- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Aynen bak duruma göre değişirsinOhh masallah tontoş olsnlar ya hareket ettikce gidecek zaten o kilolar. Bizimki de toplu da oyle cok bi kilosu da yok
Belki de suanlk baby turco aliyorm ama bakalm belki büyüyünce değiştiririm belli de olmaz
Afiyet olsun oh iyiBugün çeyrek elma ve armudu cam rendeden geçirdim. Bebek irmiğini suyla pişirip püreyle karıştırdım yemek için ağladı sıpagüzel yedi akşam üzeri de muhallebi yapıp yedirecektim ama eve gidemedik dışardayız. Sabah da yumurtanın sarısını verdim deneyim dedim alerji var mı yok mu diye.
Esim iyi ama oksuruk var doktor 14. Gun bittikten 1 hafta 10 gun daha surebilir oksuruk demis. Benden gelip test aldilar bu arada cocugada istedim ama esim sadece beni soyledigi icin test cubugu getirmemişler hemen yapip kacip gittiler zaten yazik onlarada korkuyorlar bir suru giyindi kizlar bahcede izledim yukaridan bende isleri cok zorBKGK evet cok haklisin.
Ben de hep dusunuorum sevgi ve senin bebeklerini. DuAlarimdasiniz.
Evladin hasta olmasi kendi hastaligindan daha zor biliorum.
Insalah gecmemistir kuzuya.
Ama sen de tat koyu olmamasi kafami karistiriyor iste.
Gelirler artik dimi.
Ama bi dr test sonucu beklersin kac gun.
Esin nasil oldu.
Ilacsiz gecmior drmissin, duzelmedi mi yoksa.
Sen evden de cikamiirsun dimi maŕket falan nasil.hallediorsuniz.esin de karantina da.
Off ne belaymis bu ya
5,5 aylık benim bebeğim, bizim doktor da başlatmadı demire. Önce ölçülcek sanırımBenim demir ilacı ile ilgili bir sorum var. Kızımın doktoru çok başarılı ve çok güvendiğim bir doktordu. Hematologdu ve her dediği çok mantıklı geliyordu. Kızım da 5 aylıkken bir forumda yazıştığım arkadaşlarımın hepsi demir damlası vermeye başlayınca doktor acaba unuttu mu diye bir sonraki kontrolde sormuştum. Doktor "ezbere demir damlası verilmez, doktor çocuğun demir eksikliği olup olmadığı bir çok şeyden anlar senin bebeğinde demir eksiği belirtileri yok, damlaya da gerek yok" demişti. Ve biz hiç demir damlası kullanmadık. Sonra 1 yaşındaki kan tahlillerinde de bana gösterdi, demir değeri gayet iyiydi. Şimdiki doktorum direk verdi ve bu aylarda demir eksilmesi başlar dedi.
Sizler de demir kullanmaya hiç tahlil yapılmadan veya demir eksikliği ile ilgili belirti bulunmadan mı başladınız? başlayıp başlamamak konusunda kararsız kaldım. Eski doktoruma da gidemiyorum. Şimdi çalıştığı hastane hem uzak hem virüsün riskli bulunduğu semtlerden birinde.
Canım 2 yaşına kadar maske zorunlu değil neden takıyorsun korumaz bileHala randdvu almadim
Sabah 5. Ay kontrolune gitsek mi.
Yoksa evde mi icirsek asiyi.
Gidince hemen yikansak mi annemde geceye kadar otursak olur mu.
Maske takarimbebege de mecbur.
Ya iyice yayilior korkmaya basladim hele de sevgi ve bahar da yasiyor yakindan hic duymamistim tanidiklardan ben
Kafa dank etti kocanin aradi nasil kibar hayatimlar canimlar flan ay bari yapma da byle favranma hami normalde de der ama oyle bi kibarlk yoktu yaniBugün okudum ama yazmak nasip olmadı canım umarım düzelir sorunlarınız yuvanıza çıkarsınız biran evvel
Fikir alisverisu yapariz nasilsa burdaAynen bak duruma göre değişirsin
Ya bu getir her sehirde var mi bak baya bi once duydum da geri unutmustumS Sonsuzsukurler he bu arada markete cikmiyorum getir den soyluyorum hemen geliyor sma nin allahtan eski kutusu varmis. Coplerimi ablam atiyor alt katta oturuyor annemin evi bahceli mustakil arada kapiya cikariyorum kizi cok az 10 dk flan merdivenlerde hava alip giriyoruz oyle canim.
