2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy kızlar tv 8 de kırmızı oda var dizi psikolojimi bozdu nerden izledim yav
Ya o diziyi geçen hafta ben de izledim ama çok beğendim çünkü bütün kitaplarını okuduğum gülseren budayıcıoğlunun dizisi. Zaten kitaplarından bildiğim hikayeler. Resmen kendi kendime terapi olmuştu o kitaplar bana. Evlenince ortaya çıkan bazı sıkıntılarımı çözmüştüm. minikbebegim9640 sana da öneririm. Yaşadığımız bazı şeylerin aslında bizim kendi elimizle yaptığımızı veya annelerimizden babalarımızdan öğrendiğimiz için öyle seçimler yaptığımızı savunuyor. Kader motifi diye bir terimden bahsediyor. Çok sevmiştim ben.

Teşekkür ederim canım o zaman şimdilik püre vereyim bende.makarnavitma dan ruşeymli irmik falan da alayım çorbalarının içine katarım doyurucu olur.birde sen yarma falan verdim dedin ya,çorbaların içine bulgur pirinç şehriye katabilir miyiz şuan için?

evet ya canım gitti koltuktan da devrildiğine göre artık hep yere koyucam sinir oluyorum kendime bazen basiretim mi bağlanıyor nedir niye koyuyorsam koltuğa sürekli dönen çocuğu

Son düzenleme:
Bunu ben de duymuştum virüsün miktarı çok önemliymiş hastalığın seyrinde.

Neye güveneceğini bilemiyor insan eee test sonucunada güvenilmeyecekse niye yapıyorlar sen koru Allahım ya.. Bağışıklığının kuvvetli olduğunu kolay hadtalanöadığını yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam beslenmene dikkat et umarım en az hasarla atlatırsınız
Hoşgeldin canım dönmeme çok sevindim ek gıda serüveni başladı demek bende çok heyecanla bekliyordum ama şu süreçte ona konsantre olmam zor olacak 1 ay daha bekleyelim bakalım ama küçük hanım çok sabırsız hiç yemek yediriyor bize hep gözü yiyip içtiğimizde
Oğluşa daldan organik seftali hazirladim smdik de.
Kara erik
Kayisi
Seftali
Kabak
Smdilik bunlar hazirlandi bakalm
Hepicuğiii organik şükür
Maşallah harikasın sadece kabuklarını soyup dilimleyin mi şeftalili birde kabağı nasıl koydun

Oy gülüm ben de geçen sene bu zamanlar hamilelik sonucunu almıştım. 2 güne 1 kan verip BetaHcG sonucunun katlanıp katlanmadığını öğrenme çabasındaydım. Bi de yanı sıra kanamam bir dünya ilaç iğne. Bugüne hamdolsun. Benim eşim de 4 kasa domates getirdi. İki günde bitirebildik. Oğlan gündüz hep ilgi hep kucak istiyor canı sağolsun. Pestilim çıktı ama 1 sene rahatım. Siz de afiyetle sağlıkla yeyin inşaşlah.

Ben kavanoza mayaladım canım. Çiğ sütten, küçük kavanoz tutar mı dedim kerpiç gibi olmuştu

Eklentiler

• BFC96207-6B11-4AC9-955F-C6621C3AEE21.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 096F5D2E-C477-45B3-8905-555E383092A0.webp
    15 KB · Görüntüleme: 26
Hosbuldum coco. İlk mesaja dan dıye gırmısım.

Yok canım oyle değil. Ben 5 lt süt alıyorum. Onu kaynatiyorum. Sonra sütun birazını yoğurt tencereme alıyorum. Bir de küçük kaseye. Kalanını kavanozlara sıcak sicak koyuyorum ki kapağı tutsun, konserve gibi taze kalsın. Bunları kavanozlari dolapta saklıyorum. Gelelim yoğurt yapacağım sütlere, bir tatlı kaşığı yoğurdu çay tabağında sütle karıştırıyorum, onu ilik olan oğluma ayırdığım küçük kaseye aktarıyorum ve ılık olan fırına telin üzerine koyup sarıyorum.

Kendimize olan yoğurdu da göz kararı yoğurtla mayaliyorum. Onu fırına da koymuyorum. Bir de kendimize mayaladigim yoğurdu dolaba koyduktan sonra bir gün boyunca hiç kaşık degdirmem. Sulanmasın katı olsun diye. Bebeğin ki öyle değil. Onu dolaba koymadan bile yediriyorum. Kalanını dolaba koyuyorum.

Bebeğe her mayalamamda yeni kavanoz açıyorum. Ilitip mayaliyorum. Geri kalan sütü de ablaları içiyor zaten. Sütçünuz haftalık getiriyor sütü. O da bize yetiyor.

Olur canım, hepsi zamani gelince oluyor da bakma telaş ediyoruz.

Sen nasılsın? Biraz daha iyi misin? Rabbim sabrıni bol etsin. Kuzucuk nasıl, yemeye şimdi hevesli oldukları kadar hep hevesli olsalar ama nerde?şimdi vermiyoruz diye kıymetli. Tam yemeye başladıkları zaman da ağızlarını kilitlerler.

CocoChanelmademoiselle canimm testis doğduğunda tek şekildeydi zaten ultrasonla bakıldı kanalda zamanla inecek dediler cok korkmustum ama aslinda baya yaygın biseymis normalmiş yani..erkek bebekte alt temizleme biraz narin olmalı yumurtaları çok yukarı kaldırırsan iceri kacar derler öyle olmuş olabilir mi acaba bi doktora sorsan iyi olur

Peki mayaladığın kavanozu en geç kaç gün sonra açıyorsun
Bu arada ellerine sağlık güzel gözüküyor
Kuzum bugün 3. Günümüzdü yoğurtta. Bu küçük kavanozu dün ve bugün verdim örneğin. Yani gün aşırı mayalayacağım. Sütü dondurulmuş olarak Karadeniz’den getirdim. Bir cezvede kaynatıp ılıyınca mayaladım . Mayayı kendimize yaptığım yoğurttan aldım. Stok sütüm bitince, sütü kaynatıp yarım litrelik kavanozlara kaynakken koyup kapatacağım. D dilzar ın yaptığı gibi. Ordan ılıtıp mayalayacağım. Küçük kavanozu 3 saat bıraktım mayalanmaya iki kat mutfak havlusuna sarıp . 3 saat sonra aldım. Benim kuzu yoğurdu sevdi. Pazar günü yumurta sarısı tadımımız var bakalım. Hepsine afiyetler olsun.

Sağol canım zor ya test olsun bence insanlarla hep teması var mesela bu testte bi tane komiser pozitif çıkmış şimdi tüm ekibine yapacaklarmış inşallah içinde sen olmak üzere herkesi hepimizi dünyayı kurtarsın Allahım bu illetten

Ben düşürdüğüm günden beri emzirmek dışında asla koltuğa koymuyorum benim için bitti o gün koltuk geçmiş olsun üzme kendini sende ister misin düşsün çocuğun hepimiz yaşıyoruz malesef bunları

Kızlar bizim mama reddi 15 gün oldu yemiyor sütüm de malum 5 ay 13 gün olduk Az meyve filan yalattım ama napacam bilmiyorum . Bu ay kilo alımınız nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…