Yaşanmışlıklarımız ne kadar da benziyor şükür Rabbim ize ol dedi mi oluyor benim kıza yok dediler resmen ama Rabbim büyük şimdi kucağımda geçen yıl bu zamanlar annem kızım için teselli oluyor Du hayat ne garip bu yıl ben annemin yokluğuna kızımla teselli bulmaya çalışıyorumOy gülüm ben de geçen sene bu zamanlar hamilelik sonucunu almıştım. 2 güne 1 kan verip BetaHcG sonucunun katlanıp katlanmadığını öğrenme çabasındaydım. Bi de yanı sıra kanamam bir dünya ilaç iğne. Bugüne hamdolsun. Benim eşim de 4 kasa domates getirdi. İki günde bitirebildik. Oğlan gündüz hep ilgi hep kucak istiyor canı sağolsun. Pestilim çıktı ama 1 sene rahatım. Siz de afiyetle sağlıkla yeyin inşaşlah.
Daha iyi olmak için elimden geleni yapıyorum sürekli bişeylerle meşgul olmaya çalışıyorum. Kuzucuk bize yemek yerken duygu sömürüsü yapıyor ağzını şapırdatıyor sürekli bizi izliyor eşim üzülüyor canı istiyor bak çocuk aç diyorOlur canım, hepsi zamani gelince oluyor da bakma telaş ediyoruz.
Sen nasılsın? Biraz daha iyi misin? Rabbim sabrıni bol etsin. Kuzucuk nasıl, yemeye şimdi hevesli oldukları kadar hep hevesli olsalar ama nerde?şimdi vermiyoruz diye kıymetli. Tam yemeye başladıkları zaman da ağızlarını kilitlerler.
dünyanın en kolay şeyi. sen uzun anlattığıma bakma. ılık süte az yoğurt koy, üzerini kapa, gerisini bakteriler hallediyor. yoğurt oluyorSen anlatırken ben yoruldumben hiç yoğurt mayalamadım bakalım becerebilecek miyim şimdi mecbur mayalıycam
canim sıkıntını derinden hissettim. Allah karsindakilere merhamet akıl izan versin. Allah yardımcın olsun.Kızlar o kadar zor durumdayım ki . Hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum . Çok kötü şeyler oluyor .dünden beri ağlamaktan başım çok ağrıyor. Çok çaresiz ve yalnızım . Sıkıntımı anlatAmayacagım ama çok duaya ihtiyacımız var. Ne yerdeyim ne gökte . Yavruma da konsantre olamıyorum . Yüzüne bakmaya dayanamıyorum daha çok ağlıyorum . Sütüm çekildi sanki . Biberon da almıyor . Ek gıdaya başlamıştım ama takatim yok devam etmeye . Dualarınıza çok ihtiyacım var
Seni bu kadar üzen şey ne balim ya ah inşallah güzel mevlam güzel kapılar açar sıkıntıların biter feraha cikarsinKızlar o kadar zor durumdayım ki . Hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum . Çok kötü şeyler oluyor .dünden beri ağlamaktan başım çok ağrıyor. Çok çaresiz ve yalnızım . Sıkıntımı anlatAmayacagım ama çok duaya ihtiyacımız var. Ne yerdeyim ne gökte . Yavruma da konsantre olamıyorum . Yüzüne bakmaya dayanamıyorum daha çok ağlıyorum . Sütüm çekildi sanki . Biberon da almıyor . Ek gıdaya başlamıştım ama takatim yok devam etmeye . Dualarınıza çok ihtiyacım var
Kız ne 2. Si ben daha 1 i olamadım2. Regli mi kaç gün oldu ilki
Ya ben birkez oldum ama 40 günü geçti 2.sini olmadım dahaKız ne 2. Si ben daha 1 i olamadım
insallah oyledir zaten arada yapiyor.İlk başta hep tiksiniyor gibi yapıyorlar canım sen devam et vermeye alışır. Meyve ve sebze püresi yapınca bir yoğurt bir püre veriyorum ben. Sade yoğurt da seviyor şükür. Kızlarım yemezdi sade onlara da yemeklerin yanında yedirirdim.
Düzensizlik normal canım doğum sonrası zamanla düzene girer.
