- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Bende verdim bugün numune geldiler aldılar. 2. Verişim bu diğerine göre acıdı diğerinde hiç anlamadım bile. İlaç kullanmayacağım. Emzireceğim. Benim başım ağrıyor bugün sadece. Parol içebilirim ama dursun bi dedim. Bebekten sadece ağızdan alıyorlar burundan almıyorlar. Hiç ağlamadı oğlum öyle boğaza inmiyorlar ağız içinden öyle hemencecik alıyorlar. Hiç acımadı canı. Anlamadı bile.Kizlar selam esim saglikcilari aramis eve gelip bana test yapacaklarmis tat koku kaybi ve bas agrisindan dolayi. Ilac kullanmadan zor geciyormus diyor. Bebegede yapabiliyrlarsa alsınlar numune dedi ama korkuyorum ya.Sevgi22884550 canim bebekten nasil numune aldilar canini acitiyorlar mi ya
Bizim de 5 ay bitecek 16 sında 4 numara kullanıyoruz5 aylik bebislerinize kac numara bez kullaniyosunz kizlar ya. Bugn sabah da çiş tasti smdi de oyle bana aşırı da dolu degildi bez bi de nasil taştı anlamadm
Düştü evet ama keyifsiz. Bacaklarını üstünde durmuyor pek. Eski neşesi yokBebeğinin ateşi düşmüştür inşallah. Nasıl oldunuz?
Evet ben de baslamadim hala.Benim demir ilacı ile ilgili bir sorum var. Kızımın doktoru çok başarılı ve çok güvendiğim bir doktordu. Hematologdu ve her dediği çok mantıklı geliyordu. Kızım da 5 aylıkken bir forumda yazıştığım arkadaşlarımın hepsi demir damlası vermeye başlayınca doktor acaba unuttu mu diye bir sonraki kontrolde sormuştum. Doktor "ezbere demir damlası verilmez, doktor çocuğun demir eksikliği olup olmadığı bir çok şeyden anlar senin bebeğinde demir eksiği belirtileri yok, damlaya da gerek yok" demişti. Ve biz hiç demir damlası kullanmadık. Sonra 1 yaşındaki kan tahlillerinde de bana gösterdi, demir değeri gayet iyiydi. Şimdiki doktorum direk verdi ve bu aylarda demir eksilmesi başlar dedi.
Sizler de demir kullanmaya hiç tahlil yapılmadan veya demir eksikliği ile ilgili belirti bulunmadan mı başladınız? başlayıp başlamamak konusunda kararsız kaldım. Eski doktoruma da gidemiyorum. Şimdi çalıştığı hastane hem uzak hem virüsün riskli bulunduğu semtlerden birinde.
Verdiklerinde paraben var maalesef ben eczanede başka aldım kimyasal olmayanEvet ben de baslamadim hala.
5 ay bitti bile
Nasil yapicaz.
Hangi damlayi kullanicaz, isim olaraj.
Vegaferon verdi saglik ocagi.
Hamilelikre kanimdusuk diye icsin dedi bana ama baslamadim ki bilemedim
3 kullaniyodm ya ama bugn tasti 2 sefer kucuk geliyo o zamn 4 aldiriyim bariCanim 4 numara kullaniyorum ben
Tam kac ay oldu da 5 numaraya gectin oyle ben hep 3 aldirdim ilk defa bugn taştı5 numaraya geçtik üç dört gündür canim
Ben de 4 aliyim o zman ya.Bizim de 5 ay bitecek 16 sında 4 numara kullanıyoruz
Adi nedir.Verdiklerinde paraben var maalesef ben eczanede başka aldım kimyasal olmayan
6 numara falan en son iste.3 kullaniyodm ya ama bugn tasti 2 sefer kucuk geliyo o zamn 4 aldiriyim bari
Tam kac ay oldu da 5 numaraya gectin oyle ben hep 3 aldirdim ilk defa bugn taştı
Ben de 4 aliyim o zman ya.
Ya o degl de merak ettigim kac numaraya kdar bez var acaba ya bix 2 3 yasinda oldugunda kac numara alacagiz cok merak ediyorm
O da geçer inşallah bir iki güne. Vücudu savaşıyor şu an, bebekler çok güçlüler toparlar hemenDüştü evet ama keyifsiz. Bacaklarını üstünde durmuyor pek. Eski neşesi yok
Bana da gebelikte benim kanim dusuk diye icir demisti, xepoyla ilgili demek ki.Biz de sağlık ocağında ezbere başlayanlardaniz her sormamda kesinlikle gerekli şimdi değil ilerisi için depoları boş olmasın diye dedi ama tahlil falan yapılmadı
Kizlar selam esim saglikcilari aramis eve gelip bana test yapacaklarmis tat koku kaybi ve bas agrisindan dolayi. Ilac kullanmadan zor geciyormus diyor. Bebegede yapabiliyrlarsa alsınlar numune dedi ama korkuyorum ya.Sevgi22884550 canim bebekten nasil numune aldilar canini acitiyorlar mi ya
Hahahaha her bez actigimda çiş mevzumuz oluyo bizde de hemen korkup kapatiyorm bazen de batiriyo. Ama pipisini asagi koyuyo ki hep bacaklarda hafiften sıkma durumu var. E benm anladigm birde 3 numara 9 kiloya kdar oluyo benm oglan daha 8 kilo nasil olacak anlamadm. E bi de 2 3 yasina gelince 6 numara bez nasil olacak ki iyi de smdiden sıkıyor bunlar. Ben baby turco kullaniyorm hic tasmamisti bugune kdae6 numara falan en son iste.
