- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Aa adres degisti diye oyle bseyi olurmus ya ne sacma ya getirmiyolar bi de parayi da vermiyolar ne saçmalık olmuşYa k
yok cnm ona yapılmadı. Havalarda serinledi kuzumun uzun kollusu yok dogru durust evdende aldıramıyorum 2 saat var buradan artik internetten bakicam. Trendyolda hesabımı askiya almis adres degstirdim diye risk görmüşler kiza birkac birsey almistim iptal olmus hepsi paramida geri yatrmiyorlar sinir oldum.
Canim sutum yokki 2 bucuk ayliktan sonra kiz almadi azaldi iyice ve bitti sikinca 1 cay kasigi zorla geliyor arada onu veriyorum kizada sifa niyetine
Bir defasında benimparamıda 2 aya yakın yaptırmadı satıcı, trendyol müşteri hizmetlerini aradım işleme alıp yatırmışlardı canımYa k
yok cnm ona yapılmadı. Havalarda serinledi kuzumun uzun kollusu yok dogru durust evdende aldıramıyorum 2 saat var buradan artik internetten bakicam. Trendyolda hesabımı askiya almis adres degstirdim diye risk görmüşler kiza birkac birsey almistim iptal olmus hepsi paramida geri yatrmiyorlar sinir oldum.
Canim sutum yokki 2 bucuk ayliktan sonra kiz almadi azaldi iyice ve bitti sikinca 1 cay kasigi zorla geliyor arada onu veriyorum kizada sifa niyetine
Ay kızlar hepinizi özledim hepiniz aklımdasiniz inanin..ama bakamiyorum yazamıyorum..annem rahatsizcocuklar uyum sıkıntısı çekiyor gece uyuyamiyir vs vs vs
Nasılsınız iyisinizdr insAllah..
Sevgi bahar kuzular siz nasilsiniz..ins iyisinizdr dualarim sizinle
Jadem kuzum ins iyisinizdir bisi yoktur simdi okudum
Bahar sonucun neg cikmasina sevindim ama koku kaybi vs diyorsun bitis muhtemelen canim.sen yine de tedbirli ol
Hepinizi özledim.kendinize iyi bakin ❤
Geçmiş olsun canım çok sevindim..Bol bol c vitamini ve suyunu ihmal etme yine de.. Öksürük karantinadan sonra 15 gün daha kalabiliyormuş negatifken belki tat kokunda bu şekilde etki göstermiştir
Tatlim benim sütüm azaldığında bebek cektikce gelir diyorlar ya e bebek cekmiyor valla o ara esime cektirecektim kafayi yemek üzereydim ama günah olur diye cesaret edemedim. Yani boyle birsey aklimdan gecti kizimin sagligi icin ama yapamadim saglik olsun. Saglik icin gunah olacagini sanmiyorum ama bende senin gibiyim yinede insan cekiniyorYa arkadaslar bu anne sütünün eşe verilmesi olayi biraz sakıncalı geliyor bana..dinimizde sut anne durumu var.. 5 vakit süt alirsa annesi oluyorsun otomatik..
Bi de bu sut bagislama da riskli bilmedigin birine..sütü verdigimiz insani tanimak zorundayiz.
Aslında diyanet bu konuda açıklama yapmalı çünkü bu ış biraz sarpa sardışahsen kafam karışıyor
Aradim cnm 2 3 is gunu diyorlar bekleyeyim bari. Ama bir suru siparis vermistim indirimden hepsini iptal etmisler ates olceride boyle bir sacmalik görmedimBir defasında benimparamıda 2 aya yakın yaptırmadı satıcı, trendyol müşteri hizmetlerini aradım işleme alıp yatırmışlardı canım
Arama motoruna yazınca çıkıyor numara
Aynn öyle bence de benim eşim bir kere sağdığım sütün tadına bakmak istedi ona bile iZin vermedim günah olur diye ama bu durumda değişti bence gerçekten öyle bir şey varsa diyanet açıklama yapar ama dediğin gibi süt bağışlama çok riskli çoçuklar büyüyecek süt kardeş olma durumu riskliYa arkadaslar bu anne sütünün eşe verilmesi olayi biraz sakıncalı geliyor bana..dinimizde sut anne durumu var.. 5 vakit süt alirsa annesi oluyorsun otomatik..
