2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugün çeyrek elma ve armudu cam rendeden geçirdim. Bebek irmiğini suyla pişirip püreyle karıştırdım yemek için ağladı sıpagüzel yedi akşam üzeri de muhallebi yapıp yedirecektim ama eve gidemedik dışardayız. Sabah da yumurtanın sarısını verdim deneyim dedim alerji var mı yok mu diye.

Afiyet olsun oh iyi me kadalık oldu su içiyor mu benim ki su içmiyor ya

misskokulumm canim Allahin izni ile ek gidaya gectigimde senden tarif almak istiyorum masallah oglusunada
Esim iyi ama oksuruk var doktor 14. Gun bittikten 1 hafta 10 gun daha surebilir oksuruk demis. Benden gelip test aldilar bu arada cocugada istedim ama esim sadece beni soyledigi icin test cubugu getirmemişler hemen yapip kacip gittiler zaten yazik onlarada korkuyorlar bir suru giyindi kizlar bahcede izledim yukaridan bende isleri cok zor ne zamsn onuc cikacak dedim e nabizdan kontrol edersiniz dediler gun vermediler bende tırsıyordum testen sormayi unuttum kac gune cikacagini testte oyle hic acili sizili degilmis. Bakalim ins negatifimdir.

S Sonsuzsukurler he bu arada markete cikmiyorum getir den soyluyorum hemen geliyor sma nin allahtan eski kutusu varmis. Coplerimi ablam atiyor alt katta oturuyor annemin evi bahceli mustakil arada kapiya cikariyorum kizi cok az 10 dk flan merdivenlerde hava alip giriyoruz oyle canim.

5,5 aylık benim bebeğim, bizim doktor da başlatmadı demire. Önce ölçülcek sanırım

Canım 2 yaşına kadar maske zorunlu değil neden takıyorsun korumaz bile maske sen hastaysan karşıdakine bulaşmasın diye takılıyor koruma kısmı çok ama çok düşük.

Ya bu getir her sehirde var mi bak baya bi once duydum da geri unutmustum

Aaa bebek irmiği de mi varmis yha ozelligi ne yemi duydum bak

Aman herkese kafa yorma sen hic de takilma. Benm kv de herseyden yesin diye sirf 4 ayliken cok zayifladi vs biseyler yedir mamayi azalt da flam dedi 4 aylk da cok kucuktu yapmadim ya onlar da huy bence illa biseyler yesin diye sanki onlarn migdeye gidecek

Hiç karşıdakini düşünmek yok ama üzülür mü napar diye yeni doğum yaptğım zaman da aynısını demişti hala aynı kafa

Hiç karşıdakini düşünmek yok ama üzülür mü napar diye yeni doğum yaptğım zaman da aynısını demişti hala aynı kafa
Yav ammaan bana da teyzesi dedi baska biri dogm yapms onla beni kiyasliyo benm ki 3 kiloya 30 gr eksikti o 3 bucuk e napim ama o 40 tamamladi diyorm ben 38 e gelmeden dogdu ayy fark yok ki diyolardi smdi o diger kisinin sipasinin adinj bile anmazlar benim cocuk icin goruntulu ararlar. Hep oyleler ya takilmican valla ben o tur seye kafa yormuyorm hic geregi yok dr iyi diyosa iyidir

Ya instada hem bebek arabasi hem arac koltugu oluyo cok sevdim amma velakin geç kaldm dimi arac koltuguna ne kdarlikken bindirilir ki.

Ya bi de atsam buraya instadan sorun olur mu ban yer miyim

Ya instada hem bebek arabasi hem arac koltugu oluyo cok sevdim amma velakin geç kaldm dimi arac koltuguna ne kdarlikken bindirilir ki.

Ya bi de atsam buraya instadan sorun olur mu ban yer miyim
Resmini atsana. Neden geç kalasın oto koltuğu hep lazım ama çoğu 9 kilo oluyor onların öyle ise alma

Valla takmıyordum doktor iyi diyince ama böyle parazit parazit konuşmalar sinirimi bozuyo çocuğu seviyo ama kusur bulmaya da çalışıyo sanki

canim ben değilim o. ben telsiz kullanıyorum motorolanin. ama kameralı istiyorsan baby diyenlerden uzak dur para tuzağı. hatta şey muhendisinoglu çok güzel anlatmıştı bu kamera olayını. bi bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…