- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
İnşallah canım.Gelmelerini bekliyorum canim ins burun tikanikligindan kaynaklıdır ınsallah çıkmaz
Canim iki gün sonra 5 aylik bizimki biraz kilolu da3 kullaniyodm ya ama bugn tasti 2 sefer kucuk geliyo o zamn 4 aldiriyim bari
Tam kac ay oldu da 5 numaraya gectin oyle ben hep 3 aldirdim ilk defa bugn taştı
Ben de 4 aliyim o zman ya.
Ya o degl de merak ettigim kac numaraya kdar bez var acaba ya bix 2 3 yasinda oldugunda kac numara alacagiz cok merak ediyorm
sagol cnm ya inslah gececek gidecekBende verdim bugün numune geldiler aldılar. 2. Verişim bu diğerine göre acıdı diğerinde hiç anlamadım bile. İlaç kullanmayacağım. Emzireceğim. Benim başım ağrıyor bugün sadece. Parol içebilirim ama dursun bi dedim. Bebekten sadece ağızdan alıyorlar burundan almıyorlar. Hiç ağlamadı oğlum öyle boğaza inmiyorlar ağız içinden öyle hemencecik alıyorlar. Hiç acımadı canı. Anlamadı bile.
Bilmiyorum ki cnm bu virus kendini pek belli etmiyor bugun 10. Gun ve 2 gundur bas agrisi koku tat kaybi var. Ama kizin kaka kokusunu hic alamıyorum cok canim sıkkın burun tikanikligindan olsa arada aciliyor hep tikali degil yani baska birsey var diyorum oda virus sanirim. Allahim kizimds birsey olmasin yada atlatmistir insallahSevgi22884550 aklim bebeginde. Canim benim. Neyle savasior vucudu.
Ben daha kontrole gitneye korkarken. I
Insallah hemen iyilesirsiniz.
Nasil bugun. Genel durumu iyi demistin. Ates dustu mu .
Rabbim sifa versin
BKGK siz nasilsiniz.
Kizin da bir aksilik yoktur insallah
Benim bebişte öyle, birde buuw buuw gibi sesler çıkarıp tükürüyor, damakları kaşındığı için yapıyorlarmış.. Ben önlük kullanıyorum üçgen şeklinde olanlardan 2 haftadır çok memnunum. Hemde çok fazla kusan bebek olduğu için çok kullanışlı oldu bize canım.Kızlar benim kız lamaolmuş habire tükürüyor suratımıza suratımza
Birde auvvvv eeuuu tarzı uzun sesler çıkarıyor
Nasıl öğreniyor bilmiyorum ama bu lama üst baş bırakmıyor önü hep ıslak önlükte takmıyorum rahat gelmiyor bana sizde durumlar nasıl 2. Bir lama var öı bize özel mi
Canım bende 4 - 5 aylarda gidemedim doktorumuza kontrole memlekette olduğum için. Rotanın iki dozunu da kendim verdim sıkıntı olmadı. Sende verebilirsin bence canımKizlar 4.ay kontrole gotmemistim doktor yoktu,saglik ocagi bakmisti.
Simdi 5.ay sadece rotavirus 2.doz var degil mi
Menenjiti okmamistik.
Acaba kendimiz mi icirsek yada saglik ocaginda rotarixi hastaneye gitmek istemiorum ben. Acilde hemsire icirdi gecende ozel bi hastane.
Sizce nasil yapmali.
Olcumler tabi bi kisi tarafindan yapilsa dahaiyi de bilemedim.
Hemen gelip yikanakmi lazim bebegi hastaneye gidince ya da annem de oturulur mu aksama kadar bu virus iyice panik etti beni zaten sevmezdim hastane ortamini.
