2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaşanmışlıklarımız ne kadar da benziyor şükür Rabbim ize ol dedi mi oluyor benim kıza yok dediler resmen ama Rabbim büyük şimdi kucağımda geçen yıl bu zamanlar annem kızım için teselli oluyor Du hayat ne garip bu yıl ben annemin yokluğuna kızımla teselli bulmaya çalışıyorum
Daha iyi olmak için elimden geleni yapıyorum sürekli bişeylerle meşgul olmaya çalışıyorum. Kuzucuk bize yemek yerken duygu sömürüsü yapıyor ağzını şapırdatıyor sürekli bizi izliyor eşim üzülüyor canı istiyor bak çocuk aç diyor

Umudum- canım sıkıntın her ne ise Rabbim feraha erdirsin gönlünü ferahlatsın hakkında hayırlı olacak şekilde kapılar açsın inş önüne. ama bir tek ölüme çare yok şimdi çok zor gibi görünsede herşeyin bir çıkış yolu var üzme nolır kendini senacık için güçlü olmaya çalış bak biz ne mücadeleler ile kavuştuk yavrularımıza Rabbim onlara sağlık versin

Sen anlatırken ben yoruldumben hiç yoğurt mayalamadım bakalım becerebilecek miyim şimdi mecbur mayalıycam
dünyanın en kolay şeyi. sen uzun anlattığıma bakma. ılık süte az yoğurt koy, üzerini kapa, gerisini bakteriler hallediyor. yoğurt oluyor

canim sıkıntını derinden hissettim. Allah karsindakilere merhamet akıl izan versin. Allah yardımcın olsun.

Seni bu kadar üzen şey ne balim ya ah inşallah güzel mevlam güzel kapılar açar sıkıntıların biter feraha cikarsin

Ben de haydoma rota aşısını verdim bakalım takipteyim sıkıntısız olsun insallah 600 gram almış bu ay boyu da 67 cm meme reddi vardı hala az da olsa devam ediyo zorla savasarak emiyo

insallah oyledir zaten arada yapiyor.
Sagol cnm bakayim buna 2 3 gune tadimlara basliyacam ins.

Ya ben birkez oldum ama 40 günü geçti 2.sini olmadım daha
Ben iki ay geçtikten sonra ilk kez oldum sonrasında bu ay oldum ikinciyi. İkisinin arasında 3 aya yakın var. İlki kısa sürmüştü bu ikinci olduğum on günü geçti bitmesi. Düzen oturmuyor henüz. İlk hamileliğimde ilkini bile 5 ay sonra olmuştum şaşırdım hiç beklemiyordum.

Ya öyle mi bende kendimden eminimdim Aslında ama. şu ara elimlerde problemlerimiz var korkmaya başladım istemsizce stres oldum şuan rahatladım sağol canım

Sağol canım düşündüğün için☺ İyiyiz çok şükür kalmadı bişeyimiz. İshal var gibi oğlumda sadece başka birşeyş yok. Sizler nasılsınız
Cok sukur bende bugun daha iyiyim koku cok az minnacik var sanki. Esimde iyi oksuruk gitmis cok sukur. Insallah atlatmisizdir.

Sağol canım düşündüğün için☺ İyiyiz çok şükür kalmadı bişeyimiz. İshal var gibi oğlumda sadece başka birşeyş yok. Sizler nasılsınız
İyi canım çok şükür hadi artık 3 ay bağışıklık kazanıldığı için özgürsünüz
Allah yaşatmasın bir daha

Bizde aynı durumdayız gece uykusu da yok kuzum İnan akıl sağlığımı koruyamıyorım bir 3 saat uyumuyor dinleneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…