Bi de bu sut bagislama da riskli bilmedigin birine..sütü verdigimiz insani tanimak zorundayiz.
Aslında diyanet bu konuda açıklama yapmalı çünkü bu ış biraz sarpa sardışahsen kafam karışıyor
Kuzum bizim DR ek gıdaya başla dedi. Yoğurtla başka dedi.bugün 3. Gün vereceğim. İlk gün çay kaşığı dün tatlı kaşığı verdim. Daha istedi vermedim bugün çorba kaşığı vereceğim. Sonra yumurta sarısı onu da tattırdıktan sonra elma muz meyvelere sebzelere geç dedi. 6. Ayda hergün 1 kaşık üzüm pekmezi verin dedi.hepimlze kolay gelsin. İştahları açık olsun kuzucuklarınKızlar tek tek etiketleyemedim uyku arasında inleme ile ilgili yazdıklarınızı , teşekkür ediyorum yorumlarınız için . Demir ilacı konuşulmuş o konuda benim de kafam karışık . Sağlık ocağı ferrum vermişti arada bir kullandım .ondan mı oluyor bilemedim bu ara gazımız da var .ebru_can_ebru Karın ağrısı yaptı demişsin bak kafam karıştı şimdi . Bir arkadaşımın doktoru da sideder kullandırıyor, kabız yapmıyormuş. Sidefer i de aldım kullanayım diye ama bir doktora danışmadan kullanmak da istemedim . Pazartesi doktor randevusu aldım bakalım . Bu arada göz çapaklanma durumu olan bir çok arkadaşımız vardı ne durumdalar ? Benim kızın da iki kere oldu , damla kullandım geçmişti ama şimdi sanki yine tekrarlıyor aynı göz . Neden tamamen geçmiyor ki
Bugun ben de ek gıdaya başlayım dedim pazartesi doktor kontrolünü bekleyemedim. Patates haşlayıp çatalla ezdim , birazda mama ile açtım . Yüzünü buruşturdu sevmedi sanırım bizim kız. Bir de yutamad I sanki . Ağzında beklettiüstüne mama vermeye çalıştım yutsun diye . Ek gıda işi heyecanlandırıyordu ama şimdi yerini Korkuya bıraktı
Kızlar Baharın önceki nicki öyleydi. Sonra çocuklarının adı ile değiştirdiBiDeki
/bhrumtdru buydu canım o kim niye öyle coco bilir buradan
İnsallah ya bilirim zor oluyo oyle ama insallh duzelir ya sna hic masaj demisler miydi.?ebru_can_ebru , misskokulumm Kızlar baktım aslında tadına , pek değiştirmemiş ti de tadını . Sadece çatalla ezip hafif açtım mama ile . Mama tadı gelmiyordu bile . Ama bakalım belki biraz katı diye öyle tepki vermiştir inşallah . Bir çay kaşığı kadar yedi sayılır . Jadesi ay inşallah benim kızda sevsin bir şeyler . Umarım alışır . SonsuzUmut evet canım başladım bakalım . Bizimki mama ağırlıklı beslendiği için geçmek istedim . Mamayı bile kızı sarhoş edip veriyorum ağzına . İnşallah ek gIdada zorlanmam . minikbebegim9640 biz de bir damla kullandık geçiyor ama tekrarlıyor . Bakalım umarım ilerlemez .