Arada hapsirmasi dogal dimi bebegin kizlar
5 aylik bebislerinize kac numara bez kullaniyosunz kizlar ya. Bugn sabah da çiş tasti smdi de oyle bana aşırı da dolu degildi bez bi de nasil taştı anlamadm
Ben 4 kullanıyorum canım ama bel kısmı rahatsız ediyor gibi bebeği 5 numaraya geçicem son açılmamış 4 numaram var oda bitsinde..Hahahaha her bez actigimda çiş mevzumuz oluyo bizde de hemen korkup kapatiyorm bazen de batiriyo. Ama pipisini asagi koyuyo ki hep bacaklarda hafiften sıkma durumu var. E benm anladigm birde 3 numara 9 kiloya kdar oluyo benm oglan daha 8 kilo nasil olacak anlamadm. E bi de 2 3 yasina gelince 6 numara bez nasil olacak ki iyi de smdiden sıkıyor bunlar. Ben baby turco kullaniyorm hic tasmamisti bugune kdae
Ben kullanmıyorum demir ilacı canım 4. Ayda vermişti sağlık ocağı.. Osman gönülal 9. Aya kadar gerek duymuyorum diyordu videosunda 9. Ayda da kan testi yapılıyormuş sanırım demir depolarıyla ilgili. O zamandan sonra eksiklik varsa kullanın demişBenim demir ilacı ile ilgili bir sorum var. Kızımın doktoru çok başarılı ve çok güvendiğim bir doktordu. Hematologdu ve her dediği çok mantıklı geliyordu. Kızım da 5 aylıkken bir forumda yazıştığım arkadaşlarımın hepsi demir damlası vermeye başlayınca doktor acaba unuttu mu diye bir sonraki kontrolde sormuştum. Doktor "ezbere demir damlası verilmez, doktor çocuğun demir eksikliği olup olmadığı bir çok şeyden anlar senin bebeğinde demir eksiği belirtileri yok, damlaya da gerek yok" demişti. Ve biz hiç demir damlası kullanmadık. Sonra 1 yaşındaki kan tahlillerinde de bana gösterdi, demir değeri gayet iyiydi. Şimdiki doktorum direk verdi ve bu aylarda demir eksilmesi başlar dedi.
Sizler de demir kullanmaya hiç tahlil yapılmadan veya demir eksikliği ile ilgili belirti bulunmadan mı başladınız? başlayıp başlamamak konusunda kararsız kaldım. Eski doktoruma da gidemiyorum. Şimdi çalıştığı hastane hem uzak hem virüsün riskli bulunduğu semtlerden birinde.
Bir sorunu yoksa al evde içir kuzum rotayı götürme benceKizlar 4.ay kontrole gotmemistim doktor yoktu,saglik ocagi bakmisti.
Simdi 5.ay sadece rotavirus 2.doz var degil mi
Menenjiti okmamistik.
Acaba kendimiz mi icirsek yada saglik ocaginda rotarixi hastaneye gitmek istemiorum ben. Acilde hemsire icirdi gecende ozel bi hastane.
Sizce nasil yapmali.
Olcumler tabi bi kisi tarafindan yapilsa dahaiyi de bilemedim.
Hemen gelip yikanakmi lazim bebegi hastaneye gidince ya da annem de oturulur mu aksama kadar bu virus iyice panik etti beni zaten sevmezdim hastane ortamini.
Arada hapsirmasi dogal dimi bebegin kizlar
Markasına göre değişiyor Prima 3 minies de 4 numara kullanıyoruz5 aylik bebislerinize kac numara bez kullaniyosunz kizlar ya. Bugn sabah da çiş tasti smdi de oyle bana aşırı da dolu degildi bez bi de nasil taştı anlamadm
Bizde karın ağrısı yaptı bende bıraktım . İlerde baktırırım ya da 6 ayda başlarım diye düşündümBenim demir ilacı ile ilgili bir sorum var. Kızımın doktoru çok başarılı ve çok güvendiğim bir doktordu. Hematologdu ve her dediği çok mantıklı geliyordu. Kızım da 5 aylıkken bir forumda yazıştığım arkadaşlarımın hepsi demir damlası vermeye başlayınca doktor acaba unuttu mu diye bir sonraki kontrolde sormuştum. Doktor "ezbere demir damlası verilmez, doktor çocuğun demir eksikliği olup olmadığı bir çok şeyden anlar senin bebeğinde demir eksiği belirtileri yok, damlaya da gerek yok" demişti. Ve biz hiç demir damlası kullanmadık. Sonra 1 yaşındaki kan tahlillerinde de bana gösterdi, demir değeri gayet iyiydi. Şimdiki doktorum direk verdi ve bu aylarda demir eksilmesi başlar dedi.
Sizler de demir kullanmaya hiç tahlil yapılmadan veya demir eksikliği ile ilgili belirti bulunmadan mı başladınız? başlayıp başlamamak konusunda kararsız kaldım. Eski doktoruma da gidemiyorum. Şimdi çalıştığı hastane hem uzak hem virüsün riskli bulunduğu semtlerden birinde.
Bir sorunu yoksa al evde içir kuzum rotayı götürme bence
Iste acaba sorunu varsa diyor su hep kotuyu dusunen sacma beynim.Bir sorunu yoksa al evde içir kuzum rotayı götürme bence
Ya 5 aylik bebelere 5 numara kullaniyos valla hayret ediyom ya o zamn da mi beli byle olacak da ay yda acaba bence numara küçük de olsa daha bi genistir belki baya bi farki vardir aklima o geliyo yksa cok sacma geliyo bana niyeyseBenim bebişte öyle, birde buuw buuw gibi sesler çıkarıp tükürüyor, damakları kaşındığı için yapıyorlarmış.. Ben önlük kullanıyorum üçgen şeklinde olanlardan 2 haftadır çok memnunum. Hemde çok fazla kusan bebek olduğu için çok kullanışlı oldu bize canım.
