bebeği uykusunda ağlayan var mı ? Ara ara inliyor gibi 2-3 sn yapıyor bunu .Hatta bazen direkt ağlama şeklinde . Gözleri kapalı . Karnı filan mı ağrıyordur acaba , ya da gaz mı geliyordur ki ? Öyle olsa devamı da gelmez mi ağlamanın . Bu sese uyanıyorum sürekli .
Denemedik bisy birakmadim byle nasi deyim gercektwn eşimi cok severdm smdi buz gibiyim resmenDüzelir ya gönlünü ferah tut
Gidip konuş istersen kv böyle daha mutlu oluyor emin ol eşinle küsme bence
Geçer düzelir inş bu günlerDenemedik bisy birakmadim byle nasi deyim gercektwn eşimi cok severdm smdi buz gibiyim resmen
.Kızlar benim kız lamaolmuş habire tükürüyor suratımıza suratımza
Birde auvvvv eeuuu tarzı uzun sesler çıkarıyor
Nasıl öğreniyor bilmiyorum ama bu lama üst baş bırakmıyor önü hep ıslak önlükte takmıyorum rahat gelmiyor bana sizde durumlar nasıl 2. Bir lama var öı bize özel mi
Yok kuzum. Yeşim ben. Evdeyiz. Sağlıklar dilerim civana tırnak batığı neden olmuş kinzh99 nursel hocanın klinigindeyiz ve ata bebek var bi an acaba sen misin diye düşündüm ama anne adı dilekmis
Ya duzelir ya ayrılık olur sonu artık Allahm hayirlisini versinGeçer düzelir inş bu günler
Bizde diş belirtisi yok daha bakıyorum ama.
Benimki de öyle kuzum. Sürekli tükürük salgılıyor Önlük dediğin gibi rahat olmuyor diye düşünüyorum arada bağlıyorum arada çıkarıyorum dişleri çok kaşınıyor beceremiyor kaşımayı.ben kaşıyorum çok hoşuna gidiyor
Benim oğlum iki aylıktan beri tükürükten üst baş bırakmıyor. Ama salya gibi akıyor. Bir hafta önce de ilk dişi çıktı. Çok erken diş çıkardı dört buçuk aylıkken. Şimdi ikinci diş de geldi bir hafta arayla.Kızlar benim kız lamaolmuş habire tükürüyor suratımıza suratımza
Nasıl öğreniyor bilmiyorum ama bu lama üst baş bırakmıyor önü hep ıslak önlükte takmıyorum rahat gelmiyor bana sizde durumlar nasıl 2. Bir lama var öı bize özel mi
Çok erken çıkmış gerçekteBenim oğlum iki aylıktan beri tükürükten üst baş bırakmıyor. Ama salya gibi akıyor. Bir hafta önce de ilk dişi çıktı. Çok erken diş çıkardı dört buçuk aylıkken. Şimdi ikinci diş de geldi bir hafta arayla.
Kalppare ya uyuakalmisiz. eşim de izin aldıydı iş yerinden bi de gidemedik. ne yapsam ďiye düşünüyorum şu an. canim çok sıkıldı
pandemiden ötürü olmaz canim o iş ama yeğenlerim ( 20yasindan buyukler) aralarında dönüşümlü geliyorlar Allah razi olsun onlardan. simdilik durum bu. haa bir yegenimin unv uzaktan olma durumu var ona teklif ettim gel yanimda kal maddi destek de cikarim dedim bakalim artk.
bizdede var o durum. dişten dolayı olduğunu düşünüyorum
Aaa terlemesinin ne gibi sakıncası var ya benim kızımın da sürekli ayakları çorabın içinde terliyor ama çıkarınca da buz gibi oluyor kusuyor bütün yaz çorapla dolaştırdımCanım üzülme her iste vardır bir hayır...
Tırnak için fucidin bize iyi geldi.bi de tuzlu suya sokup 3 dk bekledim ama sudan çıkardım. sonra durladim ben o da iyi geldi.yani suyun icinde bekletmedim.tuzlu suyla dus aldirdim ayaklarına sadece..tirnak ihmale gelmiyor.buyukte cook cektim.terlemesin ayak dikkat.coraplarini sık degistir ve hatta utuleyebilirsin bile.mikrop kirilsin diye
Canim bizim ki hala tek yumurta tek testis inmedi henüz hala kanalda bakalım bir yasına kadar iner dedi doktorumuzArkadaşlar Bi kaç gündür farkettirmeden de oğlumun testisinin biri yukarda duruyor.diğeri torbasında.sizin de bebeğinizin öyle mi
İyi ki yazıyorsun ne güzel oluyor bende hem kendi sıkıntımdan uzaklaşıyorum hem de acılar paylaşınca hafifler kiRabbim yardımcın olsun
Canım sıkılmak ne demek kurban olurum sana ben,öyle şey mi olur.acın çok büyük,birileriyle konuşmadan atlatamazsın ki zaten.her zaman yaz jiher zaman içini dök Rabbim dayanma gücü versin
Kuzum benim rabbim sabır ve dayanma gücü versin biz azcık kafanı dağıtıyorsak ne güzel
Yaşadıkların çok zor gerçekten hepimiz anlıyoruz seni Bu günler de geçeçek hiç bir acı dert keder ilk günkü kadar taze kalmıyor
Çok saolun kızlar anlayışınız ve desteğiniz içinZeyay1420 cok üzuldum başınız sağolsun.
