2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynı durumdayız sadece uykudan ilk uyanınca 10-15 dk oyalanıyor
Oyun halısı yer araba be olursa olsun bitişe yanında olsun istiyor

Kizlar gunaaydin sonucum negatif ama bu tat koku alamama nedenki acaba gecirdim mi ya etkisi mi suan da :)
Sonucun negatif çıkmasına çok sevindim bahar bir an önce Sevgi22884550 de sen de ülke olarakta dünya olarakta kurtulalım şu virüsten

Bir yerde okumuştum kafayı dağıtma İn en iyi yolu elleri meşgul etmektir diye geçen yıl bu zamanlar tüp bebek tedavisinden pozitif sonuç alıp hamileliğim başlarında çok sıkıntılı günler geçirdim sürekli kanama oluyor bthcg değerlerim yükselmiyordu doktorlar muhtemelen boş yada dış gebelik diyorlardı keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar ömrümüz geçmişti ve sürede kafamız dağılsın diye kilolara domates alıp kahvaltılık sos ve domates sos yapmıştık anneciğimle öyle iyi gelmişti ki şimdide sıkıntılı bir dönemde eşim 30 kilo domates almış dünden beri onlarla uğraştık baya iyi geldi kafa dağıtmaya gece de öyle yorulmuşum ki hiç düşünmeye halim kalmadan uyumuşum

Sonucum çıktı Kızlar ama negatif ve tabi ki yanlış alan kadın hiç düzgün alamadı zaten 2 metre mesafe vardı hiç inmedi bile çubuk Boğazıma. Eşim dün testten sonra bile negatif çıkarsa şaşırma demişti. Baş dönmesi baş Ağrısı karın ağrısı ishal eklem ağrısı ve ateş. Bu belirtilerim var evde 2 kovitli var ve negatifim testlerin güvenirliği işte 2 3 gün sonra tekrar vereceğim 3. De pozitif olurum artık. Oğlum da daha iyi epey kendine geldi bende iyiyim. Bugün çok hafif karın ağrım var ishal ağrısı eşim de daha iyi atlattık sayılırız ama işte ben hala sistemlerde negatif.

Testler çoğunlukla yanlış çıkıyor zaten canım. Bugün bir arkadaşımla konuştum ailecek pozitif olmuşlar eşi hastanede yatıyormuş. Çıkınca hepimiz hastayız normal hayatımız gibi mi davranalım demiş doktora. Doktor asla yaklaşmıycaksınız hepiniz tek tek izole olacaksınız yoksa hem kendi vucudunuzdaki hem de birbirinizin virüsüyle enfekte olursunuz ağırlaşırsınız biranda demiş. Sen demiştin hepimiz koronayız artık izolasyona gerek yok gibi. Sen aklıma geldin direk. Yine de eşin maskeli ve mesafeli olsun size

Çok doğru canım insan boş olunca beyin kendi kendini öğütmeye başlıyor maalesef. Örgü çok iyi bir terapidir derler mesela. İçim bunalınca kalkıp lavabo cifleyip cam siliyorum ben de

Bu dönem böyle olur ama canım çok normal. Biz de aynıyız heryerde 5 dk anca duruyor. Artık pek oyuncaklar da ilgisini çekmiyor sıkıldı paşa. Kendileri oturmaya başlayınca bir nebze rahatlarız sonra da emeklemeye başlarlar o zaman da peşlerinden koşmaca başlar

Valla bemm oglan hoc bi oyuncakla oynamadi sadece şu kopekler varya havliyo gozler ışıklı hareket eden onu cok sevdi gösterince bile cok mutlu oluyo resmen. Aama tek kalmak istemiyo tabi artk oyun istiyo durmuyo en sevdigi de benm saçımı yolmak baskasina gidince saç yolmuyo resmen