Canım bende 4 - 5 aylarda gidemedim doktorumuza kontrole memlekette olduğum için. Rotanın iki dozunu da kendim verdim sıkıntı olmadı. Sende verebilirsin bence canım
Ölçümleride kendim yaptım ablam sağlık ocağı hemşiresi de anlatmıştı... baş çevresi; kaşların üstünden mezura kafa arkasında düz olacak şekilde, boy; kafasını düz bi yere dayayıp (koltuk kolu gibi) topuğun geldiği yeri belirleyip ölçerek. İlla ki milim sapmalar oluyordur ama kabataslak fikir olur canım
Ben 4 kullanıyorum canım ama bel kısmı rahatsız ediyor gibi bebeği 5 numaraya geçicem son açılmamış 4 numaram var oda bitsinde..
Yeğenim iki yaşında 13 kilo 5 numara bez kullanıyor... bi zayıflama yada kilo alımında durma dönemi olacak sanırım bebişlerimizin o yüzden numara artmayacak sanırım bi süre sonra canım
Ben kullanmıyorum demir ilacı canım 4. Ayda vermişti sağlık ocağı.. Osman gönülal 9. Aya kadar gerek duymuyorum diyordu videosunda 9. Ayda da kan testi yapılıyormuş sanırım demir depolarıyla ilgili. O zamandan sonra eksiklik varsa kullanın demiş
6. Ayda doktora gidebilirsem soracağım fikrini yinede demir ilacıyla ilgili
Ohh masallah tontoş olsnlar ya hareket ettikce gidecek zaten o kilolar. Bizimki de toplu da oyle cok bi kilosu da yokCanim iki gün sonra 5 aylik bizimki biraz kilolu da
Belki de suanlk baby turco aliyorm ama bakalm belki büyüyünce değiştiririm belli de olmazMarkasına göre değişiyor Prima 3 minies de 4 numara kullanıyoruz
Bam acilmadi dimj daha belki bi kac gunluk flandir lepi de oyle heralde biraz uzun sürer ama geri gelirler mi bilmiyorm bhr son mesajdan snra ben pek gelecegini de dusunmuyorm ama belli de olmaz bakalm insallh geri gelirlerYa kizlar bahar hep mi giti acaba
BizKızlar benim kız lamaolmuş habire tükürüyor suratımıza suratımza
Nasıl öğreniyor bilmiyorum ama bu lama üst baş bırakmıyor önü hep ıslak önlükte takmıyorum rahat gelmiyor bana sizde durumlar nasıl 2. Bir lama var öı bize özel mi
Bazen bende byle bi susmayinca ya dur flan diyorm ama sinirleniyorm o anda gülünce hersey bitiyo bi huzur geliyo resmen o anda geri öpe öpe doyamiyorm. Benim de muhallebilerle flan yapasm var ya zaten diyorm eger yaparsam yerim kesin diye bi yanım cocuk misaliKizlar ben ne yersem kizim cok aglior, catali ekmegi elimden cekiyor. Ac mi kalior acaba.
Hos poseti,kabloyu bile cekip yiyor.
Ek gida, mama mi baslasam bilemedim.
Distendir degil mi.
Yogurt versek tok tutar mi ki.
Annem diyo zayifladi, vermiosun dediklerimi falan, bilemedim. Surekli ayaklariyla tekmeleme yapior hareketlendiler aslinda artik.Yiyecegi ne ki ek gida versek.
Ekmek vermisler eline kabugunu eme eme parcalamis onu gecen de,yutmus da biraz.
Soyle muhallebilere ne zaman basliycaz, kendim de yerdim sutlac niyetine
Ya kizlar bi de ben cok utaniorum.aldiracaktim ben bu kizi istenmeyen bebek diye,ilac iciordum diye.simdi bakmaya doyamiorum.
Simdiden beni oynatiyor, kedini bebek arabasindan sallandirmis dusecek gibi gordum kizdim siritiyor.
Ayaktayken oturursak ciglik cigliga aglior kalkioruz tekrar boncuk boncuk siritiyor.
Masallah subhanalah.
Evlat gercekten en buyuk nimetlerden kiymetini bilmek lazim diorum
Hepimizinki birer lama canımKızlar benim kız lamaolmuş habire tükürüyor suratımıza suratımza
Bugün okudum ama yazmak nasip olmadı canım umarım düzelir sorunlarınız yuvanıza çıkarsınız biran evvelYa duzelir ya ayrılık olur sonu artık Allahm hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?