2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kuzum benim sütüm hep azdı mama meme beraber gidiyorum. Çok açsa 150 ml. Sabahları özellikle arada 120 ml. Daha tadım yapıyoruz. Onun için mama ve memeye devam. Ek gıda arttıkça mama azalacak.

Ya ben cay kasiginin ucuyla verdm yoğurt resmen tiksiniyo nasil sevdirebilirim ki acaba ya. Nasil sevdirirjm ki cok faydali bisey
İlk başta hep tiksiniyor gibi yapıyorlar canım sen devam et vermeye alışır. Meyve ve sebze püresi yapınca bir yoğurt bir püre veriyorum ben. Sade yoğurt da seviyor şükür. Kızlarım yemezdi sade onlara da yemeklerin yanında yedirirdim.
Kızlar ya doğumdan sonra 1 kez adet oldum şimdi 40 gün oldu hala olmadım eşimle birkaç birliktelik oldu ama çok dikkat ettik imkansız bence
Nüye olmadım acaba
Düzensizlik normal canım doğum sonrası zamanla düzene girer.
Benimki halen 120 içiyor bazen içmiyor onu da ama ben uyuturken ve uyanacağı zaman emziriyorum bilmiyorum ne kadar emiyor ama ağlamadığı sürece vermiyorum. Ek gıda veriyorum ama doyumluk değil henüz o yüzden azaltmadım ben mamasını da. Öksürük normal benimki de ses çıkarmaya çalışırken öksürüyor arada

Şöyle bir menü görmüştüm instagramda belki yardımı olur.

Canım dualarım seninle ne sıkıntın varsa yok olsun gitsin Allah feraha çıkarsın inşallah Her neyse canını bu kadar sıkma bebeğini düşün

Hayırdır canım anlat rahatlarsın eşinle mi sorunun var üzme kendini bu kadar herşey olacağına varıyor. Allah yardımcın olsun bu günler geçsin gitsin güzel günler gelsin inşallah

Bilmem ki
Bilmem tek yogurt da bunu yaşadk gerci verdigim yumurta sarisi ve labneydi farkli bisey de vermedim hiç ama. Bugn cam rendeyi alacaklar başka tatlara başlariz. Hevesli gni biz yerken istiyo smdilik

Seni en iyi anlayan ben olurum. Anlat bak inan hafifliyo insan ben kimseye diyemedigim de hep yazdm buraya rahatladm içine atma sakın. İnsallh kötü günler geride kalır bi daha da gelmez Rabbim herkesin gonlundekini hayırlı eylesin insallah eger yapabilirsen bi cik disari kendine gel kafani dagitacak seyler bul

Canım allah açyardımcın olsun geçen yazdığın şeylerle mi alakalı
Allah hayırlı bir çıkıl yolu derdine biranönce çare oldun inş

Düzensizlikler norml kendimden de eminim ama yine stres oluyorum korkuyorum

Rabbim gönül ferahlığı versin. Hakkında en hayırlısı olsun. Çıkış yolu göstersin en kısa zamanda huzurlu, mutlu günlerinize kavuşun inşallah

Allah yardımcın olsun. İnşallah sıkıntılarının kaynağı ne ise onlar düzelir. Onlar düzelene kadar da kendini birşeylerle oyalamaya çalışmak en faydalısı ama bu kadar sıkıntıdayken de kendini verebileceğin ne olabilir bilemiyorum. Dışarı çık dolaş da diyemiyorum. Eğer kendin düzeltebileceğin bir durumsa konuya odaklan ve çözmeye çalış bir çıkış yolu bulursan kendini iyi hissedersin. Eğer çözümü senin elinde olan bir şey değilse kesinlikle kafanı o konudan uzaklaştırmaya çalış. Film seyret seni neşelendirecek programlar bul. Ben çok bunaldığımda cem yılmaz seyrederim mesela inan kafasını dağıtıyor insanın. Bir de hep şunu düşünürüm on sene önce beni bitiren sorunlar şimdi ya çözüldü ya komik geliyor bu da zamanla geçecek ben üzüldüğümle kalacağım. Kendini sakinleştirmenin yolunu bulursan daha gerçekçi çözümler de üretebilirsin. Aslında en iyisi çok güvendiğin ve sana fikir verebilecek bir yakınınla paylaşman.

Kızlar bizim mama reddi 15 gün oldu yemiyor sütüm de malum 5 ay 13 gün olduk Az meyve filan yalattım ama napacam bilmiyorum . Bu ay kilo alımınız nasıl
Biz daha gitmedik ama çok çok aldığını düşünmüyorum kilo benim bi mememi sündürerek emiyor diğeriyle dövüşüyor çok aç kalırsa sorunsuz emiyor bi tek bide öğle uykusunda memede uyumak istiyor ya napcam şaşırdım meme ağzından çıkınca direk uyanıyor yalancı meme gibi kullanıyor beni

Noldu kuzum bu kadar kimseye anlatamıyorsan buraya dökiçini kimse seni tanımıyor nasıl olsa belki derman olacak bir şey söyler birimiz anlatmak bile ferahlamaktır. Allah içine ferahlık versin inşallah derdin neyse derman olsun

ya benim oğlan tam sünnet yaptırdığım zamanlarda dönmek istiyodu artk yapmiyo ya niye ki vaz gecti asıl smdi yapması gerekmiyor mu.?

Evet ya buradaki anneler baya hamarat ben hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…