- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Her bebek te olmaz ama eğer ilaç aldığında huzursuz ise karnı ağrıyoe olabilir. Mama ile açma bence . Tadına baktın mı belki Güzel değildirKızlar tek tek etiketleyemedim uyku arasında inleme ile ilgili yazdıklarınızı , teşekkür ediyorum yorumlarınız için . Demir ilacı konuşulmuş o konuda benim de kafam karışık . Sağlık ocağı ferrum vermişti arada bir kullandım .ondan mı oluyor bilemedim bu ara gazımız da var .ebru_can_ebru Karın ağrısı yaptı demişsin bak kafam karıştı şimdi . Bir arkadaşımın doktoru da sideder kullandırıyor, kabız yapmıyormuş. Sidefer i de aldım kullanayım diye ama bir doktora danışmadan kullanmak da istemedim . Pazartesi doktor randevusu aldım bakalım . Bu arada göz çapaklanma durumu olan bir çok arkadaşımız vardı ne durumdalar ? Benim kızın da iki kere oldu , damla kullandım geçmişti ama şimdi sanki yine tekrarlıyor aynı göz . Neden tamamen geçmiyor ki
Bugun ben de ek gıdaya başlayım dedim pazartesi doktor kontrolünü bekleyemedim. Patates haşlayıp çatalla ezdim , birazda mama ile açtım . Yüzünü buruşturdu sevmedi sanırım bizim kız. Bir de yutamad I sanki . Ağzında beklettiüstüne mama vermeye çalıştım yutsun diye . Ek gıda işi heyecanlandırıyordu ama şimdi yerini Korkuya bıraktı
Rdm 25 kiloya kdar tasir 0 24 ay diyor ama bna da kucuk geldiYaza küçük olur bu bence bastın bak
Bnde az kaldi bezi bitsn 4 alicam ya iyiki 3 baska aldirmamisim. Sabrın sonu selamettir derler. E cektiren de elbette cekecektir de derler bunlari diye diyr sabrediyirm iste bakalm. Konustuk eşimle duzelecegm tamm diyo ya hadi bakalmBen 4 numaraya geçtim kuzum. Rahat rahat bağlıyorum. Bu arada Allahım eşinle sana hayırlı bir kapı açsın kendi evinize çıkın inşallah. Ne çektin ne çektin. Rabbim sabrını arttırsın.
Benm oglanin gözü kendi gecti ya bayadr yok bisey cok şükür ki. Ama en sin tremacin mi adi oyke bisey onu kullandk hep o iyi geldi galibaBizim de göz çapaklanması ara ara oluyor damla ile çay kullanıyorum göz masajı yapıyorum
Bizdeki capak dogdugu gunden beri vardi 1 ay olmadi kendi kendine gecti cok şükür suanlk ama en son teramicin di adi yanls hatirlamiyosam onu verdiler hep onu kullanmistk. İnsallh sizlerinki de gecer cok uzuluyidm kayseri göz hasta hanesine goturrcektm kendi gecti bakalm devam etmez insallah da.Kızlar tek tek etiketleyemedim uyku arasında inleme ile ilgili yazdıklarınızı , teşekkür ediyorum yorumlarınız için . Demir ilacı konuşulmuş o konuda benim de kafam karışık . Sağlık ocağı ferrum vermişti arada bir kullandım .ondan mı oluyor bilemedim bu ara gazımız da var .ebru_can_ebru Karın ağrısı yaptı demişsin bak kafam karıştı şimdi . Bir arkadaşımın doktoru da sideder kullandırıyor, kabız yapmıyormuş. Sidefer i de aldım kullanayım diye ama bir doktora danışmadan kullanmak da istemedim . Pazartesi doktor randevusu aldım bakalım . Bu arada göz çapaklanma durumu olan bir çok arkadaşımız vardı ne durumdalar ? Benim kızın da iki kere oldu , damla kullandım geçmişti ama şimdi sanki yine tekrarlıyor aynı göz . Neden tamamen geçmiyor ki
Bugun ben de ek gıdaya başlayım dedim pazartesi doktor kontrolünü bekleyemedim. Patates haşlayıp çatalla ezdim , birazda mama ile açtım . Yüzünü buruşturdu sevmedi sanırım bizim kız. Bir de yutamad I sanki . Ağzında beklettiüstüne mama vermeye çalıştım yutsun diye . Ek gıda işi heyecanlandırıyordu ama şimdi yerini Korkuya bıraktı
Aklım karışmıyo canım kaynvalideye kızıyorumDoktor normal diyorsa sorun yoktur bence aklın karışmasın derim ben
BiDekiKizlar ilk sayfaya smdi bi baktm da bahar18 flan yaziyo ve pembe seklinde ama ustune de basilmiyo. Neden ki anladm bizlerin yazdigi gbi değil ban da yok gbi sanki
