- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ben sarisini byle cok az verdim ama acmadm ama ardina su verdm hep direkDrlar ısrarcı olmayın vaz da geçmeyin diyor. Başka tadıma geçip sonra sevmediğini tekrar dene kuzum. Bugün yumurta sarısı verdim 1 çay kaşığı. Suyla açtım verdim.
Kuzum benim sütüm hep azdı mama meme beraber gidiyorum. Çok açsa 150 ml. Sabahları özellikle arada 120 ml. Daha tadım yapıyoruz. Onun için mama ve memeye devam. Ek gıda arttıkça mama azalacak.Günaydın kizlar günümüz güzel geçsin
Birkac soru soracagim yine :)
Ek gidaya gecince mamayi azaltacak miyiz ?
5 aylik olan ve sadece mama veren arkdslar kac cc mama veriyorsunuz ? Benimki 180cc iciyor ama istiyor gecen ay memlekette 150 icince bile kusuyordu arttirsam mi cesaret edemiyorum. Ac kalsa aglar ama diye düşünüyorum.
Son soru benim kız konusmays çalışıyor ams nefesiyle ses cikarmiyor sadece arada cikartiyor birde tükürükte cok sevindiginde ve konusmaya calistiginda boğazından degisik ses cikartiyor kahkaha atrken en son ık ıık oluyor ya o ses iste anlatabildim mi bilmiyorumhe bunu yaparken genelde öksürüyor kendi kendini mi öksürtüyor acaba salyada cok mesala sabah 2 kez öksürdü bu sekilde surt üstü yatiyordu 2 saattir ve uykusunda öksürmüyor 1 haftadan fazladir boyle öksürük degildir inş
İlk başta hep tiksiniyor gibi yapıyorlar canım sen devam et vermeye alışır. Meyve ve sebze püresi yapınca bir yoğurt bir püre veriyorum ben. Sade yoğurt da seviyor şükür. Kızlarım yemezdi sade onlara da yemeklerin yanında yedirirdim.Ya ben cay kasiginin ucuyla verdm yoğurt resmen tiksiniyo nasil sevdirebilirim ki acaba ya. Nasil sevdirirjm ki cok faydali bisey
Düzensizlik normal canım doğum sonrası zamanla düzene girer.Kızlar ya doğumdan sonra 1 kez adet oldum şimdi 40 gün oldu hala olmadım eşimle birkaç birliktelik oldu ama çok dikkat ettik imkansız bence
Nüye olmadım acaba
Benimki halen 120 içiyor bazen içmiyor onu da ama ben uyuturken ve uyanacağı zaman emziriyorum bilmiyorum ne kadar emiyor ama ağlamadığı sürece vermiyorum. Ek gıda veriyorum ama doyumluk değil henüz o yüzden azaltmadım ben mamasını da. Öksürük normal benimki de ses çıkarmaya çalışırken öksürüyor aradaGünaydın kizlar günümüz güzel geçsin
5 aylik olan ve sadece mama veren arkdslar kac cc mama veriyorsunuz ? Benimki 180cc iciyor ama istiyor gecen ay memlekette 150 icince bile kusuyordu arttirsam mi cesaret edemiyorum. Ac kalsa aglar ama diye düşünüyorum.
Son soru benim kız konusmays çalışıyor ams nefesiyle ses cikarmiyor sadece arada cikartiyor birde tükürükte cok sevindiginde ve konusmaya calistiginda boğazından degisik ses cikartiyor kahkaha atrken en son ık ıık oluyor ya o ses iste anlatabildim mi bilmiyorumhe bunu yaparken genelde öksürüyor kendi kendini mi öksürtüyor acaba salyada cok mesala sabah 2 kez öksürdü bu sekilde surt üstü yatiyordu 2 saattir ve uykusunda öksürmüyor 1 haftadan fazladir boyle öksürük degildir inş
Şöyle bir menü görmüştüm instagramda belki yardımı olur.Günaydın kizlar günümüz güzel geçsin
Canım dualarım seninle ne sıkıntın varsa yok olsun gitsin Allah feraha çıkarsın inşallahKızlar o kadar zor durumdayım ki . Hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum . Çok kötü şeyler oluyor .dünden beri ağlamaktan başım çok ağrıyor. Çok çaresiz ve yalnızım . Sıkıntımı anlatAmayacagım ama çok duaya ihtiyacımız var. Ne yerdeyim ne gökte . Yavruma da konsantre olamıyorum . Yüzüne bakmaya dayanamıyorum daha çok ağlıyorum . Sütüm çekildi sanki . Biberon da almıyor . Ek gıdaya başlamıştım ama takatim yok devam etmeye . Dualarınıza çok ihtiyacım var
Hayırdır canım anlat rahatlarsın eşinle mi sorunun var üzme kendini bu kadar herşey olacağına varıyor. Allah yardımcın olsun bu günler geçsin gitsin güzel günler gelsin inşallahKızlar o kadar zor durumdayım ki . Hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum . Çok kötü şeyler oluyor .dünden beri ağlamaktan başım çok ağrıyor. Çok çaresiz ve yalnızım . Sıkıntımı anlatAmayacagım ama çok duaya ihtiyacımız var. Ne yerdeyim ne gökte . Yavruma da konsantre olamıyorum . Yüzüne bakmaya dayanamıyorum daha çok ağlıyorum . Sütüm çekildi sanki . Biberon da almıyor . Ek gıdaya başlamıştım ama takatim yok devam etmeye . Dualarınıza çok ihtiyacım var
Bilmem kiİlk başta hep tiksiniyor gibi yapıyorlar canım sen devam et vermeye alışır. Meyve ve sebze püresi yapınca bir yoğurt bir püre veriyorum ben. Sade yoğurt da seviyor şükür. Kızlarım yemezdi sade onlara da yemeklerin yanında yedirirdim.
