2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim iki gün sonra 5 aylik bizimki biraz kilolu da

sagol cnm ya inslah gececek gidecek
Bilmiyorum ki cnm bu virus kendini pek belli etmiyor bugun 10. Gun ve 2 gundur bas agrisi koku tat kaybi var. Ama kizin kaka kokusunu hic alamıyorum cok canim sıkkın burun tikanikligindan olsa arada aciliyor hep tikali degil yani baska birsey var diyorum oda virus sanirim. Allahim kizimds birsey olmasin yada atlatmistir insallah

Hala randdvu almadim
Sabah 5. Ay kontrolune gitsek mi.
Yoksa evde mi icirsek asiyi.
Gidince hemen yikansak mi annemde geceye kadar otursak olur mu.
Maske takarimbebege de mecbur.
Ya iyice yayilior korkmaya basladim hele de sevgi ve bahar da yasiyor yakindan hic duymamistim tanidiklardan ben

Benim bebişte öyle, birde buuw buuw gibi sesler çıkarıp tükürüyor, damakları kaşındığı için yapıyorlarmış.. Ben önlük kullanıyorum üçgen şeklinde olanlardan 2 haftadır çok memnunum. Hemde çok fazla kusan bebek olduğu için çok kullanışlı oldu bize canım.

Canım bende 4 - 5 aylarda gidemedim doktorumuza kontrole memlekette olduğum için. Rotanın iki dozunu da kendim verdim sıkıntı olmadı. Sende verebilirsin bence canım

Ölçümleride kendim yaptım ablam sağlık ocağı hemşiresi de anlatmıştı... baş çevresi; kaşların üstünden mezura kafa arkasında düz olacak şekilde, boy; kafasını düz bi yere dayayıp (koltuk kolu gibi) topuğun geldiği yeri belirleyip ölçerek. İlla ki milim sapmalar oluyordur ama kabataslak fikir olur canım
5 aylik bebislerinize kac numara bez kullaniyosunz kizlar ya. Bugn sabah da çiş tasti smdi de oyle bana aşırı da dolu degildi bez bi de nasil taştı anlamadm
Ben 4 kullanıyorum canım ama bel kısmı rahatsız ediyor gibi bebeği 5 numaraya geçicem son açılmamış 4 numaram var oda bitsinde..

Yeğenim iki yaşında 13 kilo 5 numara bez kullanıyor... bi zayıflama yada kilo alımında durma dönemi olacak sanırım bebişlerimizin o yüzden numara artmayacak sanırım bi süre sonra canım
Ben kullanmıyorum demir ilacı canım 4. Ayda vermişti sağlık ocağı.. Osman gönülal 9. Aya kadar gerek duymuyorum diyordu videosunda 9. Ayda da kan testi yapılıyormuş sanırım demir depolarıyla ilgili. O zamandan sonra eksiklik varsa kullanın demiş

6. Ayda doktora gidebilirsem soracağım fikrini yinede demir ilacıyla ilgili

BKGK evet cok haklisin.
Ben de hep dusunuorum sevgi ve senin bebeklerini. DuAlarimdasiniz.
Evladin hasta olmasi kendi hastaligindan daha zor biliorum.
Insalah gecmemistir kuzuya.
Ama sen de tat koyu olmamasi kafami karistiriyor iste.
Gelirler artik dimi.
Ama bi dr test sonucu beklersin kac gun.
Esin nasil oldu.
Ilacsiz gecmior drmissin, duzelmedi mi yoksa.
Sen evden de cikamiirsun dimi maŕket falan nasil.hallediorsuniz.esin de karantina da.
Off ne belaymis bu ya

kkelebeketkisi oo cok guzel oldu bu bilgiler. Tesekkur ediorum.
Doktoru aradim gel muayene ederiz, hastane tenhA deedi ondan karisti kafam. Esim de dio tabi gel der sorarsin para alacak

Osman gonulala ben de guveniorum nedense,istemsizce. Anlamadim.
Memenjiti de 9 ay dedi kafama yatti.
Simdi 5 aylik videosunu izleme vakti geldi.

Bir sorunu yoksa al evde içir kuzum rotayı götürme bence

Bizde karın ağrısı yaptı bende bıraktım . İlerde baktırırım ya da 6 ayda başlarım diye düşündüm

Kizlar ben ne yersem kizim cok aglior, catali ekmegi elimden cekiyor. Ac mi kalior acaba.
Hos poseti,kabloyu bile cekip yiyor.
Ek gida, mama mi baslasam bilemedim.
Distendir degil mi.
Yogurt versek tok tutar mi ki.
Annem diyo zayifladi, vermiosun dediklerimi falan, bilemedim. Surekli ayaklariyla tekmeleme yapior hareketlendiler aslinda artik.Yiyecegi ne ki ek gida versek.
Ekmek vermisler eline kabugunu eme eme parcalamis onu gecen de,yutmus da biraz.
Soyle muhallebilere ne zaman basliycaz, kendim de yerdim sutlac niyetine

Ya kizlar bi de ben cok utaniorum.aldiracaktim ben bu kizi istenmeyen bebek diye,ilac iciordum diye.simdi bakmaya doyamiorum.
Simdiden beni oynatiyor, kedini bebek arabasindan sallandirmis dusecek gibi gordum kizdim siritiyor.
Ayaktayken oturursak ciglik cigliga aglior kalkioruz tekrar boncuk boncuk siritiyor.
Masallah subhanalah.
Evlat gercekten en buyuk nimetlerden kiymetini bilmek lazim diorum

Iste acaba sorunu varsa diyor su hep kotuyu dusunen sacma beynim.
Gidince de virus var dior
Ben de evde icircektimama olcumler, bogaz, bingildak bakio ya.
Sen hemsiresin goturme diosun yani.
2 ayi brz gect ilk dozu alali gec mi kaldik ebru.
Almila nasil, iyilesmistir insallah.
Sogudu mu oralarsimdiden.

Ya 5 aylik bebelere 5 numara kullaniyos valla hayret ediyom ya o zamn da mi beli byle olacak da ay yda acaba bence numara küçük de olsa daha bi genistir belki baya bi farki vardir aklima o geliyo yksa cok sacma geliyo bana niyeyse

Biz küçük lama sürekli tükürüyor bizimki de bende önlük takmıyorum bunaltacak diye

Bazen bende byle bi susmayinca ya dur flan diyorm ama sinirleniyorm o anda gülünce hersey bitiyo bi huzur geliyo resmen o anda geri öpe öpe doyamiyorm. Benim de muhallebilerle flan yapasm var ya zaten diyorm eger yaparsam yerim kesin diye bi yanım cocuk misali hatta hamilelikten once flan kasik mamalar varya hani kavanizdakiler kilo aldiriyo diye duydum da oyle alip alip yedim cok da guzeldi tatlari ama meyvelilerin sadece sevdiklerimj aldm yedim ee sonuc dersen bi işe de yaramadi. Gunde 4 öğün yiyodm

Hepimizinki birer lama canım ben üçgen penye önlük kullanıyorum. Her uykusundan önce de üzerini değişiyorum bazen deağız bezi koyuyorum içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…