- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Sagl canm nisan bebeleri pek bi datlı zatenBenimki de saç yoluyo sürekli topluyorum yine enseden yakalıyo bütün gün papaz gibi geziyorum evdeiyiymiş bu köpekçik paşa da pek tatlı
canim güzelimle yukarıdan aşağıya doğru ve yanlara doğru da eti aç dedi. hatta hikayede çekti ama silinmiştir şimdi.Kıyamam sana ..ben de kafami hala tam toplayamadım yakafayi açamıyorum resmen
Ayak parmak masaj olayıni biraz acar misin rica etsem canım
o zaman size söyle bir soruyla geleyim iyice karışsın. ben eşimin büyük babasına 7 paket süt verdim ilk zamanlar. hatta süt çok olsa her ay diye konusmustuk ama ben buyuk oglana verince ona verecek sut kalmadi. simdi dinen noldu biz konustuk cikamadik isin içinden. ha bu arada akciger kanseri oldugu icin vermistim.Ya arkadaslar bu anne sütünün eşe verilmesi olayi biraz sakıncalı geliyor bana..dinimizde sut anne durumu var.. 5 vakit süt alirsa annesi oluyorsun otomatik..
Bi de bu sut bagislama da riskli bilmedigin birine..sütü verdigimiz insani tanimak zorundayiz.
Aslında diyanet bu konuda açıklama yapmalı çünkü bu ış biraz sarpa sardışahsen kafam karışıyor
Çıkmış sonuç kuzum negatif çok şükürCanim bize de yaz mutlaka ins negatiftir. bende bugn esime kizacaktim nerden bulastirdin dikkat etmedin diye sonra tam basliyordum sustum oda zor süreçten geçiyor evde yalniz.
Yok uzun süreli hiçbir şeyde durmuyor bi öyle Bi böyle derken cılkım çıkıyor dikkati dağılıyor hemenKızlar bebekleriniz kendi kendine vakit geçiriyor mu? Benimki asla geçirmiyor, denemediğim şey kalmadı kafayı yicem, yaptıklarımı sayayım
Çamaşır sepetine oturtup içine oyuncak koyuyorum 5 dk duruyor
Oyun halısı 10 dk
Yere yorgan seriyorum etrafa oyuncaklar koyuyorum 2 dk ben de yanına oturursam 5 dk ya çıkıyor süre
Bebek arabasına koyuyorum tutacak yerlerine oyuncak takıyorum 10 dk
Altını açıyorum 5 dk
Delircem valla birinde durursa diğerinde durmuyor bu arada yani sırayla hepsinde gezdiremiyorum
Oyuncakla bile kucağıma oturup öyle oyalanıyor akşama kadar bu haldeyiz
Artık biraz yerde dönme sürünme vs lere geçmemiz lazım tembel teneke çıktı bu oğlan ya
Sizin var mı başka öneriniz?
Önüne oyuncak koyarsın tutma işini de daha güzel yaparlar bi kahveni çayını içersin canım. Ben mama sandalyesini çok kullandım kızlarımda önlerine meyve, salatalık vs veriyordum onlarla oyalanana kadar baya zaman geçiyordu. Şimdi de uyurken kendine zaman ayırabilirsin aslında.Oturunca gerçekten rahatlar mıyız ya güzel şeyler duymaya ihtiyacım var ☺☺☺
Avakado nun faydasi ne oluyo ki nasil yedireceksinOğlana avokado aldım gittim deanan da mı avokado yerdi çocuk dedim kahvaltısına kullanacam inşallah yumuşasın da. Lor ve peynir altı suyu yapacam yarın yavaştan kahvaltı hazırlıkları başlasın Mart annelerini okudukça gaza geliyorum
Çok faydalıymış canım mart annelerinde gördüm ben de sade de yediren var bebek severse yoksa kahvaltısına karıştırıp verecem kahvaltıyı çnce karışım yapacam. Yoğurduna falan da katarım. Şok tan aldım güzel oluyor oranınkiler. Hamileyken de salatasını yapıp yedim baya. O zamandan bir sevgi oluşmuştur belki oğlanda avokadoya karşıAvakado nun faydasi ne oluyo ki nasil yedireceksin
Hemşire arkadaşım var o diyor aynı covitli hastalar yan yana maskesiz tedavi oluyor. Yani biraz tıpda ne doğru tam bilmiyor bence.o da dedi daha izole olmanıza gerek yok maskeli yaklaştık bizde sadece birbirimize. Yüzeyden alırsak negatif olabiliyor virüslü biri. Bende onlardan oldum. Derine inmedi. İlk testimde inmişti ama o zaman negatiftim evetTestler çoğunlukla yanlış çıkıyor zaten canım. Bugün bir arkadaşımla konuştum ailecek pozitif olmuşlar eşi hastanede yatıyormuş. Çıkınca hepimiz hastayız normal hayatımız gibi mi davranalım demiş doktora. Doktor asla yaklaşmıycaksınız hepiniz tek tek izole olacaksınız yoksa hem kendi vucudunuzdaki hem de birbirinizin virüsüyle enfekte olursunuz ağırlaşırsınız biranda demiş. Sen demiştin hepimiz koronayız artık izolasyona gerek yok gibi. Sen aklıma geldin direk. Yine de eşin maskeli ve mesafeli olsun size
