- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Hem o kdar yazmamislar ki du atim cekiyim de ama cok hoşuma gittiResmini atsana. Neden geç kalasın oto koltuğu hep lazım ama çoğu 9 kilo oluyor onların öyle ise alma
Valla herseye takiliyorm da o konuya niyeyse takilmiyorm benm gözüme de iyi gelince dr ve ebe de oyle deyince isterlerse baska seyler uydursunlarValla takmıyordum doktor iyi diyince ama böyle parazit parazit konuşmalar sinirimi bozuyo çocuğu seviyo ama kusur bulmaya da çalışıyo sanki
Ben bile sinir oldum şurdan diyet yaptırıyorum evet özellikle diyip bozacaksın bu tür insanlarıKayınvalidem oğlumu her gördüğünde zayıflığını söyleyip duruyo, haftaya 6 aylık olcak hiç 6 aylık bebek gibi değil dedi yine sinirlerim zıpladı yadoktor normal olduğunu söylüyo dedim ama anlayan var mı
Varmış valla ben de yeni öğrendim canımAaa bebek irmiği de mi varmis yha ozelligi ne yemi duydum bak
Sor sen benim bebek arabasının var 9 kilo sanırım ondan dedim eğer öyleyse baston araba daha kolay taşınıyor oto koltuğu nu ayrı büyük alırsınHem o kdar yazmamislar ki du atim cekiyim de ama cok hoşuma gitti
Ya canım laf yapıştırıyorum da anlayan yokki eşimi darlıyorum bu sefer deBen bile sinir oldum şurdan diyet yaptırıyorum evet özellikle diyip bozacaksın bu tür insanlarıbenimkine de geçen komşu diyor zayıf mı biraz diye. Sabır çektim içimden erken doğdu ya anca topladı şükür sağlığı yerinde dedim. Ben bu yaşıma kadar kimsenin çocuğuna zayıf şişman uzun kısa demedim demem de yani sana ne benim çocuğumdan dedim kapısını kapatınca yüksek sesle bilmem duydu mu yani ne maksatla bir anneye bu söylenir ki acaba çok garip bu insanlar. Büyük kızım hep kiloluydu taşıyamazdık 4 aylıkken 7 kg muş aşı kartına baktım. Kıyafet sıkıntısı çektik, yaşıtlarından hep iri oldu, onun kompleksini yaşadı halen yaşıyor, erkenden ergenliğe girdi.çok iştahlıydı halen öyle. Yapısıyla alakalı. Normal olsun ortalamada yeterli benim için. Sen de takma kafana uygun bir zamanda lafı yapıştır bir daha diyemesin uygun bir dille.
Varmış valla ben de yeni öğrendim canımun gibi daha ince öğütülmüş hemen kıvam alıyor ve çabuk pişiyor. Normal irmik de olur.
Daha neler duyacagiz bakalm. Ben bi de markette de cakistm orda da görmedim ama tabi adı baska bsey degilseBen bile sinir oldum şurdan diyet yaptırıyorum evet özellikle diyip bozacaksın bu tür insanlarıbenimkine de geçen komşu diyor zayıf mı biraz diye. Sabır çektim içimden erken doğdu ya anca topladı şükür sağlığı yerinde dedim. Ben bu yaşıma kadar kimsenin çocuğuna zayıf şişman uzun kısa demedim demem de yani sana ne benim çocuğumdan dedim kapısını kapatınca yüksek sesle bilmem duydu mu yani ne maksatla bir anneye bu söylenir ki acaba çok garip bu insanlar. Büyük kızım hep kiloluydu taşıyamazdık 4 aylıkken 7 kg muş aşı kartına baktım. Kıyafet sıkıntısı çektik, yaşıtlarından hep iri oldu, onun kompleksini yaşadı halen yaşıyor, erkenden ergenliğe girdi.çok iştahlıydı halen öyle. Yapısıyla alakalı. Normal olsun ortalamada yeterli benim için. Sen de takma kafana uygun bir zamanda lafı yapıştır bir daha diyemesin uygun bir dille.
Varmış valla ben de yeni öğrendim canımun gibi daha ince öğütülmüş hemen kıvam alıyor ve çabuk pişiyor. Normal irmik de olur.
O neymis baston dedigin. Ya bebek arabasi alacagiz cok kararsizim marka konusunda falan bi renk kafamda var o da en son ki iş sankiSor sen benim bebek arabasının var 9 kilo sanırım ondan dedim eğer öyleyse baston araba daha kolay taşınıyor oto koltuğu nu ayrı büyük alırsın
Her bebek illa ayni kiloda olacak diye bisey yok. Bende 37+5 de dogm yaptm 2970 dogdu ama tam dogum yaklastikca kiloyu iyi olir derler biz o siralar dogurduk. Saglikli dogduktan snra onemi yok bemce. Bi de ben hamilelikte hic ilac kullanmadim icmedim şükür gayet te saglikliYa canım laf yapıştırıyorum da anlayan yokki eşimi darlıyorum bu sefer debenim oğlum da 2800 doğmuştu 37. Haftada ona göre normal diyo şuanki kiloyu doktoru. Eşimin kardeşi 2 kilodan da azmış doğduğunda, bunu yaşamış bi insan olarak beni üzmesi de ayrı sinirime dokunuyo
Geçecek daha neşeli olacakDüştü evet ama keyifsiz. Bacaklarını üstünde durmuyor pek. Eski neşesi yok
Ahahaha ay okurken güldüm bi an hakkini helal etKızımı uyuttum tabi ki tek seferde dalamadı. Ağladı aldım kucağıma yine uyuttum. Yine ağladı aldım kucağıma ve olanlar olduŞiddetli bir gaz sesi, sırtımdan aşağıya ılık ılık akan bir şeyler Sağolasın kızım sayende gece gece duşa girdim, iyi geldi valla
İnşallah miniğe geçmemiştir annesisagol cnm ya inslah gececek gidecek
Bilmiyorum ki cnm bu virus kendini pek belli etmiyor bugun 10. Gun ve 2 gundur bas agrisi koku tat kaybi var. Ama kizin kaka kokusunu hic alamıyorum cok canim sıkkın burun tikanikligindan olsa arada aciliyor hep tikali degil yani baska birsey var diyorum oda virus sanirim. Allahim kizimds birsey olmasin yada atlatmistir insallah
Doktor normal diyorsa sorun yoktur bence aklın karışmasın derim benKayınvalidem oğlumu her gördüğünde zayıflığını söyleyip duruyo, haftaya 6 aylık olcak hiç 6 aylık bebek gibi değil dedi yine sinirlerim zıpladı yadoktor normal olduğunu söylüyo dedim ama anlayan var mı
Yaza küçük olur bu bence bastın bak
Ben 4 numaraya geçtim kuzum. Rahat rahat bağlıyorum. Bu arada Allahım eşinle sana hayırlı bir kapı açsın kendi evinize çıkın inşallah. Ne çektin ne çektin. Rabbim sabrını arttırsın.5 aylik bebislerinize kac numara bez kullaniyosunz kizlar ya. Bugn sabah da çiş tasti smdi de oyle bana aşırı da dolu degildi bez bi de nasil taştı anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?