Eklentiler

• 20200911_193054.webp
    19 KB · Görüntüleme: 56
Sonucun negatif çıkmasına çok sevindim bahar bir an önce Sevgi22884550 de sen de ülke olarakta dünya olarakta kurtulalım şu virüsten
Sagol canim ben yinede 1 hafta 10 gun izole olup test yaptiricam
Testler dogru cikmayalabiliyormus malesef.
acaba bagisikligin guclude virusu almiyor musun cnm. Ama belirti var diyorsun valla anlamadim bende he birde benimde boğazımdan aldigini anlayamadom burnumdan alinsn ise cok hafif bir sızı oldu.l sadece. benide saglik ocagindan aradi aile hekimi negatiflerde hata olabiliyor siz yine izole edin kendinizi baska septom olursa ikinci kez yonlendiririz olmazsada antikor yaptirirsiniz dedi. Bu arada bas agrm cok sukur bugun hic olmadi kokuda cok azcik aliyor gibiyim
.insallah hemen duzeliriz.
dogru diyorsun misskokulum pozitiflerde hata olmuyormus ama negatiflerde hata orani yuksekmis.
Bende bu kopecikten alicam kucukken cok seviyordumim bizim kiz cok korkak ama ins korkmaz :) benimki sacima cekinerek dokunuyor tepkime bakiyor cok sekerler yaa

Amo benm kucuk herif fena o zman valla umurunda degil resmen cektikce mutlu oluyo bazen yapma diye cekiliyorm bi de ağlıyo sıpa al dene oyuncagi ya smdi korksa da ilerde oynar nasil olsa ama ilk basta bence hemen acma sesini oyle ver belki etkisi olur yavas yavas alışınca sesini acarsn

Merhaba arkadaşlar, hepinize iyi akşamlar. hep sormuşsunuz çoook teşekkür ederim. o gün gergin mesajlar olmasin deyip, orta mi iyice gerginleştirdim diye düşünüp bir kaç gün uzak kalma kararı almıştım. iyi ki de almışım, galiba daha fena şeyler olmuş. daha fazla konuşmaya gerek yok galiba.

son mesajlarda ek gida gördüm sanki. biz de yavaştan başladık. üç gündür yoğurt veriyorum. küçük kahvaltılık kaseye mayaliyorum, ve iki gün veriyorum. bunun dışında biz yemek yerken asla durmadığı için elma ve armut püresi verdim. cam rendeden geçirip onları da alerjisi haneye yazdim. iki üç gün sonra da yumurta sarısı deneyeceğim. bakalım ne olacak. bu verdiklerin hep az az. 23unde 6 ay bitecek. o zamana tadimlari geceriz diye düşündüm

aslında hep 6 aydan sonra diyordum ama çok istekli göründü yemeklerimizi hep miziklama yoluyla sabote etti o sebepten 15 gün önce başladık. bakalım hayırlısı. artık. öğünleri cesitlendirdikce yazarın insallah

Sevgi22884550 canim çok geçmiş olsun. insallah en kısa sürede atlatır kuzucuk da sen de eşinde. kurbanlık misali bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek diye. er ya da geç hastalanacağız diye bakıyorum ben. insallah çok hırpalamadan, hafif geçer.

Oturunca gerçekten rahatlar mıyız ya güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

Hoşgeldin tekrardan
Benim oğlum da 24 mart doğumlu ara ara bişeyler deniyoruz doktorumuzun önerisiyle, yoğurtla başladık 3 gün güzel yedi, kabak havuç denedim 3 günü tamamlayamadı yiyemedi yutamadı diliyle itti hep:/ arada şeftali kayısı yalattım çekince ağladı çok sevdi meyveleri ama vermiyorum sebze yemez diye korkumdan,
3 gün yumurta sarısı denedik çay kaşığı kadar zar zor yuttu zeytinyağında ezdim biraz, sevdi de diyemem sevmedi de Ama en azından yedi ve alerjisi yok. Tatlı patates denicem sırada,
Evde lor yapıcaz onu denicez böyle böyle 6 ay olcak ondan sonrasını hiç bilmiyorum bakalım

Benimki de saç yoluyo sürekli topluyorum yine enseden yakalıyo bütün gün papaz gibi geziyorum evde iyiymiş bu köpekçik paşa da pek tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…