2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar gunaaydin sonucum negatif ama bu tat koku alamama nedenki acaba gecirdim mi ya etkisi mi suan da :)
Bence korktugun ocin de en ufak belirtiyo virus olarak algiladigindan oyle oluyo ki. Baya bi once grip de degldim burnm vs akinca ilk aklima geln o oldu ama snra gecti. Bnce braz durum psikolojik de etkiliyo bizleri. Şükür bak snde de bsry cikmadi ne gzel bebegine yapilmamisti dimi test

İshal oldu benim ki şimdi de 2 kez yaptı 1 saat içinde. Devamı çok olmaz umarım. Bende oldum dün. Sindirime de karışmış oluyor virüs
dün biraz virüsü kapan emziren kadınlara baktım hepsi şey demis bol bol emzirdim ilaç almadim. bol su ictim ve c vitamini takviyesi aldim. yazanların hepsi de atlatanlardi. darısı size olsun canim. pes etmek yok. kendini de bebeğini de iyi takip et. ani ateş yukselmelri ve ishal durumundan bahsetmişlerdi.

İshal oldu benim ki şimdi de 2 kez yaptı 1 saat içinde. Devamı çok olmaz umarım. Bende oldum dün. Sindirime de karışmış oluyor virüs
Ateş durumu nasıl oldu cankm evet ya bazılarında yapıyormuş duymuştum bende biranöncr geçer inş şu illet

BKGK canim çok sevindim negatif olmasına. belki geçirdin de atlattın. plazma testi yaparsın. haa gecirdiysen de eğer artık sütünde de bu virüse karşı antikor varmış. araştırmacılar öyle demiş. emzir hatta bir fincan kadar eşine bile ver sütünden

Kizlar byle seftali versem az bisey erken olir mu 5 ay oldi 2 gun kaldi sadece nasil sekilde vermeliyim versem bile

Tabiki korkarsın benim de eşime yine yaptılar test içlerinden biri pozitif çıkmış kelle koltukta yaşıyoruz hepimiz bitsin gitsin artık şu hastalık

Ya k
yok cnm ona yapılmadı. Havalarda serinledi kuzumun uzun kollusu yok dogru durust evdende aldıramıyorum 2 saat var buradan artik internetten bakicam. Trendyolda hesabımı askiya almis adres degstirdim diye risk görmüşler kiza birkac birsey almistim iptal olmus hepsi paramida geri yatrmiyorlar sinir oldum.
Canim sutum yokki 2 bucuk ayliktan sonra kiz almadi azaldi iyice ve bitti sikinca 1 cay kasigi zorla geliyor arada onu veriyorum kizada sifa niyetine

Tabiki korkarsın benim de eşime yine yaptılar test içlerinden biri pozitif çıkmış kelle koltukta yaşıyoruz hepimiz bitsin gitsin artık şu hastalık
test ne zaman yapilmis cnm, valla heryerde var artik bu virus ablam o gun bizimle kaldi ya evde dedimki bak esim pozitif cikti neden geldiniz anneme diye bagirdi cagirdi kapadi telefonu 1 hafta sonrada baktim yine annemlere gelmis alt katta ablam oturuyor dolasiyir hemde ogluyla otobusle gelmis dedim sende virus olabilir insanlara bulastiracaksin yok bende birsey 1 hafta oldu diyor dun yine cikmis gelmis taksiyle bende koku tat gittigi icin dedimki nasilsin turp gibiyim diyor. Yani bu sekilde ondan ona ondan ona bulasiyor. Eşime test yapıldığı gun bende rahat davrandım yoktur birsey diye hatta N neverland85 yanlis bulmuştu bende eminim olmadigina demistim ama nasil boyle bir dusuncesizlik yaptim bende bilmiyorum test yapıldığı an esimden uzak durmaliydik sonucu beklemeliydik..
Insallah esinin sonucu temiz cikar canim sizde yaklasmayn bir muddet maske taksin evdede

Kıyamam sana ..ben de kafami hala tam toplayamadım ya kafayi açamıyorum resmen

Ayak parmak masaj olayıni biraz acar misin rica etsem canım

Ay kızlar hepinizi özledim hepiniz aklımdasiniz inanin..ama bakamiyorum yazamıyorum..annem rahatsiz cocuklar uyum sıkıntısı çekiyor gece uyuyamiyir vs vs vs

Nasılsınız iyisinizdr insAllah..

Sevgi bahar kuzular siz nasilsiniz..ins iyisinizdr dualarim sizinle
Jadem kuzum ins iyisinizdir bisi yoktur simdi okudum
Bahar sonucun neg cikmasina sevindim ama koku kaybi vs diyorsun bitis muhtemelen canim.sen yine de tedbirli ol
Hepinizi özledim.kendinize iyi bakin ❤

Kizlar gunaaydin sonucum negatif ama bu tat koku alamama nedenki acaba gecirdim mi ya etkisi mi suan da :)
Geçmiş olsun canım çok sevindim..Bol bol c vitamini ve suyunu ihmal etme yine de.. Öksürük karantinadan sonra 15 gün daha kalabiliyormuş negatifken belki tat kokunda bu şekilde etki göstermiştir

Ya arkadaslar bu anne sütünün eşe verilmesi olayi biraz sakıncalı geliyor bana..dinimizde sut anne durumu var.. 5 vakit süt alirsa annesi oluyorsun otomatik..

Bi de bu sut bagislama da riskli bilmedigin birine..sütü verdigimiz insani tanimak zorundayiz.

Aslında diyanet bu konuda açıklama yapmalı çünkü bu ış biraz sarpa sardı şahsen kafam karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…