acaba.
Oglun nasil simdi.
Insallah hemen toparlar , cok dayanikli oluyor bebekler rabbimin izniyle.
Siz de toparlarsiniz insallah agirlasmadan.
Annen bakiordu bebege o da yaninizdaysa nasil olacak peki
Benim ki de öyle sanırım rüya görüyor bazen dklr sürüyorbebeği uykusunda ağlayan var mı ? Ara ara inliyor gibi 2-3 sn yapıyor bunu .Hatta bazen direkt ağlama şeklinde . Gözleri kapalı . Karnı filan mı ağrıyordur acaba , ya da gaz mı geliyordur ki ? Öyle olsa devamı da gelmez mi ağlamanın . Bu sese uyanıyorum sürekli .
İnşallahhhhİş yerinde bi arkadaşından bulaştı. Arkadaşları şüphelenince gelmemiş daha ama bi eşime bulaşmış. İzin almıştım 5 gün. Çok şükür annem yoktu bu süreçte yanımızda. Sadece iki kişi ile temasımız oldu eşimin iş yeri dışında onlarda negatif çıktı. Eşimden dolayı pozitif çıkan da yok iş yerinde. Bende kapmadım eşimden. Çok titizdir yıkar ellerini sık sık. İşte oğlana bulaştırdı sadece. Kucağına aldı. Ağzını sildi vs vs. Çıkmadı bu gece ateşi şurup verdim yatmadan önce. Gündüz de çıkmaz inşallah geçip gider oğlumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?