2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kıyamam sana ..ben de kafami hala tam toplayamadım ya kafayi açamıyorum resmen

Ayak parmak masaj olayıni biraz acar misin rica etsem canım
canim güzelimle yukarıdan aşağıya doğru ve yanlara doğru da eti aç dedi. hatta hikayede çekti ama silinmiştir şimdi.
o zaman size söyle bir soruyla geleyim iyice karışsın. ben eşimin büyük babasına 7 paket süt verdim ilk zamanlar. hatta süt çok olsa her ay diye konusmustuk ama ben buyuk oglana verince ona verecek sut kalmadi. simdi dinen noldu biz konustuk cikamadik isin içinden. ha bu arada akciger kanseri oldugu icin vermistim.
yalnız itiraf edeyim bilsem ki bu hastalığa bu iyi gelecek ben veririm eşime babama aileme işte.

Canim bize de yaz mutlaka ins negatiftir. bende bugn esime kizacaktim nerden bulastirdin dikkat etmedin diye sonra tam basliyordum sustum oda zor süreçten geçiyor evde yalniz.
Çıkmış sonuç kuzum negatif çok şükür eşine neden kızıyorsun kuzum o ister mi kendine de size de bu eziyeti çektirmeyi bişey demediğin iyi olmuş millet markete gittiğinde bile oluyor olacağı varsa

Yok uzun süreli hiçbir şeyde durmuyor bi öyle Bi böyle derken cılkım çıkıyor dikkati dağılıyor hemen

Oturunca gerçekten rahatlar mıyız ya güzel şeyler duymaya ihtiyacım var ☺☺☺
Önüne oyuncak koyarsın tutma işini de daha güzel yaparlar bi kahveni çayını içersin canım. Ben mama sandalyesini çok kullandım kızlarımda önlerine meyve, salatalık vs veriyordum onlarla oyalanana kadar baya zaman geçiyordu. Şimdi de uyurken kendine zaman ayırabilirsin aslında.

Oğlana avokado aldım gittim de anan da mı avokado yerdi çocuk dedim kahvaltısına kullanacam inşallah yumuşasın da. Lor ve peynir altı suyu yapacam yarın yavaştan kahvaltı hazırlıkları başlasın Mart annelerini okudukça gaza geliyorum

Avakado nun faydasi ne oluyo ki nasil yedireceksin

Avakado nun faydasi ne oluyo ki nasil yedireceksin
Çok faydalıymış canım mart annelerinde gördüm ben de sade de yediren var bebek severse yoksa kahvaltısına karıştırıp verecem kahvaltıyı çnce karışım yapacam. Yoğurduna falan da katarım. Şok tan aldım güzel oluyor oranınkiler. Hamileyken de salatasını yapıp yedim baya. O zamandan bir sevgi oluşmuştur belki oğlanda avokadoya karşı

Hemşire arkadaşım var o diyor aynı covitli hastalar yan yana maskesiz tedavi oluyor. Yani biraz tıpda ne doğru tam bilmiyor bence.o da dedi daha izole olmanıza gerek yok maskeli yaklaştık bizde sadece birbirimize. Yüzeyden alırsak negatif olabiliyor virüslü biri. Bende onlardan oldum. Derine inmedi. İlk testimde inmişti ama o zaman negatiftim evet

Pisirecek misin yksa yine buharda flam mi nasil yapacaksn bende alirim belki yesin Allah ne verdiyse

BKGK canim size de cok gecmis olsun. belirtilerin belki psikolojik belki de hafif geciriyorsundur. Allah şifa versin en kisa sürede eşine de
Dilzar hosgeldin sagol Allah razi olsun.
Allaha sukur canim sevindim. Dahada gerek olmasin teste flan ins.
BKGK benim test kesinlikle yanlış sizin de tat olayı biraz covit belirtisi gibi bence. Yine antikor baktırın evet. Bende tekrarlayacağım testi. Boğaza inmedi benden alanda. Belirtilerimin hiç bi izahı yok=covit
Bende koku az az gelmeye basladi sanirim ya ben birde burnum tikandiginda aldim yarim bardak suya 1 yemek kasigindan fazla tuz attim burnuma cektikce cektim ondan sonra olan oldu bu koku tat gitmesi ondan mi ki gecirdim mi yada test mi yanlis bilemiyorum 1 hafta 10 gun sonra bende yine yaptiricam emin olmadan eve gitmek istemiyorum tabi esimde iyice temizlensin daha evi temizliyecegz bebekle nasil yapacaksam arrik bir temizlenelimde su virusten

Belediyeden adamlar gelip dezenfekte ediyorlarmis ilaclama yapiyorlarms canm. Gorumcemgl pozitf olsaydı eger biz oyle yapacaktk

Belediyeden adamlar gelip dezenfekte ediyorlarmis ilaclama yapiyorlarms canm. Gorumcemgl pozitf olsaydı eger biz oyle yapacaktk
Aa bilmiyordum bak evede yabanci girsin istemiyorum.ama dezenfekte nasil yapiyorlarmis aslinda yapsalar bende 1 hafta sonra gidip temizlesem cocugu bırakacak kimsemde yok cocukta benden baska adam gormuyor zaten baskasinds durur mu onuda bilmiyorum gecenlerde ablama cok aglamsti yazmistim ya cocugu susturamiyorum diye

Kesinlikle tek bir doğru yok hele bu hastalıkta herkes bişey söylüyor
Pisirecek misin yksa yine buharda flam mi nasil yapacaksn bende alirim belki yesin Allah ne verdiyse
Meyveleri pişirmem canım vitaminleri ölür. Çiğden yumuşayınca ezip veririm.

Eşin negatife dönünce bir kadın varsa etrafta güvendiğin yapsa temizliği aslında canım. Evi de havalandırır ertesi gün gidersiniz hep beraber

Canim bizim ki hala tek yumurta tek testis inmedi henüz hala kanalda bakalım bir yasına kadar iner dedi doktorumuz
Canım peki her erkek bebekte oluyor muymuş bu yoksa nadir görülen birşey mi? Ben yeni farkettim baştan beri olsaydı farkederdim diye düşünüyorum sonradan yukarı çıkma ihtimali varmıdır ki? Bende korktum acaba bilmeden zarar mı verdim acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…