2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sen anlatırken ben yoruldumben hiç yoğurt mayalamadım bakalım becerebilecek miyim şimdi mecbur mayalıycam
ben her türlü denedim bazen oldu bazen olmadi bende yoğurt makinesi aldım wewellin bebekler icin zaten. valla mis jade tavsiyemdir csnim.

ahhh... kötü hissettim. Allah herşeyi gönlüne göre versin canim. hayırlısı neyse hakkında o olsun.

jade benimkide emerek uykuya alışacak gibi onun için bu ara memede az mayışınca emziği aradan veriyorum ağzına bi dene istersen canim.
Kuzum benim sütüm hep azdı mama meme beraber gidiyorum. Çok açsa 150 ml. Sabahları özellikle arada 120 ml. Daha tadım yapıyoruz. Onun için mama ve memeye devam. Ek gıda arttıkça mama azalacak.
tecrübelerimi aktaracam sizr ins. yarin tarif fotolu atacsm söz. 6-12 ay arasi yuzdr 75 sut ya da mama yüzde 25 ek gida canlar
2. Regli mi kaç gün oldu ilki
ben hicc olmadim olacağımı da sanmam

İnan ilk defa duydum kuzum kakası o tarafa geldiğinde siliyorum pamukla baya bi inşallah zarar vermemişimdir bi doktora götürsem iyi olcak galiba

Ben kavanoza mayaladım canım. Çiğ sütten, küçük kavanoz tutar mı dedim kerpiç gibi olmuştu
Ellerine sağlık canım bende böyle kavanozlar yok şuan için,bende konserve şişelerine mayalayayım bari şu yoğurt makineleri de var aslında alsam mı almasam mı bilemedim baya da bi borca girdik bakıcam artık

Çok teşekkür ederim canım detaylı açıklamışsın bakalım çiğ süt temin edebilirsem bende böyle yapacağım hemen.bu şehrin yabancısı olduğumuz için nerde satılır bilmiyorum yarın dışarı çıkayım çocukları eşime bırakıp,bi gezeyim bakim

Evet kuzum ama işte halının bitiş yeri fayanstı.koltuğun en üst ucundan düştü kafası fayansa geldi atamadım daha üzüntümü.kurban olduğum rabbim korudu şükürler olsun ama daha kötüsü de olabilirdi.yere koyunca da ablası eziyor üstünden geçmeye çalışıyor korkuyorum bu seferde.yemek yemiyorum su içmiyorum uyutuncaya kadar başlarında bekliyorum öyle

Ay yerim yaa alez çarşaflar oluyor kuzu ondan al yatağa çiş geçirmiyor.öyle bi durumda sadece nevresim değiştirirsin.benim hem kızımda hem oğlumda çok başıma geldi.altını açmamı beklerlerdi mübarek çiş yapmak için

Baharla lepi hiç mi dönmeyecek acaba,üyelikleri mi iptal oldu yoksa sadece banlılar mı anlamadım ki hala pasif yazıyor

Kavanozları e-bebek ten almıştım cococum. Ama küçük cam kavanozlar şu sıralar satmayan esnafı dövüyorlar sanırım heryerde var. Onlara da olur pekala. 250 ml.

Kavanozları e-bebek ten almıştım cococum. Ama küçük cam kavanozlar şu sıralar satmayan esnafı dövüyorlar sanırım heryerde var. Onlara da olur pekala. 250 ml.
Senin mayaladığın kavanoz 250 ml mi canım? Her gün ayrı kavanoz mu açıp veriyorsun yoksa bir kavanozdakini bi kaç gün veriyor muyuz

Resmen suan kaka yapamayan bir evlatla uğraşıyorum. Ikınıyo ama yok ne mama iciyo suan ne bska bisey. Karın masajı yapiyorm bakalm gecenin bu vakti. Yağ versem mk ki 2 gundr kabîzlik da var zaten ama alismasn diye vermek istemiyodm

Boğuluyorım sanki . Hepiniz Dua etmişsiniz Allah razı olsun . Sıkıntım çok büyük . Bu zamana kadar dert yandım eşimle ilgili . Ama çözüm ikimizin elinde ve çözülmeyecek sorunlar değildi . Şimdi öyle bir durumdayım ki gerçekten boğuluyorım sanıyorım. Yavrumla bir başıma kaldım . Cuma günü sabah erkenden eve polisler geldi , arama yaptılar ve eşimi alıp götürdüler . Ne benle ne Yavrusuyla vedalaşamadı bile . Ağzı olan konuşuyor yorum yapıyor . Bir şey olmasa almazlardı diye düşünen çok . Ne kadar anlaşamasam da Allah tan korkarım hakkını yiyemem . Hayatımız hep zorlukla geçti , kaç sene evlat hasreti çekip evlat sahibi olduk .derken başımıza bunlar geldi . İçinde bulunduğumuz durum çok gurur kırıcı. Daha mahkemesi olmadan sonuca bağlanmadan okulu , öğrencileri , arkadaşları , komşularımız duymuşlar . Ben eşimden eminim . Duyanlar da üzülüyor . Ama insanız hepimiz herkesin aklından bir acaba geçiyordur . Son kez nezarette gördüm keşke görmeseydim .Elbet sonuçlanır evine döner . Ama bu yaşadığımın hesabını kimse veremez . Yavrumun yüzüne bakmaya dayanamıyorum . Çok acı çekiyorum

Ahh böylesine zor bir süreçte olduğunu tahmin edemezdik çok zor gerçekten neden almışlar peki avukat tuttunuz mu bir yanlış anlaşılma olmuştur muhakkak
Allahım alsın sıkıntılarını eşin inş biraönce döner yuvanıza bol dua et bizlerde edeceğiz inş
Okulmuş akrabaymış herkese tıka kullağını her şey geçeçek sen kendine ve eşine inanıyorsan gerisi önemli değil

Ahh canım benim çok zor Allah yardımcınız olsun. Sen eşinden eminsen gerisini duymayacaksın, görmeyeceksin kim ne düşünmüş umursama inşallah tez vakitte çıkar gelir yanınıza. Sen yalnız mısın? Annenlere haber verdin mi? Yalnız kalmasaydın keşke şu dönemde

Canim benim sen bu zamanda evladini al kucagina saril onunla ilgilen kafani dagitmaya calis bir sekilde. Insanlarin dedigini konustuklarini kulak arkasi et duyma sabir et hakliysa esin sonuclanacak elbet aci cekmene gerek yok sen artik Annesin güclü ol Sena kusumuz sana muhtac suanda sende etkileniyordur onu dusun. hayirli bir sekilde sonuclansin ins.

Sen soylerken hic byle bir şey dusunmemistk hicbirimiz. Cok kötü ve zor bir durum Allah yatdmcin olsn umarm ne olduysaa bi an once çözülür drum. Sebep nedir peki anlatmak istersen eğer belki de yanls anlasilma durumu vardr insllh da hersey açığa cikar tez zamanda

Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda hayırla sonuçlanır. Yalnız kalma bu süreçte. Ya sen git, ya ailen gelsin. Rabbim feraha erdirsin.

Inşallah evine yuvasına döner canım zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…