Düzensizlik normal canım doğum sonrası zamanla düzene girer.
Benimki halen 120 içiyor bazen içmiyor onu da ama ben uyuturken ve uyanacağı zaman emziriyorum bilmiyorum ne kadar emiyor ama ağlamadığı sürece vermiyorum. Ek gıda veriyorum ama doyumluk değil henüz o yüzden azaltmadım ben mamasını da. Öksürük normal benimki de ses çıkarmaya çalışırken öksürüyor arada
Bilmem tek yogurt da bunu yaşadk gerci verdigim yumurta sarisi ve labneydi farkli bisey de vermedim hiç ama. Bugn cam rendeyi alacaklar başka tatlara başlariz. Hevesli gni biz yerken istiyo smdilikİlk başta hep tiksiniyor gibi yapıyorlar canım sen devam et vermeye alışır. Meyve ve sebze püresi yapınca bir yoğurt bir püre veriyorum ben. Sade yoğurt da seviyor şükür. Kızlarım yemezdi sade onlara da yemeklerin yanında yedirirdim.
Benimki halen 120 içiyor bazen içmiyor onu da ama ben uyuturken ve uyanacağı zaman emziriyorum bilmiyorum ne kadar emiyor ama ağlamadığı sürece vermiyorum. Ek gıda veriyorum ama doyumluk değil henüz o yüzden azaltmadım ben mamasını da. Öksürük normal benimki de ses çıkarmaya çalışırken öksürüyor arada
Seni en iyi anlayan ben olurum. Anlat bak inan hafifliyo insan ben kimseye diyemedigim de hep yazdm buraya rahatladm içine atma sakın. İnsallh kötü günler geride kalır bi daha da gelmez Rabbim herkesin gonlundekini hayırlı eylesin insallahKızlar o kadar zor durumdayım ki . Hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum . Çok kötü şeyler oluyor .dünden beri ağlamaktan başım çok ağrıyor. Çok çaresiz ve yalnızım . Sıkıntımı anlatAmayacagım ama çok duaya ihtiyacımız var. Ne yerdeyim ne gökte . Yavruma da konsantre olamıyorum . Yüzüne bakmaya dayanamıyorum daha çok ağlıyorum . Sütüm çekildi sanki . Biberon da almıyor . Ek gıdaya başlamıştım ama takatim yok devam etmeye . Dualarınıza çok ihtiyacım var
Canım allah açyardımcın olsun geçen yazdığın şeylerle mi alakalıKızlar o kadar zor durumdayım ki . Hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum . Çok kötü şeyler oluyor .dünden beri ağlamaktan başım çok ağrıyor. Çok çaresiz ve yalnızım . Sıkıntımı anlatAmayacagım ama çok duaya ihtiyacımız var. Ne yerdeyim ne gökte . Yavruma da konsantre olamıyorum . Yüzüne bakmaya dayanamıyorum daha çok ağlıyorum . Sütüm çekildi sanki . Biberon da almıyor . Ek gıdaya başlamıştım ama takatim yok devam etmeye . Dualarınıza çok ihtiyacım var
Düzensizlikler norml kendimden de eminim ama yine stres oluyorum korkuyorumİlk başta hep tiksiniyor gibi yapıyorlar canım sen devam et vermeye alışır. Meyve ve sebze püresi yapınca bir yoğurt bir püre veriyorum ben. Sade yoğurt da seviyor şükür. Kızlarım yemezdi sade onlara da yemeklerin yanında yedirirdim.