Benimki halen 120 içiyor bazen içmiyor onu da ama ben uyuturken ve uyanacağı zaman emziriyorum bilmiyorum ne kadar emiyor ama ağlamadığı sürece vermiyorum. Ek gıda veriyorum ama doyumluk değil henüz o yüzden azaltmadım ben mamasını da. Öksürük normal benimki de ses çıkarmaya çalışırken öksürüyor arada
Sagol cnm bakayim buna 2 3 gune tadimlara basliyacam ins.Şöyle bir menü görmüştüm instagramda belki yardımı olur.
Eki Görüntüle 2689245 Eki Görüntüle 2689246 Eki Görüntüle 2689247 Eki Görüntüle 2689248
Canım dualarım seninle ne sıkıntın varsa yok olsun gitsin Allah feraha çıkarsın inşallahHer neyse canını bu kadar sıkma bebeğini düşün
Ben iki ay geçtikten sonra ilk kez oldum sonrasında bu ay oldum ikinciyi. İkisinin arasında 3 aya yakın var. İlki kısa sürmüştü bu ikinci olduğum on günü geçti bitmesi. Düzen oturmuyor henüz. İlk hamileliğimde ilkini bile 5 ay sonra olmuştum şaşırdım hiç beklemiyordum.Ya ben birkez oldum ama 40 günü geçti 2.sini olmadım daha
Sağol canım düşündüğün içinSevgi22884550 canim nasilsinz oglun esin nasil oldular ? Umarim iyisinizdir
Ya öyle mi bende kendimden eminimdim Aslında ama. şu ara elimlerde problemlerimiz var korkmaya başladım istemsizce stres oldum şuan rahatladım sağol canımBen iki ay geçtikten sonra ilk kez oldum sonrasında bu ay oldum ikinciyi. İkisinin arasında 3 aya yakın var. İlki kısa sürmüştü bu ikinci olduğum on günü geçti bitmesi. Düzen oturmuyor henüz. İlk hamileliğimde ilkini bile 5 ay sonra olmuştum şaşırdım hiç beklemiyordum.
Cok sukur bende bugun daha iyiyim koku cok az minnacik var sanki. Esimde iyi oksuruk gitmis cok sukur. Insallah atlatmisizdir.Sağol canım düşündüğün için☺ İyiyiz çok şükür kalmadı bişeyimiz. İshal var gibi oğlumda sadece başka birşeyş yok. Sizler nasılsınız
İyi canım çok şükür hadi artık 3 ay bağışıklık kazanıldığı için özgürsünüzSağol canım düşündüğün için☺ İyiyiz çok şükür kalmadı bişeyimiz. İshal var gibi oğlumda sadece başka birşeyş yok. Sizler nasılsınız
Ayarı zamanla oturur sanırım deneyimleyeyim de göreceğiz basit mi değil midünyanın en kolay şeyi. sen uzun anlattığıma bakma. ılık süte az yoğurt koy, üzerini kapa, gerisini bakteriler hallediyor. yoğurt oluyor
Olursun merak etme sen kendinden eminsenYa ben birkez oldum ama 40 günü geçti 2.sini olmadım daha
Bizde aynı durumdayız gece uykusu da yok kuzum İnan akıl sağlığımı koruyamıyorım bir 3 saat uyumuyor dinleneyimBiz daha gitmedik ama çok çok aldığını düşünmüyorum kilobenim bi mememi sündürerek emiyor diğeriyle dövüşüyor çok aç kalırsa sorunsuz emiyor bi tek bide öğle uykusunda memede uyumak istiyor ya napcam şaşırdım meme ağzından çıkınca direk uyanıyor yalancı meme gibi kullanıyor beni
Bizim de 36 hafta doğumlu kuzum ama mama hiç almıyor inşallah alırebru_can_ebru kuzum biz bu ay 900 gr almışız. Benimki küçük doğdu yaşıtlarını yakalamaya çalışıyor. Ama çok da hareketliler artık. O yüzden kilo alımı azalacak gibi
Ya eminim ama korkuyorum yine de neyse biraz daha rahatladım şuandaOlursun merak etme sen kendinden eminsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?