2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya tek bakmak çok zor gerçekten bende üç gün baktım. Hem eşime bakmam gerek adam odadan çıkamıyor hem bebeğe. Uyuduğu zaman ne yapacağımı şaşırıyordum. Şimdi covit ailesi olduğumuz için kimse yok kapı arkasında. Alıyor kucağına. Bende pozitifim çünkü testsiz anlıyorum.

Bizde de oyle oluyor böyle az ama dedigin gni bi kac saniyelik ben rüyasında korktugunu düşünüyorum

Kizlar içim cok dolu. Evde 2 gündür yine tadimiz hic yok kv yüzünden ortada bisey yokken tartisma cikardi bende bi kac cumle sylemistim sadece olayi iyice büyüttü iste defolun gidin kb gil gelsn dicem de vs flan 5 kurus da asla yardm dahi etmem size sanki ondan para istiyorz ya. Aksam gec geldiler iste 8 gbi flan anlattu tabibyalan dolan beni sucladi hep bende icimdekileri soyledim. Eşim tabi annecil oldu yine kavga ettik dun de bugn de odaya gelmiyo hic daha uzatiyo zatn kv olayi her lafinda bi olayi unutturmuyo adama. Yaşamak bile istemiyorm artk o dereceye geldm 2 gundr dogru duzgn bisey yemedm etmedm sinirden. Beni kendinden iyice soguttu hatta yasamdan hayattan bile soguttu. Belki bu işin sonu ya iyiye gider yada boşanmaya baska bi yol kalmadi. Ya gecer karsima duzgunce konusuruz yda yok bu sefer tek tarafli ben konuyu kapatmam yutmam bunu da. Hep oyle aman deyip geciyodm alıştı ama artk sogudum ona karsi da ondan beklicem artk tek basima evlenmedim sonucts ben

Konuş eşinle inşallah düzelir

Vankm bizim acıkınca öyle ağlıyor uykuda gözler kapalı 3-5 sn meme veriyorum yatıyor uykusu olduğu için 1 saat ağzında kalıyor meme

Valla ne yapılır ki bilmiyorum eşinin K bakma ama eşekliği ve en büyük hata onda

O dışarda kafa dağıtıyor tabi öyle yada böyle sen evdesin
Sakın yemektir iştir yapma karışma
kv bebeği verme çok isterdim alır sorun çıkatma ama
Bebeği seviyorsan yuvamı normalleştir de herkesim kızı. Var kim iyi kötü ne yaptıysa Allah’a havale ediyorum çocuğunda yaşasın de
muhtemelen bahçeliydi ev send e bahçeye çık bir bebekle yürüyüşe çık kafan dağılsın

birde bir şey söyleyeceğim ama yanlış anlama lütfen sadece merak ettim eşinle ikinci evliliğin onun da ilk nednen bitmiş onun bence bundandır muhtemelen
Senin de ilk evliliğin aynı sebeplerden bittiğiniz yazmıştın bir. Ara neden tekrar evlendin bu koşullarda çünkü sen uzun süre bu sıkıntıları çekecek gibi duruyorsun o yüzden eşine inanıyorsan senin yanında duracağın inanıyorsan resti Çek derim
Ama güvenmiyorsun emin değilsen bence bundan sonra bir daha polemiğe girme çünkü sonu olmayacak bu kavgaların bir yerden sonra eşin artık kendi fark eder belki sende bildiğini oku evde 100 kere şunu sil desin yapma bir şey diyinve tmm yaparım de yapma işte yetişmedi vs bırak evi bok götürsün kendinden ve oğlundan taviz verme ağzında güzel sözcükler olsun ağzın iyi laf yapsın tmm annecim yaparım de yapma
Eşine şikayet mi etti yetişmedi aşkım vs de
Aynı ortamda olduğunuz an da hepiniz hemen annecim ün şikayet etmişsin aaa ben yapacam dedim olmadı de hep yüzlerine açık ve net ol ama kavgayla değil sakinlik ile ve gerçekten umursama

Yerim ya nasıl tatlı hiç birşeyi yok annesi yapısı öyle uğraşma çocukla
Benim haydomun da öyle canım bingildagin devamı o bisey olmaz demişti doktor ama bilemiyorum başka doktora da sormadım hiç
Sağolun kızlar Allah razı olsun içimi rahatlattınız 6. Ayda da sorarım o zaman doktora gidebilirsem. Bu virüsten gidebilir miyiz bilmem

Bizde de oluyo 2-3 gecedir ben sünnettendir diye düşündüm ama ağrısı olmuyordur heralde artık bende anlamadım

Kızlar benim kız lama olmuş habire tükürüyor suratımıza suratımza
Birde auvvvv eeuuu tarzı uzun sesler çıkarıyor
Nasıl öğreniyor bilmiyorum ama bu lama üst baş bırakmıyor önü hep ıslak önlükte takmıyorum rahat gelmiyor bana sizde durumlar nasıl 2. Bir lama var öı bize özel mi

