- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Eğer varsa hep vardır genelde bir sene içinde düzeliyorCanım peki her erkek bebekte oluyor muymuş bu yoksa nadir görülen birşey mi? Ben yeni farkettim baştan beri olsaydı farkederdim diye düşünüyorum sonradan yukarı çıkma ihtimali varmıdır ki? Bende korktum acaba bilmeden zarar mı verdim acaba diye
Bende çok pişmanın kitabını okumuştum ama bu kadar etkilenmemiştimAyy kızlar tv 8 de kırmızı oda var dizi psikolojimi bozdu nerden izledim yav
iste kimse yok biz sehir disi gibi bir yerdeyiz ise gidip geliyordk evdede durmuyorduk cok birde ben evi her haftasoni siler supururdum oylr kadinlardan flan rahatsiz oluyorum birkac kez temizlik firmasi cagirdim iyi yapamiyorlar yapmiyorlar yada. Anca kendim yapicam icime sinecek.Eşin negatife dönünce bir kadın varsa etrafta güvendiğin yapsa temizliği aslında canım. Evi de havalandırır ertesi gün gidersiniz hep beraber
Bende bilmiyorum valla ilk defa boyle birsey yasıyorum cnm..benim kiz durmuyor ya gece 12 de uyudu şimdide mamasini verdim altini alayim derken yataga isedi ben nasil dinleneyim tabi tat koku kalmazCanım çok sevindim negatif çıkmış geçmiş olsun tekrardan.ya bu tat koku kaybı bende de oluyor zaman zaman.özellikle gece vantilatör le yada klima çalışırken yattığımda sabahları bir kaç saat tat koku alamıyorum ben ona bağladım amageçirdiysen de negatife dönmüş atlatmışsındır belki
Çok şükür negatifmiş. Belki burun tıkanıklığına bağlıdır. İnşallah eşin de atlatır.
Evet seftalinin kabugunu soydum. Kabagi da oyle soydm uzun uzun dogradm ortadan kestim sadece corbalik olarak 4 5 paket attimNeye güveneceğini bilemiyor insan eee test sonucunada güvenilmeyecekse niye yapıyorlar sen koru Allahım ya.. Bağışıklığının kuvvetli olduğunu kolay hadtalanöadığını yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam beslenmene dikkat et umarım en az hasarla atlatırsınız
Hoşgeldin canım dönmeme çok sevindim ek gıda serüveni başladı demek bende çok heyecanla bekliyordum ama şu süreçte ona konsantre olmam zor olacak 1 ay daha bekleyelim bakalım ama küçük hanım çok sabırsız hiç yemek yediriyor bize hep gözü yiyip içtiğimizde
Maşallah harikasın sadece kabuklarını soyup dilimleyin mi şeftalili birde kabağı nasıl koydun
sagl ablasiAfiyet olsun şimdiden pek tatlı oğluşın
Gaz yapar diye düşündüm ben hep niyeyse acabaNiye zararlı olsun ki meyve işteşeftaliyi dilimliyorum cam rendeyle rendeleyip yediriyorum. Elma armut da yedirdim. Az az ver bişeycik olmaz kaşığa alışsın.
Ay ne bilim gaz yapar düşüncesi geliyo aklima hepMeyveler pişirilmez ki o zaman vitamini ölür bir faydası kalmaz. Sebzeler bile mümkünse çiğ yenmeli ama olmayacağı için en az ısıya maruz bırakan pişirme yöntemi olan buharda pişirme öneriliyor.
İzleyim bnde bakalm pek tv bakmam da firsat bulursam netren bakarmYa o diziyi geçen hafta ben de izledim ama çok beğendim çünkü bütün kitaplarını okuduğum gülseren budayıcıoğlunun dizisi. Zaten kitaplarından bildiğim hikayeler. Resmen kendi kendime terapi olmuştu o kitaplar bana. Evlenince ortaya çıkan bazı sıkıntılarımı çözmüştüm.minikbebegim9640 sana da öneririm. Yaşadığımız bazı şeylerin aslında bizim kendi elimizle yaptığımızı veya annelerimizden babalarımızdan öğrendiğimiz için öyle seçimler yaptığımızı savunuyor. Kader motifi diye bir terimden bahsediyor. Çok sevmiştim ben.
