- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Bana hic oyle bsey demedi ya olmadi da şükürkızlar oğlu olan ve sünnet ettirenler dr deride yapışıklık olmaması için günde 1 kez deriyi aşağı-yukarı kaydır dedi
Evet biz de oykeyiz.SonsuzUmut canim benimkide surekli tükürüyor birde sesli tükürüyor 2 aydir böyleyiz gunde 10 defa ustunu degstriyorum bez flan koysam onune alip yemeye çalışıyor ama suan dis yok henüz.
Ben rota yaptirmadm ama eger agza sıkılıyosa kendin de yaparsn heralde ya ama yine de bemce sen saglk ocagini ara kendim yapsam ortalik kötü getirmesem nasi olur diye de sor derim.Kizlar 4.ay kontrole gotmemistim doktor yoktu,saglik ocagi bakmisti.
Simdi 5.ay sadece rotavirus 2.doz var degil mi
Menenjiti okmamistik.
Acaba kendimiz mi icirsek yada saglik ocaginda rotarixi hastaneye gitmek istemiorum ben. Acilde hemsire icirdi gecende ozel bi hastane.
Sizce nasil yapmali.
Olcumler tabi bi kisi tarafindan yapilsa dahaiyi de bilemedim.
Hemen gelip yikanakmi lazim bebegi hastaneye gidince ya da annem de oturulur mu aksama kadar bu virus iyice panik etti beni zaten sevmezdim hastane ortamini.
Arada hapsirmasi dogal dimi bebegin kizlar
Kizlar 4.ay kontrole gotmemistim doktor yoktu,saglik ocagi bakmisti.
Menenjiti okmamistik.
Acaba kendimiz mi icirsek yada saglik ocaginda rotarixi hastaneye gitmek istemiorum ben. Acilde hemsire icirdi gecende ozel bi hastane.
Sizce nasil yapmali.
Hemen gelip yikanakmi lazim bebegi hastaneye gidince ya da annem de oturulur mu aksama kadar bu virus iyice panik etti beni zaten sevmezdim hastane ortamini.
Acılar çok derin ama ne yazık ki duadan başka elimizden bişey gelmiyor Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet geride kalanlara sabır versin evlatlarımıza sağlık bizlerede onları yetiştirenilmek ayakta kalabilmek için güç kuvvet versin
İş yerinde bi arkadaşından bulaştı. Arkadaşları şüphelenince gelmemiş daha ama bi eşime bulaşmış. İzin almıştım 5 gün. Çok şükür annem yoktu bu süreçte yanımızda. Sadece iki kişi ile temasımız oldu eşimin iş yeri dışında onlarda negatif çıktı. Eşimden dolayı pozitif çıkan da yok iş yerinde. Bende kapmadım eşimden. Çok titizdir yıkar ellerini sık sık. İşte oğlana bulaştırdı sadece. Kucağına aldı. Ağzını sildi vs vs. Çıkmadı bu gece ateşi şurup verdim yatmadan önce. Gündüz de çıkmaz inşallah geçip gider oğlumdan
Rotarixi ben kendim icirdim canım hemşireyle irtibata geçtim içirebilirsin dedi zaten boy kilo ve baş çevresini de kendim ölçüyorum not alıyorum üç gün sonra ikinci doz var yine kendim icircemKizlar 4.ay kontrole gotmemistim doktor yoktu,saglik ocagi bakmisti.
Menenjiti okmamistik.
Sizce nasil yapmali.