Ben de dün çok kötü bir haber aldım.8 yasindaki öğrencimin babasi vefat etmiş. Annesini de çok küçük yaşta kaybetmiş. Ögrendigimden beri aklımdan cikmiyor.Ne kadar zor olsa da siz de çocuklarınız icin toparlanmalisiniz.
Senin şu kv Allah a havale ediyorum ne illet ne çirkef bir kadın ya nasıl bir anne daha yeni bir anneye böyle davranabilir aklım almıyor ama eşin da hatanın en büyüğü arada ki sınırı koruyamıyor annesi ve eşi arasında denge sağlamalı ama o ne yapıyor seni dinlemiyor bile bence eşini karşına al ve güzelce konuş yine dinlemiyorsa sen de onların anlayacağı dilden aynısını yapKizlar içim cok dolu. Evde 2 gündür yine tadimiz hic yok kv yüzünden ortada bisey yokken tartisma cikardi bende bi kac cumle sylemistim sadece olayi iyice büyüttü iste defolun gidin kb gil gelsn dicem de vs flan 5 kurus da asla yardm dahi etmem size sanki ondan para istiyorz ya. Aksam gec geldiler iste 8 gbi flan anlattu tabibyalan dolan beni sucladi hep bende icimdekileri soyledim. Eşim tabi annecil oldu yine kavga ettik dun de bugn de odaya gelmiyo hic daha uzatiyo zatn kv olayi her lafinda bi olayi unutturmuyo adama. Yaşamak bile istemiyorm artk o dereceye geldm 2 gundr dogru duzgn bisey yemedm etmedm sinirden. Beni kendinden iyice soguttu hatta yasamdan hayattan bile soguttu. Belki bu işin sonu ya iyiye gider yada boşanmaya baska bi yol kalmadi. Ya gecer karsima duzgunce konusuruz yda yok bu sefer tek tarafli ben konuyu kapatmam yutmam bunu da. Hep oyle aman deyip geciyodm alıştı ama artk sogudum ona karsi da ondan beklicem artk tek basima evlenmedim sonucts ben
Bizde o içine lama kaçmış küçük hanım 2.5 aydan beri var ne önlük dayanıyor ne de üst baş diş mi diye bekliyoruz bakalımKızlar benim kız lamaolmuş habire tükürüyor suratımıza suratımza
Amin canım çok saolYaz canım asla öyle düşünme... Yüreğin azıcık rahatlasa bundan güzel bir iyilik olur mu... Allahım dayanma gücü versin sen çok güzel kalpli bir annesin
Aaa bizim kız da öyle bende diş mi diye sordum doktor normal diş için erken dedi bizim ki de bir hafta sonra 5 aylık olucakBenim oğlum iki aylıktan beri tükürükten üst baş bırakmıyor. Ama salya gibi akıyor. Bir hafta önce de ilk dişi çıktı. Çok erken diş çıkardı dört buçuk aylıkken. Şimdi ikinci diş de geldi bir hafta arayla.
biliyorum canim adını. onun için sordum zaten annesineYok kuzum. Yeşim ben. Evdeyiz. Sağlıklar dilerim civana tırnak batığı neden olmuş ki
gittim gittim canim araya sıkıştırdı sağolsun. üfürüm var kalbinde dedi ona üzüldüm. bi de ben şaşkın büyüğün menenjit aşılarından bexeroyu unuttuk sanip 21 aylikken tekrar yapttirfim meger unutmusum ona da bi sıkıldı canim. dr da 2 yaş sonrası için pekiştirme dozu vardı zaten sıkıntı etme dedi de ben kendime kızdım işte. yetişemiyorum ne bedenen ne zihnenCanım üzülme her iste vardır bir hayır...
Tırnak için fucidin bize iyi geldi.bi de tuzlu suya sokup 3 dk bekledim ama sudan çıkardım. sonra durladim ben o da iyi geldi.yani suyun icinde bekletmedim.tuzlu suyla dus aldirdim ayaklarına sadece..tirnak ihmale gelmiyor.buyukte cook cektim.terlemesin ayak dikkat.coraplarini sık degistir ve hatta utuleyebilirsin bile.mikrop kirilsin diye
Aynen oyle valla cekildim odama o konusama kdar agzimi dahi acmayacagim snra gelirse düzgünce konusursa bende diyecegm yani yeter artk beni ne hale getiriyosn bi bak diye. Smdi yolda kac gun snra gelir vs hic bi bilgim de yok aramadi bende aramayacagm bakalmÇok saolun kızlar anlayışınız ve desteğiniz için
Senin şu kv Allah a havale ediyorum ne illet ne çirkef bir kadın ya nasıl bir anne daha yeni bir anneye böyle davranabilir aklım almıyor ama eşin da hatanın en büyüğü arada ki sınırı koruyamıyor annesi ve eşi arasında denge sağlamalı ama o ne yapıyor seni dinlemiyor bile bence eşini karşına al ve güzelce konuş yine dinlemiyorsa sen de onların anlayacağı dilden aynısını yap
Bizde o içine lama kaçmış küçük hanım 2.5 aydan beri var ne önlük dayanıyor ne de üst baş diş mi diye bekliyoruz bakalım
Amin canım çok saol
Aaa bizim kız da öyle bende diş mi diye sordum doktor normal diş için erken dedi bizim ki de bir hafta sonra 5 aylık olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?