Başka mama denedin mi bence mama vermeye devam et bende bu ayı çok merak ediyorum ama gitmedim doktora geçen ay 6400 sanırımKızlar bizim mama reddi 15 gün oldu yemiyor sütüm de malum5 ay 13 gün olduk Az meyve filan yalattım ama napacam bilmiyorum . Bu ay kilo alımınız nasıl
Anladım canım bende bir daha ki ay deneyeceğim merakla bekliyorum tepkileriniKuzum bugün 3. Günümüzdü yoğurtta. Bu küçük kavanozu dün ve bugün verdim örneğin. Yani gün aşırı mayalayacağım. Sütü dondurulmuş olarak Karadeniz’den getirdim. Bir cezvede kaynatıp ılıyınca mayaladım . Mayayı kendimize yaptığım yoğurttan aldım. Stok sütüm bitince, sütü kaynatıp yarım litrelik kavanozlara kaynakken koyup kapatacağım. D dilzar ın yaptığı gibi. Ordan ılıtıp mayalayacağım. Küçük kavanozu 3 saat bıraktım mayalanmaya iki kat mutfak havlusuna sarıp . 3 saat sonra aldım. Benim kuzu yoğurdu sevdi. Pazar günü yumurta sarısı tadımımız var bakalım. Hepsine afiyetler olsun.
Ya ben cay kasiginin ucuyla verdm yoğurt resmen tiksiniyo nasil sevdirebilirim ki acaba ya. Nasil sevdirirjm ki cok faydali biseyKuzum bugün 3. Günümüzdü yoğurtta. Bu küçük kavanozu dün ve bugün verdim örneğin. Yani gün aşırı mayalayacağım. Sütü dondurulmuş olarak Karadeniz’den getirdim. Bir cezvede kaynatıp ılıyınca mayaladım . Mayayı kendimize yaptığım yoğurttan aldım. Stok sütüm bitince, sütü kaynatıp yarım litrelik kavanozlara kaynakken koyup kapatacağım. D dilzar ın yaptığı gibi. Ordan ılıtıp mayalayacağım. Küçük kavanozu 3 saat bıraktım mayalanmaya iki kat mutfak havlusuna sarıp . 3 saat sonra aldım. Benim kuzu yoğurdu sevdi. Pazar günü yumurta sarısı tadımımız var bakalım. Hepsine afiyetler olsun.
Beni dinleyen kim denedim içmiyorBaşka mama denedin mi bence mama vermeye devam et bende bu ayı çok merak ediyorum ama gitmedim doktora geçen ay 6400 sanırım
Sen anlatırken ben yoruldumHosbuldum coco. İlk mesaja dan dıye gırmısım.
Yok canım oyle değil. Ben 5 lt süt alıyorum. Onu kaynatiyorum. Sonra sütun birazını yoğurt tencereme alıyorum. Bir de küçük kaseye. Kalanını kavanozlara sıcak sicak koyuyorum ki kapağı tutsun, konserve gibi taze kalsın. Bunları kavanozlari dolapta saklıyorum. Gelelim yoğurt yapacağım sütlere, bir tatlı kaşığı yoğurdu çay tabağında sütle karıştırıyorum, onu ilik olan oğluma ayırdığım küçük kaseye aktarıyorum ve ılık olan fırına telin üzerine koyup sarıyorum.
Kendimize olan yoğurdu da göz kararı yoğurtla mayaliyorum. Onu fırına da koymuyorum. Bir de kendimize mayaladigim yoğurdu dolaba koyduktan sonra bir gün boyunca hiç kaşık degdirmem. Sulanmasın katı olsun diye. Bebeğin ki öyle değil. Onu dolaba koymadan bile yediriyorum. Kalanını dolaba koyuyorum.
Bebeğe her mayalamamda yeni kavanoz açıyorum. Ilitip mayaliyorum. Geri kalan sütü de ablaları içiyor zaten. Sütçünuz haftalık getiriyor sütü. O da bize yetiyor.
Ya bende 1 haftadır annemin başının etini yiyorum hasta mı anne diye genelde mama ve meme yemek istemeyince tükürünce öksürüyor am aferin değil yüzeysel öksürük arada gün içinde yaptığı da olur öyle öksürüyor diyemem yaniGünaydın kizlar günümüz güzel geçsin
Birkac soru soracagim yine :)
Ek gidaya gecince mamayi azaltacak miyiz ?