Aaa bebek irmiği de mi varmis yha ozelligi ne yemi duydum bakBugün çeyrek elma ve armudu cam rendeden geçirdim. Bebek irmiğini suyla pişirip püreyle karıştırdım yemek için ağladı sıpagüzel yedi akşam üzeri de muhallebi yapıp yedirecektim ama eve gidemedik dışardayız. Sabah da yumurtanın sarısını verdim deneyim dedim alerji var mı yok mu diye.
Aman herkese kafa yorma sen hic de takilma. Benm kv de herseyden yesin diye sirf 4 ayliken cok zayifladi vs biseyler yedir mamayi azalt da flam dedi 4 aylk da cok kucuktu yapmadim ya onlar da huy bence illa biseyler yesin diye sanki onlarn migdeye gidecekKayınvalidem oğlumu her gördüğünde zayıflığını söyleyip duruyo, haftaya 6 aylık olcak hiç 6 aylık bebek gibi değil dedi yine sinirlerim zıpladı yadoktor normal olduğunu söylüyo dedim ama anlayan var mı
Hiç karşıdakini düşünmek yok ama üzülür mü napar diye yeni doğum yaptğım zaman da aynısını demişti hala aynı kafaAman herkese kafa yorma sen hic de takilma. Benm kv de herseyden yesin diye sirf 4 ayliken cok zayifladi vs biseyler yedir mamayi azalt da flam dedi 4 aylk da cok kucuktu yapmadim ya onlar da huy bence illa biseyler yesin diye sanki onlarn migdeye gidecek
Yav ammaan bana da teyzesi dedi baska biri dogm yapms onla beni kiyasliyo benm ki 3 kiloya 30 gr eksikti o 3 bucuk e napim ama o 40 tamamladi diyorm ben 38 e gelmeden dogdu ayy fark yok ki diyolardi smdi o diger kisinin sipasinin adinj bile anmazlar benim cocuk icin goruntulu ararlar. Hep oyleler ya takilmican valla ben o tur seye kafa yormuyorm hic geregi yok dr iyi diyosa iyidirHiç karşıdakini düşünmek yok ama üzülür mü napar diye yeni doğum yaptğım zaman da aynısını demişti hala aynı kafa
Resmini atsana. Neden geç kalasın oto koltuğu hep lazım ama çoğu 9 kilo oluyor onların öyle ise almaYa instada hem bebek arabasi hem arac koltugu oluyo cok sevdim amma velakin geç kaldm dimi arac koltuguna ne kdarlikken bindirilir ki.
Ya bi de atsam buraya instadan sorun olur mu ban yer miyim
Valla takmıyordum doktor iyi diyince ama böyle parazit parazit konuşmalar sinirimi bozuyo çocuğu seviyo ama kusur bulmaya da çalışıyo sankiYav ammaan bana da teyzesi dedi baska biri dogm yapms onla beni kiyasliyo benm ki 3 kiloya 30 gr eksikti o 3 bucuk e napim ama o 40 tamamladi diyorm ben 38 e gelmeden dogdu ayy fark yok ki diyolardi smdi o diger kisinin sipasinin adinj bile anmazlar benim cocuk icin goruntulu ararlar. Hep oyleler ya takilmican valla ben o tur seye kafa yormuyorm hic geregi yok dr iyi diyosa iyidir
canim ben değilim o. ben telsiz kullanıyorum motorolanin. ama kameralı istiyorsan baby diyenlerden uzak dur para tuzağı. hatta şey muhendisinoglu çok güzel anlatmıştı bu kamera olayını. bi bak istersen.Helinnnnn canım merhaba senin bir paylaşımında bebeğini telefondan kamerayla izlediğini görmüştüm. Bende kamera almayı düşünüyorum da böyle telefondan uygulamayla nasıl oluyor memnun musun? Seninkinin markası neydi önerir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?