2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eğer varsa hep vardır genelde bir sene içinde düzeliyor

Eşin negatife dönünce bir kadın varsa etrafta güvendiğin yapsa temizliği aslında canım. Evi de havalandırır ertesi gün gidersiniz hep beraber
iste kimse yok biz sehir disi gibi bir yerdeyiz ise gidip geliyordk evdede durmuyorduk cok birde ben evi her haftasoni siler supururdum oylr kadinlardan flan rahatsiz oluyorum birkac kez temizlik firmasi cagirdim iyi yapamiyorlar yapmiyorlar yada. Anca kendim yapicam icime sinecek.

Bende bilmiyorum valla ilk defa boyle birsey yasıyorum cnm..benim kiz durmuyor ya gece 12 de uyudu şimdide mamasini verdim altini alayim derken yataga isedi ben nasil dinleneyim tabi tat koku kalmaz

Evet seftalinin kabugunu soydum. Kabagi da oyle soydm uzun uzun dogradm ortadan kestim sadece corbalik olarak 4 5 paket attim

Niye zararlı olsun ki meyve işte şeftaliyi dilimliyorum cam rendeyle rendeleyip yediriyorum. Elma armut da yedirdim. Az az ver bişeycik olmaz kaşığa alışsın.
Gaz yapar diye düşündüm ben hep niyeyse acaba
Meyveler pişirilmez ki o zaman vitamini ölür bir faydası kalmaz. Sebzeler bile mümkünse çiğ yenmeli ama olmayacağı için en az ısıya maruz bırakan pişirme yöntemi olan buharda pişirme öneriliyor.
Ay ne bilim gaz yapar düşüncesi geliyo aklima hep
İzleyim bnde bakalm pek tv bakmam da firsat bulursam netren bakarm

Kızlar bizim mama reddi 15 gün oldu yemiyor sütüm de malum 5 ay 13 gün olduk Az meyve filan yalattım ama napacam bilmiyorum . Bu ay kilo alımınız nasıl
Başka mama denedin mi bence mama vermeye devam et bende bu ayı çok merak ediyorum ama gitmedim doktora geçen ay 6400 sanırım

Anladım canım bende bir daha ki ay deneyeceğim merakla bekliyorum tepkilerini

Ya ben cay kasiginin ucuyla verdm yoğurt resmen tiksiniyo nasil sevdirebilirim ki acaba ya. Nasil sevdirirjm ki cok faydali bisey

Kızlar ya doğumdan sonra 1 kez adet oldum şimdi 40 gün oldu hala olmadım eşimle birkaç birliktelik oldu ama çok dikkat ettik imkansız bence
Nüye olmadım acaba

Günaydın kizlar günümüz güzel geçsin
Birkac soru soracagim yine :)
Ek gidaya gecince mamayi azaltacak miyiz ?
5 aylik olan ve sadece mama veren arkdslar kac cc mama veriyorsunuz ? Benimki 180cc iciyor ama istiyor gecen ay memlekette 150 icince bile kusuyordu arttirsam mi cesaret edemiyorum. Ac kalsa aglar ama diye düşünüyorum.
Son soru benim kız konusmays çalışıyor ams nefesiyle ses cikarmiyor sadece arada cikartiyor birde tükürükte cok sevindiginde ve konusmaya calistiginda boğazından degisik ses cikartiyor kahkaha atrken en son ık ıık oluyor ya o ses iste anlatabildim mi bilmiyorum he bunu yaparken genelde öksürüyor kendi kendini mi öksürtüyor acaba salyada cok mesala sabah 2 kez öksürdü bu sekilde surt üstü yatiyordu 2 saattir ve uykusunda öksürmüyor 1 haftadan fazladir boyle öksürük degildir inş

Sen anlatırken ben yoruldumben hiç yoğurt mayalamadım bakalım becerebilecek miyim şimdi mecbur mayalıycam

Ya bende 1 haftadır annemin başının etini yiyorum hasta mı anne diye genelde mama ve meme yemek istemeyince tükürünce öksürüyor am aferin değil yüzeysel öksürük arada gün içinde yaptığı da olur öyle öksürüyor diyemem yani

Kızlar o kadar zor durumdayım ki . Hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum . Çok kötü şeyler oluyor .dünden beri ağlamaktan başım çok ağrıyor. Çok çaresiz ve yalnızım . Sıkıntımı anlatAmayacagım ama çok duaya ihtiyacımız var. Ne yerdeyim ne gökte . Yavruma da konsantre olamıyorum . Yüzüne bakmaya dayanamıyorum daha çok ağlıyorum . Sütüm çekildi sanki . Biberon da almıyor . Ek gıdaya başlamıştım ama takatim yok devam etmeye . Dualarınıza çok ihtiyacım var

Sen anlatırken ben yoruldumben hiç yoğurt mayalamadım bakalım becerebilecek miyim şimdi mecbur mayalıycam
jadesi bende hamileligimden beri mayaliyorum ama bendr D dilzar in yaptigi gibi beceremem heralde ya artik 3 gunde 1 mayalarm. Bunlar hamarat anneler tatlisim :)
evet bizimde öyle birde su korona muhabbeti var başımızda tedirgin oluyor insan. Ama oksuruk olsa surekli olmaz mi yada artmaz mi yani
Tatlim ya nolduu ? Anlatmak istersen burdayiz rahatlarsin belki kafan dagilir. Uzme kendini bu kadar..

Ya ben cay kasiginin ucuyla verdm yoğurt resmen tiksiniyo nasil sevdirebilirim ki acaba ya. Nasil sevdirirjm ki cok faydali bisey
Drlar ısrarcı olmayın vaz da geçmeyin diyor. Başka tadıma geçip sonra sevmediğini tekrar dene kuzum. Bugün yumurta sarısı verdim 1 çay kaşığı. Suyla açtım verdim.

Ben 180 cc veriyorm canm hep 6 numara yani birakmaz da içer 2 buck saat arayla ama vermesem de istemiyo sıpa aglamasi icin 4 saati gecirmesi gerekiyo resmen yksa eskisi gbi aglamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…