Tatlim benim sütüm azaldığında bebek cektikce gelir diyorlar ya e bebek cekmiyor valla o ara esime cektirecektim kafayi yemek üzereydim ama günah olur diye cesaret edemedim. Yani boyle birsey aklimdan gecti kizimin sagligi icin ama yapamadim saglik olsun. Saglik icin gunah olacagini sanmiyorum ama bende senin gibiyim yinede insan cekiniyor
Aradim cnm 2 3 is gunu diyorlar bekleyeyim bari. Ama bir suru siparis vermistim indirimden hepsini iptal etmisler ates olceride boyle bir sacmalik görmedim
Aynn öyle bence de benim eşim bir kere sağdığım sütün tadına bakmak istedi ona bile iZin vermedim günah olur diye ama bu durumda değişti bence gerçekten öyle bir şey varsa diyanet açıklama yapar ama dediğin gibi süt bağışlama çok riskli çoçuklar büyüyecek süt kardeş olma durumu riskli
Dün yapıldı canım ama eşimleri karantinaya almıyorlar yine gitti işe mecburtest ne zaman yapilmis cnm, valla heryerde var artik bu virus ablam o gun bizimle kaldi ya evde dedimki bak esim pozitif cikti neden geldiniz anneme diye bagirdi cagirdi kapadi telefonu 1 hafta sonrada baktim yine annemlere gelmis alt katta ablam oturuyor dolasiyir hemde ogluyla otobusle gelmis dedim sende virus olabilir insanlara bulastiracaksin yok bende birsey 1 hafta oldu diyor dun yine cikmis gelmis taksiyle bende koku tat gittigi icin dedimki nasilsin turp gibiyim diyor. Yani bu sekilde ondan ona ondan ona bulasiyor. Eşime test yapıldığı gun bende rahat davrandım yoktur birsey diye hatta @neverland85 yanlis bulmuştu bende eminim olmadigina demistim ama nasil boyle bir dusuncesizlik yaptim bende bilmiyorum test yapıldığı an esimden uzak durmaliydik sonucu beklemeliydik..
Insallah esinin sonucu temiz cikar canim sizde yaklasmayn bir muddet maske taksin evdede
Bizde özledik canım siz iyi olun önemli olan o annen nasıl oldu toplayabildi miAy kızlar hepinizi özledim hepiniz aklımdasiniz inanin..ama bakamiyorum yazamıyorum..annem rahatsizcocuklar uyum sıkıntısı çekiyor gece uyuyamiyir vs vs vs
Nasılsınız iyisinizdr insAllah..
Sevgi bahar kuzular siz nasilsiniz..ins iyisinizdr dualarim sizinle
Jadem kuzum ins iyisinizdir bisi yoktur simdi okudum
Bahar sonucun neg cikmasina sevindim ama koku kaybi vs diyorsun bitis muhtemelen canim.sen yine de tedbirli ol
Hepinizi özledim.kendinize iyi bakin ❤
Canim bize de yaz mutlaka ins negatiftir. bende bugn esime kizacaktim nerden bulastirdin dikkat etmedin diye sonra tam basliyordum sustum oda zor süreçten geçiyor evde yalniz.Dün yapıldı canım ama eşimleri karantinaya almıyorlar yine gitti işe mecburbakalım bizde beklemedeyiz evet kimse bana gelmez demesin yani valla herkesin başına geliyor
Kesinlikle öyleGünah mı bilemem ama eşim ya beni annesi gibi severse diye korkarım
Aynen ben de akrabalardan bir yengem var ilahiyatçı sırf meraktan yazdım sordum.süt anne olabilmek için çocuğun süt çocuğu olması gerekir dedi.ee dinimizde 7 yasa kadar süt çocukluğu izin var diye biliyorum erkek bebekte.
"Ama yine de şüpheli bir durum.diyanet fetva vermeden yapılmaz bence "dedi.
Tencereye su koyuyorum kaynayınca üzerine çelik bi süzgecim var onu yerleştiriyorum sebzeleri ona koyup tencerenin kapağını kapatıyorum ucuz yoldan buharlı pişirmeKizlar buharda nasil pisiriyorsunuz ? Buharda pisirici mi almak lazim.
Tencereye su koyuyorum kaynayınca üzerine çelik bi süzgecim var onu yerleştiriyorum sebzeleri ona koyup tencerenin kapağını kapatıyorum ucuz yoldan buharlı pişirme
Ben de almayı düşünmüştüm makineden ama çok pahalı aventinkiInternetten gordum simdi aparatlari varmis. Bende dogru duzgun yemek yapmadigim icin bilmiyorumki
Buhar makinelerine o kadar para vermenkn anlami yok öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?