Kızlar o kadar zor durumdayım ki . Hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum . Çok kötü şeyler oluyor .dünden beri ağlamaktan başım çok ağrıyor. Çok çaresiz ve yalnızım . Sıkıntımı anlatAmayacagım ama çok duaya ihtiyacımız var. Ne yerdeyim ne gökte . Yavruma da konsantre olamıyorum . Yüzüne bakmaya dayanamıyorum daha çok ağlıyorum . Sütüm çekildi sanki . Biberon da almıyor . Ek gıdaya başlamıştım ama takatim yok devam etmeye . Dualarınıza çok ihtiyacım var
Allah yardımcın olsun. İnşallah sıkıntılarının kaynağı ne ise onlar düzelir. Onlar düzelene kadar da kendini birşeylerle oyalamaya çalışmak en faydalısı ama bu kadar sıkıntıdayken de kendini verebileceğin ne olabilir bilemiyorum. Dışarı çık dolaş da diyemiyorum. Eğer kendin düzeltebileceğin bir durumsa konuya odaklan ve çözmeye çalış bir çıkış yolu bulursan kendini iyi hissedersin. Eğer çözümü senin elinde olan bir şey değilse kesinlikle kafanı o konudan uzaklaştırmaya çalış. Film seyret seni neşelendirecek programlar bul. Ben çok bunaldığımda cem yılmaz seyrederim mesela inan kafasını dağıtıyor insanın. Bir de hep şunu düşünürüm on sene önce beni bitiren sorunlar şimdi ya çözüldü ya komik geliyor bu da zamanla geçecek ben üzüldüğümle kalacağım. Kendini sakinleştirmenin yolunu bulursan daha gerçekçi çözümler de üretebilirsin. Aslında en iyisi çok güvendiğin ve sana fikir verebilecek bir yakınınla paylaşman.Kızlar o kadar zor durumdayım ki . Hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum . Çok kötü şeyler oluyor .dünden beri ağlamaktan başım çok ağrıyor. Çok çaresiz ve yalnızım . Sıkıntımı anlatAmayacagım ama çok duaya ihtiyacımız var. Ne yerdeyim ne gökte . Yavruma da konsantre olamıyorum . Yüzüne bakmaya dayanamıyorum daha çok ağlıyorum . Sütüm çekildi sanki . Biberon da almıyor . Ek gıdaya başlamıştım ama takatim yok devam etmeye . Dualarınıza çok ihtiyacım var
Biz daha gitmedik ama çok çok aldığını düşünmüyorum kiloKızlar bizim mama reddi 15 gün oldu yemiyor sütüm de malum5 ay 13 gün olduk Az meyve filan yalattım ama napacam bilmiyorum . Bu ay kilo alımınız nasıl
Normal bence ben hala olmadım direk düzene girmiyor kiKızlar ya doğumdan sonra 1 kez adet oldum şimdi 40 gün oldu hala olmadım eşimle birkaç birliktelik oldu ama çok dikkat ettik imkansız bence
Nüye olmadım acaba
2. Regli mi kaç gün oldu ilkiNormal bence ben hala olmadım direk düzene girmiyor ki
Noldu kuzum bu kadar kimseye anlatamıyorsan buraya dökiçini kimse seni tanımıyor nasıl olsa belki derman olacak bir şey söyler birimiz anlatmak bile ferahlamaktır. Allah içine ferahlık versin inşallah derdin neyse derman olsunKızlar o kadar zor durumdayım ki . Hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum . Çok kötü şeyler oluyor .dünden beri ağlamaktan başım çok ağrıyor. Çok çaresiz ve yalnızım . Sıkıntımı anlatAmayacagım ama çok duaya ihtiyacımız var. Ne yerdeyim ne gökte . Yavruma da konsantre olamıyorum . Yüzüne bakmaya dayanamıyorum daha çok ağlıyorum . Sütüm çekildi sanki . Biberon da almıyor . Ek gıdaya başlamıştım ama takatim yok devam etmeye . Dualarınıza çok ihtiyacım var
Evet ya buradaki anneler baya hamarat ben hiçjadesi bende hamileligimden beri mayaliyorum ama bendr @dilzar in yaptigi gibi beceremem heralde ya artik 3 gunde 1 mayalarm. Bunlar hamarat anneler tatlisim :)
evet bizimde öyle birde su korona muhabbeti var başımızda tedirgin oluyor insan. Ama oksuruk olsa surekli olmaz mi yada artmaz mi yani
Tatlim ya nolduu ? Anlatmak istersen burdayiz rahatlarsin belki kafan dagilir. Uzme kendini bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?