Kızımda 8 ayı bulmuştu ilk dişin çıkması. Daha önce de duymuştum böyle erken diş çıkaranları o yüzden tahmin ediyordum çünkü tükürük haricinde o kadar kaşıyordu ki damakları belli etti.Çok erken çıkmış gerçektebizde diş yok ama bizde iki aydan beri öyleyiz
Çok saolun kızlar anlayışınız ve desteğiniz için
Senin şu kv Allah a havale ediyorum ne illet ne çirkef bir kadın ya nasıl bir anne daha yeni bir anneye böyle davranabilir aklım almıyor ama eşin da hatanın en büyüğü arada ki sınırı koruyamıyor annesi ve eşi arasında denge sağlamalı ama o ne yapıyor seni dinlemiyor bile bence eşini karşına al ve güzelce konuş yine dinlemiyorsa sen de onların anlayacağı dilden aynısını yap
Bizde o içine lama kaçmış küçük hanım 2.5 aydan beri var ne önlük dayanıyor ne de üst baş diş mi diye bekliyoruz bakalım
Amin canım çok saol
Aaa bizim kız da öyle bende diş mi diye sordum doktor normal diş için erken dedi bizim ki de bir hafta sonra 5 aylık olucak
Canim 4 numara kullaniyorum ben5 aylik bebislerinize kac numara bez kullaniyosunz kizlar ya. Bugn sabah da çiş tasti smdi de oyle bana aşırı da dolu degildi bez bi de nasil taştı anlamadm
Aaa terlemesinin ne gibi sakıncası var ya benim kızımın da sürekli ayakları çorabın içinde terliyor ama çıkarınca da buz gibi oluyor kusuyor bütün yaz çorapla dolaştırdım
Ayy aynn sesli sesliSonsuzUmut canim benimkide surekli tükürüyor birde sesli tükürüyor 2 aydir böyleyiz gunde 10 defa ustunu degstriyorum bez flan koysam onune alip yemeye çalışıyor ama suan dis yok henüz.
5 numaraya geçtik üç dört gündür canim5 aylik bebislerinize kac numara bez kullaniyosunz kizlar ya. Bugn sabah da çiş tasti smdi de oyle bana aşırı da dolu degildi bez bi de nasil taştı anlamadm
Biz de sağlık ocağında ezbere başlayanlardaniz her sormamda kesinlikle gerekli şimdi değil ilerisi için depoları boş olmasın diye dedi ama tahlil falan yapılmadıBenim demir ilacı ile ilgili bir sorum var. Kızımın doktoru çok başarılı ve çok güvendiğim bir doktordu. Hematologdu ve her dediği çok mantıklı geliyordu. Kızım da 5 aylıkken bir forumda yazıştığım arkadaşlarımın hepsi demir damlası vermeye başlayınca doktor acaba unuttu mu diye bir sonraki kontrolde sormuştum. Doktor "ezbere demir damlası verilmez, doktor çocuğun demir eksikliği olup olmadığı bir çok şeyden anlar senin bebeğinde demir eksiği belirtileri yok, damlaya da gerek yok" demişti. Ve biz hiç demir damlası kullanmadık. Sonra 1 yaşındaki kan tahlillerinde de bana gösterdi, demir değeri gayet iyiydi. Şimdiki doktorum direk verdi ve bu aylarda demir eksilmesi başlar dedi.
Sizler de demir kullanmaya hiç tahlil yapılmadan veya demir eksikliği ile ilgili belirti bulunmadan mı başladınız? başlayıp başlamamak konusunda kararsız kaldım. Eski doktoruma da gidemiyorum. Şimdi çalıştığı hastane hem uzak hem virüsün riskli bulunduğu semtlerden birinde.
Evet erken çıkabiliyrmuş ayy nasıl zorlanıyorlardır canlarım yaKızımda 8 ayı bulmuştu ilk dişin çıkması. Daha önce de duymuştum böyle erken diş çıkaranları o yüzden tahmin ediyordum çünkü tükürük haricinde o kadar kaşıyordu ki damakları belli etti.
Yani hic gitmior.mu.Rotarixi ben kendim icirdim canım hemşireyle irtibata geçtim içirebilirsin dedi zaten boy kilo ve baş çevresini de kendim ölçüyorum not alıyorum üç gün sonra ikinci doz var yine kendim icircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?