Pisirecek misin yksa yine buharda flam mi nasil yapacaksn bende alirim belki yesin Allah ne verdiyseÇok faydalıymış canım mart annelerinde gördüm ben de sade de yediren var bebek severse yoksa kahvaltısına karıştırıp verecem kahvaltıyı çnce karışım yapacam. Yoğurduna falan da katarım. Şok tan aldım güzel oluyor oranınkiler. Hamileyken de salatasını yapıp yedim baya. O zamandan bir sevgi oluşmuştur belki oğlanda avokadoya karşı
Dilzar hosgeldin sagol Allah razi olsun.BKGK canim size de cok gecmis olsun. belirtilerin belki psikolojik belki de hafif geciriyorsundur. Allah şifa versin en kisa sürede eşine de
Allaha sukur canim sevindim. Dahada gerek olmasin teste flan ins.Çıkmış sonuç kuzum negatif çok şüküreşine neden kızıyorsun kuzum o ister mi kendine de size de bu eziyeti çektirmeyi bişey demediğin iyi olmuş millet markete gittiğinde bile oluyor olacağı varsa
Bende koku az az gelmeye basladi sanirim ya ben birde burnum tikandiginda aldim yarim bardak suya 1 yemek kasigindan fazla tuz attim burnuma cektikce cektim ondan sonra olan oldu bu koku tat gitmesi ondan mi ki gecirdim mi yada test mi yanlis bilemiyorum 1 hafta 10 gun sonra bende yine yaptiricam emin olmadan eve gitmek istemiyorum tabi esimde iyice temizlensin daha evi temizliyecegz bebekle nasil yapacaksam arrik bir temizlenelimde su virustenBKGK benim test kesinlikle yanlış sizin de tat olayı biraz covit belirtisi gibi bence. Yine antikor baktırın evet. Bende tekrarlayacağım testi. Boğaza inmedi benden alanda. Belirtilerimin hiç bi izahı yok=covit
Belediyeden adamlar gelip dezenfekte ediyorlarmis ilaclama yapiyorlarms canm. Gorumcemgl pozitf olsaydı eger biz oyle yapacaktkDilzar hosgeldin sagol Allah razi olsun.
Allaha sukur canim sevindim. Dahada gerek olmasin teste flan ins.
Bende koku az az gelmeye basladi sanirim ya ben birde burnum tikandiginda aldim yarim bardak suya 1 yemek kasigindan fazla tuz attim burnuma cektikce cektim ondan sonra olan oldu bu koku tat gitmesi ondan mi ki gecirdim mi yada test mi yanlis bilemiyorum 1 hafta 10 gun sonra bende yine yaptiricam emin olmadan eve gitmek istemiyorum tabi esimde iyice temizlensin daha evi temizliyecegz bebekle nasil yapacaksam arrik bir temizlenelimde su virusten
Aa bilmiyordum bak evede yabanci girsin istemiyorum.ama dezenfekte nasil yapiyorlarmis aslinda yapsalar bende 1 hafta sonra gidip temizlesem cocugu bırakacak kimsemde yok cocukta benden baska adam gormuyor zaten baskasinds durur mu onuda bilmiyorum gecenlerde ablama cok aglamsti yazmistim ya cocugu susturamiyorum diyeBelediyeden adamlar gelip dezenfekte ediyorlarmis ilaclama yapiyorlarms canm. Gorumcemgl pozitf olsaydı eger biz oyle yapacaktk
Kesinlikle tek bir doğru yok hele bu hastalıkta herkes bişey söylüyorHemşire arkadaşım var o diyor aynı covitli hastalar yan yana maskesiz tedavi oluyor. Yani biraz tıpda ne doğru tam bilmiyor bence.o da dedi daha izole olmanıza gerek yok maskeli yaklaştık bizde sadece birbirimize. Yüzeyden alırsak negatif olabiliyor virüslü biri. Bende onlardan oldum. Derine inmedi. İlk testimde inmişti ama o zaman negatiftim evet
Meyveleri pişirmem canım vitaminleri ölür. Çiğden yumuşayınca ezip veririm.Pisirecek misin yksa yine buharda flam mi nasil yapacaksn bende alirim belki yesin Allah ne verdiyse
Eşin negatife dönünce bir kadın varsa etrafta güvendiğin yapsa temizliği aslında canım. Evi de havalandırır ertesi gün gidersiniz hep beraberAa bilmiyordum bak evede yabanci girsin istemiyorum.ama dezenfekte nasil yapiyorlarmis aslinda yapsalar bende 1 hafta sonra gidip temizlesem cocugu bırakacak kimsemde yok cocukta benden baska adam gormuyor zaten baskasinds durur mu onuda bilmiyorum gecenlerde ablama cok aglamsti yazmistim ya cocugu susturamiyorum diye
Ben az suyla haşlıyorum buharda pişirmiyorum suyunu çekiyor pişene kadar sebzeler.Kizlar buharda nasil pisiriyorsunuz ? Buharda pisirici mi almak lazim.
Canım peki her erkek bebekte oluyor muymuş bu yoksa nadir görülen birşey mi? Ben yeni farkettim baştan beri olsaydı farkederdim diye düşünüyorum sonradan yukarı çıkma ihtimali varmıdır ki? Bende korktum acaba bilmeden zarar mı verdim acaba diyeCanim bizim ki hala tek yumurta tek testis inmedi henüz hala kanalda bakalım bir yasına kadar iner dedi doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?