2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

.
Benimki de öyle kuzum. Sürekli tükürük salgılıyor Önlük dediğin gibi rahat olmuyor diye düşünüyorum arada bağlıyorum arada çıkarıyorum dişleri çok kaşınıyor beceremiyor kaşımayı.ben kaşıyorum çok hoşuna gidiyor

Bizde diş belirtisi yok daha bakıyorum ama

Benim oğlum iki aylıktan beri tükürükten üst baş bırakmıyor. Ama salya gibi akıyor. Bir hafta önce de ilk dişi çıktı. Çok erken diş çıkardı dört buçuk aylıkken. Şimdi ikinci diş de geldi bir hafta arayla.

Çok erken çıkmış gerçekte bizde diş yok ama bizde iki aydan beri öyleyiz

Arkadaşlar Bi kaç gündür farkettirmeden de oğlumun testisinin biri yukarda duruyor.diğeri torbasında.sizin de bebeğinizin öyle mi

Canım üzülme her iste vardır bir hayır...
Tırnak için fucidin bize iyi geldi.bi de tuzlu suya sokup 3 dk bekledim ama sudan çıkardım. sonra durladim ben o da iyi geldi.yani suyun icinde bekletmedim.tuzlu suyla dus aldirdim ayaklarına sadece..tirnak ihmale gelmiyor.buyukte cook cektim.terlemesin ayak dikkat.coraplarini sık degistir ve hatta utuleyebilirsin bile.mikrop kirilsin diye

Aaa terlemesinin ne gibi sakıncası var ya benim kızımın da sürekli ayakları çorabın içinde terliyor ama çıkarınca da buz gibi oluyor kusuyor bütün yaz çorapla dolaştırdım

Kizlar merhaba nasilsiniz
Okuyamadan yaziorum ins iyisinizdir
Kizum uyumuor
Kucaktan inmior
Isine gelirse emior
Kycagimda suan sarj kablosunu yiyor o sayede durdu da yazabiliiorum
Telefonu cekiyor bu yasta elimden
Is yapayim dedim koltuundan kaydirmis dkendkni san anda yakaladim
Ve evet cigliklar baskadi
Oy fda ooyyy
Kendinoze iyi bakin

Arkadaşlar Bi kaç gündür farkettirmeden de oğlumun testisinin biri yukarda duruyor.diğeri torbasında.sizin de bebeğinizin öyle mi
Canim bizim ki hala tek yumurta tek testis inmedi henüz hala kanalda bakalım bir yasına kadar iner dedi doktorumuz

İyi ki yazıyorsun ne güzel oluyor bende hem kendi sıkıntımdan uzaklaşıyorum hem de acılar paylaşınca hafifler ki Rabbim yardımcın olsun
Canım sıkılmak ne demek kurban olurum sana ben,öyle şey mi olur.acın çok büyük,birileriyle konuşmadan atlatamazsın ki zaten.her zaman yaz jiher zaman içini dök Rabbim dayanma gücü versin
Çok saolun kızlar anlayışınız ve desteğiniz için
Senin şu kv Allah a havale ediyorum ne illet ne çirkef bir kadın ya nasıl bir anne daha yeni bir anneye böyle davranabilir aklım almıyor ama eşin da hatanın en büyüğü arada ki sınırı koruyamıyor annesi ve eşi arasında denge sağlamalı ama o ne yapıyor seni dinlemiyor bile bence eşini karşına al ve güzelce konuş yine dinlemiyorsa sen de onların anlayacağı dilden aynısını yap
Bizde o içine lama kaçmış küçük hanım 2.5 aydan beri var ne önlük dayanıyor ne de üst baş diş mi diye bekliyoruz bakalım
Yaz canım asla öyle düşünme... Yüreğin azıcık rahatlasa bundan güzel bir iyilik olur mu... Allahım dayanma gücü versin sen çok güzel kalpli bir annesin
Amin canım çok saol
Aaa bizim kız da öyle bende diş mi diye sordum doktor normal diş için erken dedi bizim ki de bir hafta sonra 5 aylık olucak

Yok kuzum. Yeşim ben. Evdeyiz. Sağlıklar dilerim civana tırnak batığı neden olmuş ki
biliyorum canim adını. onun için sordum zaten annesine nursel hoca hikayede çekti ayağı tombik et tırnağın üstüne çıkarmış ondan olurmuş. vazelinle masaj yap dedi. asilarida olduk geldik. uyku egitimi vereceksun dedi. demir icin damla onerdi ve ek gıda gelecek ay dedi. grip asisi ikisi icinde onerdu. gecen sene cok cekmistim yaptırırım bu sene.

gittim gittim canim araya sıkıştırdı sağolsun. üfürüm var kalbinde dedi ona üzüldüm. bi de ben şaşkın büyüğün menenjit aşılarından bexeroyu unuttuk sanip 21 aylikken tekrar yapttirfim meger unutmusum ona da bi sıkıldı canim. dr da 2 yaş sonrası için pekiştirme dozu vardı zaten sıkıntı etme dedi de ben kendime kızdım işte. yetişemiyorum ne bedenen ne zihnen

Aynen oyle valla cekildim odama o konusama kdar agzimi dahi acmayacagim snra gelirse düzgünce konusursa bende diyecegm yani yeter artk beni ne hale getiriyosn bi bak diye. Smdi yolda kac gun snra gelir vs hic bi bilgim de yok aramadi bende aramayacagm bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…