5 aylik olan ve sadece mama veren arkdslar kac cc mama veriyorsunuz ? Benimki 180cc iciyor ama istiyor gecen ay memlekette 150 icince bile kusuyordu arttirsam mi cesaret edemiyorum. Ac kalsa aglar ama diye düşünüyorum.
Son soru benim kız konusmays çalışıyor ams nefesiyle ses cikarmiyor sadece arada cikartiyor birde tükürükte cok sevindiginde ve konusmaya calistiginda boğazından degisik ses cikartiyor kahkaha atrken en son ık ıık oluyor ya o ses iste anlatabildim mi bilmiyorumhe bunu yaparken genelde öksürüyor kendi kendini mi öksürtüyor acaba salyada cok mesala sabah 2 kez öksürdü bu sekilde surt üstü yatiyordu 2 saattir ve uykusunda öksürmüyor 1 haftadan fazladir boyle öksürük degildir inş
jadesi bende hamileligimden beri mayaliyorum ama bendr D dilzar in yaptigi gibi beceremem heralde ya artik 3 gunde 1 mayalarm. Bunlar hamarat anneler tatlisim :)Sen anlatırken ben yoruldumben hiç yoğurt mayalamadım bakalım becerebilecek miyim şimdi mecbur mayalıycam
evet bizimde öyle birde su korona muhabbeti var başımızda tedirgin oluyor insan. Ama oksuruk olsa surekli olmaz mi yada artmaz mi yaniYa bende 1 haftadır annemin başının etini yiyorum hasta mı anne diye genelde mama ve meme yemek istemeyince tükürünce öksürüyor am aferin değil yüzeysel öksürük arada gün içinde yaptığı da olur öyle öksürüyor diyemem yani
Tatlim ya nolduu ? Anlatmak istersen burdayiz rahatlarsin belki kafan dagilir. Uzme kendini bu kadar..Kızlar o kadar zor durumdayım ki . Hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum . Çok kötü şeyler oluyor .dünden beri ağlamaktan başım çok ağrıyor. Çok çaresiz ve yalnızım . Sıkıntımı anlatAmayacagım ama çok duaya ihtiyacımız var. Ne yerdeyim ne gökte . Yavruma da konsantre olamıyorum . Yüzüne bakmaya dayanamıyorum daha çok ağlıyorum . Sütüm çekildi sanki . Biberon da almıyor . Ek gıdaya başlamıştım ama takatim yok devam etmeye . Dualarınıza çok ihtiyacım var
Drlar ısrarcı olmayın vaz da geçmeyin diyor. Başka tadıma geçip sonra sevmediğini tekrar dene kuzum. Bugün yumurta sarısı verdim 1 çay kaşığı. Suyla açtım verdim.Ya ben cay kasiginin ucuyla verdm yoğurt resmen tiksiniyo nasil sevdirebilirim ki acaba ya. Nasil sevdirirjm ki cok faydali bisey
Ben 180 cc veriyorm canm hep 6 numara yani birakmaz da içer 2 buck saat arayla ama vermesem de istemiyo sıpa aglamasi icin 4 saati gecirmesi gerekiyo resmen yksa eskisi gbi aglamiyorGünaydın kizlar günümüz güzel geçsin
Birkac soru soracagim yine :)
Ek gidaya gecince mamayi azaltacak miyiz ?
5 aylik olan ve sadece mama veren arkdslar kac cc mama veriyorsunuz ? Benimki 180cc iciyor ama istiyor gecen ay memlekette 150 icince bile kusuyordu arttirsam mi cesaret edemiyorum. Ac kalsa aglar ama diye düşünüyorum.
Son soru benim kız konusmays çalışıyor ams nefesiyle ses cikarmiyor sadece arada cikartiyor birde tükürükte cok sevindiginde ve konusmaya calistiginda boğazından degisik ses cikartiyor kahkaha atrken en son ık ıık oluyor ya o ses iste anlatabildim mi bilmiyorumhe bunu yaparken genelde öksürüyor kendi kendini mi öksürtüyor acaba salyada cok mesala sabah 2 kez öksürdü bu sekilde surt üstü yatiyordu 2 saattir ve uykusunda öksürmüyor 1 haftadan fazladir boyle öksürük degildir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?