2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Her bebek te olmaz ama eğer ilaç aldığında huzursuz ise karnı ağrıyoe olabilir. Mama ile açma bence . Tadına baktın mı belki Güzel değildir su kullan az bence zaten şu an diline değse yeter kaşıkla yemesini bekleme

Ben 4 numaraya geçtim kuzum. Rahat rahat bağlıyorum. Bu arada Allahım eşinle sana hayırlı bir kapı açsın kendi evinize çıkın inşallah. Ne çektin ne çektin. Rabbim sabrını arttırsın.
Bnde az kaldi bezi bitsn 4 alicam ya iyiki 3 baska aldirmamisim. Sabrın sonu selamettir derler. E cektiren de elbette cekecektir de derler bunlari diye diyr sabrediyirm iste bakalm. Konustuk eşimle duzelecegm tamm diyo ya hadi bakalm

Bizdeki capak dogdugu gunden beri vardi 1 ay olmadi kendi kendine gecti cok şükür suanlk ama en son teramicin di adi yanls hatirlamiyosam onu verdiler hep onu kullanmistk. İnsallh sizlerinki de gecer cok uzuluyidm kayseri göz hasta hanesine goturrcektm kendi gecti bakalm devam etmez insallah da.
Bemce patatesi mamasiyla yapmasaydn mamanin tasi ve kokusu kötü tabi onlara gore guzeldr ama yazk zaten hep mama tadi aliyolar pari farkli bisey yerken mama yemesinler yogurtla dene derim ben

Kizlar ilk sayfaya smdi bi baktm da bahar18 flan yaziyo ve pembe seklinde ama ustune de basilmiyo. Neden ki anladm bizlerin yazdigi gbi değil ban da yok gbi sanki

Aaa başladın mı
Ben daha hiç başlamadım ama geçen Mısır haşlayıp yiyorduk bende oynasın diye eline vermiştim bir baktım nıç nıç bir ses biİm kız almış emiyor Mısırı kaşla göz arasında ödüm koptu hemen aldım elinden nasıl katılarak ağladı tekrar eline verdim ağzına götürmeye çalıştı yine aldım yine ağladı
Çok tehlikelisin dedim meme verdim o sinirle tuttu ki uyanıkken çok zor tutar

Kizlar gunaaydin sonucum negatif ama bu tat koku alamama nedenki acaba gecirdim mi ya etkisi mi suan da :)
Ya sevindim canım burnum tıkalı diyordun ya ondan belki de ya da psikolojik neyse hadi geçmiş olsun

Benimki kabağı sevdi patatesi sevmedi hiç dün yerken suratı öyle komikti ki, başka sebze dene istersen bi ilk seferde yutkunurken sıkıntı oluyor giderek alışacaklar bakalım

Kizlar gunaaydin sonucum negatif ama bu tat koku alamama nedenki acaba gecirdim mi ya etkisi mi suan da :)
Heme çıktı mı sonucunuz iyi iyi sevindim sizin adınıza. Bebeğiniz de de yok kesin sizde olmadığına göre. Hadi gözünüz aydın gider inşallah evlerimizden tez zamanda. Benim de bugün belli olacak

4 numaralar keşke markasını yazsaydı fikir olırdu bize memnun olduklarını denediklerinizi
4 numara minies kullanıyorum ben de çok memnunum
Hadi geçmiş olsun canım belki negatife döndün atlattın bazen test de yanlış çıkabiliyormuş sen yine kendini takibe devam et

Umudum- hemen öyle pes etmek yok ilk başta yutmayı beceremiyorlar zaten 1 haftada çözüyorlar ama. Kıvamını açık yap püre yapıp süzgeçten geçirebilirsin ilk zamanlar o çıkardıkça sen tekrar ver mama kullanma bence de yemeklerin tadını alsın.
Çapaklanma bizde de vardı masaj yaptım parmağımda ben kendiliğinden geçti.

Ya bu getir her sehirde var mi bak baya bi once duydum da geri unutmustum
canim her bolgede yok ben esim icin sipars verecektim yokmus orada.
Ya sevindim canım burnum tıkalı diyordun ya ondan belki de ya da psikolojik neyse hadi geçmiş olsun
ay insallah ama koku yok ya anlamadim gitti bu kadar uzun surmesini 3 gun oluyor
Psikolojik bence kuzum geçmiş olsun çok sevindim
ya sagol cnm psikolojik midir ki ama kizin kaka kokusunu hic alamiyorum cok tuhaf ya
Heme çıktı mı sonucunuz iyi iyi sevindim sizin adınıza. Bebeğiniz de de yok kesin sizde olmadığına göre. Hadi gözünüz aydın gider inşallah evlerimizden tez zamanda. Benim de bugün belli olacak
dun aksam almislardi testi sabaha cikti. Testlerede guven olmuyor ama 11 gundur buradayim baslangic olamaz bitis olabilir diye düşünüyorum. Insallsh sizdende biran once cikar gider kurtuluruz su beladan
4 numara minies kullanıyorum ben de çok memnunum 🖐

Hadi geçmiş olsun canım belki negatife döndün atlattın bazen test de yanlış çıkabiliyormuş sen yine kendini takibe devam et
evet iste testlerede guven olmuyor ama dedigim gibi 11 gündür izoleyim bir 10 15 gun daha burada duracam sonra yine test yaptiricam. Negatif olursa antikor testide yaptiricam.
Psikolojik de olabilir canım sevindim negatif olmana
Sagol jadecimm.. Allah kimseye bulastirmasin bebek olunca insanin ayri psikolojii bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…