Biz 1 aydir 4 numara kullanioruz hemi de kiz bebek 7 kiloydu anca 7 bucuk olmustur o da emdigi sut yariyorsa bilmiorum.
Biraz buyuk.gibi belden tasiyor bazen kak, ama bacaklari lastikleri rahat en azindan.
Senin bebis erkek, hem de tombuldu 4 belki 5 bile olur ama markaya gore de degisiyor.
Pipisi yukarda kaldiysa tasmistir bugun bez.
Her erkek bebek annesi bunu yasayacaktir,aramiza hosgeldin
Pipiyi indirip oyle bezliordum ben oglumu
Bir kere agzina isemisti bebekken, nasil becerdiyse.
O kilo arraliklarini ben de anlamiyorum.Hahahaha her bez actigimda çiş mevzumuz oluyo bizde de hemen korkup kapatiyorm bazen de batiriyo. Ama pipisini asagi koyuyo ki hep bacaklarda hafiften sıkma durumu var. E benm anladigm birde 3 numara 9 kiloya kdar oluyo benm oglan daha 8 kilo nasil olacak anlamadm. E bi de 2 3 yasina gelince 6 numara bez nasil olacak ki iyi de smdiden sıkıyor bunlar. Ben baby turco kullaniyorm hic tasmamisti bugune kdae
ben ilaç kullanmıyorum emiyor o yüzden. Antibiyotik var oğlumunda. Bugün test verdim getirirlerse yarın verirler ilacı ama kullanmayacağım. İyi atlatırım inşallah baş dönmem çok.Kiyamam ben ona.
Rabbim hemen sifa vrersin insallah.
Gelmis gecmis olsun, rabbim beterinden korusun oglunu. Tum bebekleri, cocuklari, hepimizi.
Yorulmustur tabi ondan duramazdir ayakta.
Uykusuzluk da olmustur o da keyifsiz yapar.
Kolay degil tabi asi sonrasi bile mafoluyor bebekler.
Sakin salma kendini,esin de zaten perisandir bukastirdim diye.
Sana cok ihtiyaclari var. Kolay mi kucucuk bedeni savasior nefretlik virusle.
Savassci oluyor bebekler, allahin izniyle.
Hem cok sukur anneni yollsmissin bak rabbim korumus, esirgemis insallah hemen iyi olacaksiniz.
Oglun emiyor mu,ilaclari verdin mi kararsisiz demistin.
Kaynanam da para gidiyo diye akli çıkıyor 2 sine bez yokms da diger kaynm bez kullanms onu asıyomuş ipe kuruyuca takiyomus oyle dio ya saki kuruyunca farkli olacak gibi brni kandirmaya calisiyo. Konuşmaya baslasin hemen çiş ogret dio zamani gelecek diyorm bez almayalm yok yok ogret dio cimri bildiğinO kilo arraliklarini ben de anlamiyorum.
Dedigin dogru ama o araliklar sacma.
Kucuk geliordut o bez artik demek ki.
Simdi hizli buyuyorlar ya ondan galiba.
Boy da uzayacak zamanla.
Ben de bilmiorum simdiden 4 numara kullaniyoruz
Erkenden cis egitimi veririz biz de ne yapalim
Gelmelerini bekliyorum canim ins burun tikanikligindan kaynaklıdır ınsallah çıkmazSevgi22884550 aklim bebeginde. Canim benim. Neyle savasior vucudu.
Ben daha kontrole gitneye korkarken. I
Insallah hemen iyilesirsiniz.
Nasil bugun. Genel durumu iyi demistin. Ates dustu mu .
Rabbim sifa versin
BKGK siz nasilsiniz.
Kizin da bir aksilik yoktur insallah
Yeni test verdim ama var testsiz de anlaşılıyor ateşim var baş dönmesi eklem ağrısı. İyiydim sabahtan beri ama ateş yükselmesi ile diğer şikayetlerim de arttı. Başka bi vitamin kullanmıyoruz Demir ve d vitaminiAdi nedir.
Basladin mi direk olcum yapmadan.
Bbebege c vitamini, cinko vs ver dediler mi tedavi surecinde faydaliymis sanirim.
Sen nasilsin tabi seni unuttum sanma, negatiftin ama sen de mi pozitif oldun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?