2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aa adres degisti diye oyle bseyi olurmus ya ne sacma ya getirmiyolar bi de parayi da vermiyolar ne saçmalık olmuş

Bir defasında benimparamıda 2 aya yakın yaptırmadı satıcı, trendyol müşteri hizmetlerini aradım işleme alıp yatırmışlardı canım
Arama motoruna yazınca çıkıyor numara

Geçmiş olsun canım çok sevindim..Bol bol c vitamini ve suyunu ihmal etme yine de.. Öksürük karantinadan sonra 15 gün daha kalabiliyormuş negatifken belki tat kokunda bu şekilde etki göstermiştir
Tatlim benim sütüm azaldığında bebek cektikce gelir diyorlar ya e bebek cekmiyor valla o ara esime cektirecektim kafayi yemek üzereydim ama günah olur diye cesaret edemedim. Yani boyle birsey aklimdan gecti kizimin sagligi icin ama yapamadim saglik olsun. Saglik icin gunah olacagini sanmiyorum ama bende senin gibiyim yinede insan cekiniyor
Bir defasında benimparamıda 2 aya yakın yaptırmadı satıcı, trendyol müşteri hizmetlerini aradım işleme alıp yatırmışlardı canım
Arama motoruna yazınca çıkıyor numara
Aradim cnm 2 3 is gunu diyorlar bekleyeyim bari. Ama bir suru siparis vermistim indirimden hepsini iptal etmisler ates olceride boyle bir sacmalik görmedim

ebru_can_ebru , misskokulumm Kızlar baktım aslında tadına , pek değiştirmemiş ti de tadını . Sadece çatalla ezip hafif açtım mama ile . Mama tadı gelmiyordu bile . Ama bakalım belki biraz katı diye öyle tepki vermiştir inşallah . Bir çay kaşığı kadar yedi sayılır . Jadesi ay inşallah benim kızda sevsin bir şeyler . Umarım alışır . SonsuzUmut evet canım başladım bakalım . Bizimki mama ağırlıklı beslendiği için geçmek istedim . Mamayı bile kızı sarhoş edip veriyorum ağzına . İnşallah ek gIdada zorlanmam . minikbebegim9640 biz de bir damla kullandık geçiyor ama tekrarlıyor . Bakalım umarım ilerlemez .

Aynn öyle bence de benim eşim bir kere sağdığım sütün tadına bakmak istedi ona bile iZin vermedim günah olur diye ama bu durumda değişti bence gerçekten öyle bir şey varsa diyanet açıklama yapar ama dediğin gibi süt bağışlama çok riskli çoçuklar büyüyecek süt kardeş olma durumu riskli

Kuzum bizim DR ek gıdaya başla dedi. Yoğurtla başka dedi.bugün 3. Gün vereceğim. İlk gün çay kaşığı dün tatlı kaşığı verdim. Daha istedi vermedim bugün çorba kaşığı vereceğim. Sonra yumurta sarısı onu da tattırdıktan sonra elma muz meyvelere sebzelere geç dedi. 6. Ayda hergün 1 kaşık üzüm pekmezi verin dedi.hepimlze kolay gelsin. İştahları açık olsun kuzucukların

İnsallah ya bilirim zor oluyo oyle ama insallh duzelir ya sna hic masaj demisler miydi.?

Günah mı bilemem ama eşim ya beni annesi gibi severse diye korkarım

Aynen ben de akrabalardan bir yengem var ilahiyatçı sırf meraktan yazdım sordum.süt anne olabilmek için çocuğun süt çocuğu olması gerekir dedi.ee dinimizde 7 yasa kadar süt çocukluğu izin var diye biliyorum erkek bebekte.
"Ama yine de şüpheli bir durum.diyanet fetva vermeden yapılmaz bence "dedi.

Kızlar bahar da lepi de hala banlı..sanirim kalici ban aldılar..

Dün yapıldı canım ama eşimleri karantinaya almıyorlar yine gitti işe mecbur bakalım bizde beklemedeyiz evet kimse bana gelmez demesin yani valla herkesin başına geliyor

Bizde özledik canım siz iyi olun önemli olan o annen nasıl oldu toplayabildi mi biz iyiyiz canım benim eşime 2 3 hafta önce de yaptılar test riskli işi var tabi her pozitif durumda test yapıyorlar

Dün yapıldı canım ama eşimleri karantinaya almıyorlar yine gitti işe mecbur bakalım bizde beklemedeyiz evet kimse bana gelmez demesin yani valla herkesin başına geliyor
Canim bize de yaz mutlaka ins negatiftir. bende bugn esime kizacaktim nerden bulastirdin dikkat etmedin diye sonra tam basliyordum sustum oda zor süreçten geçiyor evde yalniz.

Kesinlikle öyle

Tencereye su koyuyorum kaynayınca üzerine çelik bi süzgecim var onu yerleştiriyorum sebzeleri ona koyup tencerenin kapağını kapatıyorum ucuz yoldan buharlı pişirme

Internetten gordum simdi aparatlari varmis. Bende dogru duzgun yemek yapmadigim icin bilmiyorumki
Buhar makinelerine o kadar para vermenkn anlami yok öyleyse

Kızlar bebekleriniz kendi kendine vakit geçiriyor mu? Benimki asla geçirmiyor, denemediğim şey kalmadı kafayı yicem, yaptıklarımı sayayım
Çamaşır sepetine oturtup içine oyuncak koyuyorum 5 dk duruyor
Oyun halısı 10 dk
Yere yorgan seriyorum etrafa oyuncaklar koyuyorum 2 dk ben de yanına oturursam 5 dk ya çıkıyor süre
Bebek arabasına koyuyorum tutacak yerlerine oyuncak takıyorum 10 dk
Altını açıyorum 5 dk
Delircem valla birinde durursa diğerinde durmuyor bu arada yani sırayla hepsinde gezdiremiyorum
Oyuncakla bile kucağıma oturup öyle oyalanıyor akşama kadar bu haldeyiz
Artık biraz yerde dönme sürünme vs lere geçmemiz lazım tembel teneke çıktı bu oğlan ya
Sizin var mı başka öneriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…