Yaz canım asla öyle düşünme... Yüreğin azıcık rahatlasa bundan güzel bir iyilik olur mu... Allahım dayanma gücü versin sen çok güzel kalpli bir annesin

Kalppare ya uyuakalmisiz. eşim de izin aldıydı iş yerinden bi de gidemedik. ne yapsam ďiye düşünüyorum şu an. canim çok sıkıldı

pandemiden ötürü olmaz canim o iş ama yeğenlerim ( 20yasindan buyukler) aralarında dönüşümlü geliyorlar Allah razi olsun onlardan. simdilik durum bu. haa bir yegenimin unv uzaktan olma durumu var ona teklif ettim gel yanimda kal maddi destek de cikarim dedim bakalim artk.
bizdede var o durum. dişten dolayı olduğunu düşünüyorum

Konuş eşinle inşallah düzelir
Valla artk hayirlisini diliyorm hakkimda hayirli olani neyse o olsun hic biriyle de konusmuyorm evde yuzlerine bile bakmiyorm. Ama diyorm hakkimi yiyosunuz ya çıkacak o diye
İlk evlilikte kv sorunsali vardi aymi evde yasiyodm yine o dha fzla bi anneciydi otur derse otyr kalk derse kalkti yani snra şiddet oldu ayrilmaya krar verdm zaten. Smdi evlendm ama ilk evim ayriydi benm ve sevgiliyken ben ayni evde yasamam demistm o da yssatmam zaten demisti. 5 ay sadece kendi evimde oturdum kriz oldu işten cikti kış günü bi de yetistiremedi iste aldi brni karsisina guzelce konustu ama 1 sene snra cikacagiz dedi 2 sene oldu daha buradayız hep de derim sen verdigin sözü tut diye. Valla işi senin dedign gni de denedm yine kavga yine ayni byle oldu her yolu da denedim yok cok fena ve herkesi kendine inandirip beni yalanci cikariyo. Konusmuyorm bile 2 gündür benm yanimdayken cocygu da almiyo alamiyo.

Anladım bazı şeyler kaderdir yapacak bir yok bunu kendimde de gördüm kaderin önene geçilmiyor
Yapılacak bir şey yok bence sen en azından mutlu yaşamaya çalış oğlunla ilgilen ve ne yemeğinden ol ne içmenden ne gezmenden hiç takılma kimseye şimdi artık rahat rahat davran. Hayatını kalmalarına izin verme
Biliyorum zor ama elden bir şey gelmiyor öbür türlü benim de farklı sorunlarım içimi sadece öfke alıyor başka da çözümü yok

[QUOTE
Oğlumda böyle canım ara ara ağlıyor gece gündüz farketmiyor...
Gece ağlaması olduğunda ya karnı aç oluyor ya da omzuma alıp gazını çıkarıyorum geri uykuya dalıyor.
Gündüzleri bazen direkt uyanıyor bazende kısa süre uyuyupta uyanıyor. Büyükler rüyasında dövüyorlar diyor ne kadar doğru bilmem. Ama gaz olduğunu da düşünüyorum ben.

Aynen hani derler ya yastik degisir ama kader degismez diye oyle oldu tam da benm durumum. Ha bak evim ayri olsa eşimle gayet guxel geciniriz o da ayri smdi anne baba yaninda erkeklik tasladigina bakma. Kendi evimizdeyken de 1 sefer tartıştık uzamasin mevzu diye mutfakta oturdm ona bile gonlu razi gelmemisti yanimda otur demisti elimden tutup götürdü beni snra knustk kapatmistk ama burda dinlemiyor bile beni. Hep de diyorm sen bu eve geldn degistn diye ben ayniyim der ama cok degisti.

Hata onda zaten idare edip görmezden geleceksin öbür türlü olan sana oluyor

Hata onda zaten idare edip görmezden geleceksin öbür türlü olan sana oluyor
Asla konusmayacagim zaten o biseyleri farkedene kdar. Zsten bi de tır a gidiyo 3 4 gun gelmiyo gitmisler smdi baktm odada bile yatmiyo ya aklinca. Oğlunu da sabah goremeyen o oldu aldm koynuma mis gbi yattım valla. Kendi kaybeder. Ama tek korkum eger duzelmezse iyice kötüye gidersek bosanma durumu vs elimden alirlarsa diye ödüm kopuyo

Düzelir ya gönlünü ferah tut
Gidip konuş istersen kv böyle daha mutlu oluyor emin ol eşinle küsme bence

Genelde gaz varsa veya kaka yapacaksa böyle inleyerek uyuyor. Bir keresinde ayaklarını üşütmüştü saatlerce inleyerek uyudu.

İnşallah kolaylıkla atlatırsınız. Hepimiz aynı korkuyla yaşıyoruz ama kaçmak zor sanırım herkes geçirecek. Bir de virüsün bulaşan miktarı da önemliymiş eşiniz de siz de yine de bebeğe maskesiz yaklaşmayın daha fazla miktarda virüse maruz kalmasın belki de az bir miktar aldıysa hafif geçirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…