Aaa başladın mıKızlar tek tek etiketleyemedim uyku arasında inleme ile ilgili yazdıklarınızı , teşekkür ediyorum yorumlarınız için . Demir ilacı konuşulmuş o konuda benim de kafam karışık . Sağlık ocağı ferrum vermişti arada bir kullandım .ondan mı oluyor bilemedim bu ara gazımız da var .ebru_can_ebru Karın ağrısı yaptı demişsin bak kafam karıştı şimdi . Bir arkadaşımın doktoru da sideder kullandırıyor, kabız yapmıyormuş. Sidefer i de aldım kullanayım diye ama bir doktora danışmadan kullanmak da istemedim . Pazartesi doktor randevusu aldım bakalım . Bu arada göz çapaklanma durumu olan bir çok arkadaşımız vardı ne durumdalar ? Benim kızın da iki kere oldu , damla kullandım geçmişti ama şimdi sanki yine tekrarlıyor aynı göz . Neden tamamen geçmiyor ki
AA çok sevindimKizlar gunaaydin sonucum negatif ama bu tat koku alamama nedenki acaba gecirdim mi ya etkisi mi suan da :)
Ya sevindim canım burnum tıkalı diyordun ya ondan belki de ya da psikolojik neyse hadi geçmiş olsunKizlar gunaaydin sonucum negatif ama bu tat koku alamama nedenki acaba gecirdim mi ya etkisi mi suan da :)
Psikolojik bence kuzum geçmiş olsun çok sevindimKizlar gunaaydin sonucum negatif ama bu tat koku alamama nedenki acaba gecirdim mi ya etkisi mi suan da :)
Benimki kabağı sevdi patatesi sevmedi hiç dün yerken suratı öyle komikti ki,Kızlar tek tek etiketleyemedim uyku arasında inleme ile ilgili yazdıklarınızı , teşekkür ediyorum yorumlarınız için . Demir ilacı konuşulmuş o konuda benim de kafam karışık . Sağlık ocağı ferrum vermişti arada bir kullandım .ondan mı oluyor bilemedim bu ara gazımız da var .ebru_can_ebru Karın ağrısı yaptı demişsin bak kafam karıştı şimdi . Bir arkadaşımın doktoru da sideder kullandırıyor, kabız yapmıyormuş. Sidefer i de aldım kullanayım diye ama bir doktora danışmadan kullanmak da istemedim . Pazartesi doktor randevusu aldım bakalım . Bu arada göz çapaklanma durumu olan bir çok arkadaşımız vardı ne durumdalar ? Benim kızın da iki kere oldu , damla kullandım geçmişti ama şimdi sanki yine tekrarlıyor aynı göz . Neden tamamen geçmiyor ki
Heme çıktı mı sonucunuz iyi iyi sevindim sizin adınıza. Bebeğiniz de de yok kesin sizde olmadığına göre. Hadi gözünüz aydın gider inşallah evlerimizden tez zamanda. Benim de bugün belli olacakKizlar gunaaydin sonucum negatif ama bu tat koku alamama nedenki acaba gecirdim mi ya etkisi mi suan da :)
4 numara minies kullanıyorum ben de çok memnunum4 numaralar keşke markasını yazsaydı fikir olırdu bize memnun olduklarını denediklerinizi
Hadi geçmiş olsun canım belki negatife döndün atlattın bazen test de yanlış çıkabiliyormuş sen yine kendini takibe devam etKizlar gunaaydin sonucum negatif ama bu tat koku alamama nedenki acaba gecirdim mi ya etkisi mi suan da :)
Psikolojik de olabilir canımKizlar gunaaydin sonucum negatif ama bu tat koku alamama nedenki acaba gecirdim mi ya etkisi mi suan da :)
canim her bolgede yok ben esim icin sipars verecektim yokmus orada.Ya bu getir her sehirde var mi bak baya bi once duydum da geri unutmustum
ay insallah ama koku yok ya anlamadim gitti bu kadar uzun surmesini 3 gun oluyorYa sevindim canım burnum tıkalı diyordun ya ondan belki de ya da psikolojik neyse hadi geçmiş olsun
ya sagol cnm psikolojik midir ki ama kizin kaka kokusunu hic alamiyorum cok tuhaf yaPsikolojik bence kuzum geçmiş olsun çok sevindim
dun aksam almislardi testi sabaha cikti. Testlerede guven olmuyor ama 11 gundur buradayim baslangic olamaz bitis olabilir diye düşünüyorum. Insallsh sizdende biran once cikar gider kurtuluruz su beladanHeme çıktı mı sonucunuz iyi iyi sevindim sizin adınıza. Bebeğiniz de de yok kesin sizde olmadığına göre. Hadi gözünüz aydın gider inşallah evlerimizden tez zamanda. Benim de bugün belli olacak
evet iste testlerede guven olmuyor ama dedigim gibi 11 gündür izoleyim bir 10 15 gun daha burada duracam sonra yine test yaptiricam. Negatif olursa antikor testide yaptiricam.4 numara minies kullanıyorum ben de çok memnunum 🖐
Hadi geçmiş olsun canım belki negatife döndün atlattın bazen test de yanlış çıkabiliyormuş sen yine kendini takibe devam et
Sagol jadecimm.. Allah kimseye bulastirmasin bebek olunca insanin ayri psikolojii bozuluyorPsikolojik de olabilir canımsevindim negatif olmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?